FatCow vélemények: A FatCow tárhely valóban olyan nagyszerű kezdőknek?

Contents

Mi a FatCow tárhely??

A FatCow egy webtárhely-szolgáltató, amelyet 1998-ban alapítottak Massachusetts városában, Burlingtonban. A vállalat egyetlen megosztott tárhely-tervet kínál, amelyet a belépő szintű webmesterek, például a kisvállalkozások tulajdonosai számára értékesítenek. A FatCow-t az Endurance International Group 2007-ben szerezte meg.


Mennyire jó a FatCow tárhely?

A FatCow piacra dobja a kezdő webhelytulajdonosokat, és nagyon vonzóvá teszi az üzleti vállalkozást. Csak egy befogadó tervet kínálva, és sok stresszt vesztenek az Ön számára legmegfelelőbb funkciók kiválasztásakor. És a nagyon megfizethető bevezetési arány mellett a FatCow tűnik a piacon az egyik legjobb árnak a kezdő webtárhely számára. De míg a FatCow bizonyos szempontból frissítő egyszerűséget és átláthatóságot kínál, terveik megtévesztő és redundáns eladásokkal, rossz sebességgel és üzemidővel, valamint magas megújítási arányokkal vannak tele..

Lásd a hivatalos oldalt FatCow vélemények 2.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Környezetbarát web hosting megoldás
 2. Korlátlan domain
 3. Szuper hozzáférhető belépő szintű webmesterek számára
 4. Ingyenes hirdetési források

Hátrányok

 1. Nincs VPS vagy dedikált szerver
 2. vDeck a cPanel helyett
 3. Korlátozott SSL tanúsítványok
 4. Megtévesztő eladások
 5. Átlagos üzemidő és gyenge sebesség alatt

Összegzés Humoros névvel, alacsony bevezető árképzéssel és kezdőbarát formátumával a FatCow valószínűleg természetes választásként jelenik meg az első webmester számára. Szolgáltatásuk és teljesítményük alaposabb vizsgálata azonban másként sugallja. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

A FatCow hivatalos tárhely-áttekintése

Számos dolog miatt örömmel dicsérjük a FatCow tárhelyét. Nevezetesen tiszta és egyszerű, rövid távú webtárhely-megoldást kínálnak, amely nem utolsósorban a válogatottatól való. Véleményünk szerint azonban a FatCow rossz választás azok számára, akik egy bevezető árazási ajánlat időtartamán túl szeretnének webhelyet üzemeltetni. Az átlag alatti sebesség és üzemidő, zavaró eladások és közepes ügyfélszolgálat havonta 4 dollárra megbocsátható. De ha ezek az árak a megújítás után közel 13 dollárra emelkednek havonta, ezek a kérdések sokkal fenyegetőbbek.

A FatCow Hosting legjobb tulajdonságai

Ahol a FatCow kiemelkedik, a könnyű hozzáférés. A szeszélyes nevétől és kabalájáig egészen az általuk kínált egységes megosztott tárhely-tervig sikerül megnyugtatniuk azt a technikai érzést, amelyet egy kezdő webmester érezhet, amikor kiválaszt egy webtárhelyet és a tárhely tervet. Ezenkívül nem tagadható, hogy bevezető árazásuk mesés üzlet. Íme, amit helyesen tesznek, és miért érdemes megfontolni őket:

Egyetlen (leginkább) „All inclusive” megosztott tárhely-terv

Az egy-egy-mindenki számára kezdő terv nyilvánvalóan nem alkalmas arra, hogy valaki megélhetés céljából webhelyeket építsen vagy tartson fenn. A FatCow célközönsége azonban a nem kezdett, és nagy munkát végeznek annak érdekében, hogy egyszerűsítsék termékeiket, hogy azok kezdőknek emészthetők legyenek. Csak egy megosztott tárhely-tervet kínálnak, amely korlátlan domaineket, korlátlan e-mail címeket, korlátlan lemezterületet, bőséges sávszélességet, drag-and-drop webhelyépítő eszközöket, digitális hirdetési jóváírásokat és ingyenes domain nevet kínál az első évre. Az a pont, amelyre szükség van egy webtárhely-szolgáltatótól, szörnyen megfélemlítő és stresszes lehet a belépő szintű webmester számára. Nagyra értékeljük, hogy a FatCow rengeteg átláthatóságot és egyszerűséget kínál a get-go alkalmazásból.

Zárjon be egy nagyszerű bevezető árat akár három évig

Azok számára, akik először regisztrálnak a FatCow-ra, bevezetési arányuk csupán 49 USD / év, vagyis körülbelül 4 USD / hó. Tekintettel arra, hogy csomagjuk meglehetősen versenyképes egy ingyenes domain névvel (első évben), és rengeteg tárhelyet kínál e-mail és web fájlok számára, ez nagyon óriási érték. Sőt, ha hajlandó fizetni előre, akkor ezt a nagyon alacsony árat akár három évre bezárhatja.

Ingyenes hirdetési források

Mint az EIG tulajdonában lévő internetes házigazdák esetében is, a FatCow-ra való belépés sok digitális hirdetési jóváírással jár. Ez magában foglalja a 100 dollárt mind a Bing, mind az AdWords jóváírást, valamint egy ingyenes listát a YellowPage.com webhelyen. Persze, a YellowPage.com meglehetősen elavult az online könyvtárak hatékonysága megkérdőjelezhető, de ingyen ingyenes.

A szélenergia hajtja

Ha Ön egyáltalán nem érzékeny a vállalati érzékenységre, az kissé kikapcsolhatja az a tény, hogy a FatCow az EIG tulajdonában van. Ez érthető, de a FatCow rendelkezik bizonyos megváltó és nagyon nem vállalati tulajdonságokkal. Nevezetesen zöld pecséteik vannak, amelyek igazolják, hogy 100% -ban szélenergia-meghajtásúak. Ezt úgy valósítják meg, hogy az összes adatközpontjukban, szerverükben és irodáikban az energiafogyasztást kompenzálják a megújuló energiaforrásokra vonatkozó 200% -os beruházással..

A FatCow hosting hátrányai

Kezdőbarát felépítésük és marketingük ellenére van egy maroknyi vörös zászló a FatCow-hoz kapcsolódóan, amelyeket érdemes megfontolnia, mielőtt feliratkozna velük. Miközben azt állítottuk, hogy szolgáltatásaik jó értéket képviselnek a bevezető árazásban, számos oka van annak, hogy a FatCow nem alkalmas hosszú távú web hosting megoldásra.

Megújítási árak Spike 310%

A FatCow bevezető árazása rendkívül sok, és akár három évre zárolhatja, ha előre fizet. Legyen felkészülve arra, hogy a matrica súlyos sokkba kerüljön, miután ez az időtartam lejár. A FatCow éves ára 49 / évről 155 dollárra / évre növekszik, a naptároldal egyetlen fordulatával a költségvetési otthoni társaságtól a piacon a legdrágább opciók felé ugrik. Most örömmel fizetünk prémium árakat a prémium szolgáltatásokért. Mivel azonban a felülvizsgálatunk többi része megmutatja Önnek, a FatCow jelentősen elmarad a prémium minősítésből.

Nagyon lassú az oldal betöltése

Mint a neve is sugallhatja, a FatCow tárhely nem gyors. Valójában az oldal betöltési ideje minden hónapban következetesen messze elmarad az iparági átlagtól, az elmúlt néhány évben. Ahol az ipari betöltési idő átlagosan kb. 700 ms, a FatCow átlaga több mint 1200 ms. Ez komolyan lassú, és óriási károkat okozhat webhelye számára. Nem csak károsíthatja a keresőmotorok rangsorolását, hanem drasztikusan megnövelheti a látogatók visszafordulási rátáját. Az ilyen elmaradott szervereknél nem valószínű, hogy valaha is képes lesznek kihasználni azt a bőséges sávszélességet, amelyet a regisztrációkor ígérnek..

Átlagos Uptime alatt

Összességében az EIG tulajdonában lévő webszellemek nem rendelkeznek a legjobban az üzemidő átlagával. Az iPage tökéletes példa erre, míg a Web.com lehet kivétel. Noha a FatCow nem a legrosszabb üzemidővel rendelkezik, amellyel valaha is találkoztunk, ez az átlag alatt van, és erre az esetleges ügyfelekre kell vonatkoznia. A FatCow csak 99,9% -kal nyugszik meg uptime-rel, az idő fele felhaladja ezt a jelet. A perspektíva szempontjából a legtöbb webtárhely-szolgáltatót 99,9% -os rendelkezésre állási garancia nyújtja, ami azt jelenti, hogy részleges visszatérítést fizetnek minden leállási időre vonatkozóan, amely meghaladja az évenkénti 15 órát. A FatCow nem nyújt ilyen garanciát, és a múltbeli eredményeik sem rettenetesen megnyugtatóak.

Nincs VPS vagy dedikált szerver

A FatCow csak egyfajta tárhelyet kínál: megosztott tárhelyet. Persze, ez sok elemzést és bénulást von maga után az eredeti döntéshozatal során, ám ez káros lehet a meglévő ügyfelek számára is, akik sok növekedést tapasztalnak meg. Ha nem kínálnak dedikált szervereket vagy VPS sorokat, elidegenítik a teljes közönséget, vagy igénybe vehetik ezeket a szolgáltatásokat. Ez azt jelenti, hogy ha kormányban vagy egészségügyi ellátásban dolgozik, vagy egyéb módon érzékeny információkat tárol, akkor a FatCow nem jó választás az Ön számára.

Nem cPanel

A FatCow egyedi vezérlőpanelt használ a cPanel helyett. Noha ez nem feltétlenül egy ellentmondás, ez eltérés az ipari szabványtól. Ezt figyelembe kell venni, ha megszokta a cPanelt, vagy ha azt tervezi, hogy kihasználja azt a tényt, amely segít a cPanelhez kapcsolódó erőforrásoknak az interneten. Ezt figyelembe kell venni, ha a FatCow-t a jövőben elhagyja; Egyes webszellemek csak egy olyan webtárhely-szolgáltatótól továbbítják az Ön webhelyét, amely szintén cPanelt használ. Az egyik példa a Kis Narancs.

Gyenge ügyfélszolgálati hírnév

Az ügyfélszolgálat nehéz lehet megítélni, de van néhány kulcsfontosságú mutató, hogy a társaság mennyire súlyosbítja az ügyfélszolgálatot. Egyrészt általában jó jel, ha egy vállalat befektet egy önsegítő források és hibaelhárítási útmutatók robusztus könyvtárának kiépítésébe. Noha a FatCow ezt bizonyos mértékig megtette, addig nem állnak közel a GoDaddy vagy a HostGator szintjéhez. A FatCow felhasználói útmutatói elsősorban az Ön webhelyének beállítására koncentrálnak, nem pedig a fejlettebb témákra vagy a hibaelhárítási kérdésekre.

Azoknak a problémáknak a megoldására, amelyeket nem lehet megoldani a barkácsolás erőforrásain keresztül (amelyek számtalan lehetőséget kínálnak), a FatCow telefonos, e-mail jegyet és élő csevegést is kínál. Noha ez a választási lehetőség dicséretes, mindhárom csatorna átfutási ideje kevesebb, mint gyors. Várjon kb. 15 percet várakozással vagy a sorban a csevegési támogatással, egy nap alatt pedig az e-mailes választ. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálati munkatársakat elsősorban értékesítőként, és nem támogató személyzetként képzik. Íme néhány értékesítés, amelyek várhatóan csökkenhetnek, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a FatCow-ra:

Megtévesztő és felesleges eladások

Noha gratulálunk a FatCow-nak azért, hogy szolgáltatásaik kezdeti első pillantását nagyon átláthatóvá tette, ez egy másik történet, a kijelentkezés ideje. Legyen felkészülve arra, hogy bombázzák az elengedhetetlenül zavaró nyelvű kis kiegészítőkkel. Vigyázzon, ne fizessen a „WordPress tárhelyért”, ami rettenetesen rejtélyes módon azt mondja, hogy fizethet nekik olyan középszerű plugin-ek előzetes telepítéséért, amelyeket egyébként ingyen találhat. A Google Apps (Tipp: a Google ezeket ingyenesen kínálja) vagy az automatikus napi biztonsági másolatok (Tipp: ez már szerepel a csomagjában) vásárlása előtt is figyeljen rá. Az ismeretek számára ez hatalmas kikapcsolás. Ezeknek a kiegészítőknek a szolgáltatásként történő felkínálása lényegében csak azoknak a kezdőknek szól, akik nem tudnak jobban.

Alsó sor:

A FatCow kiváló rövid távú lehetőség lehet azok számára, akik egy csomó dolgot próbálnak kipróbálni a különböző területeken, de az a tény, hogy szolgáltatásaik nem rendkívül megbízhatóak. Lehetséges, hogy a lassú oldalbetöltési idők és a közepes frissítési idő az alacsony bevezető ár esetén elfogadhatóak, ám ezek a kérdések megújulási arányukkal súlyos károkat okoznak. Javasoljuk őket, ha nagyon konkrét rövid távú igénye van megfelelő költségvetéssel, de nem hosszú távú tárhelymegoldásként.

További szolgáltatások megtekintése

FatCow Hosting kérdések és válaszok

FatCow tárhely: Amit tudnod kell

A FatCow Hosting neve humoros, a szeszélyes webhely tele van, és az elégedett ügyfelek hosszú eredményei vannak. A web hosting cégek ezreinek körében azonban néhány dolog, amely a társaságot kiemeli a többiekkel szemben. Megvizsgáltuk a vállalat értékeit és termékeit, és megállapítottuk, hogy a nevén és logóján kívül a FatCow Hosting szilárd tervekkel rendelkezik, amelyek boldoggá tették ezeket az ügyfeleket.

Hogyan kezdődött el a FatCow Hosting??

A társaság az egyik legrégebbi vendéglátó társaság, alapítója Jackie Fewell, 1997-ben kezdődött, és 1998-ban indult. Alig néhány rövid év után óriási növekedést tapasztalt, évente mintegy 25 százalékkal növelte a bevételeket és bővítette a profitot különbözet ​​4 és 11 százalék között.

Ez a növekedés, az ügyfélkör hűségével és a folyamatosan szilárd termékkínálattal együtt felhívta a figyelmet az Endurance International Group, egy több mint 75 különféle hosting társasággal rendelkező növekvő anyavállalat figyelmére. Fewell, aki több mint hét éve a FatCow élén állt, a marketing alelnöke maradt, amikor az EIG 2004-ben megvásárolta a FatCow-t. Lemondását követően tanácsadóként szolgált, mielőtt egy másik iparágba költözött..

Mint sok más cégnek, amelyet az EIG vásárolt, a FatCow kiváló vásárlói véleményekkel rendelkezik, amelyek az akvizíció után néhány izgalmat elvesztettek. Továbbra is állítják, hogy elkötelezettek azért, hogy valós üzleti értéket biztosítsanak ügyfeleiknek, kiváló ügyfélszolgálatot nyújtva és igényeik kielégítésével egy terv, egyárú filozófián keresztül, amelyet még a hostingban új felhasználók is azonnal elkezdenek használni..

Mi különbözteti meg a FatCow-t??

A FatCow tárhelyét a HeiferCratic eskü szabályozza, amely szerint „a kreativitás támogatására és megteremtésére” szól. Az eskü kijelenti, hogy fel akarják ismerni és ápolják vásárlóik szenvedélyeit a választott médiumokon keresztül, éjjel-nappal nyújtott támogatással, amely segít az ügyfeleknek minden helyzet pozitív hozzáállásban történő megoldásában. Kellemes és egyszerű online élményt akarnak adni ügyfeleiknek.

E célból a FatCow tiszta, könnyen érthető és navigálható regisztrációs folyamat, az átfogó támogatás és gondozás, valamint számos különféle szolgáltatóval való integráció helyzetébe helyezte magát. Sajnos sok olyan ügyfél, aki ezt eleinte értékelte, úgy találta, hogy az akvizíció óta a FatCow olyan normába esik, hogy nem felel meg a közzétett és támogatta elvárásainak..

Milyen megosztott tárhely-terveket kínál a FatCow?

A FatCow eredeti csomagja, amelynek egyedi neve The Original FatCow terv, az első évben a felhasználóknak csupán 49 dollárt fizet. Az ügyfelek korlátlan domaineket, lemezterületet és sávszélességet kapnak – korlátozva az „oodles” -ig – ami azt jelenti, hogy mindaddig, amíg eleget tesz szolgáltatási feltételeiknek, és nem haladja meg a szokásos használatát a saját méretű webhely üzemeltetéséhez, rendben kell lenned és nem kell súlyos szankciókat kiszabniuk.

Ezenkívül a FatCow más korlátlan erőforrásokat is biztosít, mint például az FTP felhasználók és alfelhasználók, valamint a POP e-mail postafiókok. Ön is kap egy ingyenes domain nevet, valamint az eszközöket, amelyek felépítik és működtetik, mint például a webhelyek készítője, a Script Barn ingyenes előfizetésével, az SSL biztonsággal, a bevásárlókosár-integrációkkal és az 1 GB-os tárolóval a JustCloudon.

Az első év után a tervnek számos megújítási lehetősége van: havi 14,95 dollárról egy, három vagy 12 hónapos időszakra, havi 13,95 dollárra egy 24 hónapos időszakra vagy 12,95 dollárra havonta 36 hónapos időszakra..

A FatCow bármilyen dedikált szerver szolgáltatást kínál??

A FatCow Hosting csúszó skálájú, amely három különféle szintre képes kielégíteni a dedikált szerver igényeket. Minden tervhez tartozik a cPanel, amely az iparági szabvány, és nagyszerű tulajdonság, ingyenes domain név és CentOS 6.4 operációs rendszerükhöz..

A dedikált tárhelyhez a napi 24 órás és a szakértők támogatása is tartozik, ami azt jelenti, hogy webhelyének növekedésével magas szintű biztonságot és teljesítményt fog elérni, a látogatók gyors reagálási idejével. Azok a vásárlók, akik a dedikált szerverek mellett döntnek, teljes ellenőrzést gyakorolnak a magánszervereik felett. Korlátlan tartományokat és aldomaineket hozhatnak létre, POP3-fiókokat, MySQL-adatbázisokat és FTP-fiókokat, 13 különféle előre telepített szkripttel érkeznek, és tartalmaznak hiba- és hivatkozási naplókat, nyers napló-hozzáférést és AW-statisztikákat..

 • Az indítási terv 2 magot tartalmaz egy Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ szerveren, 4 GB RAM-mal, 500 GB tárhellyel, 5 TB sávszélességgel és három IP-címmel, kezdő promóciós ráta havi 119,99 USD / hónap, amely 149,99 USD / hónap alatt megújul..
 • A Professional terv 4 magot tartalmaz az Intel Xeon E3-1265LV2 3,2 GHz-es szerveren 8 GB RAM-mal, 1000 GB tárolóval, 10 TB sávszélességgel és négy IP-címmel. A terv bevezető engedményt tartalmaz 151,99 USD / hónap, és megújul 189,99 $ / hónap.
 • Az vállalati terv 4 magot tartalmaz 16 GB RAM-mal egy Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ szerveren, 1000 GB tárolóval, 15 TB sávszélességgel és öt IP-címmel, havonta 191,99 USD-ért (megújul 239,99 USD / hó)..
Mi lenne, ha szeretnék valamit a FatCow Hosting megosztott és dedikált tárhelyei között?

A VPS tárhely, vagy a virtuális magánszerverek félig magánszerverek, amelyek kevesebb ügyféllel rendelkeznek, mint egy megosztott szerver, és olyan szintű ellenőrzést biztosítanak, amely közelebb áll a dedikált tárhelyhez, alacsonyabb árral, mint egy valódi dedikált terv. Szakértői támogatást kap a nap 24 órájában, és ez nagyszerű lehetőség arra, hogy rugalmas forrásokkal bővítsen növekvő webhelyeket.

A FatCow Hosting VPS-tervei tartalmazzák a cPanel programot, opcionális root hozzáféréssel vagy egy teljesen kezelt tervvel együtt. A tervek ingyenes domain regisztrációval is rendelkeznek, valamint a dedikált tárhelyi tervekben szereplő szkript- és naplótervekkel együtt. Ezek a tervek korlátlan tartományokat és aldomaineket, POP3-fiókokat, MySQL-adatbázisokat és FTP-fiókokat is tartalmaznak.

Három különböző tervbeállítás lehetséges, amelyek mindegyike tartalmazza a CentOS 6.4-et.

 • Az alapterv első ciklusonként 19,99 dollártól indul, és havonta 24,99 dollárnál kezdődik. A terv tartalmaz 1 mag CP-t és 1 GB RAM-ot, 40 GB tárolóval, 1 TB sávszélességet és egy IP címet.
 • Az üzleti terv, amely első ciklusonként 47,99 USD / hónap kezdődik és 59,99 USD / hónap-ban megújul, tartalmaz 2 magos CPU-t, 4 GB RAM-ot, 90 GB tárolóhelyet, 3 TB sávszélességet és két IP-címet..
 • Az Optimum csomag magában foglal 4 magos CPU-t, 8 GB RAM-ot, 120 GB-os tárolást, 4 TB sávszélességet és két IP-címet, első hónapban 79,99 USD / hó és megújítás után 99,99 USD / hónap..
Van-e a FatCow Hostingnak speciális terve a WordPress számára??

Két megosztott WordPress-központú tervet kínálnak, amelyek mindegyikéhez testreszabott vezérlőpanel, előre telepített témák és plug-inek, mint például a W3 Total Cache és a Jetpack. A SiteLock-nal való partnerség növeli az Ön biztonságát és védelmét azáltal, hogy kiküszöböli a rosszindulatú programokat alvás közben, és optimalizálják a szervert az ügyfelek számának korlátozásával, maximális sebességet és következetes üzemidőt biztosítva.

 • A WP Starter, az alapterv, ingyenes domain regisztrációt tartalmaz, a korlátlan lemezterülettel és sávszélességgel együtt, havi 3,75 dollárért az első szolgáltatási időtartamra.
 • A WP Essential, melynek első ciklusa havonta 6,95 dollárba kerül, nagyobb témákat és bővítményeket, deluxe biztonsági csomagot, 24 órás szakértői támogatást és SSD-alapú szervereket tartalmaz, amelyek növelik a sebességet. Ez a terv magában foglalja az ingyenes domain regisztrációt.
Mi a FatCow Hosting rendelkezésre állása, és garantált-e??

Noha a FatCow Hosting jelenleg nem nyújt garanciát az üzemidőre vonatkozóan, a múltban 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínáltak, ami azt jelentette, hogy webhelye havonta kevesebb, mint 45 perc alatt működik. Az ügyfelek ma átlagosan 12 hónapos üzemidőt tapasztaltak 99,89 százalékban, ami átlagosan havonta 47 másfél perc állásidőt jelent. Vannak olyan hónapok, amikor az ügyfelek üzemideje 99,99 százalék volt – kiemelkedő üzemidejüket adva számukra, ami azt jelenti, hogy havonta kevesebb, mint öt perc állásidő volt.

Az átlag nem rossz, és közel áll ahhoz, amit mások is kínálnak, és ha egy jó üzemidővel eléri egy hónapot, akkor nagyobb haszonnal jár. Sajnos, bár ezeknek a többi társaságnak garantálja az üzemidejét, ami gyakran azt jelenti, hogy hitelt kap bármilyen leállásért, és ez a FatCow Hosting szolgáltatásban nem lehetséges..

Van-e garancia a FatCow Hosting szolgáltatásra??

A világos oldalról a FatCow Hosting 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál azoknak az ügyfeleknek, akik nem elégedettek a fogadási tervvel. Garanciáik hasonlóak a legtöbb máshoz, megjegyezve, hogy visszatérítést kapnak a FatCow Hosting által nyújtott szolgáltatásokért; harmadik fél díjai, beleértve a 15 dolláros domain név regisztrációt. Ez ugyanakkor azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a társaságot, akkor magával viheti magának a domain nevét.

Ne felejtse el, hogy más vállalatoktól eltérően a FatCow Hosting ezt a garanciát csak azon ügyfelek számára teszi elérhetővé, akik a regisztrációkor hitelkártyával fizettek.

