Dot5Hosting vélemények – 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Mennyire jó a Dot5Hosting?

Míg egyesek úgy nevezik, hogy régi részeg nagybátyja a web hosting, A Dot5Hosting mindenki számára egységes megközelítést kínál a webtárhely számára, mivel csak egy hostolási tervvel rendelkezik (nem a legokosabb üzleti lépés). Arra összpontosítanak, hogy otthont biztosítson magánszemélyeknek és üzleti tulajdonosoknak, akik webhelyet keresnek, amely megfelel a költségvetésüknek.


Nem gondoljuk, hogy ez a legmeghökkentőbb házigazda odakint, de olvassuk tovább, hogy többet megtudjunk arról, hogy a Dot5Hosting hogyan lép fel a versenyre.

Dot5Hosting vélemények 2.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Stabil történelem
 2. Rengeteg extrával
 3. Pénzvisszafizetési garancia
 4. Egy kaptafára
 5. Sok korlátlan funkció
 6. Vevőszolgálat

Hátrányok

 1. A Vezérlőpult működése
 2. Felmondási díjak
 3. Üzemidő / állásidő
 4. Nincs közösségi média

Az ÖsszegzésDot5Hosting egy tapasztalt hosting cég, amely mindennapi felhasználók számára nyújt tárhelyet, akik minél több bombát akarnak elérni. Csak egy korlátlan tervük van, amelyet ügyfeleiknek kínálnak, és amely extrákkal és pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkeznek, de nem használják ki a közösségi média erejét az ügyfelek támogatása érdekében. Előfordulhat, hogy ez a tárhely nem megfelelő az Ön igényeihez. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

A Dot5Hosting hivatalos áttekintése

Legyünk őszinték – a Dot5Hosting még mindig próbál felzárkózni a modern korszakhoz. Webhelyük továbbra is ragadt a 00-as évek elején (mint például 2002). Nem ismerem az egész történelemüket, de biztos vagyok benne, hogy nem változtak túl sokat.

Ha olyan srác vagy gal, akinek tetszik valami elég jó, akkor hé Dot5Hosting lehet az út.

Olyan, mint a régi házas nagybátyád, aki ugyanazzal az olcsó folyadékkal ragaszkodik a sarokboltból a napi italához – ez elég jó Hal bácsi számára, miért változtasson?

A Dot5Hosting olyan magánszemélyek és üzleti tulajdonosok célpiacán működik, akiknek a webszolgáltatást kisebb költségvetésbe kell illeszteni, mint amennyit a legtöbb társaság képes használni, és továbbra is versenyeznek a jobban finanszírozott webhelyekkel. Kíváncsi, milyen jól teljesítenek? Folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon róluk.

Néhány gyors kiemelés a Dot5Hostingról:

 • Korlátlan tárhely
 • Ingyenes domain regisztrációval
 • Korlátlan aldomainek
 • 24/7 biztonság
 • A speciális intro árképzés 5,95 dollár / hónap

Néhány nem olyan jó dolgot hallottunk az interneten:

 • Az ügyfélszolgálat lassan reagál, és nem felső szintű
 • Az EIG által felvásárolt (2007-ben megvásárolt) társaságok egyike, amely éppen rothadásnak indult
 • Azt állítja, hogy a hitelkártyákat hosszú lemondás után terhelték meg (nagy nem-nem)

Ez egy szerkesztői vélemény, amely a Dot5Hosting online elérhető véleményein és értékelésén alapul. Ügyeljen arra, hogy a végső döntés meghozatalakor olvassa el azt, amit a felhasználók erről a szolgáltatásról szólnak, és tanulmányozott döntés meghozatala érdekében nézze meg webhelyüket további információkért..

A Dot5Hosting legjobb tulajdonságai

Történelem

A Dot5Hosting története elég stabil, mivel 2002 óta működik. Az EIG 2007-ben megvásárolta (aki a Bluehost és a HostGator tulajdonosa is)..

Extrák

A Dot5Hosting webszolgáltatóként való felhasználásával egész sor extrát biztosít Önnek, amelyek az Ön és vállalkozása számára hasznosak lesznek. Ezek közé tartozik a domain név, a Google Adwords hitel, a Yahoo jóváírás, a bevásárlókosár, a folyamatos kapcsolattartási e-mail marketing, a webhely készítője, a sablonok és még sok más szolgáltatás..

Pénzvisszafizetési garancia

Pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha nem elégedett az általuk nyújtott web hosting szolgáltatással az első 30 nap során. Visszatérítik a hostolási díjakat, de csak akkor, ha hitelkártyával fizettek. Ha ingyenesen meg szeretné őrizni a velük regisztrált domainnevét, 15 dollárt kell fizetnie a megtartásáért. Ez a pénz-visszatérítési garancia hosszabb időtartamot biztosít annak meghatározásához, hogy elégedett-e a szolgáltatással.

Egy méret minden tervhez illeszkedik

Jó az a tény, hogy egy méretben kínálnak minden tervhez, de ez is rossz lehet attól függően, hogy mit akarsz kiszabadítani a web hosting tapasztalatából. Egyéves tervük általában kicsit kevesebb, mint 13 dollár havonta, és kétéves tervük általában kevesebb, mint 12 dollár havonta, ám promóciós árakat vezetnek, hogy bemutatják Önt szolgáltatásuknak. Jelenleg egy speciális ajánlat indul, amely mindössze 5,95 dollárt kínál.

Korlátlan lehetőségek

A Dot5Hosting alatt számos korlátlan lehetőség kínálkozik, amelyek miatt ez a tárhelyszolgáltatás még egy pillantásra érdemes lehet. Ez magában foglalja a lemeztárolást, a korlátlan domain, POP3 e-mail fiókok, a MySQL adatbázisok, a parkolt tartományok, az aldomainek, az automatikus válaszadók és az e-mail fiókok továbbításának tárolását..

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálathoz ingyenesen hívható telefonszám segítségével vagy az ügyfélszolgálat segítségével támogatási jegyeket küldhet. A telefon opció csak az Egyesült Államok ügyfeleinek érhető el. Ezenkívül tudásbázist és felhasználói útmutatót kínálnak a súgóban, ha többet szeretne megtudni a webtárhelyről.

A Dot5Hosting hátrányai

A Vezérlőpult működése

A Dot5Hosting a cPanel helyett a vDeck-t használja, és egyes felhasználók számára előfordulhat, hogy ennek nem ugyanaz a funkciója. Lehet, hogy a szemnél is kevésbé könnyű megszokni. Vettem egy pillantást, és valójában különbözik a szokásos cPanel felülettől. A kezdõket nem érdekli, de a szakértõk a standard megközelítést akarják.

Felmondási díjak

Felmondási díj fizetési kötelezettségük van, ha azt akarja bezárni a fiókjában, mielőtt az Ön által választott terv futamideje megtörténik, kivéve, ha a pénz-visszafizetési garancia időtartamán belül lemond..

Üzemidő / állásidő

A webhelyen nincs olyan specifikáció, amely információt nyújt az üzemidőről / állásidőkről. Úgy tűnik, hogy nincs túl sok panasz ezzel a kérdéssel kapcsolatban, de a lehető legtöbb információ birtoklása mindig jó ahhoz, hogy oktatott döntéseket hozzunk arról, hogy mely szolgáltatásokat válasszuk..

Nincs közösségi média

Sok vállalat támogatást kínál a közösségi médián keresztül, tehát egy kissé hátránya, hogy bár szociális média jelen van, ők nem használnak annyira annyit, amennyire összehasonlíthatnák a versenytársaikkal. Amikor nem látom a közösségi médiát, azt hiszem – oké, ez a cég még csak nem is próbálkozik. Ez az a jele, hogy nincsenek egymás után kacsaik, így kerülnék az ilyen cégeket.

Alsó sor

Figyelj, lehet, hogy van barátja egy régi Dot5Hosting fiókkal, és olyan, mint „nagyszerű, hogy nincs probléma” – nos, nem tud sokat a tárhelyről VAGY fejlesztő, és egyedül tudja megoldani a problémákat..

A Dot5Hostingot dinoszauruszként tekintjük, amely nem változott meg, és csak elrohadt. Felhasználói bázisa csökken (a harmadik fél adatai szerint), és úgy tűnik, hogy nem sokat keresnek.

Ha velük akarsz menni, az rendben van. De ha egy modern, frissített gazdagépet szeretne, vegyen igénybe valamit, mint például a SiteGround, a WP Engine vagy más EIG tulajdonában álló márka, például a HostGator. Sokkal jobban leszel így.

Hasonlítson össze néhány olyan társasággal, mint a Bluehost vs HostGator vagy a SiteGround vs WP Engine, mielőtt meggondolja magát.

Napló frissítése

18.03.22 – Új alsó sor írt, új gömbök bevezetésében érvekkel és hátrányokkal, néhány további apró változtatás.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map