HostPapa vélemények – A HostPapa tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

HostPapa vélemények – A HostPapa tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

HostPapa vélemények – A HostPapa tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

Contents

Mi a HostPapa??

A HostPapa egy kanadai webhely, amelyet 2009-ben alapítottak. A HostPapa a piacon az egyik legolcsóbb környezetbarát webtárhely, amely 100% -ban megújuló energiával táplálja a szervereket, adatközpontokat és irodákat. A megosztott tárhely-tervek mellett VPS és viszonteladói szolgáltatásokat is kínálnak.


Mennyire jó a HostPapa tárhely?

Környezettudatos tárhelyszolgáltató számára a HostPapa nagyon megfizethető, és mindent kínál, amelyre a legtöbb kezdő webmesternek szüksége lehet. A HostPapa ideális a környezettudatos gondolkodású ügyfelek számára, akik egyszerű webhelyet akarnak létrehozni, és nem számítanak a forgalom vagy az e-mail lehetőségeinek nagyszámára. A rejtett díjak és korlátozások tömege azonban csalódást okozhat minden olyan webmester számára, aki azt tervezi, hogy jobban kezeli a saját webhelyüket. Bár a továbbfejlesztett terveket kínálnak, amelyek elvégzik a munkát, a HostPapa árazása nem olcsó, és az alapterv sok kívánnivalót hagy maga után..

Lásd a HostPapa hivatalos weboldal véleményét 2.9 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

 1. 99,99% Uptime garancia
 2. Az egyik legolcsóbb zöld gazda
 3. Korlátlan domain
 4. Támogatás angol, francia és spanyol nyelven
 5. Ingyenes domain név regisztráció egyéves előfizetéssel

Hátrányok

 1. Drága lemondási díjak
 2. Lassú szerver
 3. A 24/7 támogatás nem valóban 24/7
 4. Súlyos e-mail korlátozások
 5. Nincsenek méretezhető tárhely-tervek

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

A HostPapa hivatalos áttekintése

A HostPapa nemzetközileg gondolkodó és környezetbarát retorikába van csomagolva, amely tagadhatatlanul vonzó sok vásárló számára. És lefedik az összes alapot, korlátlan sávszélességgel, rendelkezésre állási garanciával és támogatással több nyelven a rendszerindításhoz. De a HostPapa súlyosan hiányzik a méretezhetőségről a megosztott tárhely-tervek vonatkozásában, sok fontos funkcióval és megfontolással hiányzik az alaptervük, vagy csak rejtett díjak fizetésével érhetők el. Olvassa el tovább, hogy eldöntse, a szolgáltatások megfelelnek-e Önnek.

A HostPapa Hosting legjobb tulajdonságai

Végül! Zöld webtárhely, amely valóban megfizethető! Ha szeretne némi nyugalmat szerezni az egyszerű webhely szén-dioxid-lábnyomával kapcsolatban, a HostPapa árazása könnyűvá teszi őket. A HostPapa legalapvetőbb terve mindössze 6 dollár / hónap, a GreenGeeks versenytársa 10 dollárba kerül. Más cégek, mint például az A2 Hosting és a Dreamhost, részt vesznek a szén-dioxid-kompenzációs programokban, de a HostPapa teljesen zöld színű, nagyon kedvező áron.

100% -ban megújuló energiaforrások

Az utóbbi időben egyre több vendéglátó társaság kezdte megvitatni a környezetbarátabb szolgáltatás előmozdítását célzó erőfeszítéseit, akár azáltal, hogy munkavállalóinak lehetőséget biztosítanak otthoni munkavégzésre, vagy pedig a zöld tárhely speciális terveinek eladásával. A HostPapa azonban az egyetlen olyan hosting cég, amelyről tudunk, hogy valóban beépíti a fenntarthatóságot vállalati küldetésükbe. Az alkalmazottak laptopjaitól az Ön webhelyén található szerverekig mindent 100% -ban megújuló energiaforrások biztosítanak. Ráadásul minden ügyfelüknek lehetősége van arra, hogy weboldalán megmutatja zöld energia jelvényét. Ezek az erőfeszítések dicséretesek, hogy biztosak lehessünk, és nyilvánvalóan nagyszerűvé teszik őket minden olyan környezetbarát weboldalon, amely környezetbarát.

Uptime garancia

A HostPapa 99,99 százalékos rendelkezésre állás garanciát kínál, és a legtöbb Hostpapa vélemény rámutat arra, hogy ez a gyakorlatban többé-kevésbé igaz. Úgy tűnik azonban, hogy nem létezik olyan tényleges eljárás, amellyel kompenzálni tudják a felhasználókat, ha az üzemidő a garantált mérték alatt esik. Lehet, hogy hívnia kell az ügyfélszolgálatot a visszatérítés igényléséhez, ha a rendelkezésre állás ideje a garancia alá esik.

Korlátlan domain & Sávszélesség

A HostPapa által nyújtott minden megosztott tárhelyterv korlátlan sávszélességet kínál, ami egy kedvező hozzáadott bónusz, amely nyugalmat nyújt Önnek abban az esetben, ha webhelye virálissá válik. A legolcsóbb terv csak 2 domaint kínál (még mindig jobb, mint sok költségvetési házigazda), de a továbbfejlesztett csomagok korlátlan domain domaineket kínálnak. Ezenkívül egy teljesen ingyenes domain nevet kap, egyéves előfizetésükkel a szolgáltatásokra. Ez egy nagyszerű perk, amely megkönnyíti a webhely felállításának és működtetésének a folyamatát..

A HostPapa WebMail Robosztus Spam / Vírusvédelmet tartalmaz

A legalapvetőbb HostPapa terv 100 e-mail címet tartalmaz, a frissített csomag pedig korlátlan. Ez többé-kevésbé szabványos a webes szellemek körében, de a HostPapa nagyszerű munkát végez e-mail biztonsági funkcióival, amelyek még az alaptervükhöz tartoznak. Néhány nagy névvel rendelkező versenytárs e tekintetben komolyan hiányzik (Rád nézünk, HostGator!).

HostPapa támogatás több nyelven

A HostPapa angol, francia és spanyol nyelven kínál ügyfélszolgálatot. Webhelyüket spanyolul is lefordíthatják. Lehet, hogy ez nem számít számodra, ha az összes alkalmazott folyékonyan beszél angolul, de ez a szolgáltatás hatalmas kedvezményt jelent bármely nemzetközi jelenléttel rendelkező vállalkozás számára.

skálázható VPS & Viszonteladói terv opciók

Azok számára, akik webhelyüket szeretnék frissíteni és üzleti tevékenységüket bővíteni, a HostPapa három, skálázható Linux- és Windows-alapú VPS-tervet kínál. Öt különféle szintű viszonteladói fiókopciót kínálnak. Minden terv korlátlan domaineket, MySQL adatbázisokat, 3 IP címet és rugalmas árazást tesz lehetővé, a szükséges lemezterület mennyiségétől függően.

A HostPapa tárhely hátrányai

A HostPapa ára nagyszerű lehet egy ilyen zöld szolgáltatáshoz, de ha összehasonlítja az árakat más szolgáltatók által kínált szolgáltatásokkal, sok területen elmaradnak. Ezen felül a webmestereknek figyelniük kell a rejtett díjakat.

Drága lemondási díjak

A HostPapa 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ennek ellenére a szolgáltatási feltételeknek megfelelően rejtett díjak vannak felszámítva. Úgy tűnik, hogy profitálnak az ingyenes domain név regisztrációból, ha lemondják – 24,95 dollárba kerül a domain név regisztrációja, plusz egy egyszeri 19,95 USD beállítási díj. Ez azt jelenti, hogy ha két éven keresztül fizet, ami 118 dollárba kerül, akkor több mint 40 dollárt veszíthet közvetlenül a denevér után.

A HostPapa támogatás nem igazán 24/7

A HostPapa reklámozza a 24 órás támogatást, de ez nem teljesen igaz. A támogatás hétköznapokon 24 órában működik, hétvégén azonban az ügyfélszolgálat csak 18: 00–19: 00 órakor érhető el. Ráadásul olyan esetekben is tíz perc alatt vártunk választ, amikor az élő chat-támogatásuk révén válaszoltak. A válaszidővel valószínűleg e-mailt is küldtünk.

HostPapa WordPress integráció – Nincs felügyelt WordPress

A HostPapa integrálódik a WordPress, a Joomla és a népszerűbb tartalomkezelő rendszerekbe. Ugyanakkor nem kínálnak kezelt WordPress-terveket. Ezt figyelembe kell venni, ha méretarányosan tervezi.

Az alapterv komoly e-mail korlátozásai

Persze, a 100 e-mail cím bőséges lehet egy kisvállalkozás számára, de ez üres számnak tűnik, ha a tényleges e-mail szerver kapacitása ilyen alacsony. Az ügyfelek arról számoltak be, hogy napi 300 e-mailt küldenek, miután elérik a postaláda-korlátot. Egy ilyen alacsony sapkával megcsókolhatja a robusztus levelezőlistához tartozó búcsút. Lehet, hogy 100 e-mail címe lehet vállalkozása számára, de az alkalmazottaknak napi 3 e-mailen kell korlátozniuk kommunikációjukat. E korlátozások elkerülése érdekében fizetnie kell egy továbbfejlesztett tervért. Havi nagyjából azonos áron, a Site5 nagyon robusztus e-mail funkciókat kínál, amelyek tökéletesen kezelik a levelezőlistákat.

Alsó sor

A felszínen a HostPapa host-társaságként vonzónak tűnik. Nekik van A + besorolása a BBB-vel, komolyan veszik a vállalati felelősséget, és általánosságban elferdítettek. Teljes szívből ajánljuk a HostPapa alkalmazását a környezettudatos ügyfelek számára, akik egy egyszerű oldalt kívánnak létrehozni, amely nem igényel sok gazdálkodást. De ha robusztusabb funkciókat keres, akkor rengeteg más házigazda is kínálhat olcsóbban többet.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

HostPapa tárhely GYIK

Mi a HostPapa pénz-visszafizetési garanciája??

A HostPapa-val kapcsolatos megrendelését a vásárlástól számított 30 napon belül visszavonhatja. Bizonyos díjakat és domain-regisztrációkat az irányelv miatt esetleg nem térítik vissza. Ha nem ad be értesítést arról, hogy törölni kívánja, akkor nem lesz jogosult visszatérítésre a vásárlások után..

Milyen az ügyfél-támogatási folyamat, mint a HostPapa-ban?

A HostPapa élő csevegési lehetőséget kínál ügyfélszolgálathoz, amely általában a leggyorsabb módszer valaki elérésére. Ezenkívül e-mailt vagy hívást is küldhet, hogy segítsen a webhelyével kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. Amikor elhelyezi a jegyet, látni fogja, hogy hol áll a sorban. Behelyezheti jegyét, és láthatja, mikor jelenik meg a szám a webhelyen. A HostPapa támogatást kínál francia, angol és spanyol nyelven. Bár 24 órás támogatást kínálnak, a válaszidők általában rövidebbek munkaidőben.

A HostPapa mobilon működik?

A HostPapa alkalmazást kínál iOS és Android készülékekhez. Az alkalmazás használata közben nem kell bejelentkeznie a webhelyen keresztül. Az eszközök nézete kissé rövidebb, mint a szokásos webhelyen, és szelektív szolgáltatások igénybevételéhez be kell jelentkeznie a webhelyre. Ellenkező esetben képesnek kell lennie arra, hogy az alkalmazást útközben is alapvető hozzáféréshez használja.

Hol vannak a HostPapa szerverek??

A HostPapa központja a kanadai Torontóban található. Legmodernebb biztonságot nyújtanak az ingatlan védelme érdekében, és kiváló kiberbiztonságot nyújtanak minden ügyfél számára.

Milyen termékeket kínál a HostPapa?

A HostPapa fogadási tervekkel rendelkezik mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára. Különféle termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, többek között: webtárhely, viszonteladói tárhely, mobil webhelyszolgáltatások, Google Apps tárhely és építők, Site Lock biztonság és tanúsítás, CloudFlare és e-mail marketing megoldások. Testreszabhatja szolgáltatásait az Ön igényeihez a webhely hatékony működtetése érdekében.

Hogyan lehet megújítani a domain?

A domain megújításához be kell jelentkeznie HostPapa fiókjába. Választhat a „Domainek” menüpontból, majd kiválaszthatja azokat, amelyeket meg szeretne újítani. Ezután válassza a „Megújítási lehetőségek” fület, ahol rákattinthat a „Megújítás most” elemre, majd elküldheti. Ez az oldal eljut egy oldalra, ahol megerősítheti választását, majd feldolgozhatja a kifizetést.

El fogom veszíteni a domain-jét, ha nem újulok meg?

Ha a domain lejár, mielőtt megújulna, akkor van néhány lehetőség. Öt napos ablakában van lehetősége a domain megújítására a lejárati idő után, amely után minden értesítést megállítunk. Ha nem újítja meg domainjét, akkor lejár és lemondottnak tekinthető. A lejárat után legalább 31 nap van arra, hogy megpróbálja visszaigényelni azt a megtartási időszakból, de azt harmadik fél vásárolhatja meg, amelyben elveszíti a domainhez fűződő jogokat. Ha azonban 44 nap elteltével nem vásárolták meg, akkor egy 30 napos megváltási időtartamot vesz igénybe, ahol újra megvásárolhatja a domaint. Drágább, ha ezen az úton járunk, de a domain visszaigényelhető, ha nem újítja meg.

Mit jelent, ha a domainben van "Megváltás"?

A beváltási időszak az első megújítási türelmi idő után 30 napig tarthat. Igényelheti a domaint, és tartalmaz egy 70 dolláros díjat és egy normál megújítási díjat. Mivel drágább egy domain visszaszerzése, ezért érdemes megújítani, mielőtt lejár. Beállíthatja az automatikus megújítást annak biztosítása érdekében, hogy soha ne hagyjon ki kifizetést.

Van-e automatikus megújítási lehetőség a domainemnél?

Igen, ez egy biztonsági szolgáltatás, amely alapértelmezett opcióként jelenik meg minden domain vásárláskor. Ha nem akarja az automatikus megújítás funkciót a domainjén, akkor manuálisan kell módosítania. Megakadályozza, hogy a domainek véletlenül lejárjanak, így nem veszíti el webhelyét. 15 nappal a domain lejártát megelőzően az automatikus megújítások számlázásra kerülnek az Ön által megadott összekapcsolt információkra.

12. Felvehetek-e további CPU-t, RAM-ot vagy tárolóhelyet a WordPress-fiókomhoz

Ezt megteheti a HostPapa vezérlőpultjának „Kiegészítők” fülén található „Források hozzáadása” hivatkozáson. Bizonyos termékeknél felár merül fel, amelyeket figyelembe kell vennie. Ha leminősíteni kell, akkor ezt az utat is megteheti, különösen, ha olyan termékekért fizet, amelyeket nem használ.

Mit jelent az OHWM??

Az OHWM rövidítése a WordPress optimalizált tárhelyének. Ez egy HostPapa által kezelt WordPress-tárhelyszolgáltatás. Ideális a WordPress élményének optimalizálásához, és gyors és biztonságos termékeket kínál. Kiváló módszer a WordPress bármely blogplatformhoz történő használatához.

Mi az a ManageWP??

A ManageWP egy olyan program, amelyet a HostPapa használ, és amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több WordPress-helyet elérjen. A programot a Vezérlőpulton vagy a ManageWP webhelyen érheti el. Rengeteg eszköz és szolgáltatás segíti a WordPress élményének fokozását és a forgalom növelését az Ön webhelyén.

Ha a webhelyem csökken, akkor áthelyezzem a számlám egy másik szerverre?

Ha egy szerver nem működik, a HostPapa azon dolgozik, hogy a kiszolgálót a lehető leghamarabb újra készítsék és működtessék. Ritka, hogy a kiszolgálók lemennek, és a webhely áthelyezése egy másik kiszolgálóra valójában hosszabb időt vesz igénybe, mintha csak arra várnánk, hogy a szerver helyreálljon. Ezenkívül, ha egy szervert karbantartunk, lehetetlen lenne belépnünk a webhelyre annak érdekében, hogy azt egy másik szerverre helyezzük. Noha a HostPapa elnézést kér a kellemetlenségért, nem lenne könnyebb vagy gyorsabb a webhelyet időben áthelyezni egy másik szerverre..

Mikor vannak a frissítések általában ütemezett?

A frissítés ütemezésekor a HostPapa értesítéseket küld e-mailben minden ügyfélnek. A nap folyamán vészhelyzetek fordulhatnak elő, amelyek leállítják a kiszolgálókat. A HostPapa gyorsan és hatékonyan működik a kiszolgálók megfelelő karbantartásának biztosítása érdekében. A HostPapa figyelembe veszi a lehetséges forgalom mennyiségét annak biztosítása érdekében, hogy az nem akadályozza meg a weboldalak maximális számú fogyasztóját.

Mi az az újjáépítési fa??

Az újjáépítési fa egy megosztott web host kiszolgáló, amely több millió különféle fájlt tartalmaz. Ha nagy a forgalom egy megosztott szerverre, akkor a webhely sérülést okozhat. Az újjáépítési fa- vagy fájlrendszer-ellenőrzés kijavítja a sérülést, és ez a folyamat akár egy-négy órát is igénybe vehet. Bizonyos esetekben lehetséges, hogy a rendszer akár nyolcra is eltarthat.

További információ a HostPapa.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector