Hálózati megoldások áttekintése 2020. május: Meghalt a dinoszaurusz, vagy megéri?

Mennyire jó a Network Solutions hosting?


Hálózati megoldások áttekintése 2.2 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

 1. Rengeteg hosting terv érhető el
 2. 99,99% Uptime garancia

Hátrányok

 1. A valaha legrosszabb vélemények közül néhány
 2. A támogatásnak munkára van szüksége
 3. Túlzott lemondási díjak
 4. Szükségtelen Upsell kísérletek

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

A hivatalos hálózati megoldások tárhelyének áttekintése

A hálózati megoldások 1979 óta működnek az üzletben. Egy időben ezek voltak az elérhető legjobb hosting megoldások közül az egyik. Mivel a Web.com által 2011-ben megvásárolták, úgy tűnik, hogy lefelé mentek.

A hálózati megoldások tárhelyének legjobb tulajdonságai

Papíron a Network Solutions tárhely életképes megoldásnak tűnik.

Rengeteg tárhely-terv

A Network Solutions segítségével akár 10 évvel korábban is fizethet a tárhelyedért. A hosting nagy része a kisvállalkozások tulajdonosaira irányul. A Network Solutions dedikált WordPress tárhelyet, megosztott tárhelyet, VPS és SharePoint tárhelyeket kínál. E-kereskedelem és mobil webhely-tárhely-tervek szintén elérhetők.

Windows és Linux alapú szerverek

A Network Solutions adatközpont Linux és Windows alapú szerverekkel is rendelkezik, az ügyfél választása szerint. Egyik sem sem jobb, mint a másik – személyes preferencia alapján. Egyesek élvezik a Linux által elérhető testreszabási lehetőségeket, mások pedig a Windows-alapú szerverek ismertségét.

Uptime garancia

Ha a Linuxot választja szerveropcióként, akkor a Network Solutions 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát kínál. A Windows-alapú szerverekhez a Network Solutions 99,9% -os üzemidőt garantál. Kicsit mélyebbre ástam és kinyitottam a szolgáltatási feltételeket, hogy megnézhesem, milyen garanciát kínálnak. Sajnos nem nyújtottak információt a garanciával kapcsolatban felkínált kompenzációról.

Rendelkezésre álló egyedi és speciális opciók

A hálózati megoldások megfizethető megoldásként indulnak el az Ön webtárhely-igényeihez, de az elérhető fejlett megoldásokkal együtt nagyon gyorsan drágássá válhatnak. Néhány egyedi csomagot kínálnak, mint például egy speciális Facebook marketingcsomagot, és felajánlaják az Ön webhelyének teljes összeállítását. A Network Solutions széles körű kiegészítőkkel rendelkezik, ideértve a marketingcsomagokat is, amelyek során webhelyüket beküldik a helyi nyilvántartásokhoz, valamint a Google, a Yahoo és a Bing keresőmotorokhoz, egy olyan üzletcsomagot, amely lehetővé teszi a webhelyén dolgok eladását, és egy teljes e-kereskedelmi csomagot. . A csomagok mindegyikét külön értékesítik.

Webhely-készítő szoftver tartalmazza

Minden hosting csomag hozzáférést biztosít weboldal készítő szoftveréhez. Kellemesen meglepődtek a képességei. Az űrlapokat, térképeket, közösségi média linkeket és egyéb elemeket közvetlenül a webes weboldal-készítőbe húzhatja. A HTML-ben is elhúzhatja a kódot, például a JavaScriptet. Más cégek külön díjat számítanak fel ezekért a képességekért. Nagyon változatos ütem volt megtudni, hogy ennek nagy részét ingyen tehetjük meg.

A hálózati megoldások hátrányai

A web hosting komoly üzlet. Bárhová néz, előfordulhat, hogy a Network Solutions egy gyenge webes tárhely platform.

A valaha legrosszabb vélemények közül néhány

Ez kétségtelenül a famegmunkáláshoz érkezik. A Network Solutions rendelkezik a legrosszabb véleményekkel, amelyeket valaha olvastam egy web hosting társasággal kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy a támogatás, mint egy vicc, arra készteti Önt, hogy átsiklik a karikain, hogy távolítsa el a domaineket tőlük, és soha nem tesznek, amint ígérte. Az emberek elvesztették a domaineket, túlzott összegeket számítanak fel, és több hét – néha hónapok – igénybe vehetik a támogatás igénybevételét, csak hogy megtudja, hogy a támogatás nem kezdődik.

A támogatásnak munkára van szüksége

A hálózati megoldások támogatási oldalán több mint 26 különféle támogatási megoldást talál. Feleik felének értékesítésre, felük támogatásra. Ez az oldal zavaró, és eltarthat egy ideig, amíg válaszolnak kérdésére. Néhány támogatási megoldás megköveteli, hogy e-mailen küldje el őket. Sok támogatási megoldásnak több különböző csatornája van, ami csak növeli a zavart. A Network Solutions állítása szerint 24 órás támogatást nyújt, de sok megoldás csak az amerikai munkaidőben érhető el. A 24 órás e-mail támogatás nem pontosan értékesítési pont. Bármikor megadhat e-mailt e-mailen, és a következő munkanapon nem kaphat választ.

Túlzott lemondási díjak

A Network Solutionsnek néhány felháborító lemondási díja van. Minél hosszabb az eredeti szerződés, annál több a teljes díj. Egy évig kevesebb, mint 40 dollárt számít fel számodra a lemondásért. Egy 10 éves szerződéssel 180 dollárt számít fel számodra a lemondásért. Ez nem kezd megkarcolni a felületet, amikor a visszavonási kérelmeire reagálunk. Bombázni fognak alacsonyabb díjakra tett kísérletekkel és alacsonyabb díjak ígéreteivel, ha visszavonják a lemondási kérelmet, amelyek nagy részét nem kapják meg..

Szükségtelen Upsell kísérletek

Volt idő, amikor bemehet a gyorsétterembe, és hamburgert, krumplit és italt fogyaszthat. Ez volt a teljes menü. Az idő megváltozott. A Network Solutions szükségtelen mennyiségű eladási lehetőséget kínál. Valójában úgy érzi, hogy minden lépésben megpróbálnak nikkelnel és gyűrűvel becsapni téged. Ha egy adott funkciót szeretne, akkor ez extra költségeket jelent. Ráadásul minden egyes eladást automatikusan megújító előfizetési tervnek vetnek fel, anélkül hogy előzetesen értesítenék az ügyfelet.

Alsó sor

Nagyon sok webtárhelyt vizsgáltam meg. Azért csinálom, mert tapasztalatom van ezekkel a házigazdákkal. A Network Solutions egy olyan webtárhely-megoldás, amelyet őszintén tudok ajánlani. Egy időben monopóliumot tartottak a webtartomány regisztrációja terén, és jó megoldásnak tekintették az Ön webtárhely-igényeihez. Most, még a Web.com támogatásával is, aggasztó, hogy megtudja, hány ember próbál megszabadulni a hálózati megoldásoktól..

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map