JustHost vélemények 2020 május: Árképzés, tervek, Uptime és statisztikák

JustHost vélemények 2020 május: Árképzés, tervek, Uptime és statisztikák

JustHost vélemények 2020 május: Árképzés, tervek, Uptime és statisztikák

Contents

Mi a JustHost?

A JustHost olyan webtárhely-szolgáltató, amely Linux alapú megosztott tárhely szolgáltatásokat kínál. A JustHost 2002-ben alapították a kaliforniai Glendale-ben. Az Endurance International Group 2012-ben szerezte meg.


Mennyire jó a JustHost tárhely?

A JustHost viszonylag szabványos megosztott tárhely-csomagokat kínál meglehetősen versenyképes áron. Nem sok különbözteti meg őket a többi EIG által megszerzett társaságtól, inkább ezeknek az akvizícióknak a sok figyelmeztető jelét mutatják. Noha vonzza a vonzó bevezető árképzési és feliratkozási lehetőségeket, a ténylegesen nyújtott szolgáltatás a legjobb esetben közepes. A JustHost jelentősen lemarad a versenytársaktól a sebesség, az üzemidő és az ügyfélszolgálat terén. Lásd a hivatalos oldalt

Csak a Host Host Review: Érdemes egy képet készíteni?

Csak házigazda – talán van egy barátja, aki használja őket, és így gondolta, hogy érdemes megpróbálni.

Vagy 2002-ben kezdték el velük otthont, és azon tűnődsz, vajon még mindig jók-e?.

Ha körülnéz az interneten, a Just Host áttekintése nem túl kellemes.

Adunk véleményt, és hagyjuk, hogy meggondolja magát.

A Just Host megosztott tárhelycsomagjai valószínűleg jó eséllyel jelennek meg vállalkozása számára: versenyképes áron, egyértelmű és megfizethető méretarányos elérési úton, rengeteg tárhelyen és számos más, a rendszerindításhoz szükséges finomságon..

A nyújtott szolgáltatás minősége mindazonáltal hiányos. A lassú oldalbetöltési sebesség mellett, az átlagos üzemidő alatt, és az ügyfélszolgálati gyakorlat frusztráló, ezért javasoljuk a Just Host továbbadását. Körülbelül ugyanazon az áron hasonló csomagokat kaphat jobb szolgáltatással a SiteGround vagy a Bluehost (egy másik EIG márkanév) mellett..

A Just Host Hosting legjobb tulajdonságai

Az biztos, hogy a Just Host néhány vonzó funkciót kínál, amelyek érdemes megfontolni őket. Íme néhány oka annak, hogy felhívták a figyelmét.

1) Versenyképes csomagok a tér szempontjából

A legalapvetőbb tervükkel a Just Host 100 MB tárhelyet, 100 e-mail címet, biztonsági mentést, ingyenes domain nevet és korlátlan havi adatátvitelt kínál. Ez egy meglehetősen versenyképes csomag, amelynek alapára 3,50 USD / hónap. Világos út is van a Just Hosting használatával történő skálázáshoz, mivel korlátlan tartományok tárolhatók velük csak egy extra 1,50 dollárért / hó. Könnyű belátni, hogy valakit érdekelhet a Just Host a kínált helyenkénti árpont alapján.

2) Azonnali regisztráció

Az azonnali üzletkötő sok ügyfél számára, különösen a nemzetközi ügyfelek számára, túlságosan hosszú a regisztrációs folyamat. Egyes házigazdák megkövetelik az azonosítás ellenőrzését, és sokan megkövetelik, hogy az ellenőrzés befejezéséhez munkaidőben hívja fel őket. Bárki számára, aki az államokon kívül, vagy akár csak egy másik időzónában él, a telefonos ügyfélszolgálati órákban való navigálás csak egy további probléma, amely szerint mindannyian úgy gondoljuk, hogy az iparnak mára ki kellett nőnie. A Just Host hitelképessége érdekében azonnal kiszolgálják a szervert. A feliratkozási folyamatuk egyszerű, és a webhely a regisztráció után azonnal készen áll a működésre.

3) Ingyenes domain név

Ugyanúgy, mint bárki másnak szeretjük az ingyenes domain nevet. És persze ha egy éven keresztül velük száll, 10 dollárt takarít meg Önnek.

