GoDaddy vélemények: Megfelelő-e a GoDaddy webtárhely?

GoDaddy vélemények: Megfelelő-e a GoDaddy webtárhely?

GoDaddy vélemények: Megfelelő-e a GoDaddy webtárhely?

Contents

Mi az a GoDaddy Web Hosting??

A GoDaddy a legnagyobb internetes domain-regisztrációs szolgáltatás a világon, több mint 60 millió domaint kezelve. 2018-tól mostantól ők a világ legnagyobb internetes fogadója 6,5% -os piaci részesedés.


Ez a legmegfelelőbb a tárhelyhez?

Nem feltétlenül.

A GoDaddy óriási javulást mutatott a „raunch hirdetések” napja óta, és sima operátorok, akiknek folyamatos támogatása van..

Ennek ellenére sok olyan dolgot kell megvizsgálni, mielőtt meghúzza a ravaszt.

Különleges megjegyzés: 2018 hátralévő részében a GoDaddy kínálja a legolcsóbb tárhelyet havonta 1 dollártól kezdve ezzel a linktel.

Mennyire jó a GoDaddy tárhely?

A GoDaddy vitathatatlanul a legismertebb domain és hosting cég. Provokatív és emlékezetes TV- és Super Bowl-hirdetéseiknek köszönhetően a GoDaddy gyorsan megnevezte magát. Reklámjaikban gyakran szerepeltek rosszul öltözött nők és viccek, amelyeket Parsons maga is „nem megfelelő” és „éles” -ként írt le. Valószínűleg ők az egyetlen hosting cég, amelyet nemzetközi márkának nevezhetnek.

Ezt mondták, A GoDaddy a domain név és tárhely WalMart: olcsó, mindenütt jelenlévő, és senki nem határozza meg az ízléseset. Történelmileg az alacsony árakra és a márkaépítésre támaszkodtak a vásárlóink ​​körében, de mivel az utóbbi években számos új házigazda jelent meg, javították ügyfélszolgálatunkat és technológiájukat, hogy megőrizzék versenyképességüket.

A Parsons utáni korszakban vannak, ahol az ellentmondásos imázsukon túl hosszú távú márkává válnak. Ha csak most kezdődik, a GoDaddy rendelkezik minden alapvető tudnivalóval, amelyekre egy tipikus kezdő webmesternek szüksége lehet. De ha fejlettebb funkciókat, támogatást és talán egy kifinomultabb márkát keres, érdemes másutt keresni.

Lásd a hivatalos oldalt

A hivatalos GoDaddy áttekintés

Nagyon kevés ember nem hallott a GoDaddy-ról. Nagy szerepet játszottak a 2000-es évek elején a dot-com korában. A GoDaddy tárhely meghonosodása és kiemelkedése a világpiacon továbbra is a világ egyik legerősebb szereplője mellett tagadhatatlan..

A GoDaddy Hosting legjobb tulajdonságai

Sokat kell mondani azért, hogy egy helyen képes kezelni a domainjét, az internetes tárolást és az e-maileket. Az egyik oka annak, hogy a GoDaddy annyira színvonalas, hogy ez a folyamat hihetetlenül hozzáférhetővé teszi a mindennapi webmester számára. Ha a legolcsóbb és leggyorsabb módszert keresi egy weboldal felállításához és működtetéséhez, a GoDaddy biztosan meg fogja szállítani.

1) A GoDaddy funkciói bőségesek

A GoDaddy tárhely több fogyasztói szintű választást kínál, mint szinte bármely más, a piacon működő szolgáltató. Közös szerveropciókkal, dedikált szerver- és VPS-tervekkel rendelkeznek. Egy kattintással telepíthető az összes kedvenc név, például a WordPress, a Joomla és a Drupal. Ez egy elég nagy társaság, amely szinte bármilyen szintű hosting szolgáltatást kínál nagyon versenyképes áron, és fogadhat, hogy egyetlen szolgáltatás sem hiányzik. A GoDaddy egy kattintással rendelkező alkalmazáscsomaggal rendelkezik, amelyeket a webhelyén esetleg szükségessé tehető néhány általános funkció végrehajtására használ. Ha blogot állít fel, akkor van egy alkalmazásuk ehhez. Szüksége van bevásárlókosárra? Nekik is van. Fotóalbum? Nincs mit.

2) Gyors betöltése & Szilárd Uptime

Hajrá apu hírhedten lassú volt és hajlamosak a lezuhanásra, de az utóbbi években óriási fejlesztéseket hajtottak végre mindkét területen. A GoDaddy átlagos működési ideje 99,99%, és a betöltési sebessége a költségvetési versenytársainak versenytársa. A sávszélesség korlátai szintén nincsenek; ha az oldala végül vírusosvá válik, a látogatók hirtelen beáramlása nem okoz összeomlást az Ön webhelyén. Akkor is, ha igen, a GoDaddy vissza fogja adni a pénzt a leállásért. Ami a következő ponthoz vezet minket …

2) Pénz-visszafizetési garancia lejárati idő nélkül

A legtöbb tárhelyszolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. A GoDaddy tárhely egy lépéssel tovább halad azzal, hogy pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely nem jár le. Minden fizetés esetén visszatérítést kaphat az az idő, amelyet nem használt, ha úgy dönt, hogy törli. Megszakítja az első 30 napon belül? A GoDaddy teljes visszatérítéssel tiszteleti Önt.

3) Több, mint amit vádolt – Google AdWords jóváírás

Annak érdekében, hogy az új vállalkozók tulajdonosai megkönnyítsék a vállalkozás alapításának túlzott költségeit, a GoDaddy ingyenes hirdetési jóváírásokat kínál, amelyek több, mint 100 dollárt tartalmaznak a Google AdWords felé minden elköltött 25 dollárért. Korlátozása érdekében ezek a hitelek 50 USD-t tartalmaznak a Bing és a Facebook hirdetésekben is. Ez egy szép kis bónusz a GoDaddy tárhely kiválasztásához; határozott előnye, ha nagyvállalattal ágyba kerülünk.

4) Több, mint sablonok – megtervezik webhelyét (ha akarod)

A GoDaddy rengeteg különféle sablont kínál – ideértve a WordPress sablonokat. Ha azonban egyik sem igazán teheti meg érted, a GoDaddy professzionális weboldal-tervezők csapatát alkalmazza, akik örömmel segítenek weblapjának megtervezésében, és csak az Ön számára személyre szabhatóvá teszik..

Nagyszerű, hogy felkínálják webhelyének megtervezését, és nagyon kicsi anya és pop üzlet használhatja őket, de nagyon gyorsan érdemes ott lenni szakértőt felvenni. A nap végén a GoDaddy egy globo-corp, és nem fognak sok időt tölteni veled.

5) GoDaddy WordPress integráció

A GoDaddy egyetlen kattintással importálja a WordPress-t önállóan kezelt webhelyekhez, de felügyelt WordPress-tárhely-tervet is kínál. Ez a kezelt terv automatikus frissítést és számos biztonsági előnyt kínál, többek között.

6) A GoDaddy Security félelmetes az árért

A GoDaddy egy csomó forrást különített el a hackerek, a spamküldők és a csalók megakadályozására. Ennek egy része a legkorszerűbb technológiájukhoz kapcsolódik, részben pedig egyszerű óriási gondosságuk, mint egy hatalmas vállalat. De ennek ellenére nehéz lenne biztonságosabb tárhely-szolgáltatót találni ilyen alacsony áron. Még a legolcsóbb tervek mentén is biztonsági másolatot készítenek adataira éjjel. Úgy érezzük, hogy itt kiszökik a vízből a HostGator-ot, a költségvetés-tárhely legfontosabb versenytársát. A HostGator hetente csak biztonsági másolatot készít az adatokról, és hiányosan hiányzik a spam és a vírusvédelem. Ugyanazon az áron és ugyanannak a sok szolgáltatásnak a kínálatában a GoDaddy a jobb választás a biztonságtudatos webmesterek számára. A biztonság legfontosabb oldala, hogy a GoDaddy rengeteg korlátozó politikával rendelkezik a spam elkerülése érdekében, ami néha azt jelenti, hogy a pluginok, wikik és még az IMAP sem mindig működnek úgy, ahogy másutt. Lehetséges ezeket a dolgokat megtenni, csak speciális munkakörnyezetet igényel, ami néha több munkát eredményezhet az Ön számára. De ha a biztonság kiemelkedően fontos az Ön számára, ezek a megoldások csak a kompromisszum részét képezik.

Különleges megjegyzés: 2018 hátralévő részében a GoDaddy kínálja a legolcsóbb tárhelyet havonta 1 dollártól kezdve ezzel a linktel.

A GoDaddy Web Hosting hátrányai

Még ha rendszeresen vásárol is a WalMart-on, valószínűleg nem szeret mindent. A GoDaddy egy társaság, és néha úgy érezheti, hogy van ez a nagy fényforrású világítás az egész élmény során. A testreszabottabb vagy innovatívabb tárhely-élmény érdekében keresse fel az egyik kisebb srácot, mint például a SiteGround vagy az A2 Hosting.

1) A GoDaddy Ügyfélszolgálat nem megfelelő

Mielőtt elmélyülnék az ügyfélszolgálat részleteit, csak nézzük meg ezt szörnyű 35 perces várakozási idő GoDaddy chat-támogatással:

godaddy 35 perc várakozási idő a chate-on

Ez csak szörnyű. Nincs ok, hogy 35 percig vártam a csevegést.

És 20 perccel később …

godaddy beszélgetés hossza

Zavarban vagyok abban, hogy a csevegés nagyon rossz lehet 2018-ban. Ilyenkor gyorsabban tudok átjutni a DMV vonalon!

Ennek ellenére a GoDaddy az általában elég gyors a telefonos támogatás. Ez az alapértelmezett támogatási mechanizmusuk – de legyünk őszinték, néha nem akarjuk telefonon beszélni az ügyfélszolgálattal.

A GoDaddy 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, de annak részeként, hogy egy ilyen nagy társaság hatalmas ügyfelekkel rendelkezik, azt jelenti, hogy valószínűleg minden lépésben bürokráciával és alaki követelményekkel találkozik, amikor támogatást kér..

A GoDaddy ügyfélszolgálati képviselői általában gyorsan reagálnak, de hajlamosak a meglévő irodalomra utalni, vagy végigvezetik az összes olyan hibaelhárítási technikát, amelyet már kipróbáltak, még mielőtt valóban megkezdi a vizsgálódást..

Ezek a szorgalmas dalszerző taktikák valóban megjelennek, amikor felhívják a szolgáltatást. A GoDaddy ügyfélszolgálat nem teszi könnyebbé a távozást. Ez nem fájdalommentes vagy kegyes felbomlás, és rossz íze lehet a szájában a teljes élményről. A valódi ügyfelek által hagyott GoDaddy-értékelések néhány szörnyű történetet mesélnek el a támogatási jegyekről.

2) Korlátozott költséggazdaságú fogadási terv

Három tervük van – Gazdaságos, Deluxe és Korlátlan. A gazdaság terv lehetővé teszi, hogy 90 aldomaint társítson egyetlen domainhez. Ugyanez vonatkozik a deluxe és a korlátlan tervükre. Szóval sok más hosting cég lehetővé teszi korlátlan domainjeinek használatát – nem számít, milyen tervvel rendelkezik. A GoDaddy azonban lehetővé teszi, hogy csak egy domain legyen a Economy tervvel. Ha túllépi ezt, akkor kénytelen frissíteni. Nézze meg a Myhosting.com webhelyen korlátlan tartományokat.

