Greengeeks tárhely-értékelések 2020 május: megéri-e a Greengeeks?

Mennyire jó a Greengeeks tárhely?

A Greengeeks arra koncentrál, hogy jó árú tárhelyet biztosítson környezetbarát módon. Sok alapot nyújtanak, és jól működnek a WordPress-rel. Nagy plusz a napi mentések és a webhely áttelepítésének segítése. Néhány hátránya az olyan támogatás, amely nem olyan jó, mint más iparági vezetők, és az e-mail vezérlés a cPanel területén kívül. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megnézze-e őket jól.


Greengeeks vélemények 3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Költségvetési webtárhely-szolgáltató
 2. 24 órás ügyfélszolgálat
 3. Napi biztonsági mentések
 4. Korlátlan tárhely
 5. Ingyenesen beállíthatja és áttelepítheti
 6. A WordPress számára készült

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat néhány rossz oldala
 2. Néhány rejtett díj visszatérítések
 3. Díj a biztonsági mentésekért, ha nem készül el
 4. A mobil webhelyek létrehozására szolgáló eszközök hiánya
 5. Nem sikerült kezelni az e-maileket a cPanel segítségével

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

A Greengeeks hivatalos tárhely-áttekintése

Meg tudja tippelni, mi a Greengeeks híres? Híresek, hogy környezeti hatást gyakorolnak a webtárhely-iparban. A Környezetvédelmi Ügynökség tagjától kezdve a szélenergia felhasználásáig a szerverükhöz egy előretekintő gondolkodású társaság, amely szem előtt tartja a bolygót.

A Greengeeks Hosting legjobb tulajdonságai

A Greengeeks költségvetési szintű hosting szolgáltatás. Mindent kínálnak, amit a nagy fiúk kedvezményes áron kínálnak. Ráadásul a környezetet szem előtt tartva csinálják.

A Greengeeks magában foglalja a zöld kezdeményezést

A Greengeeks azt hirdeti, hogy 300 százalékban zöld. Mit is jelent ez? Ez azt jelenti, hogy minden elfogyasztott energiaegységért hétszer annyit vásárolnak meg a szélenergia. Az egész ötlet az, hogy ha Greengeeks-et használ, akkor nem csak alacsonyabb szén-dioxid-lábnyom lesz, hanem negatív szén-dioxid-lábnyoma is lesz. Más szavakkal, Önnek pozitív hatása van a környezetre.

Napi biztonsági mentések

Nem minden hosting cég készít biztonsági másolatot webhelyéről naponta. A Greengeeks pontosan megérti, hogy az Ön adatai mennyire fontosak. Pénzüket ott helyezik, ahol a szája van, és naponta készítnek szerver biztonsági másolatot. Ha bármi történik az Ön adataival, akkor csak egy napos munkát veszíthet rajta.

Korlátlan tárhely

A korlátlan domainek birtoklása egy gyönyörű szolgáltatás a web hosting cég számára. Ez azt jelenti, hogy korlátlan számú regisztrált domain van egy fiók alatt. Ez magában foglalja az aldomainek és az e-mail fiókok számát is. Ha domainek megfordításával foglalkozik, Greengeeks kiváló hely a parkolásra.

Ingyenesen beállíthatja és áttelepítheti

A Greengeeks-nek csak a havi szolgáltatási díjakat kell fizetnie. Nem számítanak fel díjat a webhely szerverre állításáért, és nem számítanak fel díjat a Greengeeks-be történő áttelepítésért. Ugyanez az elv érvényes, ha adatokat kíván átvinni egyik domainről a másikra. E tekintetben az adatáttelepítés ingyenes. Mindezt a havi díj tartalmazza.

A WordPress számára készült

A Greengeeks a WordPress számára lett kifejlesztve. Kiváló cPanel-verzióval rendelkeznek (sans e-mail vezérlés, lásd alább), és lehetővé teszik a WordPress és bármilyen kompatibilis plug-in egyetlen telepítését. Ha felfedezi a Greengeeks súgórészét, akkor egy teljes szakaszt talál, amely a WordPress segítésére szolgál. Továbbá, amikor a WordPress-t Greengeeks-rel használja, a Greengeeks ingyenes domain nevet kínál Önnek.

Meg fogják kezdeni

A Greengeeks nem csupán sablonokat kínál Önnek webhelyének elkészítéséhez. Ingyenes weboldal-készítési szolgáltatást nyújtanak. Az egyik sablonjuk felhasználásával a Greengeeks elkészíti az Ön webhelyét az összes információval, öt e-mail címet hoz létre a domain névhez csatolva, és elküldi webhelyét a Google, a Yahoo és a Bing keresési könyvtárakhoz..

Rengeteg méretezhető lehetőség

Ha készen áll, a Greengeeks lehetővé teszi a webhely méretezését a VPS vagy a dedikált szerver tárhelyi lehetőségekkel. Az összes standard finomsághoz tartozik – beleértve a dedikált SSL tanúsítványokat is. A dedikált SSL-tanúsítványok kulcsfontosságúak azok számára, akik e-kereskedelmi webhelyüket üzemeltetik, mivel ez biztonságosabbá teszi a webhely-tranzakciót.

A Greengeeks hosting hátrányai

Jó és rossz ügyfélszolgálat

A Greengeeks éjjel-nappal ügyfélszolgálatot kínál. Bár telefonos támogatásuk nem 24 óra, életüket támogatják. Ez jó része ügyfélszolgálati politikájuknak. Az a rész, amelyben nem voltunk benne annyira biztosak, amikor támogatást kaptunk – úgy éreztük, hogy ügyfélszolgálati képviselőik több képzést is igénybe vehetnek..

Néhány rejtett díj visszatérítések

A Greengeeks 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál. Nem mondják el nekik, hogy a többi díj, mint például a domain név regisztrációja, nem téríthető vissza. Noha ez a gyakorlat szokásos az összes tárhelyszolgáltató társaságban, úgy találtuk, hogy regisztrációs díjaik akár háromszor is magasabbak, mint más weboldalak, vagy ha saját magunk regisztrálták volna a domain nevet. Más szavakkal, úgy érzi, mintha a Greengeeks profitot keresne a domain név regisztrálásáért, és megtagadta a visszatérítés nyújtását a domain név regisztrációjának leple alatt.

A mobil webhelyek létrehozására szolgáló eszközök hiánya

A Greengeeks nem nyújt eszközöket, amelyek segítenek a mobil webhelyek létrehozásában. Minden webhelytulajdonos tudja, hogy webhelyének két verzióval kell rendelkeznie – egyet íróasztalokhoz és laptopokhoz, és egyet mobil eszközökhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez. Vannak más helyek is, amelyekhez fordulhat.

Nem sikerült kezelni az e-maileket a cPanel segítségével

Oda dobtuk ezt, mert minden más webtárhely-szolgáltatónak lehetősége van e-mailek kezelésére a saját cPanel-en keresztül. Greengeeks ezt nem biztosítja. Nekik vannak az e-mail kezelési eszközök, de a cPanel nem érhető el.

Alsó sor

A Greengeeks kiváló költségvetésű web hosting cég, amely zöld csavarral rendelkezik. Megértik, hogy működik az üzleti élet napjainkban és korában – hogy a Millennials irányítja. Az évezredek lágy helyet jelentenek azoknak a cégeknek, amelyek a vállalati felelősségvállalás mértékét vállalják, hogy törődjenek a bolygóval.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map