Domain.com vélemények 2020 május – Hosting árazás és tervek

Domain.com vélemények 2020 május – Hosting árazás és tervek

Domain.com vélemények 2020 május – Hosting árazás és tervek

Mennyire jó a Domain.com tárhely?

A Domain.com, amely a világ egyik legnagyobb domainneveket és webhely-tárhely-szolgáltatót nyújtja, a Domain.com széles körű terveket kínál, ideértve a VPS-tárolást is, de a megfizethető megosztott tárhelyre szakosodott. A hátrányai nem tartalmaznak üzemidő garanciát, és főként alapvető funkcióival az extrák többet fognak fizetni.


Lásd a Domain.com hivatalos weboldal véleményét 2.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (13 szavazatok) Előnyök

 1. Gyors rakodási idő
 2. Rugalmas ügyfélszolgálat
 3. Könnyű webhelybeállítás
 4. Biztonsági jellemzők
 5. Hasznos ügyfélszolgálat

Hátrányok

 1. Nincs havi terv, hanem éves terv
 2. Az extrák többe kerülnek
 3. Nincs Uptime garancia

Az ÖsszegzésDomain.hu nagyon hasonlít sok más olcsó megosztott tárhely márkához, és nem kínál sok olyan szolgáltatást, amely megkülönbözteti a többitől. Ez azonban a megfelelő megfizethető lehetőség az emberek számára, akik olyan alapszintű webhely-szolgáltatást keresnek, amely megkönnyíti a weboldal beállítását. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

A hivatalos Domain.com tárhely-áttekintés

Ha alapszintű webtárhely-célt keres, akkor a Domain.com biztosíthat tárolást, e-mailt és egyéb eszközöket, amelyek alapot nyújtanak Önnek, ám hiányzik a versenytársai által kínált szolgáltatások és árképzési lehetőségek. Ugyanazon családban vannak, mint a Bluehost és a HostGator, az Endurance International Group tagjai. 

A Domain.com tárhelyének legjobb tulajdonságai

A Domain.com alacsony áron kínál szolgáltatásokat, amelyek megkezdik a belépő szintű internetes házigazda használatát. Valójában nincs semmi, ami kiemelkedik … a domain.com tulajdonosa mellett.

1. Domain szolgáltatások

A Domain.com által kínált domain szolgáltatások a rendelkezésre álló legjobb szolgáltatások egyike. Nem csak megkapja a domain nevét, hanem rengeteg funkciót kap a webhely bókjaira. Olyan dolgok, mint az átviteli zár, az URL továbbítás, az e-mail továbbítás és a DNS-kezelés, alapvető fontosságúak a webhely hatékony és hatékony működésének elősegítésében. Számos egyéb webtárhely-szolgáltatás miatt fizetni kell a webhelyhez fűzött kiegészítésekért, ami összeadhatja ezeket, különösen akkor, ha hosszú időn keresztül tervezi a hosting cégnél maradni. Ha az összes kiegészítő rendelkezésre áll, hatékonyabbá teheti webhelye működését, és javíthatja növekedését.

2. A webhely egyszerű beállítása

A Domain.com több eszközt kínál egy weboldal felépítéséhez, beleértve a nagyra értékelt Weebly-t. A Weebly egy drag and drop funkciót használ, amely lehetővé teszi egy vonzó webhely felépítését, amely rövid időn belül kapcsolattartási űrlapokat, közösségi média linkeket és még sok másat tartalmazhat. A Domain.com lehetővé teszi a WordPress-alapú webhely felállítását velük. Ez egy egyszerű folyamat, és a telepítés után létrehozhat hozzászólásokat és telepítheti a szokásos módon plug-ineket. A Domain.com webhelyet úgy optimalizálták, hogy javítsa a WordPress teljesítményét, és lehetővé teszi az automatikus szoftverek és plug-inek frissítéseit. E-mail fiókot pár perc alatt beállíthat, ha egyszerűen meglátogatja a levelezési területet, és létrehoz egy felhasználónevet és jelszót.

3. Árak

A tervek ára megfizethető, és mindent tartalmaz, amire szükség van a weboldal zökkenőmentes működéséhez. Hacsak nem azonnal tervezi professzionális webhely elindítását, akkor nem kell túl sok pénzt költenie ahhoz, hogy mindent elkészítsen és futtasson. Évente 9,99 USD áron az egyén felállíthatja saját személyes weboldalát. Ez ideális azok számára, akik kicsiknek indulnak, és megváltoztatják tervét, amikor a vállalat növekedése megkezdődik. Nem fog találni túl sok olyan társaságot, amely havonta kevesebb, mint egy dollár kínál webtartományokat. Jó azoknak, akik csak indulnak, amíg készen állnak a terv frissítésére.

4. Prémium tartományok

Mivel sok domain már használatban van, vagy már használatban van, a prémium domain megszerzése ideális módja annak, hogy webhelye kitűnjön. A com segítségével a felhasználók megtalálhatják a prémium domain nevet, amely kiemelkedik a tömegből. Noha nem kell, hogy bonyolult legyen, segíthetnek megtalálni egy prémium domain nevet, amely a webhelyére irányítja a forgalmat. Miután megtalálta a prémium domain nevet, azonnal regisztrálhatja, ami ideális azok számára, akiknek webhelyüket fel kell működtetni. A prémium domain név használata elengedhetetlen az emberek bevonásához, és az egyedi név ideális a kisvállalkozások számára.

5. Marketing szolgáltatások

Amikor egy kis vállalkozás csak most kezdődik, a forgalom beszerzése nehézkes lehet. A com kiváló marketing szolgáltatásokat nyújt az üzleti vállalkozás növekedéséhez. Prémium marketing szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a teljes szolgáltatás tervezését, valamint a marketing és a tervezési szolgáltatásokat. A Google Apps, a Search Engine Optimization, a hitelkártya-feldolgozás és a Search Engine Marketing területén működnek együtt. Ez a tökéletes eszköz azok számára, akiknek nehézségeik vannak webhelyük marketingjével. Ezen eszközök használata segíthet egy webhelynek a Google-keresés tetejére ugrásában, így több ember látogathatja meg a weboldalt.

6. E-mail szolgáltatások

A Domain.com a Google-lal együttműködve javítja az e-mail szolgáltatásokat a Gmailen keresztül. A Domain.com egyéni e-mailt fog kapni webhelye számára, és lehetővé teszi, hogy márkáját használja e-mail címként. Együttműködhet a Gmail és a Google Drive segítségével, hogy mindent megkönnyítsen. Létrehozhat egy csapatot és kommunikálhat velük, és nem kell túl sok munkát tennie. Be kell jelentkeznie, de ha belép, mindent beállít, és készen áll a felhasználásra. Bármely eszközről elérheti az e-maileket, lehetővé téve bárkivel a kapcsolat gyors megnyomását. Az ár havi 4,17 USD-tól kezdődik, ezáltal megfizethetővé teszi mindenki, aki frissíteni szeretné e-mail rendszerét.

7. Biztonsági szolgáltatások

A Domain.com webtárhely-csomagjai számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Kap egy jelszóval védett könyvtárat és SSL támogatást. Az SSL tanúsítvány védi az értékes információkat, például a hitelkártya-tranzakciókat és a regisztrációkat.

8. Hasznos ügyfélszolgálat

A Domain.com telefonos támogatást kínál a nap 24 órájában. Jegyrendszert kínálnak a támogatási kérelmekhez. A sürgős kérelmeket telefonon kell megtenni, és a jegykérésekre általában 24 órán belül válaszolnak. Hozzáférhet a tudásbázishoz, amely lefedi a fiókok tárolásának, a jelszavak és a hozzáférés összes alapját. Van még felhasználói útmutató és számos oktatóanyag is. Az ügyfélszolgálat személyzete barátságos, könnyen érthető és meglehetősen hozzáértő.

A Domain.com hosting hátrányai

Bár a Domain.com egyszerű webhely-létrehozást és hasznos támogató csoportot kínál, vannak néhány hátránya a szolgáltatásnak.

1. licitálás domain nevekre

A technológiai világ versenyképes, és érthető, hogy a Domain.com nem adhat ki bal és jobb doménneveket. Előre regisztrálnia kell, hogy lehetősége legyen domain név megszerzésére. A korai hozzáférési időszak jó az ugrás indításához, de ez extra költségeket jelent. Az egyik jó dolog, hogy nem kapja meg a kívánt domaint, az, hogy visszatérítik a regisztrációhoz bevitt pénzt. Noha ez nem tökéletes rendszer, jó lenne tudni, hogy mi az esélye egy domain név megszerzésére.

2. Gyorsabb válaszidő-probléma

A problémák bármikor felmerülhetnek, és jó tudni, hogy gyorsan megoldhatók. Noha a Domain.com bármikor fogadja a hívásokat, néhány sürgetõ kérdés miatt elkezdenek lazulni. Néhány kérdést gyorsan meg kell oldani, legyen szó ismeretek hiányáról a termékekről, vagy hosszú ideje válaszoljon egy kérdésre. Olyan dolgok, mint például a domain nevek leállítása, nem történhetnek meg, de a vezetékek néha áthúzódnak. Ez megtörténik, de nem kell, hogy egy hétig elteljen a jelszavak visszaállításának egyszerű kérdése. Talán hasznos lehet egy jobb jegyrendszer vagy képzés.

3. Rosszabb adminisztrátori panel

Úgy tűnik, hogy adminisztrációs panelük több évvel elmarad a frissítésektől, és annak fejlesztése nagyban megkönnyíti a hatékonyabb webhelyet. Az oldalak betöltése eltart egy ideig, ami bosszantó lehet a webhelyet látogató személyek számára. Annak ellenére, hogy rengeteg domainnevet kínálnak, javíthatják az adminisztrációs panelt, hogy még könnyebbé tegyék a tárhelyet ügyfeleik számára. Bár ez működhet néhány ember számára, mások, akik nagy forgalmúak, nem engedhetik meg maguknak, hogy várják meg, amíg az emberek betöltenek az oldal betöltése.

4. Nincs adatvédelem

Ha személyes adatait nyilvánosságra hozzák, ez sok problémát okozhat a sorban. Nem csupán néhány darab és darab a nyilvánosságra hozott személyes információjáról, hanem inkább minden. Ideális lenne, ha nem kellene külön fizetnie nekik a személyes adatainak elrejtéséért. Sajnos elakad, hacsak nem fizet azért, hogy elrejtse adatait. Ez sok problémát okozhat a sorban, ezért jobb fizetni nekik, és személyes adatait rejteni a nyilvánosságtól. Nem ideális, de jobb, ha mindenki megismer minden információt rólad.

5. Nincs havi terv

A Domain.com nem kínál havonta megosztott web hosting lehetőségeket. Válasszon egy éves tervet, és nincs ajánlat pénzmegtakarításra hosszú távú tervre való feliratkozással. Például ugyanazt fogja fizetni, ha egyéves vagy hároméves feliratkozást jelent. Ez problémát jelenthet azok számára, akik inkább nem vállalnak egy éves kötelezettségvállalást, vagy akik inkább egy év folyamán szeretnék megosztani kifizetéseiket..

6. Az extrák többe kerülnek

Noha az alapterv megfizethető, nem kínál sok funkciót. Mire elhozza a szükséges szolgáltatást az internetes hostból, valószínűleg többet fizet, mint egy másik szolgáltatással. A Domain.com domain-átadási díjat számít fel, ha URL-címen szeretne portolni, és sok más hosting szolgáltatás nem. Ha több mint 100 e-mail címre van szüksége, akkor frissítenie kell egy magasabb csomagot. Az alapvető e-kereskedelem korlátozza az oldalakat és a termékeket, és hiányzik más funkciók, például az oldalak előnézete a közzététel előtt. E korlátozások eltávolításához fizetnie kell egy frissített verzióért.

7. Nincs Uptime garancia

A Domain.com nem hozza nyilvánosságra az üzemidő garanciát, és a weboldalon sem szolgáltat adatokat az üzemidő előzményeiről vagy teljesítményéről. Miközben azt állítják, hogy biztonsági másolatot készítenek, nem tisztázzák, hogy mikor készülnek biztonsági másolatot készíteni, vagy hogy az elérhető-e az ügyfelek számára. A Domain.com nem állítja, hogy rendelkeznek egy első szintű létesítménnyel, amely redundanciát és 24/7-es figyelést kínál. Számos felhasználói értékelés azonban a rossz működési időkről beszél, míg más véleményeknek nincsenek problémájuk velük, tehát nem ad világos képet a potenciális felhasználók számára az üzemidőről.

Alsó sor:

Azok számára, akik egy kis és közepes kategóriájú szolgáltatást keresnek, amely a weboldal üzemeltetéséhez szükséges legtöbb szolgáltatás alacsony költséggel biztosítja, akkor érdemes megnézni a Domain.com oldalt. Mivel a fókuszuk a megosztott tárhely-tervek, a tárhely, az árak és a támogatás az átlagnak felelnek meg, és segítik az alapfelhasználókat, hogy néhány perc alatt elindítsák a webhelyet. Bár jó támogatást kap az általános kérdésekhez és a kevésbé fejlett kérdésekhez, előfordulhat, hogy a haladóbb felhasználók nem kapnak meg mindent, amit akarnak a Domain.com webhelyen, mivel általában csak az alapokat kínálják.

További szolgáltatások megtekintése

Domain.com GYIK

Bevezetés

A Domain.com olyan fogadóhely, amely rengeteg tervvel rendelkezik. Ezt az egyik legnépszerűbb elérhető web hosting webhelynek minősítették, és könnyű megérteni, miért olyan sok ügyfél vonult hozzájuk. Ha már gondolkodott egy hosting szolgáltatást igénybe venni, de még nem talált ilyenre, érdemes lehet fontolnia a Domain.com használatát.

Ez az áttekintés áttekinti a társaságot, milyen szolgáltatásokat kínál, és amit ügyfeleik mondnak róluk. A felülvizsgálat elolvasása után meg kell értenie, mi teszi a Domain.com az elérhető legjobb webhelyeket.

Mi a Domain.com?

2000 óta a Domain.com segített ügyfeleinek elérni online céljaikat, és a domain regisztráció és a web hosting egyik vezető szerepet tölt be. Innovatív termékeik és szolgáltatásaik kiváló értéket képviselnek, és arra törekszenek, hogy ügyfeleiket boldoggá tegyék. Küldetésük az, hogy minőségi termékeket szállítsanak minőségi áron ügyfeleik számára, és büszkék van erre a képességre.

Szakterületük a megfizethető domainnevek, a webtárhely, a VPS tárhely, az e-mail, az SSL tanúsítványok, a webdizájn és az online marketing szolgáltatások. Ingyenes szolgáltatásaik magukban foglalják az URL továbbítást, az e-mail továbbítást, az átviteli lezárást és a Teljes DNS-kezelő eszközöket. Ezek a termékek az ügyfelet a webhely vezetőjére helyezik.

A Domain.com az utóbbi években rendkívüli növekedést tapasztalt, és nem rejtély, ami miatt az elérhető legjobb webhelyek egyikévé válnak. Kiváló ügyfélmegtartó képességükkel segítették az embereket a Domain.com webhelyhez való csatlakozásában a tárhelyi igényeik kielégítése érdekében.

Mi teszi a Domain.com kitűnővé?

A Domain.com nem csak a tárhelyterveket nyújtja mindenki számára, add-on-ok a legtöbb csomagban szerepelnek. Az olyan dolgok, mint az átviteli zár, az URL továbbítás, az e-mail továbbítás és a DNS-kezelés, a legtöbb tervükbe beletartoznak. Terveik mindössze 9,99 dollárra indulnak, és tartalmaznak mindent, amit fent említettünk.

Árképzési terveik az egyes domainnevek szerint változnak. A 9,99 USD-ra beállított árak tartalmazzák a .biz, .com és .me domainneveket. Ha professzionális URL-t keres, akkor elérhető a .aero, .coop, .jobs, .museum és .tv, és ezek a tervek 29,99–269,99 USD-t tesznek ki. Noha a professzionális tervek drágábbak, minden olyan szolgáltatást nyújtanak, amely a weboldal sikerességéhez szükséges.

Első összefoglaló

Ha vállalkozást indít, vagy kibővíteni szeretne, a Domain.com számos tervet kínál a hálózatának bővítéséhez. Még akkor is, ha privát webhelyet állít fel, az összes eszközt megadja a sikerhez. Új TLD fázisokat valósítottak meg, amelyek jobbá teszik azokat, akik csak webhelyet indítanak.

Noha még át kell menni, úgy tűnik, hogy a Domain.com az egyik legjobb elérhető webhely. Megkapja az összes induláshoz szükséges eszközt, és terveikben rengeteg kiegészítést tartalmaznak, hogy más webtárhely-webhelyek felszámítják Önt, hogy azokat belefoglalják a tervbe. Ha web hosting szolgáltatást szeretne létrehozni, a Domain.com az egyik legjobb társaság, mellyel együttműködhet.

Amit az emberek mondanak a Domain.com-ról

Sokan beszélt a Domain.com webhelyről, és mindig jó ötlet megnézni, hogy a tömegek mit mondanak. Ezen a szakaszon azzal a jó dologgal kezdjük, amelyet az emberek mondanak, és belemerülünk a kiábrándító áttekintésekbe.

A jó

„Ez az egyik legegyszerűbb domain szolgáltatás, amelyet valaha használtam. Ez egy egyszerű szolgáltatás, amely biztosítja a sikerhez szükséges eszközöket. Ez teszi a többi tárhelyszolgáltatást rendetlennek és rendezetlennek. Ugyanazt a domain bejelentkezést használhatom mindazra, amire szükségem van a webhelyemre. ”

„Mióta elkezdtem használni a Domain.com-ot, észrevettem, mennyire egyszerű a szolgáltatások használata. A teljes WordPress, az egyedi e-mailek és a weboldal létrehozásához szükséges egyéb szolgáltatások ott állnak az Ön rendelkezésére. Az e-mailekre adott válaszidejük és a problémák megoldása gyorsan és egyszerűen kitalálható. Bár nem vagyok rajongója annak, hogy külön díj fizetésével rejtsék el a személyes adataikat, más területeken is kiemelkednek. ”

„Ez az egyik legjobb hosting cég. A kiszolgálók sebessége elképesztő, a weboldalak gyorsan betöltődnek, a technikai támogatás hozzáértő és segítőkész. Nagyszerű áraikat nem lehet legyőzni, és tudják, hogyan kell ügyelni ügyfeleikre. Mindig ajánlom a Domain.com-ot barátaimnak és kollégáimnak, áraik és ügyfélszolgálatuk alapján. ”

„Jellemzőik hasonlóak a többi internetes tárhelyhez, de tudják, hogyan lehet mindent fenntartani és működtetni. Még ha több domain is van, ezek mindent fenntartanak és futtathatnak. Az egyik kedvenc dolgom a Domain.com-ról az, hogy hajlandóak segíteni, függetlenül attól, hogy mennyi az idő. Ez rendkívül fontos számomra, és szeretem azt a tényt, hogy bármikor felhívhatom őket, és bármilyen kérdésem azonnal megoldódhat. ”

„Noha a Domain.com nem rendelkezik minden olyan funkcióval, amely a többi internetes tárhelyen működik, ez továbbra is az egyik legjobb elérhető webtárhely. Kipróbálhatja az általuk biztosított összes szolgáltatást, hogy maximalizálja webhelyének potenciálját. A Domain.com mindent tartalmaz, amire szüksége van a működéshez. Nem pazarolhatja az idejét más webtárhely-oldalakkal, amikor a Domain.com mindent megtesz, majd néhányat. ”

A rossz

„Az adminisztrátor panel nagyon sok kívánságot hagy, és komolyan használhatja a frissítést. Az elavult adminisztrációs panel hosszú időt vesz igénybe, és a webhely néha provokáció nélkül bezárul. Miközben kiválóak a domainneveknél, ha otthont szeretne keresni, akkor érdemes lehet másik irányba lépnie. Fontolnia kell egy domain megszerzését tőlük, majd egy másik szolgáltatás használatát a tároláshoz. ”

„Nem szeretem az ügyfélszolgálatot, és domain regisztrátoruknak sok munkára van szüksége. Egy egyszerű kérdés feltevése után egy ideig válasz érhető el. Még akkor is, ha kapcsolatba lépsz valakivel, lehet, hogy nem tudják, miről beszélnek, és eltarthat egy ideig, amikor lekapcsolod a telefont. Azt javasolnám, hogy vegyen igénybe egy másik szolgáltatást, amely többet tud a termékeiről, és mennyire tud segíteni.

„Úgy döntöttem, hogy domain nevet szerezek a Domain.com webhelyen. Amikor találtam egyet, ami tetszett, betettem a kosárba, és amikor elmentem vásárolni, hiba történt. Két napig zárva voltam a számlámból, és különféle eszközöket próbáltam kapcsolatba lépni valakivel. E-mailt küldtem, de nem kaptam választ. Másnap felhívtam, és vártam rájuk, hogy ellenőrizze a levelemet, de válasz nélkül. Végül kapcsolatba léptem valakivel, aki visszaállította a jelszavam, és visszatértem a saját webhelyemre. Nem ajánlanám ezt a webhelyet azok számára, akiknek jó ügyfélszolgálatra van szükségük. “

„Amikor a korábbi tulajdonosok eladták a cégüket a Domain.com-nak, ellenőriznem kellett a saját domain tulajdonomat. Felvettem a kapcsolatot velük, hogy tudatja velük, hogy internet-hozzáférés nélkül leszek a városból, és megnyugtattam, hogy domainom nem kerül felfüggesztésre. Eltávolították a DNS-nyilvántartásból az információkat, amelyek nem oldják meg a problémákat megfelelően. Több órát vett igénybe, amíg felállt és működött. Ez egy olyan folyamat, hogy már nem tudtam használni a szolgáltatást. ”

Záró ítélet

Míg a Domain.com-on néhány ember panaszkodott szolgáltatásaival és ügyfélszolgálatával kapcsolatban, vannak olyan emberek, akik abszolút imádják a szolgáltatást. Miután meghallotta, hogy az emberek mit mondtak róluk, megvizsgálta termékeit, és látta, hogy mit csinálnak jól, és mire tudnak dolgozni, segíthet meghatározni, hogy a Domain.com megfelelő az Ön számára.

Hogyan lehet megújítani a domainjeimet?

Ha készen áll a domain megújítására, akkor lépjen át a Domain.com webhelyen. Kiválasztja a megújítani kívánt domaineket, és követi az utasításokat. A domain megújítási aránya felkerül, lehetővé téve a terv kiválasztását. Jó idő frissíteni, ha készen állsz. Az opciókhoz a vezérlőpulton férhet hozzá.

Mi történik azokkal a domainekkel, amelyeket nem újítanak meg?

Ha nem akarja elveszíteni domainneveit, meg kell tennie néhány lépést a megőrizendő domainjeinek védelme érdekében. 30 nappal a lejárta előtt kap emlékeztetőket, és ha a fizetés nem történik meg, akkor a domain lejár. Deaktiválódik, és a többi lejárt domain között kicserélésre kerül, a tervhez tartozó szolgáltatásokkal együtt. A lejárat után 30 év után a domain név köztulajdonba kerül, ahol más megvásárolhatja. Ha 45 nap elteltével anélkül állítják fel, hogy bármilyen díjat fel lehet számítani a domain név megújításáért. Végül, ha senki nem állítja azt, a domain név visszatér a közterületbe eladás céljából.

Mit jelent, ha egy domain „Megváltás”?

Ha a domain nevet megváltják, akkor azt megvásárolhatja egy másik fél. A domaint azonban 30 napra beválthatja. Be kell jelentkeznie a fiókjába, és jegyet kell benyújtania a támogatási rendszerben. A visszaváltás díja 99,99 USD, és rendes megújítási díjat is meg kell fizetni. A Beváltási időszak végén egy ötnapos törlési ciklus lehetővé teszi, hogy bárki regisztráljon és megkapja a domain nevet.

Mi van, ha hibák vannak a számlám adataimban?

Ha hibákat észlel fiókjában, megváltoztathatja azokat. Kijavíthatja a téves mezőket a „Fiókinformáció megváltoztatása” segítségével, és megadhatja a megfelelő információkat. Ha módosítania kell az e-mail címét, lépjen a „E-mail címek módosítása” oldalra, és ennek megfelelően változtassa meg. Előfordulhat, hogy egynél több domainnél is vannak problémák. Mindegyiket megváltoztathatja, hogy befejezze a frissített módosításokat.

Mi az „automatikus megújítás”, és megváltoztathatom-e??

Amikor egy nevet újonnan regisztrálnak, a biztonsági óvintézkedések kerülnek az automatikus megújításra. Megakadályozza, hogy kifizetései érvényét veszti, és elveszítse domainnevét. Az automatikus megújítási rendszer teljes ellenőrzésén keresztül marad, és 15 nappal a lejárat előtt számlázza ki. Ha a fizetés nem teljesül, akkor öt nappal a lejárat előtt második kísérletet kell tenni. Minden terhelést a hitelkártyán kell megtenni, amely a feliratkozáskor volt a fájlban. Megváltoztathatja a kártya adatait, ha azok lejártaként jelentkezzen be a bejelentkezési képernyő alatt található „Hitelkártya-információk frissítése” opcióval. Beállíthatja a domain név automatikus megújítását, így nem veszíti el ezt a fiókinformációs oldalon.

Mi történik, ha az automatikus megújítás sikertelen?

Az automatikus megújítás sikertelen oka az, hogy a bankkártya érvénytelen. Ezt a problémát úgy oldhatja meg, hogy a hitelkártya adatait a fiókja adataival frissíti. Ha ez rövidebb, mint a 15 napos lejárati idő, akkor a domain nevét is meg kell újítania.

Miért kapok megújítási értesítéseket a különböző e-mail címekkel rendelkező domainekhez?

A legegyszerűbb magyarázat az, hogy minden domainnek eltérő e-mail címe van az egyes domainnevekhez. Összevonhatja az összes domain nevet egy e-mail címbe, ellenőriznie kell, hogy az adatok minden domain névnél megegyeznek-e. Bejelentkezhet fiókjába, és követheti az összes domainhez tartozó utasításokat. Az e-mail címet megváltoztathatja, így csak az a cím kerül elküldésre, amelyet gyakran használ. Módosíthatja az e-mail címeit, és kényelmesebbé teheti. További információ a Domain.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector