CoolHandle vélemények – 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Contents

CoolHandle: Releváns házigazda 2020-ban?

Ezt a tárhelyszolgáltatót 2001-ben alapította egy informatikai szakemberek egy csoportja, akik bele akartak lépni a webhely-tárhely játékba. A webhely önállóan működött több éven keresztül, amíg a ProNetHosting nem vásárolta meg 2010-ben, és azóta a ProNet csapatának része. A webhelyet az eredeti és az új cég támogató csoportja kezeli. A CoolHandle székhelye Los Angeles, Kalifornia.


Mennyire jó a CoolHandle tárhely?

A sok más ott található webhelyhez viszonyítva a CoolHandle nem csinál semmi forradalmi lehetőséget. Noha az eredeti csapatnak nagy a vágya a webtárhely-játék megváltoztatására (legalábbis életrajzaik szerint), ezt az ígéretet még nem teljesítették. Mindazonáltal megkapja azt, amit fizetsz ezzel a társasággal, tehát ne bele kell gondolkodnod abban, hogy valami jelentősebbet fog csinálni, mint a többi odafigyelő webhely.

Lásd a hivatalos oldalt CoolHandle vélemények 3.1 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Gyors sebesség
 2. VPS tárhely elérhető
 3. Kiváló a webhelyek méretezésénél

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat elmarad
 2. Drágább, mint más hasonló helyeknél

Az ÖsszegzésCoolHandle kizárólag Linux-alapú operációs rendszerek számára készült, ami a webhely büszkeségének forrása. Három tárhely-tervet és három VPS-t kínálnak. De viszonteladást is végezhet, és erre egy másik háromszintű terv is van. Minden frissítés további funkciókat és bónuszokat kínál, amire számíthat, és mindegyik szépen változik. Összességében egy megfelelő hely, ha nem is figyelemre méltó. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

A hivatalos CoolHandleHosting áttekintés

Azoknak, akik továbbra is érdekli a CoolHandle-t, olvassa el tovább, hogy megnézze ennek a hosting cégnek a hátrányait.

Itt megismerheti a terveket és az árképzési struktúrát, valamint megnézheti, hogy mi működik és mi nem, hogy tudja, mire számíthat.

A kapu mögött azt fogja mondani, hogy a CoolHandle nem teljesíti ígéretét, hogy új sebesség- és megbízhatósági szabványokat vezet be, tehát ez egy piros zászló lehet, ha aggódik a szavának mögött álló társaság miatt..

Összességében úgy tűnik, hogy ez a webhely megkísérel gondoskodni a kisvállalkozásokról, de nem fantasztikus feladat az, hogy segítsen mindenkinek, aki még nem tudja, mit csinál. Az ügyfélszolgálat a webhely legnagyobb panasza, ezért ne várja el, hogy problémáit olyan gyorsan vagy hatékonyan oldja meg, mint más webhelyeknél..

A CoolHandle Tárhely

Noha ez a hosting szolgáltatás nem tartalmaz igazán figyelemre méltó képet, a csatlakozásnak számos előnye van. Így ha befejezi a regisztrációt a CoolHandle segítségével, akkor számíthat arra, hogy mindent megszerez, amit fizet, majd azt is. Ezt szem előtt tartva, itt jelennek meg a webhely legfontosabb jellemzői.

Gyors és megbízható sebesség

Ha összehasonlítunk néhány odafigyelő webhellyel, a CoolHandle gyorsabb, mint a legtöbb. Azt is lenyűgözheti a kapott sebesség, amely az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet regisztráláskor kap.

A magas sebesség oka az, hogy a CoolHandle rengeteg redundanciát tartalmaz és beépítették a legjobb hálózatokat, hogy elkerüljék a késleltetést. A társaság székhelye LA-ban található, a nemzet tizenkét legnagyobb internetszolgáltatója mellett, így megbízhatóbb rendszert kap, mint amire valószínűleg számítana..

A CoolHandle több Tier-1 upstream szolgáltatót is igénybe vesz, ami azt jelenti, hogy elkerülheti az online forgalom áramkimaradásait és tüneteit, hogy ugyanolyan sebességet és minőséget érjen el, függetlenül attól, hogy milyen a helyzet..

Kiváló méretezési képesség

Amikor weblapot üzemeltet, akkor általában kicsivel kezd, és nagyobb lesz, ahogy nagyobb forgalmat generál. A CoolHandle nagy munkát végez azzal, hogy lehetővé teszi weboldalának fokozatos frissítését, hogy lépést tudjon tartani az igényekkel. Először is, a tárhelycsomagok csodálatosan többszintűek, és ha készen állsz a VPS-re és a dedikált tárhelyre való áttérésre, akkor ezt meglehetősen egyszerűen megteheted. Annak ellenére, hogy mindegyik szakasznak csak három szintje van, amelyek közül választhat, minden szolgáltatáshoz annyit kap, amennyire szüksége van.

Tömeges domain átvitel

Ha a domain nevek vételével és kereskedelmével foglalkozik, a CoolHandle rendkívül egyszerűvé teszi ezt. Az árak kedvezőek, és a cég tudja, hogyan kell kezelni a domaineket, így nagy haszonnal járhat, ha ez egyáltalán érdekel. Jelenleg akár 18 domaint is regisztrálhat a webhelyen.

Bónusz programok

Ha vállalkozását Linux alatt futtatja, akkor több mint elégedett lesz a CoolHandle által kínált programozási funkciókkal. Minden új felhasználó ingyenesen megkapja a Fantastico szkriptet, amely lehetővé teszi a WordPress, a Képgaléria, az OSCommerce és más programok betöltését. A webhely kompatibilis az olyan programokkal is, mint a Zen Shopping Cart, a Ruby on Rails, Python és a PHP5. Még ingyenes keresőmotor-optimalizálási csomagot is kaphat, ha ilyen hajlamos volt.

A másik dolog, ami tetszeni fog a CoolHandle kapcsán, az az, hogy a népszerű cPanel használatával lehetővé teszi webhelyének kezelését, ami sokkal jobb, mint megpróbálni átmenni egy szabadalmaztatott rendszeren..

A CoolHandle tárhely hátrányai

Nem számít, mennyire jó egy weboldal vagy szolgáltatás, mindig negatív lesz hozzá. Ebben az esetben a CoolHandle-nek nincs sok problémája. Ugyanakkor az elterjedt kérdések elégségesek lehetnek a legtöbb ember kikapcsolásához, ezért ezt a csatlakozás előtt ne feledje.

Korlátozott ügyfélszolgálat

A társasággal szemben az egyik legnagyobb panasz az, hogy az ügyfélszolgálat nem érhető el gyakran, és időnként hatástalan is lehet. A weboldalon kijelenti, hogy 24 órás szolgáltatókkal rendelkezik, de ennek az állításnak a teszte bizonyítja, hogy ez többnyire hamis.

Egyrészről, ha felhívja a támogatási csoportot, általában rövid időn belül kap valakivel. Ahol a dolgok lejtőn vannak, a webhely jegy- és csevegőrendszere található. Úgy tűnik, hogy a támogatási tagok véletlenszerűen jelentkeznek be és ki, ami azt sugallja, hogy a webhelynek nincs nagy, dedikált csapata a problémák kezelésére.

Összességében az ügyfélszolgálat a legjobb esetben közepesen esik, legrosszabb esetben pedig szörnyű. A leginkább bosszantó szempont az, hogy nem tűnik sok következetességnek, ezért néhány vélemény ilyen ellentétes. Ha kapcsolatba lép a támogatással, barátságosak és segítőkészek lehetnek, és a probléma gyorsan megoldódhat. Vannak olyan esetek, amikor hosszú ideig nem kaphat választ, ami frusztráló lehet.

Végül, a webhely néhány video oktatást kínál az ügyfelek számára a közös kérdések megoldásában, ám az információs könyvtár korlátozott, és nem segít a komplex problémák megoldásában, vagyis ha tudod, mit csinálsz, akkor nehezen javíthatsz jelentős hibák.

Árazás

Mint minden hosthelynél, a CoolHandle jutalmazza meg a hosszú távú tartózkodásért való feliratkozásért. Ez azt jelenti, hogy ha hónapról hónapra fizet, akkor többet fizet, de ha hat vagy tizenkét hónapos csomagot választ, akkor sokkal kevesebbet fizethet. Ha egyszerre egy hónapot tesz, a tervárak az alapcsomag 29,95 dollárjától a Pro telepítés 49,95 dollárig terjednek. A VPS tervekkel kapcsolatban legalább 49,95 dollárt fizet, egészen 149,95 dollárig.

Ha azonban hosszú távú terv megvásárlását választja, akkor akár 4,95 dollárt is fizethet havonta. Ez egy csillagár, de ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig be van kapcsolva a szolgáltatásba, vagyis ha bármilyen problémája van, vagy ha házigazdát szeretne váltani, akkor szerencsétlen.

A webhely 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, de néhány felhasználó beszámolt arról, hogy a visszatérítés megkapaszkodása ezen időszakon belül fennáll. Ez részben az inkonzisztens ügyfélszolgálati csapatnak tudható be, ám aggasztó, hogy egy webhelynek elsősorban ez a problémája lenne.

Összességében az árstruktúra nem szörnyű, de drágább, mint más, hasonló funkciókkal és jobb támogatási rendszerekkel rendelkező webhelyeknél.

Alsó sor:

Ha webhelyére hosting szolgáltatást kellett választania, akkor valószínűleg jobb, ha más lehetőségeket keres, és összehasonlítja az árakat és a szolgáltatásokat. Noha ez nem azt jelenti, hogy a CoolHandle-on történő regisztráció rossz ötlet, ez csak azt jelenti, hogy olyan sok más olyan webhely található, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak és nagyobb értéket képviselnek, hogy ez valamilyen módon meghiúsítja e célját. Ha már aláírtad ezt a webhelyet, ne érezd, hogy váltania kell, főleg ha elégedett a szolgáltatásával.

Röviden: a CoolHandle egy tisztességes webtárhely-szolgáltatás, de jobban megteheti.

További szolgáltatások megtekintése

CoolHandle tárhely – GYIK

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információt biztosítsuk a CoolHandle-ról, összeállítottunk egy kérdéslistát, amelyek további betekintést nyújtanak Önhöz a szolgáltatáshoz, hogy mindkét nyitott szemmel be tudjon lépni. Ha nem lát itt olyan kérdést, amelyre meg kell válaszolnia, további információkért lépjen kapcsolatba a CoolHandle-rel a saját webhelyükön..

Milyen fogadási terveket kínál a CoolHandle?

A webhelynek három különböző szintű tárolása van: Starter, Business és Pro. Mindegyikük ugyanazokat a funkciókat kínálja, de minél többet megszerez, amikor méretez. Így számíthat minden szintre.

 • Indító: öt tartomány, öt parkolt domain, öt altartomány, öt MySQL adatbázis, öt e-mail fiók és öt FTP fiók. Korlátlan lemezterületet és sávszélességet is kap.
 • Üzleti: minden elem száz, beleértve a tartományokat, aldomaineket, parkolt domaineket, MySQL adatbázisokat, FTP fiókokat és PostgreSQL adatbázisokat. Ezer e-mail fiókot, korlátlan lemezterületet és sávszélességet is kap. Lehetőség van arra, hogy dedikált IP-címet és privát SSL-t kapjon ezen a szinten.
 • Pro: korlátlan mennyiségű mindent kap. Dedikált IP-címet és privát SSL-t is kaphat.

Ami a VPS-fiókokat illeti, a CoolHandle-nek van egy másik háromszintű rendszere. Minden szinthez tartozik egy ingyenes domain név és egy dedikált IP cím. Ezek a következők:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB tárhely és 500 GB sávszélesség
 • VPS 02: Egy GB RAM, 30 GB tárhely és 1000 GB sávszélesség. Ezzel a csomaggal is kap egy kezelt kiszolgálót
 • VPS 03: Két GB RAM, 60 GB tárhely és 2000 GB sávszélesség. A kiszolgálón kívül további dedikált IP címet is kaphat
A CoolHandle dedikált szerver-tárhelyet kínál-e??

Igen, ilyen típusú szolgáltatást kaphat a CoolHandle segítségével. A webhely az összes dedikált szervercsomagot kínálja a következőkhöz: 3GHz Intel processzor, két GB RAM, 160 GB tárhely (x2) és két TB sávszélesség. Dedikált szerverekkel dedikált IP címet és privát SSL tanúsítványt is kaphat.

A CoolHandle Windows rendszerrel működik?

A webhely jelenlegi működése alatt csak a Linux operációs rendszer számára nyújt szolgáltatásokat. Találhat egy linket egy Windows-kompatibilis szolgáltatáshoz, a CoolWinHosting néven. Úgy tűnik azonban, hogy ez a webhely különbözik a CoolHandle-től, és különböző szolgáltatásokkal és árképzéssel rendelkezik.

A webhely kínál-e rendelkezésre állási garanciát??

Igen, a CoolHandle azt ígéri, hogy 99,9% -kal fogja megszerezni az üzemidőt. A független tesztelés azt mutatja, hogy ez pontos.

Találhatom a CoolHandle-t a közösségi médiában?

Igen, a támogató csoport aktív a Facebookon és a Twitter-en, és kapcsolatba lép az ügyfelekkel, akik ezekkel a csatornákon keresztül lépnek kapcsolatba velük.

A CoolHandle teljes visszatérítést kínál-e, ha visszavonom a garanciaablakon belül?

Igen, de csak akkor, ha egy standard csomagot vásárol. Ha bármilyen más frissítést vagy extrát kap, akkor nem kap visszatérítést a vásárlásért. Más webhelyekhez viszonyítva ez szokásos visszatérési politika.

Kínál-e a webhely viszonteladási szolgáltatásokat??

Igen, a CoolHandle-on keresztül viszonteladást végezhet. A webhelynek három szintű szolgáltatása van: 35 GB lemezterület és 250 GB sávszélesség 200 GB lemezterület és 1000 GB sávszélesség, az Ön szintjétől függően. Emellett dedikált IP-címeket és hozzáférést kap a szkriptekhez, mint például a PHP és a WordPress.

Van-e díj egy weboldal felállításáért ezen a társaságon keresztül?

Nem, a webhely felállításához és futtatásához nincs külön díj. A CoolHandle ingyenes webhely-készítő szoftvert is kínál az induláshoz.

Amikor azt mondja, korlátlan sávszélesség és lemezterület, akkor valóban korlátlan?

Mint minden hosthelynél, soha nem kaphat valóban korlátlanul mindent. Mint ilyen, a korlátot a társaság úgy látja, amire a társaság megfelelőnek tartja, ezért ne lepődj meg, ha rájössz, hogy a korlátlan tervnek vannak korlátozásai.

Rendelkezhetek-e video streaming oldalt a CoolHandle-on keresztül?

Technikailag igen. Biztosítania kell azonban, hogy elegendő forrást szerez-e annak biztosítása érdekében, hogy webhelye ne maradjon le. Szerencsére minden terv korlátlan sávszélességgel és lemezterülettel rendelkezik, de a lejátszás megbízhatóságának biztosítása érdekében meg kell győződnie arról, hogy videó lejátszási kiterjesztést használ-e. A CoolHandle rendelkezik egy FFMPEG kiterjesztéssel, de nem világos, hogy melyik rétegre lenne szükség ahhoz, hogy hatékonyan és késés nélkül működjön..

Van-e egy ajánló program, amelyet ez a webhely kínál?

Igen, a CoolHandle rendelkezik jutalmazási programmal az ügyfelek számára, akik új vállalkozásokat utalnak a webhelyre. A pontos árképzés és jutalmak nem szerepelnek a listában, de az információért közvetlenül kapcsolatba léphet a céggel.

Kapok ingyenes domaineket a CoolHandle-on keresztül?

Igen, minden csomaghoz tartozik egy ingyenes domain. Ha azonban több domaint szeretne létrehozni, akkor az elsőt meghaladó minden egyes domainért fizetnie kell.

Átvihetem a jelenlegi domainemet erre a webhelyre?

Igen, a CoolHandle lehetővé teszi, hogy névleges díj ellenében domaineket továbbítson számukra. Az ár a kiterjesztéstől függ, például .com vagy .net. A weboldalon elérhető árlista.

Támogatja a CoolHandle olyan szkripteket, mint a Joomla, a Magento és a Drupal?

Noha a webhelyen nem állnak rendelkezésre ezek a szkriptek, elméletileg ezeket bármilyen probléma nélkül támogathatja a szolgáltatáson keresztül. A keret ennek ellenére létezik.

Kínál-e a webhely biztonsági mentési szolgáltatásokat??

Nem, nem az. Az ügyfelek ugyanakkor hozzáférhetnek olyan eszközökhöz, amelyek lehetővé teszik, hogy saját biztonsági másolatot készítsen, ahogy te látja.

Van-e a CoolHandle biztonsági szolgáltatásokkal??

Igen, a webhely biztonságos adatközpont-megfigyelést kínál, amely antivírusokat és spam-ellenes szoftvereket is magában foglal. Ez magában foglalja a 24 // 7 adatfigyelést is.

Hogyan fizethetek a CoolHandle által kínált szolgáltatásokért?

A webhely minden főbb fizetési módot igénybe vesz, ideértve a hitelkártyákat, mint például a Visa és a Mastercard, valamint a PayPal.

Meg kell-e kötnem szerződést, amikor feliratkozom a webhelyre?

Nem, a CoolHandle egyetlen felhasználót sem követeli meg szerződés aláírására. Ha azonban hat vagy tizenkét hónapos árképzési tervet kap, akkor a 30 napos időszakon belül vissza kell vonnia a teljes visszatérítést, mivel ezek a tervek diszkontáltak.

Bővebben a CoolHandle.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map