3) Etikai aggodalmak & Történelmi viták

Ezek a kérdések esetleg nem zavarnak, de a GoDaddy kezdete óta óriási vitákba került. Bob Parsons egyszer közzétett egy videót arról, hogy meggyilkol egy elefánt egy afrikai szafarion. A SuperBowl hirdetéseik – még akkor is, ha nem nyíltan szexualizáltak – általában durva vagy érzéketlen lyukvonalakkal rendelkeznek. A GoDaddy óriási vállalati támogatója is volt a SOPA-nak & A PIPA, az internetes magánélet védelmét támogató számlákat teljes egészében undorodja. Csak akkor támogatták a számlák támogatását, miután sok ügyfelük boikotálta szolgáltatásaikat. A GoDaddy a közelmúltban fertőtlenítette márkájának azon éles és szexualizált nyelv és képek nagy részét, amelyek először előtérbe kerültek. Új márkájuk a kisvállalkozások bajnokává teszi őket. Ha ez a történelmi vita kikapcsolta Önt a GoDaddy-től, akkor keressen környezetbarát HostPapa-t egy webtárhely-szolgáltatónál, amely jól érezheti magát abban, hogy hova kerül a pénz.

4) Magasabb árképzés a megújítások, a nikkel és a tompítás területén

„Szerezd meg domainjét 0,99 dollárért!” 

Így kapaszkodnak téged. Olcsó árakkal juttatják el az ajtókba mind a domaineken, mind a tárhelyen, és ekkor maga a megújítási díj!

A domain megújítása 14,99 USD, míg a NameCheap kb. 10 USD.

Lehet, hogy a tárhely olcsó a GoDaddy használatával, de a megújítások szintén magasabbak lesznek. Tudják, hogy amikor eljutnak a rendszerbe, akkor nikkelíthetnek és gyűrűzhetnek!

Ha megszervezi és megfelelően kezeli a megújulásokat, az olcsó ár megtérülhet. Vagy kihasználhatja alacsony áraikat és később válthat a domain regisztrátorok között. De ha nem műszaki, ezt nehéz lehet megtenni.

Csak tisztában kell lennie azzal, hogy bezárnak téged.

 

5) A GoDaddy Linux tárhelyén a PHP elavult

A GoDaddy szokásos megosztott hosztja jelenleg nem engedélyezi a PHP 7 használatát. 

Ez problémát jelent néhány WordPress-bővítménynél, például a Wordfence:

Ez azt mutatja, hogy a GoDaddy szokásos megosztott tárhelyének elmaradása van az időkhöz, nem pedig nagyszerű választás a komoly webtárhely számára.

Alsó sor:

Az ágyban való ugrás egy nagyvállalattal rengeteg előnnyel jár: nagy adagok alacsony áron, kényelem és a csomagtartó extráinak kedvese. Arra számíthat, hogy a GoDaddy egyszerű, olcsó és tökéletesen megfelelő megoldást kínál bármilyen tárhely-igényre. Ugyanakkor nagyon kevés szakértő webmester valaha javasolja a GoDaddy-t, ha nem elvileg, akkor legalább azért, mert a GoDaddy-t nem igazán fejlesztették ki a fejlesztők számára. Ez egy egyablakos ügyintézés, amely nem azért jár, mert a legjobb vagy leginnovatívabb szolgáltatást kínálják, hanem azért, mert olcsók és mindenhol elérhetők. Éppen így történik, hogy világszerte több mint 5 millió ember keresi pontosan ezt.

További szolgáltatások megtekintése GoDaddy vélemények 3.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (26 szavazatok) Előnyök

 1. Sok funkció
 2. Sok fedélzeti kedvezmény
 3. Pénzvisszafizetési garancia
 4. Egy kattintással az alkalmazás opciói

Hátrányok

 1. Nem a leghasznosabb ügyfélszolgálat
 2. Korlátozott méretű gazdaság elhelyezésének terve
 3. Ellentmondásos politikai álláspont és marketing taktika

ÖsszegzésSok az emberek szeretik a GoDaddy-t, néhány ember nem megy közelük 10 láb hosszú pólusúval. A GoDaddy történelmileg csak olyan területeken és reklámokban foglalkozik, amelyek bűntudatban öltözött nőkkel rendelkeznek. Újabban azonban úgy tűnik, hogy a funkcióik és technológiájuk korszerűsítésére összpontosítanak. Vannak olyan dolgok, amelyeket szeretni kell, mint például a sok tárhely-szolgáltatás és -opció, valamint a pénz-visszafizetési garancia. Számos hátránya van, például foltos ügyfélszolgálat, korlátozott gazdasági terv és személytelen vállalati érzés. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

GoDaddy Hosting GYIK

A GoDaddy megújítási ára magasabb, mint a belépési ár?

Igen. A bevezetési ár egy hosting tervben átlagosan 40-50% -kal alacsonyabb, mint amennyit fog fizetni, ha megújul. A bevezető kedvezmény természetesen nagyobb a drágább terveknél.

Van-e minimális szerződés és milyen gyakran kell fizetnem?

Különféle típusú szerződések érhetők el, akár 3–60 hónapig is. Minden kifizetés havonta történik, függetlenül attól, hogy mi a terv.

Milyen fejlesztési nyelveket támogat a GoDaddy tárhely?

A GoDaddy támogatja a PHP 5.4, 5.3, 5.4 és 5.5 egyéni PHP.ini, PERL és Python programokat.

Mi a GoDaddy időbeli garanciája??

A GoDaddy 99,9% -os up-up garanciát kínál, amely évi 8,76 óra megengedett állásidőt eredményez. Ha egy adott hónapban nem tudják fenntartani szolgáltatási up-time garanciájukat – szem előtt tartva, hogy a szolgáltatás fenntartása elmulasztása saját maguk határozzák meg – vegye fel a kapcsolatot a GoDaddy-vel, és kérjen jóváírást az adott hónap havi tárhelydíjának 5% -áért. Ha úgy gondolja, hogy webhelye az átlagosnál nagyobb kedvezménynél kevesebb volt, ellenőrizze a szolgáltatási feltételeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jogában áll-e kérni ezt a jóváírást.

GoDaddy szerverek irányítottak vagy dedikáltak?

A GoDaddy mindkettőt kínálja. Számos terv van azok számára, akik egy teljesen magánkezelt szervert keresnek, de vannak olyan tervek is, amelyek Linux szervert tartalmaznak. Az egyes kiszolgálókonfigurációk típusainak több tervbeállítási lehetősége van.

A GoDaddy kínál VPS-terveket?

Számos menedzselt virtuális magánszerver-terv létezik, amelyeket a cPanel működtet. Kiválaszthatja azt is, hogy önszerveződik vagy az Ön számára -, csak tisztában kell lennie azzal, hogy mit szeretne csinálni, amikor a tervét választja..

Hol vannak a GoDaddy szerverei??

A GoDaddy székhelye az Egyesült Államokban található, székhelye Scottsdale-ban, Arizonában található. Az elsődleges adatközpont Phoenix-ben található, Arizonában.

A GoDaddy jó lehetőség sok kép tárolására?

Ha belépő szintű tárhelyi terveket használ, akkor 100 GB-ra korlátozott lehet, de az egyéb tervek nem korlátozódnak ugyanúgy, és sokan korlátlan tárhelyet kínálnak. A GoDaddy webhely-készítő olyan funkciókat kínál, amelyeket kifejezetten a képek szem előtt tartásával terveztek, például fotó- és videó galériákat.

Melyik csomagokat kell választanom a video streaminghez?

A GoDaddy video streaming-et kínál, de a megosztott tervekben nem érhető el. A megosztott szerverek felhasználhatók más forrásokból, például a YouTube-ból származó videók beágyazására, de ha GoDaddy szervereket akarsz használni a videók streamálásához, akkor egy dedikált szervertervre lesz szükséged.

Valóban korlátlan sávszélességgel és tárolóhellyel rendelkezem?

Semmi sem igazán korlátlan, tehát sem a sávszélesség, sem a tárhely. Gondosan ellenőrizze a szerződés feltételeit. Más nagy házigazdákhoz hasonlóan a GoDaddy fenntartja a jogot a fiókjának felülvizsgálatára, ha túl nagy sávszélességet vagy tárhely-felhasználást észlelnek.

A GoDaddy domain regisztrációt kínál? Ha igen, mennyibe kerül, és megőrizhetem-e adataimat?

A GoDaddy, mint a domain regisztráló iparág vezetője, domain regisztrációt kínál. Az árak változnak, mivel az a választott lehetőségektől függ. A GoDaddy azonban ingyenes domain-eket kínál a tárhely-terveivel. Az ajánlat a 12, 24, 36 hónapos tervekre vonatkozik, de nem tartalmazza a 0,18 dolláros ICANN díjat. Az információk bizalmas kezelése évente 7,99 dollárba kerül, vagy az igényeitől függően több.

Van-e kedvezmény a GoDaddy számára a hallgatók, az iskolák vagy a nonprofit szervezetek számára??

Nincs külön kedvezmény a hallgatóknak, az iskoláknak vagy a nonprofit szervezeteknek, de a GoDaddynek van néhány közösségi tájékoztató programja, amelyek célja a jótékonysági szervezetek támogatása. Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy vállalkozása e csoportok egyikének minősül, akkor további részletekért nézd meg a GoDaddy Cares programot.

Van-e valamilyen pénz-visszatérítési garancia a GoDaddy-n?

A GoDaddy korlátozott 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál; ez azonban nem vonatkozik minden termékre és szolgáltatásra. Ha aggódik a pénz visszaszerzése miatt, olvassa el a GoDaddy-n keresztül végrehajtott minden vásárlás finom nyomtatását.

Milyen a GoDaddy támogatás? Számos nyelven nyújtanak támogatást??

A GoDaddy 24 órás támogatási forródrótot kínál, de nem rendelkezik online csevegési támogatási opcióval, ami néhány ember számára problémát jelenthet. A GoDaddy támogatás több nyelven elérhető, beleértve az angol, spanyol, portugál, francia, spanyol, német, török, holland és még sok más nyelvet..

Szeretném átvinni a webhelyem a GoDaddy-hez. Milyen ez a folyamat?

A GoDaddy korlátozott támogatást kínál a webhelyek és a domain transzferekkel kapcsolatban. Ha problémája merül fel, nagy mennyiségű átfogó dokumentáció található, amely lefedi mindkét folyamatot online elérhető. Vannak más, magántulajdonban lévő, harmadik féltől származó szervezetek is, amelyek végigvezeti Önt vagy megteszik érted.

A GoDaddy automatikusan átadja a meglévő Joomla telepítéseket a jelenlegi gazdagépemtől?

Noha nincs automatikus átviteli lehetőség, a GoDaddy lépésről lépésre kínál útmutatást a jelenlegi gazdagépen telepített telepítésekhez. Ha további segítségre van szüksége az áttéréshez, akkor a dokumentáció elérhető a következő oldalon joomla.org.

Támogatja a GoDaddy a Magento-t? Átadási támogatást kínálnak a meglévő Magento webhelyek számára?

Noha a Magento használható GoDaddy-n, ez nem ajánlott. A cég határozottan javasolja, hogy az ügyfelek VPS-t vagy külön szervereket használják Magento-helyszíneik üzemeltetésére. A GoDaddy nem kínál semmiféle migrációs támogatást, így ezt saját magának kell rendeznie.

Drága, hogy egynél több webhelyet üzemeltessen és kezeljen a GoDaddy segítségével?

A belépési szintű terv csak egy helyet támogat, de a többi terv többet képes kezelni. Több webhely GoDaddy tárhelyének költsége valóban a tervetől és a terv jellemzőitől függ, amit végül választ.

A GoDaddy egyszerű webhely-készítő szoftvert kínál? Mi a helyzet a testreszabható sablonokkal??

A GoDaddy könnyen kezelhető webhely-készítő programot kínál, és több száz testreszabható beállítással rendelkezik. Ennek a szolgáltatásnak a három szintje létezik, különféle témákkal és mobilbarát sablonokkal, a választott tervtől függően.

A GoDaddy jó választás a WordPress webhelyem üzemeltetésére?

A GoDaddy számos WordPress-specifikus tárhely-csomagot kínál, a rendelkezésre álló tervek közül három a kezelt tárhelyet foglalja magában. Mivel a GoDaddy nagyrészt támogatja és ösztönzi a WordPress tartalomkezelő rendszerként való használatát, beépített migrációt is kínálnak, hogy rendkívül egyszerűvé tegyék a WordPress webhely tárhelyének GoDaddy-re történő áthelyezését. Ahogy a nagy tárhelyszolgáltatókkal szemben elvárták, az elmúlt években volt néhány erősen nyilvánosságra hozott biztonsági esemény, amely a GoDaddy-t érintette. Ennek eredményeként a GoDaddy folyamatosan frissíti és fejleszti biztonsági politikáit.

A GoDaddy kínál-e különleges biztonsági funkciókat??

Az SSL tanúsítványokon és a kód aláíró tanúsítványokon kívül a GoDaddy a Sitelock webhely biztonságát is kínálja, amelynek célja a rosszindulatú programok azonosítása és az Ön webhelyének figyelése.

Tudom-e az e-kereskedelmet a GoDaddy webhelyén tárolni az olyan programokon keresztül, mint a Prestashop? Tudok-e SSL-igazolást szerezni, hogy hitelkártyákat tudjak elfogadni?

A Prestashop telepíthető GoDaddy platformokra, valamint más alternatív e-kereskedelmi megoldásokra is, az Ön konkrét tárhelyi tervétől függően. A GoDaddy 59,99 USD-től nyújt SSL-tanúsítási tervet. Számos más lehetőség is létezik, ha elfogadni szeretne hitelkártya-fizetéseket, vagy hozzon létre egy teljes e-kereskedelmi megoldást a GoDaddy tárhely-terveinek felhasználásával. A legfontosabb hitelkártyákat minden régióban elfogadják és az elfogadott valutákban; Ha azonban PayPal vagy Skrill használatát tervezi, ellenőrizze, hogy a használt pénznemet elfogadják-e. Lehetőség van arra is, hogy professzionális e-kereskedelem-tervezési szolgáltatásokat az Ön számára is elérhetővé váljon – ismét, a hostolási tervtől függően.

Van-e viszonteladói program, amelyet a GoDaddy kínál??

A GoDaddy számos viszonteladói lehetőséget kínál. Két szint áll rendelkezésre: 20–40% árengedmények a kiskereskedelmi árak felett, kész e-kereskedelem kirakat, hitelkártya feldolgozás és 24 órás támogatás.

Van-e GoDaddy társult programja??

A GoDaddy kiterjedt kapcsolt programot kínál. A cég domain- és társult társult programokat is kínál.

Vajon a GoDaddy valaha is együttműködik-e a Google AdWords szolgáltatással, hogy hirdetési jóváírásokat kínáljon?

A GoDaddy időről időre együttműködik a Google-val, hogy az AdWords felhasználók számára új krediteket kínáljon.

Mi a GoDaddy története??

Bob Parsons által 1997-ben alapított GoDaddy egyben web hosting cég, és állítása szerint több mint 5 millió webhelyet üzemeltetnek világszerte. A cég székhelye Scottsdale-ban, Arizonában található, de még több irodája van az Egyesült Államokban és Indiában. A GoDaddy volt az első webhely-tárhely-szolgáltató és domain-regisztrációs cég, amely nagymértékben megnövelte, és azonnal a térség legnagyobb névvé vált, miután a Network Solutions már nem volt az egyetlen hely a domain nevek számára az interneten. Bővebben a GoDaddy.com webhelyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector