Hostgator vélemények 2020 május: Kipróbáltam, tetszett. De először olvassa el ezt.

Contents

Mi a HostGator webtárhely??

A 2002-ben alapított HostGator egy houstoni, texasi székhelyű webtárhely-szolgáltató, amelynek világszerte 950 000 regisztrált domainje van. A társaság megosztott, VPS-t, viszonteladót és dedikált webtárhelyet nyújt. További irodákkal és adatközpontokkal rendelkezik Austinban, Texasban, Indiában és Brazíliában. A HostGator egyike volt a nagy web-hosting cégek első csoportjának, amely részt vett a zöld tárhelyen, amely környezetbarát technológiák alkalmazásával jár a szén ellensúlyozására és a környezeti hulladék csökkentésére.


Hostgator – Vélemények nyaralásokról és utakról |

Ha lenne Wal-Mart webtárhely, mutatnánk a GoDaddy-ra. A HostGator akkor inkább a Targethez hasonlít: talán nem egészen annyira szörnyű vagy jól ismert, ám hasonlóan alacsony árakkal és finomabb hírnevével társul a márka. A HostGator kiváló kedvezményes házigazda az új webmesterek számára.

Lásd a hivatalos oldalt

A HostGator hivatalos áttekintése

Kiváló okból a HostGator a világ egyik legszélesebb körben alkalmazott tárhelyszolgáltatása. A HostGator ára az egyik legalacsonyabb a környéken, és a webhely-készítő eszközök széles választékát tartalmazza, extra költségek nélkül. Annyira magabiztosak a termékükben, hogy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, és lehetővé teszik, hogy kipróbálják a cPanel-t a vásárlás előtt. A HostGator támogatása 24 órán keresztül elérhető, beleértve az élő csevegési funkciót is. De bár egy támogatási képviselő mindig kéznél van, a HostGator támogató csoportjának nincs olyan hírneve, hogy mindig is rendkívül segítőkész. Ne félj: ilyen hatalmas ügyfelekkel a felhasználó által létrehozott támogatási fórumok hihetetlenül robusztusak. És ilyen alacsony áron nehéz panaszkodni. Összességében a HostGator könnyen kezelhető és nagyszerű üzemidővel rendelkezik, így kiváló választás a kezdő webmesterek számára.

 

A HostGator tervek legjobb tulajdonságai

Ha olyan vagy, mint a legtöbb webmester, akkor a webgazda legfontosabb prioritásai valószínűleg könnyen használható szolgáltatások, könnyen elérhető ügyfélszolgálat és gyors működési idő – mindezt kiváló áron. A HostGator minden bizonnyal megfelel ezeknek a kritériumoknak, majd néhánynak. Itt vannak a kedvenc HostGator funkcióink:

1. HostGator támogatás – Élő csevegés & Több

A manapság működő web hosting cégek többsége 24 órás támogatást kínál, ám sokuk korlátozza támogatási csatornáikat a záró órákban. A HostGator támogatás mindig elérhető, bármilyen adathordozón. Az élő csevegés támogatása a kedvenc módszereink közül a gyors kérdésekre és vészhelyzetekre adott gyors és hatékony válaszokhoz. Ha vállalkozást működtet, a leállások költséges következményekkel járnak. Ha azonnal segítségre van szüksége, annak ismerete, hogy másodpercek alatt eléri az élő embert, rendkívül megnyugtató szempont a HostGator támogatási szolgáltatásaiban. Az e-mail természetesen továbbra is rendelkezésre áll azoknak a nem sürgősségi helyzeteknek. De valószínű, hogy valószínűleg megtalálja a keresett választ a HostGator átfogó oldalán felhasználói fórumok. Végül is nagy előnye van annak, ha ugyanazt a platformot használjuk, mint más milliókkal – valószínűleg valaki már találkozott és megoldotta az összes problémáját.

2. HostGator árképzés – kiterjesztett pénz-visszatérítési garancia

Ilyen alacsony áron még a leginkább válogatott webmesterek számára is nehéz lenne azt állítani, hogy nem érik meg a pénzüket. A HostGator elég magabiztos, hogy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínáljon – ami 50% -kal hosszabb, mint a 30 napos ipari szabvány. A HostGator megkönnyíti számukra a nagyszerű elkötelezettség nélküli kipróbálást. Ahol más cégek, mint például a SiteGround, csak egy évre szóló szerződéseket kínálnak, amelyek megkövetelik, hogy elején tömeges készpénzt villáztasson be, a HostGator alacsony, havi fizetési tervei sok rugalmasságot biztosítanak. Ez egy ideális lehetőség olyan emberek számára, akik egyszerre több rövid távú projektet próbálnak kipróbálni.

3. A HostGator WordPress kompatibilitás

Ha már rendelkezik WordPress-webhellyel, hihetetlenül egyszerű áthelyezni azt a HostGator-ra. Felépítettek egy kézi átállítási eszközt, amelyet a legtöbb ember percek alatt kitalálhat. És ha azt akarja, hogy még gyorsabban megtörténjen, akkor még egy kattintással elérhető WordPress migrációs eszközt is tartalmaznak. Ráadásul a HostGator alapértelmezés szerint a cPanelrel rendelkezik, amelyet a WordPress felhasználói kézikönyve gyakran feltételez, hogy már fut. Összefoglalva: a HostGator WordPress kapcsolat zökkenőmentes, ezáltal könnyű választás mindenki számára, aki használja a WordPress CMS-t.

A WordPress és a cPanel mellett a HostGator széles választékát kínálja egy kattintással és nyílt forráskódú alkalmazásként is, amelyek megkönnyítik a weboldal tervezését és felépítését. 4500 ingyenes sablont, blogszoftvert, bevásárlókocsikat, wikiket, CMS-t és még sok másot kínálnak. A legjobb az, hogy ezek a szolgáltatások a csomag részeként szabványosak. Ha nem akarja pazarolni az időt és a mentális energiát a különféle pluginek és funkciók vásárlására, a HostGator segíthet enyhíteni a döntéshozatali folyamat szorongását. Pihenjen egyszerűen, tudva, hogy kiválogattak néhány nagyszerűt, és mindegyikük már integrálva van.

4. Korlátlan e-mail címek

Miután megvásárolt egy domaint, beállíthat annyi ingyenes e-mail címet, amennyit csak akar. Igazán! Annyi, amennyit csak akar!

5. A HostGator cPanel ingyenes próbaverziója

A HostGator segítségével kipróbálhatja a cPanel és adminisztrációs eszközöket, így megtapasztalhatja őket, mielőtt ügyfél lenne. Ezen felül megnézheti webhely-készítő eszközöket és sablonjaikat is. A vásárlási döntés meghozataláig nagyon jó ötleted lesz, ha a HostGator az Ön számára megfelelő. Ez a próba nem a teljes csomagmal érkezik, amelyet regisztrációkor kapna, de nagyon nagylelkű, mivel néhány házigazda a potenciális vásárlók számára ingyenes hozzáférést biztosít. De ha egy olyan hosting szolgáltatót keres, amely teljesen ingyenes próbaverziót kínál minden szolgáltatásukról, akkor nézd meg a Site5 oldalt. Engedik, hogy 30 napos fizetés nélkül kezdje el a házigazdáját.

 

A HostGator Hosting hátrányai

Korábban már mondtuk, és újra elmondjuk – egyetlen hosting cég sem tökéletes. Még a HostGatornak is vannak néhány hibája, amelyeket megengedhet magának, hogy kijavítanak, ha igazán akartak lenni a tetején.

1. Gyakran ritka szerver biztonsági mentések

Hetente egyszer csak biztonsági másolatot készítenek szerverükről. Tekintettel arra, hogy a legtöbb ember megfizethető megosztott tárhely lehetőségeket keres, ez valószínűleg nem az Ön számára. Sok ember számára ez tökéletes lehet. Ha azonban a webhelyén gyakrabban kell biztonsági másolatot készíteni a küldetés szempontjából kritikus információkkal, akkor érdemes megkeresnie egy harmadik féltől származó szolgáltatást vagy a WordPress bővítményt, amely elvégzi a munkát az Ön számára.

2. Nincs felhő-tárhely

A felhőalapú tárolás lehetővé tenné a társaság számára, hogy sokkal méretezhetőbb tárhely-tervet nyújtson be, és így szégyen, hogy ezt nem kínálják. Ha felhő-tárhely-tervet kínálnának, akkor lehetősége van arra, hogy csak az általa használt helyért és erőforrásokért fizessen egységes havi díj helyett. Ezenkívül a felhőalapú tárhelyet redundánsnak tekintik – az információkat több szerveren tárolják. Ha valami gond nincs az egyik kiszolgálón, akkor természetesen be vannak építve a rendszer biztonsági mentései. Ez különösen akkor lenne hasznos, ha a HostGator már hetente csak biztonsági másolatot készít adatbázisáról. Ha nagyon sok fontos információt szeretne tárolni, akkor a HostGator valószínűleg nem a megfelelő gazdagép. Ez nem óriási üzlet, ha kisvállalkozás vagy, aki többé-kevésbé csak alapvető információkra van szüksége online. De minden olyan vállalkozás vagy vállalkozás számára, amely saját adatbázist igényel, ésszerűbb lehet vásárolni egy olyan hostolási tervet, amely tartalmazza a megosztott és a felhőalapú tárolás lehetőségeit is..

3. Spam hiánya & Vírus védekezés

Noha értékeljük azt a képességet, hogy annyi e-mail címet hozzon létre, amire szüksége van, a HostGator e-mail szoftverében a beépített spam és vírusvédelem komoly hiánya óriási hátrányt jelent. Egy olyan korban, amikor a levélszemét exponenciálisan elterjed, és ahol mindannyian megszoktuk a programok ingyenes, egyszerű és szűrését, például a GMail, nehéz lehet megérteni, hogy miért akarnak bárki is dolgozni a HostGator WebMail portálján. A A konkurent A2 korlátlan e-mail címeket is kínál, de platformjukba beépített spam- és vírusvédelem is tartozik.

Alsó sor:

Alacsony havi díjakkal, beállítási díj nélkül, valamint a webhely-készítő eszközökkel és az e-mail lehetőségekkel együtt, elképzelhető, hogy az alapvető tárhelyigényeinek nem kell a HostGatoron kívül másokat keresnie. Jól jönnek az ügyfélszolgálattal, hatalmas szolgáltatási lehetőségeket kínálnak, és lehetőséget adnak arra, hogy kipróbálhassa őket, mielőtt megvásárolja őket. Ha valóban megpróbálta fizetni a minimális minimális összeget a webhelyért, akkor olcsóbb lehetőségeket kínál, mint például a WebHostingPad. Ugyanakkor a HostGator valószínűleg a legjobb ár-érték a piacon a költségvetési tárhely számára. Ennek oka van, hogy a HostGator-ot mindig az egyik legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatóként sorolták be.

További szolgáltatások megtekintése Hostgator vélemények 3.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (18 szavazatok) Előnyök

 1. Meghosszabbított pénz-visszatérítési garancia
 2. Kiváló weboldal-eszközök széles választéka
 3. Korlátlan e-mail címek
 4. 24/7 csevegő támogatás

Hátrányok

 1. Nincs felhőtárhely
 2. Nincs egylépéses WordPress-importálás
 3. Gyakran ritka szerver biztonsági mentések
 4. Hiányzik az e-mail spam & vírusvédelem

Az ÖsszegzésHostGator kiváló választás azoknak a webmestereknek, akik alacsony költségű tárhely-terveket keresnek a könnyen használható funkciókkal. A HostGator ára az egyik legalacsonyabb a piacon, plusz kiváló webhely-készítő és e-mail eszközöket kínál, amelyek a csomag részeként ingyenesek. A 45 napos pénzvisszafizetési garanciával bőven van ideje kipróbálni a tervét, mielőtt elkötelezi magát. És a 24 órás ügyfélszolgálat különféle médiumokon keresztül, beleértve az élő csevegést is, a HostGator támogatás gyorsan reagál minden kérdésre. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

HostGator Hosting GYIK

A HostGator jó lehetőség a WordPress webhelyem tárolására?

Igen, a HostGator az egyik leggyakrabban használt webtárhely-tartomány a WordPress webhelyek elhelyezésére. Az integrációs folyamat zökkenőmentes lesz. A HostGator WordPress kompatibilitása nagyon egyszerű, ami megkönnyíti webhelyének a lehető leggyorsabb felállítását és futtatását.

Áttelepíthető a jelenlegi WordPress webhelyem a HostGatorba?

Igen! A HostGator lehetővé teszi, hogy webhelyének adatait külön díj nélkül átvihesse a HostGator fiókra. A megosztott tárhely-tervek ezen adatok egy ingyenes továbbítását biztosítják Önnek. A VPS és a dedikált szervertervek korlátlan átviteli lehetőségeket kapnak.

A HostGator társult programot kínál-e??

Igen, a HostGator társult programot kínál. Van értékesítési jutalékfizetési programjuk. A befizetett összeg megegyezik a számláján regisztrált felhasználók számával. Ahogy ez a szám növekszik, növekszik az értékesítési jutalék kifizetése.

A HostGator-ra való feliratkozáskor szerepel-e egy domain név ebben a folyamatban? Vagy egy domain megvásárlása külön tranzakció?

A HostGator nem nyújt domain nevet az új tárhely-fiókja részeként. A domain megvásárlásához másutt kell mennie, ha még nem rendelkezik ilyennel. A domain névnek a HostGator szervereire történő átvitelére azonban nincs domain regisztrációs díj.

Engedélyezi a HostGator önálló domain regisztrációt? A WHOIS adatvédelmi regisztrációját kínálják??

Igen, a HostGator lehetőséget ad arra, hogy teljes menedzsment- és vásárlási lehetőségeket biztosítson minden önálló domainhez, amelyet kíván, feltéve, hogy a domain név elérhető. A WHOIS adatvédelmi regisztrációja névleges díj ellenében is elérhető.

A HostGator jó lehetőség az e-kereskedelmi webhelyem számára?

A HostGator kiváló lehetőség az e-kereskedelmi webhely számára. SSL tanúsítványokat nyújtanak a gazdaszervereken lévő összes webhely számára, ezáltal biztonságossá téve a webhely tranzakcióit. Önnek hozzáférése van egy privát IP-címhez, valamint teljes ügyfélszolgálati támogatással is, amikor bármilyen kiegészítő segítségre van szüksége. Ezenkívül hozzáférést fog kapni a kirakat funkcióihoz és az alkalmazások könyvtárához, amelyek javíthatják az online kiskereskedelem jelenlétét.

A HostGator kínál Linux vagy Windows tárhelyet?

A HostGator elsődleges szakterülete a LAMP alapú rendszerek, például a Linux, az Apache, a MySQL és a PHP. Ugyanakkor Windows alapú rendszert kínálnak személyes és üzleti fiókjaik ügyfeleinek is.

Tudok-e bármilyen kezelt szolgáltatást fogadni a HostGator-fiókommal?

A HostGator teljes kezelési lehetőségeket biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik megosztott tárhelyen, viszonteladói tárhelyen, VPS-en és dedikált tárhely-terveken vesznek részt.

Milyen VPS-tárolási lehetőségeket kínál a HostGator?

A HostGator lehetőséget nyújt VPS szerver fiókra, amely CentOS Linux rendszert használ. Számos választható fiókbeállítási lehetőség közül választhat, amelyek közül a választott függ a teljesítménysebesség típusától és a kívánt funkcióktól.

Milyen fejlesztési nyelveket támogat a HostGator?

A HostGator támogatja a fejlesztési nyelvek széles választékát, így függetlenül attól, hogy milyen nyelven fut a webhelye, a HostGator valószínűleg biztonságos tét. Ha van VPS vagy dedikált szerver-tárhely-fiókja, akkor szabadon választhatja a fejlesztési nyelvet.

Linux hosting rendszerükön a következő nyelveket támogatják: MySQL; Adatbázis PHPMyadmin hozzáféréssel; CGI; Gyors CGI; PHP 5; Ruby on Rails; Perl; Python és SSI

Windows hosting rendszerükön a következő nyelveket támogatják: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python és SSI.

Használhatom a HostGator szolgáltatást egyetlen kép vagy galéria tárolására a webhelyemre?

A HostGator megkönnyíti a tárhely-fiók használatát képek és képtárak megjelenítésére a webhelyén. A fiók vezérlőpultjának szakaszában található HostGator QuickInstall szoftver program segítségével számosféle képtár alkalmazáshoz férhet hozzá. A HostGator összes megosztott tervfiókja is korlátlan képtárolási helyet foglal el.

Hogyan készít biztonsági másolatot a HostGator a webhelyemről??

A HostGator automatikus biztonsági mentési programot biztosít a megosztott, viszonteladói és VPS-tárfiókokhoz, amelyek 20 GB alatti és 100 000 inodes jelen vannak. A biztonsági mentésre hetente egyszer kerül sor. Nem biztosítanak automatikus biztonsági mentési programot a dedikált szerverfiókokhoz. Van azonban a rendelkezésre álló opció, hogy saját biztonsági mentési tervet készítsen az ilyen típusú tárhelyfiókokhoz.

Hány e-mail címet kapok egy HostGator-fiókkal? Van-e lemezterület-követelmény ezekre az e-mail címekre?

Ha megosztott tárhely-tervvel rendelkezik, korlátlan számú e-mail cím-fiókot kap. Ezen fiókok tárolásához korlátlan lemezterület is rendelkezésre áll. Ha van VPS vagy dedikált szerver-tárhely-terve, akkor korlátlan e-mail cím-fiókokat is kap. A lemezterület korlátozása ugyanakkor megegyezik a pontos tárhely-tervnek a lemezterület-korlátozással.

Miért kaptam értesítést a HostGator-tól arról, hogy webhelyem visszaél a szerver erőforrásaival? Milyen lépéseket kell tennem a probléma megoldása érdekében?

A beérkezett értesítés olyan helyzetet érint, amelyben az Ön webhelye a HostGator megosztott szerver erőforrásainak nagyobb részét használja. Ez frusztráló lehet, mivel csak akkor kap értesítést, amikor megkezdi a határérték megközelítését, csak azután, hogy már túllépte a hitelkeretet. A legjobb megoldás az, ha újra megvizsgálja a HostGator korlátozási követelményeit a webhely legfontosabb területein, ideértve a fiókkorlátokat, a CPU-erőforrás-felhasználást és az e-mail címek tárhelyének korlátozásait. Mindezek az információk könnyen elérhetők a HostGator támogatási portálján.

A következő cselekvési módszer a probléma megoldása, és megoldás megtalálása a webhely megfelelő működéséhez szükséges szerver erőforrások csökkentésére. A HostGator ügyfélszolgálata örömmel segít a probléma azonosításában, és együttműködik veled a probléma megoldásában, és fiókja felfüggesztésében.

Miért nem működik még az újonnan regisztrált domain név? Vannak-e további lépések, amelyeket először meg kell tennem, mielőtt az működni fog a webhelyemmel?

Ha a domain nevet a HostGator szerver hostfiókjával együtt vásárolja meg, néhány további percbe telhet a két elem összekapcsolása. Meg kell várnia, amíg a DNS terjesztése megtörténik, mielőtt a név megjelenik a tárhelyfiókban. A DNS terjesztési folyamata 24-48 órát is igénybe vehet, hogy a megfelelő működés megkezdődjön.

Ha a domain név és a HostGator szerver hosting fiókja külön vásárlás, akkor ellenőriznie kell, hogy a domain név megfelelően társul-e a host fiók csomagjához. Ellenőrizze a domain név beállításait a WHOIS könyvtárban, hogy megnézze, hogyan állítja be a domain név konfigurációját. Ellenőrizze, hogy a névszerverek az új HostGator-kiszolgáló-tárhely-fiókra mutatnak-e. Ügyfélszolgálatuk segíthet Önnek a probléma megoldásában, ha szükséges.

Konfigurálni szeretnék a viszonteladó-fiókom DNS-beállításait. Mi az a privát névszerver??

A magánnév-kiszolgáló a szokásos DNS-kiszolgáló olyan verziója, amelyre a legtöbb webhelynek szükség van a megfelelő működéshez. A viszonteladói fiók privát névkiszolgálója egy adott domain host név felé mutat, amely nem társul a HostGator szerver fiókjaihoz. Csak privát névszervert használhat HostGator VPS, viszonteladói vagy dedikált szerverfiókokon. Nem érhető el a HostGator keltető-, baba- vagy üzleti kiszolgálói fiókjai esetén.

Melyik HostGator terv a legmegfelelőbb az adott webhelyemhez?

A HostGator négy fő típusú kiszolgáló-tárhely-fiókot kínál. Ezek a lehetőségek magukban foglalják: megosztott tárhely, viszonteladói tárhely, VPS tárhely és dedikált szerver tárhely. Mindegyik saját előnyeivel és hátrányaival rendelkezik. Önnek egyszerűen el kell döntenie, hogy mely szolgáltatások a legfontosabbak a webhely tárhelyének élménye szempontjából, és ki kell választania az ezeknek az igényeknek leginkább megfelelő hostolási lehetőséget.

Itt található egy rövid áttekintés a tárhelyfiók lehetőségeiről.

 • Közös: Egyszerre egynél több működő webhely is lehet. Mindegyik webhely adminisztrátoraként szolgál a HostGator segítségével, ahol szükség esetén segítség érhető el.
 • viszonteladó: Ön a fogadó cég, mivel lehetővé teszi mások számára a webhelyük házigazdájának elhelyezését a tárhely-fiókjából. Te vagy a felelős a cselekedeteikért és a számla kezeléséért.
 • VPS: Ezzel a gazdafiókkal további szoftverek telepítéséhez férhet hozzá. Ez egy megosztott vagy viszonteladói tárhely-fiók frissítése.
 • Dedikált: Ön szabadon választhatja meg webhelye működését, az abban szereplő információkat és a hozzáférést a fiókhoz. Ez a nagyobb cégek számára népszerű, amelyek webhely-tárolást igényelnek.

A HostGator ügyfélszolgálati képviselői segíthetnek abban, hogy meghatározza, melyik hostfiók felel meg legjobban ahhoz, amire szüksége van az adott webhelyhez.

Milyen rendelkezésre állási garanciát vállal a HostGator?

A HostGator 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, ami évente 8,76 órás leállást jelent. Bővebben a HostGator.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map