InMotion vélemények: a legjobb WordPress, VPS, Business számára? 2020 május

InMotion vélemények: a legjobb WordPress, VPS, Business számára? 2020 május

InMotion vélemények: a legjobb WordPress, VPS, Business számára? 2020 május

Contents

Mi az InMotion Hosting??

Az InMotion egy los Angeles-i székhelyű web hosting cég, amely 2001 óta működik. Több mint 300 000 domaint üzemeltetnek világszerte, és egy második adatközponttal rendelkeznek Virginia Beachben. Az kissé magasabb szintű hosting megoldás, amely erőteljesen értékesíti ügyfélszolgálatát és webdizájn-szolgáltatásait. Az InMotion ügyfelek gyakran vállalati ügyfelek, akik a VPS és a dedikált szerver szolgáltatások igénybevételére készülnek. A társaság emellett egy blogger és kicsi biz-központú gazdagéppel is rendelkezik, a WebHostingHub néven.


Mennyire jó az InMotion tervek?

Az InMotion négy elsődleges kategóriában világít, amelyeket egy jó hosting cégnél keresünk: ügyfélszolgálat, sebesség, adatbiztonság és rendelkezésre állás. Nagyon megbízhatóak, elérhetőek, és külön díj nélkül visszaállítják a webhelyről készített rendszeres biztonsági mentéseket. Van azonban néhány figyelemre méltó hátránya, például a lassú aktiválási idő és a megtévesztő árképzési tervek, amelyek elegendőek lehetnek ezek átlépéséhez.

Bővebben az InMotionHosting.com webhelyről InMotion vélemények 3.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök

 1. Gyors sebesség & Megbízható Uptime
 2. Rendszeres adatmentések & Ingyenes restaurációk
 3. Gyors átviteli sebesség
 4. Egyszerű WordPress & cPanel integráció
 5. Felső fokozatú támogatás

Hátrányok

 1. Homályos használati határértékek
 2. Korlátozott domain tárhely
 3. Lassú hely aktiválási periódus
 4. Zavaros árazási struktúra

Az ÖsszegzésInMotion nagyon sokat jelent számukra, főleg ha e-kereskedelmi vállalkozás megbízhatóságot keres az internetes gazdagépről. Erőteljesen teljesítik a sebességet, az üzemidőt, a támogatást és a biztonságot. De vigyázzon az adatkorlátozásokra és az árképzés átláthatóságának hiányára. Legyen felkészült arra is, hogy várjon, amikor megkapja a webhelyét. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

A hivatalos InMotion Hosting áttekintés

Az InMotion egy amerikai székhelyű hosting cég, amely valóban két part menti vonzerővel rendelkezik, adatközpontokkal rendelkezik Kaliforniában és Virginiában egyaránt. Az 2001-ben alapított InMotion hosszú hírnévnek örvend, hogy üzleti méretű hosting lehetőségeket kínál minden méretű vállalkozás számára, még testreszabható és kifejezetten testreszabott terveket kínálva nagyobb üzleti fiókokhoz.

Az InMotion Hosting legjobb tulajdonságai

Az InMotion egy szerény kezdő árának és számos olyan szolgáltatásnak köszönhetően, amelyek versenyeznek más, magasabb árú megosztott tárhelyszolgáltatásokkal, és sok mindent kínál az üzleti felhasználók számára a megfizethető és hatékony webtárhely keresése érdekében. Íme néhány ok, amit javasolnánk nekik:

SSD adattárhely

Általánosságban elmondható, hogy a technológiai világ nagy része átvált a régebbi HDD-k szilárdtest merevlemezére, és az InMotion teljes SSD képességet fogadott el az adatok tárolásához. A weboldalon szereplő állítások szerint az SSD tárhely a szokásos HDD tárhely átvitelének sebességét akár húszszeresére teszi lehetővé. És bár szinte lehetetlen elvégezni egy olyan tesztet, amely összehasonlítja a kettőt, mivel az InMotion nem kínál HDD-adatok tárolását referenciaként, nyugodtan mondhatjuk, hogy az SSD technológia gyorsabb, és az adatok tárolásának jövője csaknem körülbelül minden területen.

Könnyű WordPress-integráció

Sok olyan kisvállalkozás-tulajdonos számára, amely teljes mértékben működőképes weboldalt akar létrehozni olcsón, a WordPress nagyszerű platformként szolgál, sokoldalú funkcionalitással és szinte korlátlan webdizájn-potenciállal. Az InMotion kifejezetten a WordPress felhasználóinak gondoskodik azáltal, hogy egy kattintással telepíti a WordPress webhelyet a kiszolgálókra. Az egyszerű telepítés mellett az InMotion webhelyén rengeteg WordPress oktatóprogram is található, amelyek segítenek a webes tervezési tapasztalatok nélküli üzleti tulajdonosoknak a lehető legtöbbet hozni a platformon. Ügyfélszolgálatuk ismerik a WordPress csínját és hibáját is, így segíthetnek minden olyan problémában, amely felmerülhet, és amelyek nem kifejezetten a tárhelyhez kapcsolódnak. Ez a következő ponthoz vezet.

Az InMotion ügyfélszolgálata rendkívül megbízható

Az InMotion kiemeli, hogy kiemeli ügyfeleik és technikai támogatásaikat webhelyükön, azt állítva, hogy minden támogatási képviselőjük átlagosan 4 éves tapasztalattal rendelkezik a web hosting ágazatban. Mindegyik menedzserük átlagosan 10 éves tapasztalattal rendelkezik a webtárhely területén, ami azt jelenti, hogy amikor segítséget hív, akkor hívjon valakit, aki tudja, mit csinál a sor másik végén. Ezenkívül az InMotion szigorú belső képzési programokat biztosít minden támogató személyzet számára a támogatás minőségének garantálása érdekében. Mindez összeadódik a gyors támogatási időkkel és a hozzáértő támogatási csapattal, amelyek hihetetlenül hasznos funkciók az üzleti tulajdonosok számára. Ráadásul számos különféle, 24x7x365 adathordozón keresztül elérheti őket: telefonos támogatás, élő csevegés, e-mail jegyvásárlás és felhasználói súgófórumok (amelyek nagyon átfogóak). Néhány nagyszerű hosting társaság, amely egyébként fantasztikus támogatást nyújt, nem teljesíti ezeket a területeket. Például a Dreamhost nem rendelkezik telefonos vonallal, és a Flywheelnél lévő WordPress guruk csak rendes munkaidőben dolgoznak..

Kiváló működési és oldalbetöltési teljesítmény

Az összes szórakoztató szolgáltatás és hasznos támogatás nem igazán számít, ha webhelye feltérképezi a feltöltést, vagy folyamatosan le van állítva. Az InMotion Hosting nem rejtőzik ezeken a kulcsfontosságú területeken, kiváló 99,96% -os üzemidőt és legalább háromszor gyorsabb oldalletöltési sebességet ért el. Csak a megbízhatóság alapján ajánljuk őket.

Automatizált biztonsági mentések & Ingyenes restaurációk

A legtöbb megosztott tárhelyszolgáltatás valamilyen rendszeres biztonsági másolatot készít, de sokuk külön felszámít fel díjat a helyreállításukért. Például a HostGator hetente egyszer biztonsági másolatot készít webhelyéről, de a legfrissebb biztonsági másolat letöltéséhez 19 dollárt kell fizetnie. Az InMotion segítségével nyugodtan nyugodtan tudhatja, hogy a webhely helyreállítása nem számít fel extra költségeket. A kis előnye az, hogy nem készítnek biztonsági másolatot a 10 MB-nál nagyobb fájlokról, így a nagyfelbontású filmjeit máshol kell tárolnia. Ezt a hátrányt a következő részben tárgyaljuk, ha ilyennek tekintjük.

Freebies & Egyéb szép érzések

Sok apró dolog, amit tetszik az InMotion is. Tartalmaz egy ingyenes Sucuri plugint a tárhelyeddel, amely egy nagyon mesés biztonsági cég, amely eltávolítja a rosszindulatú programokat és megkeresi a webhely biztonsági réseit. Integrálják a cPanel-et az irányítópulton, így nem kell több bejelentkezéssel rendelkeznie. A VPS-re vagy dedikált szerverre való méretezés meglehetősen zökkenőmentes. Nagy erőfeszítéseket tesznek az energiafelhasználás csökkentése érdekében, és büszkék arra, hogy kijelentik Los Angeles első zöld adatközpontját. Egy ingyenes domain nevet dobnak be regisztrációval. Összekapcsolva ezeket a szép érintéseket a legkiválóbb megbízhatósággal, azok egyszerűen ajánlhatók.

Az InMotion Hosting hátrányai

Mindezen megbízható szolgáltatások ellenére az InMotionnak vannak néhány hátránya, amelyekre figyelmet kell fordítani. Még mindig soknak ajánljuk őket, ám ezeknek a hátrányoknak néhánya változtathat mások számára.

Homályos használati határértékek

Az InMotion korlátlan lemeztárolást és sávszélességet biztosít a felhasználók számára, de egy fontos figyelmeztetés: minden felhasználásnak összhangban kell lennie a „normál használati mintákkal”. Szigorúan tiltanak minden olyan tevékenységet, amely „túlzott használathoz” vezet, de nem végeznek nagyon jó munkát annak meghatározásánál, hogy milyen mértékű és rendszeres használat jár a szervereikkel szemben. Néhány felhasználó úgy találta, hogy elkerülte a hosting szolgáltatások nyújtását, csak kevés magyarázattal rendelkezik, kivéve azt, hogy „túlzott használatú” viselkedésben részesültek, ám szigorú meghatározása nélkül, mit jelent ez, nehéz lehet elkerülni a szolgáltatás esetleges elvesztését..

Bizonyos esetekben a felhasználási korlátok nagyon világosan meg vannak határozva, és teljesen ésszerűek is. Például csak a 10 MB-nál kevesebb fájlokról készül biztonsági mentés, és a visszaállítás ingyenes, amíg nem haladja meg az évente 3 visszaállítást. De sajnos a sávszélesség esetén nehéz lehet felmérni, hogy mi jelent pontosan a túlzott felhasználást.

Korlátozott domain tárhely

Manapság a korlátlan domain-tárhely a megosztott fiókokon egyre inkább szabványossá válik, de az InMotion továbbra is szigorú korlátokat szab annak a tartománynak a számára, amelyet minden felhasználó fogadhat. Az alapindítási tervhez a felhasználók csak két domain nevet tárolhatnak. A legolcsóbb Pro terv elérése érdekében a felhasználók akár 25 domaint is tárolhatnak. Sok felhasználónak nincsenek problémái ezekkel a korlátozásokkal, mivel a kisvállalkozások tulajdonosaira általában csak egy vagy két domain névre van szükségük a céljukhoz. Az a tény, hogy az InMotion ilyen szigorú korlátokkal rendelkezik a domain tárhelyén, mivel az iparág korlátlan modellek felé halad, határozott hátrányt jelent néhány webmester számára.

Lassú aktiválás a fedélzeten való felszállás után

Miután feliratkoztak az InMotion-ra, telefonos igazolást és bizonyos esetekben személyi igazolványt igényelnek, mielőtt webhelye felkerül az internetre. Ez a folyamat időnként 48 órát is igénybe vehet, különösen az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek esetében. Noha nem ítéljük el ezt a gyakorlatot, mivel egy teljesen biztonságos és még dicséretes biztonsági réteget ad hozzá, ez a késleltetési idő üzletkötő lehet akiknek azonnal csatlakozniuk kell az internethez.

Az InMotion árképzésben hiányzik az átláthatóság, csak az éves számlázás

Az InMotion webhelyén az egész bejelentett alacsony, 5,99 USD / havi ár csak akkor érvényes, ha két évig fizet előre. Ez nem a legrosszabb üzlet, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a DreamHost három év előre fizetését kéri tőle, hogy elérje a legjobb ajánlatot, ám ennek ellenére félelmetesnek tűnik. Továbbá, a DreamHost-tal ellentétben, nem kínálnak semmilyen havi számlázási tervet. Az összes InMotion megosztott tárhely-tervet egész évben fizetni kell.

Alsó sor:

Az InMotion csiszolt és megbízható web hosting szolgáltatásokat kínál, amelyek célja a vállalkozások növekedése. Könnyen ajánljuk azokat azoknak a szakembereknek, akik azt akarják, hogy minden alapja nagymértékben lefedje a skáláját. Azoknak a bloggereknek, akik olcsón keresnek rugalmasságot, lehet, hogy boldogabb lehet egy olyan szolgáltatással, mint a SiteGround, vagy az InMotion testvérvállalata, a WebHostingHub.

További információ az InMotionHosting.com oldalon

InMotion kérdések és válaszok

A manapság alkalmazott technológiával a web hosting szolgáltatások gyorsabban egyre gyakoribbak, mint valaha. Míg az internetet a régi időkben egy vagy két fő szereplőre kellett támaszkodnia, most már regisztrálhat több tucat különböző tárhelyen, mindegyik csábító ajánlatokkal és ösztönzőkkel..

De honnan tudja, melyik a legjobb? Nem tölthet minden időt az egyes házigazdák tesztelésével, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt, és az interneten sem keresheti az összes vásárlói véleményt, hogy átfogó képet kapjon a kérdéses webhelyről..

Szerencsére azonban ezért kínálunk komplett Q-t&Az egyik legjobban értékelt online webhely. Ebben az esetben van az InMotion Hosting, amely erőmű az iparágban, és az egyik legelismertebb tárhelyprogrammal rendelkezik, amelyet bárhol megtalálhat..

De ne felejtse el véleményét, nézzen meg néhányat az InMotion kapcsán feltett leggyakrabban feltett kérdéseiről, hogy megtalálja-e mindent, amit Önnek vagy a vállalatának szüksége van. Az online webtárhelyről csak a legjobbak lesznek, tehát nyitott szemmel lépjen be.

InMotion összefoglaló

Mielőtt belemerülnénk a Q-be&Egy ülés, először be kell nyújtanunk néhány betekintést a társaságba. Az InMotionot 2001-ben alapították, amikor az internet még serdülőkorában volt. Ami figyelemre méltó ebben a tárhely-szolgáltatóban, az a munkavállalók tulajdonában van, nem pedig a hagyományos vállalati beállítás. Az InMotionnak két elsődleges helye van; az egyik LA-ban, a másik Virginia Beach-ben (VA). Mivel két webhelyük van, kiválaszthatja azt, amelyik a legmegfelelőbb, attól függően, hogy hol vannak az ügyfelek. Ilyen módon nem kell aggódnia a jelentős késési idő miatt, mert eltérő időzónában van.

Legfontosabb kérdések az InMotion tárhelyével kapcsolatban

Milyen operációs rendszert használ az InMotion?

A legtöbb tárhelyszolgáltatástól eltérően az InMotion csak Linuxon működik, ami azt jelenti, hogy ha a vállalata Mac vagy Windows rendszert használ, akkor nem tudja őket használni.

Hány hostolási tervet kínálnak?

Amikor feliratkozik az InMotion szolgáltatásra, négy különböző lehetőség közül választhat.

Üzleti tárhely: Ha stabil és megbízható hálózatot akar vállalkozása számára, akkor ez a csomag. Ez egy kicsit alapvető, de rendelkezik minden olyan funkcióval, amire szüksége van a cég zökkenőmentes működéséhez.

VPS tárhely: Azok számára, akik robusztusabb üzleti vállalkozással bírnak, és sok növekedés tapasztalható, a VPS terv jobb választás. A tervnek sokkal több eszköze van a hálózati megoldások méretezésére, hogy ne tapasztalja meg túl sokat a fájdalmak növekedésének módját..

Dedikált szerverek: ha hatalmas, nagy forgalmú online üzleti vállalkozással rendelkezik, akkor külön dedikált szervert kell felállítania, hogy megbízhatóságot és biztonságos kapcsolatot ígérhessen ügyfelei felé. Az InMotion megkönnyíti a nagy online jelenlét fenntartását.

Viszonteladói tárhely: Azok számára, akik el akarják indítani saját tárhelyüket, az InMotion megadja azokat az eszközöket, amelyekre szükség van domain létrehozásához és más vállalkozások számára történő eladásához, megkönnyítve ezzel a felállást és futást.

Mi az InMotion Uptime százaléka??

A webhely szerint 99,99% -os rendelkezésre állás várható, garantáltan. A szolgáltatások kipróbálásakor azt találtuk, hogy ez elég pontos volt. Az InMotion rendelkezik egy dedikált munkatársakkal, akik a nap 24 órájában, a felmerülő problémák figyelésére és menet közben történő kijavítására szolgálnak. Ennek eredményeként gyors, stabil szolgáltatást kap megszakítás nélkül.

Az InMotion teljesen redundáns?

Amikor a hostolási szolgáltatásokról beszélünk, az redundancia mindig komoly aggodalomra ad okot. Végül is nem akarja megkésni magát, mert a hálózat problémákat tapasztal. Szerencsére az InMotion fantasztikusan működik a biztonságos rendszerek beépítésében annak érdekében, hogy a webhelyeket bárhol is működtesse és működtesse. Valójában az összes szerverük biztonsági okokból 36 óránként készül biztonsági másolatot készíteni.

Milyen támogatást nyújt az InMotion?

Az InMotion sikereinek egyik kulcsterülete az ügyfélszolgálat. Egyszerűen fogalmazva: ha problémája van, akkor képesnek kell lennie arra, hogy egy viszonylag rövid időn belül megoldja azt, függetlenül attól, hogy mekkora vagy kicsi a kérdés. Íme néhány példa a támogatási rendszerekre, amelyekre számíthat az InMotion segítségével.

 • oktatóanyagok: Ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen probléma megoldására van szüksége a hálózat bármely aspektusában, a vállalat számos mélyreható oktatást nyújt, hogy Ön vagy IT-csapata kezelje a rendszert anélkül, hogy minden kérdéshez hívnia kellene az InMotion-ot..
 • Tájékoztató cikkek: azok számára, akik nem annyira szaktudottak, az InMotion rendelkezik informatív és hasznos cikkek könyvtárával, amelyben böngészhet, hogy megtalálhassa a szükséges információkat egy egyszerű, könnyen olvasható üzenetben.
 • Közvetlen hozzáférés: Ha vészhelyzet merül fel, és azonnal szüksége van valamire, amelyről gondoskodni kell, az InMotion hatalmas támogatási csoporttal rendelkezik, amelyhez e-mailen, élő csevegéssel vagy telefonon léphet kapcsolatba. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodol vagy a napszakod van, találhat valakit, aki segít a probléma gyors és problémamentes megoldásában.
 • Közösségi média: az InMotion támogatásának elérésének másik módja a közösségi médián keresztül. Bár inkább hivatalos csatornákon keresztül kell velük kapcsolatba lépni, mégis megnézheti, mit kínálnak a Facebookon, a Twitteren és a Google + -on, tanácsokkal vagy kérdéseire adott válaszokkal kapcsolatban..
Az InMotion valaha is feltörődött?

Sajnos, még a 2011-es évben a vállalat jelentős hacket tapasztalt, amelyek több mint 700 000 felhasználót érintettek. Szerencsére azonban az InMotion biztonsági rendszere enyhítette a problémát, és a hacket néhány órán belül orvosoltuk. Azóta nem fedeztek fel biztonsági réseket rendszerükkel.

Milyen ellenőrzést kínál az InMotion az ügyfelek számára?

Amikor feliratkozik egy tárhely-tervre, hozzáférhet a Cpanel 11 Vezérlőpulthoz. Innentől beállíthat e-mail fiókokat, FTP bejelentkezési és beállítási információkat, a DNS konfigurációját, domain naplóit és kiegészítőit, valamint a Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat.

Összességében szinte mindent kezelhet a Cpanel 11 Vezérlőpult segítségével, megkönnyítve üzleti hálózatának gondozását és az esetlegesen felmerülő problémák kezelését..

Az InMotion exkluzív extrákat kínál-e?

Szerencsére, amikor feliratkozik egy üzleti tárhely-tervre, nagyon sok extra funkciót és bónuszt kap, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki hálózatából. Mindenekelőtt száz dollár Google Adwords-jóváírást kap, hetvenöt dollár hitelt a Bing és a Yahoo! Keresések is.

Ezen felül megkapja a Fantastico szabadalmaztatott rendszert, amely lehetővé teszi a különféle szkriptek kísérletezését, hogy maximalizálja a potenciálját. A kiemelt szkriptek többek között a WordPress, a Joomla, a Geeklog, a Drupal. Arra is lehetősége van, hogy futtassa a Magneto-t, ha Dedikált szervert vagy VPS-tárhely-tervet vásárol.

Végül hozzáférést kap az InMotion webhely-készítőjéhez is, amely elősegítheti professzionális megjelenésű weboldal létrehozását sablonokkal, gombokkal és mindent, amire szüksége van, hogy egyedi és emlékezetes legyen az ügyfelek számára. Még Flash animációkat és e-kereskedelmi megoldásokat is bevonhat webhelyére könnyedén. Több mint ötszáz különböző téma és sablon használható, amelyek segítségével webhelyét kiemelheti a tömegből.

Mi az InMotion visszavonási politikája??

Technikai szempontból az InMotion nem kínál ingyenes próbaverziót, ami azt jelenti, hogy ha feliratkozik, akkor lemondnia kell, ha elégedetlen a szolgáltatással (szemben a teljes tagság elutasításával, mielőtt a próba lejárta lejár)..

Ennek ellenére a társaság kilencven napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ha üzleti osztályú tervet (minimum egy-két év) vagy virtuális dedikált tervet (minimum hat-tizenkét hónapos hónapot) vásárol. Más csomagok pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek, de ez csak harminc napig tart.

Más webhelyekhez hasonlóan, nem fogja visszatéríteni a domain feldolgozási díját, és felárral járhat, ha több mint 500 MB sávszélességet használ, mielőtt lemondja.

A másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy a társaságnak nagyon különleges módszere van a szolgáltatások lemondására. Ez azt jelenti, hogy nem lehet egyszerűen kérvényt benyújtani ügyfélszolgálattal. Ehelyett a lemondási oldalon található utasításokat kell követnie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fiókja megfelelő módon megszűnik.

Van-e rejtett költség vagy díj??

Szerencsére az InMotion integritása jó hírnévnek örvend, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy a számlázási ciklusba beépüljenek külön díjak. Miután megkötött egy tervet, ugyanazt az összeget fogja fizetni örökre (vagy amíg meg nem emelik áraikat).

Ha kap egy tárhely-tervet, akkor ingyenes domaint kap?

Ha feliratkozik az InMotion-ra és egy vagy két éves tervet kap, akkor ingyenes domain nevet kap egy évre.

Milyen programozási nyelvet használ az InMotion?

A cég szerverei a MySQL, az Apache és a PHP legújabb verzióit használják. Ezen felül kommunikálhatnak más programokkal, mint például a Ruby, a Perl5 és a Python. Sajnos az egyetlen nyelv, amelyet nem beszélnek, a Windows.

Az InMotion partnerprogramot kínál??

Ha azt akarja, hogy elemezze és nyomon kövesse webhelye adatait, akkor megvásárolhat társult tervet a vállalaton keresztül. A tervhez az Ön kényelme érdekében egyéni céloldalakat és jutalékokat is hozzáadhat.

Mit kínál az InMotion a biztonság szempontjából??

A társaságnak van egy külön biztonsági csapata, amely 24/7 éjjel figyeli a veszélyeket. Támogatási csoportjuk is van, amely gondoskodik arról, hogy fiókja védett legyen a hackerek és a rosszindulatú programok ellen. Ezen felül SSL tanúsítványokat kínálnak. Kaphat megosztott SSL-t, vagy megvásárolhatja sajátját is, ha akarod. Végül technikai támogatást nyújtanak annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hálózat a lehető legbiztonságosabb.

Milyen e-kereskedelmi megoldásokat kínálnak?

Két elsődleges lehetőség közül választhat az e-kereskedelmi webhelyek számára. Az első a PrestaShop Hosting, amely számos eszközt és funkciót kínál Önnek, hogy testreszabhatja vállalkozása vásárlási élményét. Több mint 270 különféle szolgáltatás kínál Önnek a legtöbbet a webhelyéből.

Másodszor, az InMotion OpenCart tárhelyet kínál, amely ideális azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek valami egyszerű és könnyű beállítást igényelnek. Az OpenCart ingyenesen tartalmazza az összes megosztott tárhely-tervet, és egy lépésben telepíthető az Ön kényelme érdekében.

Az InMotion kínál oktatási tárhely-terveket?

Az InMotion valójában a Moodle nevű szolgáltatást nyújt, amely online osztályok felállításához és oktatási adatok és szolgáltatások kezeléséhez használható. Ezzel a sokoldalú programmal tanfolyamokat, események ütemezését és akár osztályos hallgatókat is létrehozhat.

Ha már van WordPress-helyem, átvihetem az InMotion-ba?

Igen, a cég megkönnyíti a már online beállított anyag átadását. A legjobb az egészben, hogy szuper könnyű megtenni, és ingyenesen átvihető, vagyis hatékonyan és gond nélkül megszilárdíthatja online jelenlétét..

Az InMotion-nak sok tárolási lehetősége van??

Igen, ez egy másik terület, ahol az InMotion kiemelkedik. Az összes tárhelyterv korlátlan lemezterülettel jár, ami azt jelenti, hogy ha rengeteg kép, logó vagy dokumentum található a webhelyén, feltöltheti azokat anélkül, hogy aggódnia kellene a hely kifogyása miatt..

Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?

Az InMotion figyelemre méltóan rugalmas, amikor fizet a tervért. Használhat bármilyen nagyobb hitelkártyát, PayPal-ot, vagy akár csekkeket és átutalásokat. Nem számít, hogyan szeretné beállítani, az InMotion megkönnyíti a fiók kezelését.

Van-e az InMotion korlátja a tárolásnak vagy a sávszélességnek??

Technikai szempontból nem. A vállalkozás működtetésekor korlátlan adattárolási és sávszélességgel rendelkezik, de ha túllépi a „normál” összegnek tartott összeget, felárral járhat. Ha aggódik a túllépés miatt, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és megnézheti, közel áll-e felszámolásához. Leginkább nem akarják, hogy visszaéljen a rendszerrel, ha rengeteg olyan fájlt és adatot tölt fel, amelyek nem kapcsolódnak a vállalkozás működtetéséhez.

További információ az InMotionHosting.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector