DreamHost vélemények – olcsó megosztott, WordPress tárhely? 2020 május

DreamHost: Gyors, olcsó, jó?

A DreamHost a piacon megjelenő minden megosztott tárhely legjobb üzemidejének átlagát és oldalbetöltési sebességét tartalmazza.


Ezenkívül korlátlan sávszélességet, ingyenes domainneveket, ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak, és kompenzálják az üzemidőben bekövetkező csúszásokat. Valójában a rendelkezésre álló egyik legnagyobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtják.

Szóval mi a fogás? A Dreamhost drágább, mint az átlagos megosztott hosting cég, és csak évente számlázhat. Az előzetes költség sok embert elfordít.

De olvassa tovább, hogy megtudja, miért gondoljuk, hogy érdemes.

Lásd a DreamHost hivatalos szerkesztői véleményét 3.9 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 2. Egy kattintással az alkalmazás telepítése
 3. 97 napos pénz-visszafizetési garancia
 4. Több tárhely lehetőség
 5. 100% Uptime garancia

Hátrányok

 1. A megosztott tárhely támogatása rendkívül korlátozott
 2. Nincs weboldal-tervező eszköz
 3. Olcsóbb, mint a legtöbb megosztott tárhely
 4. Csak éves számlázás

Az ÖsszefoglalásDreamHost kétszer vagy többet fizethet, mint amit máshol a megosztott tárhelyért fizetnél. De ez nem azt jelenti, hogy túl drágák! Korlátlan sávszélességgel, ingyenes SSL-ekkel, kiváló biztonsággal, csillagsebességekkel és rendelkezésre állási idővel az érték meglehetősen magas. Javasoljuk a DreamHost alkalmazást olyan megosztott tárhelyű felhasználók számára, akik tudják, hogy nagyszerű ütést kaphatnak a pénzükért. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

A szerkesztői DreamHost áttekintés 

A Harvey Mudd College egyetemi hallgatói által 1997-ben alapított DreamHost az amerikai web hosting cégek veteránjainak egyike. A magántulajdonban lévő vállalat 1,5 millió helyszínt üzemeltet világszerte, székhelye Los Angelesben, Kaliforniában található, irodái Portlandben, Oregonban vannak.

Míg a DreamHost az elérhető legdrágább megosztott tárhely lehetőségek között, óriási értéket képviselnek.

Kiváló sebességgel, rendelkezésre állással, szolgáltatásokkal, támogatással és korlátlan sávszélességgel érheti el pénzét. Ugyanakkor az egyedi műszerfal nem mindenki kedvence, és ők sem a legolcsóbb, sem a legmagasabb színvonalú házigazda a piacon, ám a legtöbb ember számára jó egyensúly áll fenn.

A DreamHost tervek legjobb tulajdonságai

A DreamHost az egyik legjobb web hosting csomagot kínálja. Szuper megbízhatóak, nyílt forráskódú szoftvert használnak, és korlátlan sávszélességet biztosítanak.

1. Új 2019-re: A DreamHost tervek nagyon olcsók

Frissítés 2019-re: A DreamHost a legolcsóbb és a legolcsóbb csomagokkal rendelkezik a megosztott tárhelyen:

álomszellem kikiáltási ár

álomszellem kikiáltási ár A DreamHost megosztotta a terveket és az árakat

Régebben az volt, hogy ha a DreamHosttal akarta menni, akkor készen állt arra, hogy havonta többet bocsásson ki, mint az átlagos terv.

Már nem.

A DreamHost egyeztette az olyan nagy fiúk árait, mint a BlueHost, a HostGator és a GoDaddy. És keményen harcolnak.

Nem mondhatjuk, hogy amikor a tiszta árazásról vitatkozunk, a GoDaddy 1 dollár / havi terve meglehetõsen olcsó, ám hosszú távon ragaszkodni szeretne a házigazdához, nem pedig a másodlagos kamatlábak árképzéséhez, amely csali-és-váltóvá válik..

Határozottan javasoljuk a DreamHost-ot, kezét lefelé, azoknak az embereknek, akik fontolóra vették a drágább megosztott tárhelyre való áttérést, mivel webhelyük kinövekszik az alagsor alsó részén. A szolgáltatások rivális sokat kínáltak a prémium tervekhez, amelyekért más megosztott tárhely szolgáltatói külön díjat számítanak fel. De ha csak egy egyszerű oldalt akar olcsó áron, és nem szándékozik felhasználni egy csomó lemezterületet vagy sávszélességet, akkor valószínűleg jobb, ha olcsóbb opciót választ, amelynek egyértelmű korlátai vannak..

Itt a helyzet. Ha összehasonlítja őket olyan „prémium” házigazdákkal, mint a WP Engine és a Kinsta, gyorsan rájön, hogy a DreamHost rendkívül megfizethető.

2. Korlátlan sávszélesség és lemezterület

Sok webhely azt mondja, hogy korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínálnak.

De mit értenek abban, hogy nem határoznak meg egyértelmű határt számodra; bármikor eldönthetik, ha túl sok helyet foglal el.

Túl sok a forgalom, és előfordulhat, hogy fiókját felfüggesztettük a megosztott szerver kapacitásának visszaélése miatt. Vagy a fogadó cég passzív agresszív módon ragaszkodhat ahhoz, hogy frissítsen egy drágább tárhely-tervre. A Bluehost jó példa egy olyan vállalkozásra, amely sok vevőt irritált, hogy éppen ezt csinálja.

A DreamHostnak csak egy megosztott tárhely-terve van, és valóban korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínálnak.

Nincsenek felfüggesztések a túlhasználatért.

Nincs drágább terv, amellyel be kényszeríthetsz.

Ha azt tervezi, hogy egy népszerű webhelyet termeszt, akkor ez hatalmas.

És a hardver, amely valóban támogatja a nehéz forgalmat. Ha ezt párosítja azzal a ténygel, hogy mindig frissíthet VPS-szerverre vagy dedikált szerverre, akkor az ég a határ.

3. Egy kattintással az alkalmazás telepítése

A DreamHost úgy futtatja a szkripteket, hogy az egér kattintással telepítheti a WordPress-t – sok más különféle alkalmazással együtt -. Ezek az egyéb alkalmazások közé tartoznak a fotógalériák, a bevásárlókosár-szoftverek, a CMS-szoftveralkalmazások és még sok más.

A szkripteknél az a gyönyörű dolog, hogy használhatsz valakinek más szkriptét anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene ismerni. Vegye ki a szkripteket – közülük sok ingyenes – és telepítse őket egyetlen kattintással a webhelyére. Webmesterként élvezheti azt a tényt, hogy ennek a szolgáltatásnak a segítségével bármilyen megjelenést és érzetet nyújthat webhelye számára.

4. 97 napos pénz-visszafizetési garancia

Ez valójában hosszabb, mint a legtöbb szolgáltató.

A szabvány 30 napos pénz-visszafizetési garancia. A DreamHost 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál – nem ez valami?

A 97 napos pénz-visszatérítési garancia így működik: ha bármikor törli a feliratkozást követő első 97 napon belül, akkor a fizetett pénz 100% -át visszatérítik..

Bármikor, amikor lemondja a 97 napot, visszatérítik Önnek egy arányos összeget. Ez valóban nagylelkű, és különösen fontosnak tűnik a DreamHost számára, tekintettel arra, hogy legalább egy évig előleget kell fizetnie (de erről később többet kell tudnia)..

Egy héten keresztül legyőzték az InMotion Hosting és a WebHostingHub 90 napos pénzvisszafizetési garanciáját.

5. 100% Uptime garancia

Míg a legtöbb más szolgáltató 99% -os rendelkezésre állási garanciával büszkélkedhet, a DreamHost 100% -os rendelkezésre állás garanciát kínál. Ha valamilyen okból kifolyólag az Ön webhelye nem működik, akkor egy napi ingyenes tárhelyet fog jóváírni a számláján minden leolvasott óráért.

De szerencséd (és a DreamHost számlázási részlegének) nem mennek túl gyakran.

A DreamHost átlagosan 99,98% -os üzemidőt töltött fel az elmúlt évben.

Az egyetlen hosting cég, amely ennél jobban teljesít, az A2 Hosting, 99,99% -kal

6. Sweet Freebies

Lehet, hogy valóban nem lehet ingyenesnek hívni, mivel Ön fizeti a tervet, de tetszik, hogy a DreamHost egy csomó extra funkciót tartalmaz a szokásos megosztott tárhely-tervbe, amelyért a legtöbb más házigazda külön díjat számít fel..

Kapsz malware szkennelést, SSL tanúsítványt, több domaint, ingyenes domain nevet, korlátlan e-mail címeket és képességeket, valamint 100 USD-os Google AdWords jóváírást kapsz a rendszerindításhoz.

7. Ingyenes webtárhely nonprofit szervezetek számára

Ez egy egyedülálló szolgáltatás egy webtárhely-szolgáltató számára. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik és nonprofit vállalkozást működtet, például jótékonysági vagy egyházi társaságot, a DreamHost ingyenesen üzemelteti. Az IRS megfelelő dokumentációjának, nevezetesen az IRS által kiadott 501 (c) (3) meghatározási levélnek a kézbesítésével a DreamHost veled együtt fog működni, és ingyenes tárhelyet biztosít Önnek..

A DreamHost hátrányai 

A DreamHost a piacon a legátfogóbb funkciókkal rendelkezik, de van néhány fogás. Mielőtt meghúzza a ravaszt, gondosan mérlegelje ezeket a pontokat.

1. A DreamHost ügyfélszolgálat nem kap telefonos támogatást

Persze, az e-mail jegyrendszerük meglehetõsen jó, és gyorsan segítséget nyújtanak a csevegési támogatáson keresztül. De néha tényleg csak valós emberrel akar beszélni valódi hanggal. Ha Ön az a típus, aki szeret minden alkalommal ugyanazt az ügynököt szerezni a telefonon, a DreamHost nem az Ön számára. A SiteGround a távoli vezetõ ügyfélszolgálati osztályunk (plusz hívhatja őket!).

További kiváló ügyfélszolgálati házigazdákat szeretne? Nézze meg a legjobb legjobb listáját.

2. Csak egy megosztott tárhely-terv

Bizonyos szempontból ez előny. Az egyetlen terv elkészítése sok elemzési bénulást eredményez a megosztott tárhely-tervek különböző szintjei közötti választásban, és megakadályozza, hogy külön-külön fizessen az olyan szolgáltatásokért, amelyekre nincs szükség minden esetre. Ugyanakkor nem mindenki képes abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a DreamHost korlátlan sávszélességéből és számos szolgáltatásából. Az a webhely, amelyben havonta csak 100 látogatás történik, ugyanolyan fizet, mint egy 100 000 látogató. Persze, a forgalmas weboldal sokat keres. De nem annyira a kis srác.

3. Szereted a cPanel-t? A DreamHost nem.

A DreamHost saját vezérlőpulttal rendelkezik, és nem használja a tipikus ipari szabványt, a cPanel-t. Ez nem annyira hátrány, hanem preferencia kérdése. A DreamHost irányítópultja lényegesen modernabb megjelenésű, mint a cPanel, de megfélemlítheti a nem kezelt embereket is. És néha idegesítő lehet, ha új felületet kell megtanulnunk, különösen akkor, ha már napi rendszerességgel tucatnyi különféle kapcsolatba lép. Ha igazán elégedett a cPanelrel, és vonakodik elfogadni valami újat, a DreamHost csalódást okozhat.

Alsó sor

Ha tudja, mit csinál, a DreamHost valóra vált álom lehet.

Korlátlan lemezterület és korlátlan sávszélesség egy dedikált szerverrel együtt azt jelenti, hogy webhelye a kezdetektől kezdve valódi blokkolássá növekedhet anélkül, hogy host szolgáltatókat kellene váltani vagy frissíteni kellene.

Szeretjük, hogy a DreamHost 1996 óta működik, függetlenek és kiváló lehetőségeket kínálnak a kezdőknek. Ha a DreamHost és a többi tömegpiaci házigazda között döntenek, lépjen a DreamHost oldalára.

Lásd a hivatalos SiteMore oldalt a DreamHost.com webhelyen

Álomszellem Kérdések és válaszok

1. kérdés
 • Nagyon kényelmes vagyok egy Linux alapú tárhely-üzemeltetési rendszert használni. Milyen típusú hosting rendszert kínál a Dreamhost?
 • Szerencsése van, mert a Dreamhost nem kínálja ügyfeleinek a lehetőséget Windows alapú tárhelyrendszer használatához. Az ügyfelek csak Linux alapú web hosting szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá. Ezzel a rendszerrel számos csengő és síp érkezik, amelyek biztosítják, hogy új tárhely-fiókja a lehető leghamarabb működjön és működjön..
2. kérdés
 • Meddig érvényes a bevezető ár?
 • Az a bevezető ár, amelyet a Dreamhost fizet az új tárhely-fiókra való feliratkozáskor, a jelenlegi megújítási időszak végéig érvényes. Abban az időben az Ön által fizetett ár minden évben növekszik, ha Ön Dreamhost ügyfél marad.
3. kérdés
 • Képes lesz-e kapni egy dedikált szervert és menedzselt szolgáltatásokat, amikor a Dreamhost ügyféllel választom?
 • A Dreamhost a dedikált szerverplatformok széles választékát kínálja Önnek, amelyek elég változatosak ahhoz, hogy megfeleljenek minden olyan hostolási igénynek, amelyet szem előtt tartanak. Hasonlóképpen, a tárhely szolgáltató olyan menedzselt szolgáltatási terveket is kínál, amelyek gondtalan tárhely-élményt nyújtanak Önnek.
4. kérdés
 • A Dreamhost kínál ingyenes domainneveket a tárhely-terveivel együtt?
 • Igen! A Dreamhost ingyenes domainneveket biztosít Önnek, ha feliratkozik valamelyik megosztott webtárhely-tervükre. Több mint 350 különféle webhely-tartománybővítmény közül választhat, amelyek több lehetőséget kínál egy olyan egyedi webnév elérésére, amely túlmutat a hagyományos .com vagy .net hálózaton, amelyet mindenki általában az interneten lát..
5. kérdés
 • Regisztrálhatom-e a domain nevet a Dreamhost-en abban az időben, amikor feliratkozom valamelyik host-tervükre?
 • Igen! A Dreamhost ügyfeleknek, potenciális ügyfeleknek és a nyilvánosság tagjainak köszönhetően könnyen regisztrálhat domainneveket. A tárhelyi terv létrehozásakor választhat egy .com, .net., .Info és egyéb elemeket. Az összes domain név regisztrációhoz domain adatvédelem tartozik, és további költségekkel nem számol fel.
6. kérdés
 • Ha nem vagyok elégedett azzal a tárhelyszolgáltatással, amelyet a Dreamhost-en való feliratkozás után kapok, akkor esély van-e visszatéríteni a pénzem?
 • Igen! A Dreamhost minden ügyfelének 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ha ez idő elteltével nem elégedett a kapott szolgáltatással, kérhet visszatérítést. A társaság kérdés nélkül elküldi neked a teljes összeget, amelyet kifizetett. Nem érhető el visszatérítési lehetőség a domain név vásárlásokra vagy más olyan termékekre, amelyeket a hosting cég kínál.
7. kérdés
 • Biztosítja a Dreamhost lehetőséget arra, hogy rendelkezzen virtuális magánszerverrel (VPS)?
 • Amikor beállít egy hostolási tervet a Dreamhost segítségével, négy különálló VPS-opció áll rendelkezésére, amelyek elérhetők a fiókjában. Mindegyik opciót az SSD táplálja, amely lehetővé teszi a nagy teljesítmény elérését a CPU feldolgozással, a merevlemez konfigurációival, a memóriával és a sávszélességgel a fiókjában. A legújabb technológia lehetővé teszi, hogy gyors olvasási és írási szervert is vegyen.
8. kérdés
 • Milyen lehetőségeim vannak a műszaki támogatással való kapcsolatfelvételhez, ha probléma merül fel a tárhelyemmel?
 • Három fő lehetőség közül választhat, amikor műszaki támogatásra van szüksége. Van egy visszahívási támogatási program a helyén, ahol elindítja a kezdeti hívást, hagy egy üzenetet, amely leírja a problémát, és egy ügyfélszolgálat visszatér a hívásához. E-mail támogatási opcióval és online ügyfél-jegyrendszer-opcióval is rendelkezik, ahol a technikai támogatás online segítséget nyújt Önnek.
9. kérdés
 • Amikor kapcsolatba lépök a Dreamhost ügyfélszolgálatával, milyen nyelven számíthatom a technikusok beszélgetését?
 • A Dreamhost összes ügyfélszolgálatának és műszaki támogatójának angol nyelve van. Ez magában foglalja az e-maileket, a támogatási jegyekre adott válaszokat vagy bármilyen más szóbeli és írásbeli kommunikációt, amelyet a társasággal folytathat. Mindegyik ügyfélszolgálati és műszaki támogatási csoport elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában, a hét 7 napján. A Twitter szociális média csatornáján keresztül is támogatást találhat.
10. kérdés
 • Meddig működik a Dreamhost?
 • A társaság 1997-ben nyitotta meg kapuit, amikor négy főiskolai barát úgy döntött, hogy vállalkozik az online üzleti életben. A társaságot egy egyetemi kollégiumi szobából indították, és célja az volt, hogy segítsen az embereknek helyet találni az online közösségben. Gyorsan előre a mai napig, ahol a vállalat körülbelül 1,5 millió különböző webhelyet ad otthont, amelyek blogot, alkalmazást, e-kereskedelmet és még sok másot kínálnak a virtuális világban. Jelenleg napi körülbelül 400 000 ügyfelet szolgálnak ki az egész világon.
11. kérdés
 • Hol tartja a Dreamhost adatközpont-kiszolgálóit?
 • A Dreamhost adatközpont-kiszolgálók hálózatát távoli helyen tartja Los Angelesben, Kaliforniában. A központok hőmérsékleten szabályozottak, és éjjel-nappal biztonságban vannak, hogy az Ön és más ügyfelek adatai mindig biztonságban maradjanak.
12. kérdés
 • Használhatom-e különféle programozási nyelveket, amelyek közül választhatnék, amikor a Dreamhost szolgáltatást használja a tárhelyszolgáltatásomhoz?
 • Igen! A Dreamhost lehetőséget kínál számodra a sok népszerű programozási nyelv egyikének használatához. A PHP, a Perl, a Ruby on Rails és a Ruby nyelv közül választhat a programozási igényeinek megfelelően.
13. kérdés
 • Van-e bármilyen viszonteladói opcióm a Dreamhost használatával?
 • A Dreamhost értékes viszonteladói programmal rendelkezik, amelyet minden bizonnyal érdemes kihasználni a tárhely-fiók létrehozásakor. Mindegyik viszonteladói opció lehetőséget nyújt különféle jövedelemszerzésre különféle DIY egyedi opciókkal.
14. kérdés
 • Lehetőségem van-e társult programba lépni, ha a Dreamhost-nál fiókot hozunk létre?
 • Teljesen! A Dreamhost büszkén kínálja az érdeklődő felhasználók számára a kiegészítő jövedelemszerzési lehetőséget webhelyeikről, amelyek a Dreamhost szerverek hálózatán találhatók. Szöveges linkeket helyezhet el a webhely teljes tartalmában, és minden alkalommal, amikor egy webhely látogató rákattint erre a linkre, pénzt keres. Minden alkalommal, amikor egy barátját vagy családtagját a Dreamhost-hez utalja a webtárhely-igények kielégítésére, minden egyes új fiókhoz, amely a cégnél marad, 97 USD-t kap..
15. kérdés
 • Mit tartalmaz a Dreamhost domain név regisztrációja??
 • Olyan lesz, mint karácsony reggel, amikor új domain nevet regisztrál a Dreamhost-en. Amellett, hogy több mint 350 tartománybővítmény közül választhat, DNS-kezelést is kap, amely megkönnyíti a névkiszolgálók frissítését és a webes látogatók megfelelő irányba mutatását. Lehetősége van arra, hogy ezeket a névkiszolgálókat testreszabja valamelyikre, amely tükrözi a személyiségét vagy a vállalkozás nevét. Ezt a domain nevet továbbíthatja bármely más web hosting szolgáltatóra, amelyet kíván, és lehetősége van arra, hogy szükség esetén zárolhassa domainjét a csalók és a hackerek ellen..
16. kérdés
 • Szeretném használni a WordPress-t webhelyem számára, amelyet egy Dreamhost szerverre szeretnék tárolni. Van ez a lehetőség számomra, vagy kell-e más lehetőséget választanom?
 • Imádni fogja azokat a tárhelyi lehetőségeket, amelyeket a Dreamhost elérhetővé teszi az Ön és más felhasználók számára, akik a WordPress webhely eszközeit akarják használni. A WordPress tárhely-fiók létrehozásához csak regisztrálnia kell egy megosztott tárhely-tervet vagy egy DreamPress-tárhely-tervet. Mindegyik terv azzal a képességgel jár, hogy rendelkezésére áll egy hozzáértő műszaki támogatást nyújtó személyzet, amely 24 órán keresztül elérhető, és bármilyen felmerülő kérdésben segíthet. Emellett automatikus rendszermentéseket és frissítéseket kap, valamint hozzáférést biztosít egy olyan tárhelyhálózathoz, amely a szolgáltatás igénybevételének ideje 100% -ában rendelkezésre áll. A WordPress-fiók létrehozásakor bármilyen témát vagy beépülő modult néhány perc alatt hozzáadhat.
17. kérdés
 • Szeretnék tárhely-fiókot nyitni a Dreamhost-nál, de jelenleg van egy webhelyem, amely egy másik tárhely-kiszolgálón található. A Dreamhost átviszi a régi számlám adatait a szerverükre, amikor új számlát nyitok velük?
 • Sajnos a Dreamhost nem halad át a webhelyének a jelenlegi tárhelyéről történő migrálásának lépésein. Emellett hozzáférést biztosítanak egy barátságos és segítőkész technikai támogató csoporthoz, amely segít a régi hosthelytől az új helyig navigálni a Dreamhost szervereknél. Emellett hozzáférhet az ügyfélfórumokhoz, ahol értékes információkat és tippeket találhat azoktól a felhasználóktól, akik probléma nélkül sikeresen átadták fiókjaikat. A Dreamhost további segítséget nyújt azáltal, hogy letölthető súgófájlokat készít egy könyvtárból, amely segíthet a webhelyén történő átvitelben is..
18. kérdés
 • Több webhelyet szeretnék működtetni különböző hobbijaim, személyes érdekeim és üzleti vállalkozásaim számára. Ez lehetséges egy Dreamhost-fiókkal, vagy több fiókot kell nyitnom az egyes domain nevek befogadására?
 • A Dreamhost kiterjedt webszerverek hálózatát üzemelteti, amely lehetővé teszi a cég számára, hogy ügyfeleinek lehetőséget biztosítson annyi domain név birtoklására és üzemeltetésére, amennyit csak akarnak. Könnyen más domain nevet adhat minden érdeklődésre, hobbira vagy üzleti vállalkozásra, amely eszébe jut. Mindegyik domain név külön kezelést kap, így jogosulttá válhat a Dreamhost által biztosított domain név előnyeire. Lehetősége van arra, hogy mindegyik domain névhez több mint 350 különféle kiterjesztést válasszon. Az aldomainneveket hozzáadhat minden webhelyhez további költségek nélkül, ha kívánja, és minden név magánéletvédelmet élvez, így minden domain fiókját a lehető legbiztonságosabbá teszi az online fenyegetésekkel szemben..
19. kérdés
 • Szeretem a Prestashop szoftvert használni a saját webhelyemen, mert könnyen kezelhető és megfelel az igényeimnek e-kereskedelmi webhely üzemeltetése érdekében, amely jelentős forgalmat generál. Folytathatom-e a Prestashop használatát, ha mindent átváltom egy Dreamhost-fiókra?
 • Igen, továbbra is könnyedén folytathatja a Prestashop használatát az újonnan tárolt Dreamhost-fiókján. A Dreamhost képes támogatni az ilyen típusú szoftvereket, és biztosítja az összes szükséges eszközt az Ön webhelyének sikeres működéséhez a folyamatban. Az e-kereskedelmi webhely előnyeit élvezi a gyors feldolgozási infrastruktúrához való hozzáférés. Tetszeni fog a hálózati rendszer képességeiről és a megosztott hálózati tárhelyről, amelyet a Dreamhost biztosít az új fiókjához.
20. kérdés
 • Az egyik ok, amiért új tárhely-szolgáltatót keresek, a kezelőpanel lehetőségei. Jelenlegi hosting szolgáltatóm nem kínál felhasználóbarát kezelőpanel-funkciót, és ezt nagyon bosszantónak találom, amikor webhelyemre próbálok változtatni. Milyen típusú kezelőpanelt kínál a Dreamhost?
 • Biztos lehet abban, hogy a Dreamhost által a fiókjában biztosított vezérlőpanel használatakor nem lesz csalódási problémája. Linux alapú operációs rendszer használatával a Dreamhost c-panel vezérlőközpontot biztosít, ahonnan könnyen kezelheti a tárhelyfiók minden aspektusát. A c-panel hozzáférést biztosít az összes fiókfájlhoz, adatbázis-információhoz, a szoftver telepítéséhez és bármi máshoz, amelyre a fiók sikeres kezeléséhez szükség van..
21. kérdés
 • Jelenlegi tárhelyszolgáltatóm nincs az eszközosztályban. Gyakran találom, hogy online órákat töltök online pluginek és más releváns lehetőségek keresésével, amelyek megkönnyítik webhelyem működtetését. Ha átváltom a Dreamhost szolgáltatásra, mit számíthatok arra, hogy megkapom, ami kissé megkönnyíti a fogadó életem?
 • Az ég az a határ, amelyben elvárhatja, hogy megkapja az új tárhely-fiókját a Dreamhost-en. Könnyen kezelheti fiókját a funkcionális c-panel vezérlőrendszeren keresztül, amely központi központként szolgál az összes webhelyéhez és a tárhelyhez kapcsolódó tevékenységekhez. Az 1-kattintásos telepítőprogramjának köszönhetően bármilyen plug-inet vagy webhely-alkalmazást egy kattintással telepíthet. Vannak legkorszerűbb SSL tanúsítványok, amelyek megakadályozzák a hackerek és a spam cégek hozzáférését az Ön webhelyéhez. További védelmet kap a színfalak mögött zajló folyamatos rosszindulatú programok ellen. Ha minden más meghibásodik az Ön számláján, akkor egy jó hírű ügyfélszolgálati és műszaki támogatási csapat működik a nap 24 órájában, amely segít bármiben, amire szüksége van.

Lásd a hivatalos SiteMore oldalt a DreamHost.com webhelyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map