Az iPower áttekintése 2020 május – Hostolási árak és tervek

Az iPower áttekintése 2020 május – Hostolási árak és tervek

Az iPower áttekintése 2020 május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó az iPower tárhely?

Az iPower Hosting az egyik megalapozott vezető szerepet játszik a kis- és középvállalkozások sikerében. Alaptervük korlátlan helyet és sávszélességet foglal magában. Azonnal elkészítheti blogjait, fórumait és galériáit. A sablon site-épületük egyszerű és könnyen összerakható. Pro tervük, amely az egyik legjobb terv, amelyet kínálnak, ésszerű, havi 5,95 USD áron készül. Az iPower Hosting használatához egy éves előfizetésre van szükség. Ha nagyvállalata van, érdemes megnéznie egy másik tárhelyet, hogy támogassa a webhely-tárhely igényeit.


iPower vélemények 2.2 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

  1. Jól lekerekített tárhely
  2. Könnyen kezelhető
  3. Bolt hozzáadása egyszerű

Hátrányok

  1. Szükség lehet egy éves elkötelezettségre néhány tervhez
  2. Hiányozhatnak a Windows szolgáltatások
  3. Nem ideális összetett vállalkozásokhoz

ÖsszegzésHa olyan webtárhely-szolgáltatást keres, amely lehetővé teszi az első weboldalon való működést, akkor az iPower valószínűleg a legjobb ajánlat. Noha ez nem ideális olyan vállalkozások számára, amelyek hatalmas követéssel bírnak, az egyszerű és könnyen használható eszközök ideálisak kezdőknek. Bár az egész évre szóló elkötelezettség nem a kisvállalkozások érdekeit szolgálja, ez lehetővé teszi, hogy megismerkedjen szolgáltatásaikkal. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Az iPower hivatalos tárhely-áttekintése

Noha az iPower az egyik legszélesebb körben használt webtárhely, az még nem létezik. 2001 óta tevékenykednek és termékeiket kis- és középvállalkozások számára értékesítik. Nagyon nagyszerű azok számára, akik hosting szolgáltatást akarnak egy induló vállalkozás számára, de ha kiterjedt webes tárhely szolgáltatást keresnek, akkor érdemes lehet egy másik irányba lépni. A webhely létrehozásának egyszerűsített kialakítása megkönnyíti bárki számára az online hozzáférést és a webes jelenlétük bővítését.

Az iPower Hosting legjobb tulajdonságai

Míg az iPowernek vannak bizonyos ellentmondásossági problémái, igyekeztek újjáépíteni szolgáltatásaikat az ügyfelek panaszának kezelése érdekében. Jellemzően középtérnek tekintik őket az olcsó és drága webszolgáltatások között, és heves a verseny. Mivel megpróbálnak lépést tartani a versenytársakkal, alacsony árú terveik nem elegendőek ahhoz, hogy lépést tartsanak.

Alacsony árakat kínálnak

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy az emberek miért használják az iPower-t, az az, hogy alapterveik nem hagyják megtörni. Bevezető árai olcsók, és könnyű kideríteni, hol vannak a megújítási árai. Fizethet havonta egyes tervekért, és több pénzt takaríthat meg, ha elkötelezi magát az iPower mellett. Kezdő terveik alapvetőek, havonta 5,95 dollárt fizetnek be, egyéves kötelezettségvállalással együtt. 5 GB lemezterületet, 250 GB havi adatátvitelt és egy domaint fog kapni. Az alapcsomag e-mail fiókot tartalmaz.

Ha a Pro tervet nézi, akkor havonta 7,95 dollárról indul, és korlátlan lemezterületet, korlátlan havi adatátvitelt, korlátlan domaineket és 2500 e-mail fiókot kínál. A Pro Plus 11,99 dollárral kezdődik, és mindent tartalmaz a profi tervben, valamint három ingyenes URL-t és korlátlan e-mail fiókot tartalmaz. A frissítés során a tervek drágábbak lesznek, különösen akkor, ha a Windows operációs rendszert fogják használni. A Windows Pro terv évi 83,40 dollárral kezdődik, és ingyenes URL-t, 25 domaint, 1000 e-mail fiókot, korlátlan tárhelyet és egyéb szolgáltatásokat kap..

VPS csomagok

Az iPower Linux alapú VPS-csomagokkal is elérhető. VPS Basic csomagjuk havonta 24,99 USD-tól indul, URL-jével, 1 GB RAM-mal, 40 GB tárhellyel, 1 TB havi adatátvitellel és korlátlan e-maillel együtt. Ha magasabb csomagot keres, akkor a felső szintű megosztott tárhely-tervezet havi 79,99 USD. Kapsz 8 GB RAM-ot, 120 GB tárhelyet, 4 TB havi adatátvitelt és egyéb korlátlan lehetőségeket. Noha ez az egyik drágább csomag, hosszú távon mind egyenletes lehet.

Könnyen telepíthető a WordPress

A WordPress egy webhely egyik alapvető eleme, és az iPower megkönnyíti a WordPress webhelyre történő telepítését. Telepítheti a WordPress-t a szokásos Linux-alapú kiszolgálóra, vagy regisztrálhat a kezelt WordPress-tárhelyen. Mindegyik csomaghoz különféle árak vonatkoznak, és a WP Starter terv havi 3,75 dollár, és tartalmaz egy ingyenes URL-t, testreszabott kezelőpanelt, előre telepített témákat és egy plug-inet. A webhely naponta biztonsági másolatot készít az adatokról, és vannak havi adatátvitel, tárolási és e-mail fiókok az indulási tervhez.

Ha más tervet keres, akkor a WP Essentials csomag havi 6,95 dollárral kezdődik, és gyors meghajtót biztosít. A csúcskategóriás biztonsági csomag és a speciális ügyfélszolgálat teszi az egyik jobb opciót. Mivel az iPower kifejezetten a WordPress telepítésére lett kifejlesztve, sok munkát igényel annak telepítése. Mindent tartalmaz, amire szükség van a webhely elindításához, valamint az oldalak és hozzászólások létrehozásához. Kiváló választás azok számára, akiknek nincs tapasztalata a WordPress használatával vagy egy weboldal összeállításával.

Az iPower Hosting hátrányai

Noha vannak olyan kérdések, amelyek kiemelkednek az iPower használatával, és ez nem tökéletes, de szervizelhető. Lehet, hogy nem akarja túl sok időt tölteni erre a webhelyre összpontosítva, de jobb, ha elképzelése van bizonyos területekről, amelyek rövidesen felmerülhetnek.

Webhely felállítása

Az iPower egyik legnagyobb hátránya az, hogy beállítsa. 10 dollár díjat tartalmaz, amely elvonhatja Önt, ha nem figyel. Ha további biztonságot szeretne, akkor hozzáfűzheti a domain adatvédelmét évente további 9,99 dollárért, ezáltal hozzáadva a teljes költséget. Távolítja el elérhetőségi adatait a weboldalról. Miután áthaladt rajta, belép a megerősítő oldalra, ahol két kiegészítő már ki van jelölve. Ha nem akarja őket (automatikus napi biztonsági mentés és biztonsági eszköz), akkor megkérdezi, hogy SSL tanúsítványt, domain adatvédelmet és egyéb lehetőségeket szeretne-e.

Miközben ezen a kesztyűn navigál, szorongóvá és fájdalmassá válhat. Ha SSL-igazolást szeretne szerezni, akkor évi 49,99 dollárba kerül, ami olcsóbb, mint a többi csomag. Nehéz átélni a beállítási folyamatot, főleg ha nem tudod, mit kell tennie, vagy keressen vásárláskor. Ez egy komplex rendszer, amelynek szinte túl sok lehetősége van, de sok WordPress projektet kínálnak. Ha átmész minden fizetési információt, onnan könnyebb lesz. Ez türelmet és sok olvasást igényel.

Vevőszolgálat

Ha fel kell hívnia az ügyfélszolgálatot, akkor várhat néhány percet. Miközben valaki néhány percen belül válaszol, nincs várakozási idő. Tehát akár fél órát tölthet arra, hogy valakit várjon, de soha nem tudhatna. A képviselők tisztában lehetnek termékeikkel, de nem tudnak néhány választ. Bár minden ügyfélszolgálat nem fog mindent tudni, ők legalább a megfelelő személyhez vezethetnek és közvetlenül kapcsolatba léphetnek Önnel. Ez nem a legrosszabb ügyfélszolgálat, és lehetségessé válhat.

Linux torzítás

Az iPower csak a Linux által üzemeltetett szervereket kínálja, ami megnehezíti a Windows tárhelyét. Miközben dönthet úgy, hogy a Windows tárhelyét használja, fel kell készülnie arra, hogy több pénzt költessen. Ha ez nem jelent problémát, akkor nem kell sokkal aggódnia, amikor beállítja webhelyét. Ha azonban a Windows operációs rendszert szeretné használni, akkor jobb lenne, ha egy másik webhelyet használna, amely nem kerül költségbe egy weboldal létrehozásával..

Alsó vonal

Ha éppen elkezdi elkészíteni egy weboldalt, az iPower nem a legrosszabb választás. Ez jól működik a WordPress-szel, megkönnyítve a blogok és tartalmak közzétételét. Ha azonban web hosting webhelyet szeretne, érdemes lehet más irányba menni. Úgy tűnik, hogy a legnagyobb probléma olyan embereknél merül fel, akik tudják, hogy mire képes egy webgazda, és az iPower nem úgy tűnik, hogy rendelkezik azzal a funkcionalitással, hogy támogassa ezeket a tapasztalt felhasználókat. Panaszok merültek fel ügyfélszolgálatukkal kapcsolatban, de ez nem akadályozhatja meg abban, hogy használja őket.

Ha nagyobb társaság vagy, érdemes különféle web hosting szolgáltatásra összpontosítania, amely mindent megad, amire szüksége lesz. Míg az iPower képes, nincs befolyása nagy webhelyek kezelésére. Meg fogják tenni, de ha nem érzi magát úgy, mintha egy éves kötelezettségvállalást vállalna, amikor feliratkozik, érdemes máshol keresni. Ha olyan hostolási szolgáltatást szeretne, amely bármilyen WordPress terméket kezel, az iPower kiváló választás, mivel mindent megtalálnak, amire szüksége van a WordPress-től.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector