Egy kis narancssárga beszámoló – 2020. május – Árképzés és tervek tárolása

Mennyire jó egy kis narancssárga tárhely?


Egy kis narancs vélemények 3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Számos közös terv közül lehet választani
 2. Korlátlan e-mail cím minden domainről
 3. Kiváló támogatás
 4. Minden típusú tárhelyet kínál

Hátrányok

 1. A lemezterület és a sávszélesség korlátozott minden tervhez
 2. Nem lehet létrehozni a mobil webhelyeket

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

A „Kis narancs” hivatalos tárhely-áttekintése

A Kis Narancs egy kicsi, de mégis robusztus webtárhely-szolgáltató, sok alapvető lehetőséggel és funkcióval. Interfészük könnyen használható, és tárhelyi opcióik még könnyebben megtalálják, amit keresnek. Nagyon örülök, hogy olyan host szolgáltatót találunk, amely nem próbál téged nikkelíteni és becsapni.

Az ‘Egy kis narancs’ tárhely legjobb tulajdonságai

Mint azon kevés társaság, amelyek inkább nekik szólnak, mint ellenük, az A Small Orange pontosan azt csomagolja, amit elvár egy host-vállalattól – néhány extra cseresznye tetején.

Számos közös terv közül lehet választani

A Kis Narancs kiváló munkát végez annak biztosítása érdekében, hogy megkapja azt, amit fizet. Ahelyett, hogy a szokásos kicsi, közepes és nagy terveket készítették volna, megosztották kínálatukat, hogy megpróbálják megfelelni az Ön igényeinek. Ha csak egy kis weboldalra van szüksége, mert csak néhány képet szeretne elhelyezni a tavalyi vakációról a család többi tagja számára, akkor nem kell annyit fizetnie a tárhelyért, mint a következő srácnak, aki egy e-kereskedelmi webhely.

Őszinte webtárhely

Sokat kell mondani a következetességért. Egy olyan marketing tréfa, amelyet láttam, hogy az emberek újra és újra használják, az alvállalkozás és túlteljesítés. Ez bizonyos esetekben működhet, de egy kis narancs nem ért egyet. Pontosan azt szállítják, amit ígérnek, anélkül, hogy megpróbálnák túlzottan eladni neked azokat a dolgokat, amelyekre nincs szüksége. Ezenkívül jobban használják forrásaikat, mint néhány versenytársuk. Ha egy kiszolgálón egy meghatározott összegű forrásért fizet, akkor pontosan ezt fogja kapni – a minőség feláldozása nélkül, ha maximalizálja azt, amit használ.

Minden típusú tárhely

A Kis Narancs szinte mindenkinek terve van. Megvan a szabványos megosztott, VPS és dedikált tárhely-tervek, de az egyes tervekben több lehetőség is van. Ezenkívül külön kategóriájuk van azoknak a vállalkozóknak a számára, akik próbálnak elindítani egy e-kereskedelmi weboldalt. Az üzleti tervek tartalmaznak egy ingyenes SSL tanúsítványt minden tervhez. Ja, igen – nekik is van viszonteladói tárhelyük.

Korlátlan e-mail cím minden domainről

Az e-mail címeknek sok host szolgáltatónak szabványosnak kell lenniük. De nem az. Valójában láttam néhány olyan host szolgáltatót, amely egyáltalán nem is kínál e-mailt. Örülök, hogy a Kis Narancs nemcsak e-mailt küld, hanem korlátlan mennyiségű e-mail címet is kínál minden domainhez. Ez azt jelenti, hogy ha elindít egy e-kereskedelmi weboldalt, minden egyes alkalmazottnak megvan a saját e-mail címe, kiegészítve a saját hitelesítő adataival.

Fantasztikus webes alkalmazások kiválasztása

A Kis Narancs ezen a ponton túlmegy a fogadó vállalatok szokásos képességein és felelősségén. Amikor feliratkozik egy Kis Narancsra, egyetlen kattintással telepítheti a WordPress programot. Szeretne naptárt? Kítűnő választás! Telepítse a naptárát, a bevásárlókosár-szoftvert és még sok másat az A Small Orange fantasztikus webes alkalmazásaival.

Kiváló támogatás

Támogató személyzetük tájékozott és gyors. Van 24 órás telefonos és e-mail támogatás. Élő csevegésük is van, de ez hétvégén nem érhető el. Még a hétvégi támogatása is gyors. Ráadásul valóban kikerülnek az összes problémájuk megoldásához.

A Going Greennek szentelt társaság

Egy kis narancs energiafogyasztásának 150% -át megújuló energia tanúsítványokkal látja el. Ezenkívül lehetővé teszik alkalmazottaiknak távmunkát – otthonról dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetniük nagy mennyiségű irodaterületet, ráadásul több autó tartja az úton. A távmunkálatok általában magasabb morállal és boldogabbak – és ez megmutatja ügyfélszolgálatunkat.

Hátrányai a „Kis narancs” tárhelyének

Akkor, amikor azt hittük, hogy a Kis Narancssárga tárhely tökéletes, találtunk néhány dolgot, amelyekről azt gondoltuk, hogy javíthatnak. Itt van, amit találtunk.

A lemezterület és a sávszélesség korlátozott minden tervhez

Minden tervhez adatcsomagot helyeznek. Amikor a tárhely szolgáltatója korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínál, akkor nem számítanak arra, hogy ügyfeleik obszcén erőforrásokat használnak. Azonban azáltal, hogy ezeket a korlátokat az emberekre helyezi, inkább egy mentális akadályt jelent, amely stresszhatást eredményezhet, és emiatt az emberek szorosan figyelemmel kísérhetik a ténylegesen felhasznált sávszélességet és lemezterületet..

Nem lehet létrehozni a mobil webhelyeket

A Kis Narancs weboldal-készítő szoftvert kínál. Nem tesznek olyan szoftvert, amely segít az embereknek webhelyeik mobil verzióinak felépítésében. Ha egyre több ember böngészi az internetet mobil eszközökkel, akkor azt gondolja, hogy egy kis narancs rájön, hogy a legjobban szolgálja, ha az embereknek egyszerű módot kínálnak mobil webhelyek létrehozására..

Alsó sor

Egy kis narancs túlmegy azon túl, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem csak az ügyfeleiknek szükségesek, hanem azt is, amit akarnak. Az ügyfél szempontjából ez valóban az ő javukban működhet. Amikor azonban úgy találjuk, hogy nem tudunk webhelyeket létrehozni, az valójában arra készteti bennünket, hogy másutt keressünk.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map