Hogyan kezdjem el??

A FatCow viszonylag könnyű feliratkozási eljárást igényel, anélkül, hogy sok extra tolást kellene hozzáadnia az eladáshoz. Amit szeretünk a FatCow Hosting szolgáltatásban, az az, hogy mivel a cPanelt a legtöbb tervbe beépítették, szinte minden webhelyre ingyenes transzfereket kínálhatnak. Ez azt jelenti, hogy miután úgy döntött, hogy átvált a FatCow-ra, a műszaki szakemberek áthelyezik az Ön webhelyét a szerverükre, és biztosítják, hogy minden olyan legyen, mint amilyet terveztek, mielőtt az élő.

A FatCow Hosting zöld megoldásokat kínál??

A társaság környezetbarát lehetőségekkel akarja fenntartani zöld és mindenki más legelőit. Irodaikat és adatközpontjukat teljes mértékben szélenergia hajtja, 200% -kal ellensúlyozva az energiafelhasználást; A FatCow által felhasznált villamosenergia minden egyes kWh-jára kétszer annyi megújulóenergia-tanúsítványt vásárol a szélenergia előállításához. Ennek eredményeként képesek voltak évente 999 tonna szén-dioxid tartani a légkörből.

Hol vannak a szervereik??

A FatCow adatközpontjai Bostonban találhatók, ahol több petabájtnyi tárhelyük van elosztva több ezer tárhelyen. Ezek a központok együttesen több mint 2400 négyzetméternyi tárolóhelyet jelentenek. Az egyesített kiszolgálókon keresztül az első olyan számítógép, amely elérhető a megosztott tervekhez, az lesz az, amely kiszolgálja az ügyfelek webhelyére való belépést kereső ügyfeleket, és ezek azt mondják, hogy gyorsabb a betöltési idő és kevesebb állásidő..

A FatCow bármilyen biztonsági másolatot kínál-e?

A társaság hálózattal csatlakoztatott tárolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi minden gép számára az adatok elérését. A fürtözött hálózatokon keresztül minden gépet azonos géphez igazítanak, amely felelősséget vállal az esetleges összeomlás vagy probléma esetén az elsődleges egységnél. Biztonsági másolatot készít egy másik szerverkészletre az adatok tükrös másolatával.

A társaság szolgáltatási feltételei azonban egyértelmûen kimondják, hogy az ügyfelek felelõsek weblapjaik, tartalmuk és e-mailjeik biztonsági mentéséért egy helyi számítógépre, valamint egy további példányról. A FatCow rendelkezik néhány átmeneti biztonsági másolattal a VPS-ügyfelek számára, de csak rövid ideig tart fenn azokat a hardver meghibásodása esetén; a vállalat nem garantálja ezeket a biztonsági mentéseket.

Hogyan működik a FatCow ügyfélszolgálata??

A vállalat szokásos értékeléseket kapott szolgáltatásaikért, ám az elmúlt években az ügyfelek hosszú ügyfélszolgálati panaszaikról panaszkodtak, következetlenségüket azok számára tervezték, amelyek szakértői támogatást tartalmaznak, megoldatlan problémákat és kevés empátiát mutatnak az ügyfelek számára, akik ezeket tapasztalják. helyzetek.

Számos módot kínálnak elérésükhöz, az e-mailektől vagy az űrlapoktól a telefonon és az élő csevegésig, és tudomásul veszik, hogy ügyfélszolgálatuk a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Ezen felül széles körű tudásbázissal és felhasználói útmutatóval rendelkeznek a gyakran feltett kérdésekre.

Javasoljuk a FatCow alkalmazást?

Más házigazdákhoz képest a FatCow alapos tervvel rendelkezik, amely az első évre nagyon költséghatékony. A dedikált és a VPS-terveik valószínűleg a legjobbak azok számára, akiknek van tapasztalata, de a megosztott és a WordPress-tervek széles funkcionalitást és előnyöket kínálnak webhelyének fejlesztése és az Ön vállalkozásának növekedéséhez szükséges webhely megadása érdekében..

Bővebben a FatCow.com oldalon

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map