De ez nem olyasmi, ami lezárja az üzletet, csak valami kedves dolog

4) 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Tetszik ez, és ez egy nagy házigazda jele. Ha hajlandók teljes visszatérítést nyújtani Önnek 30 napon belül, akkor megéri az idejét. Hajlandóak időt és pénzt költeni, hogy boldoggá tegyék Önt, tehát ez egy határozott plusz, amit egy szomorú házigazda nem tenné

5) Nagyvállalat támogatja

Ez egyaránt pro és con. Az EIG még 2012-ben vásárolta meg őket, ami biztonsági okokból jó. Tudod, hogy nem engedik, hogy mindent a földre olvadjon, és eladják a hitelkártyádat a hackerek számára. A legrosszabb esetben a Bluehostbe költöznek. A hátránya, hogy nagyvállalatok. Előfordulhat, hogy lassú várakozási idők, al-támogatás és nagy unalmas unalmas tulajdonságok érhetők el.

6) Alkalmazásintegráció és ingyenes szolgáltatások

Ha van valami, amit elmondhatunk egy vállalati tulajdonban lévő internetes házigazda megválasztása mellett, akkor nyilvánvaló, hogy vannak olyan előnyök, amelyeket más vállalatokkal, például a Google-lal való egyszerű integráció formájában kellett volna megtenni. A Just Host zökkenőmentesen működik az összes szokásos Google-kiegészítővel, valamint 100 másik nyílt forráskódú platformon. A Just Host a Google és a Bing hirdetési jóváírásait is felhasználja, ami jó bónuszt jelent egy új webhely számára, amely kísérletezni szeretne az AdWords és a SEO.

 

A Just Host Hosting hátrányai

Bár minden bizonnyal vannak olyan dolgok, amelyekben a Just Host szép munkát végez, álláspontunk az, hogy sok helyen messze van, ahol hiányzik. Ha a sebesség, az üzemidő és az ügyfélszolgálat fontos neked, és a legtöbb ember számára, akkor a Just Host számára nehéz átadást kell adnia. Itt többet olvashat ezekről a hiányosságokról, valamint néhány egyéb kérdésről, amelyeket szolgáltatásainkkal vállalunk:

1) Uptime alatt az ipari átlag alatt

A Just Host 2015-2016 közötti átlagos ideje 99,89% volt. Laikusnak, ez nagyon jó átlagnak tűnhet. De ha elvégzi a matematikát, ez évente csaknem 100 órás leállást jelent. Ezenkívül ez jelentősen meghaladja az üzemidő 99,96% -os átlagát. Ha webhelyét pénzügyileg hajtja végre, minden órája a leállások pénzbe kerül – ezt fontolóra kell venni, mielőtt a Just Host webes tárhely-szolgáltatóvá választaná..

2) Az ipari átlag alatti sebesség alatt van

Az oldalbetöltési idők hihetetlenül fontosak mind a keresőmotorok rangsorában, mind az általános felhasználói élmény szempontjából. A felhasználók nemcsak hajlamosak visszatérni az Ön webhelyére, ha a betöltés túl hosszú időt vesz igénybe, hanem a Google tovább tolja az Ön webhelyét a keresési eredményekben is, ha úgy érzik, hogy webhelye túl lassú. Ezért nem kicsi, hogy a Just Host átlagos oldalbetöltési ideje 30–40% -kal lassabb, mint az iparág átlaga. Körülbelül 950 ms-os oldalbetöltési sebességgel jelentősen elmaradnak más hasonló árú gazdagépektől. Az A2 tárhely, amely a leggyorsabb host, amelyet eddig áttekintettünk, 210 ms-os oldalak betöltését teszi lehetővé. Egy másik, hasonló költségekkel rendelkező EIG tulajdonú vállalat, az A Small Orange kb. 520 ms-os oldalak betöltését teszi lehetővé.

3) Lassú ügyfélszolgálat az Upsells to Boot használatával

A Just Host ügyfélszolgálatának gyors áttekintése az ügyfelek körében. Mint az EIG-társaságok esetében gyakran fordulnak elő, az ügyfélszolgálattal kapcsolatos panaszok közvetlenül az akvizíció után kezdődnek fel. A Just Host ebben a tekintetben sem kivétel. Várhat 10-20 percet, hogy kapcsolatba kerüljön az ügyfélszolgálattal, akár telefonon, akár azonnali csevegésen keresztül. Ha egyszer megtette, úgy tűnik, hogy a képviselőik nem találkoznak veled hol tartózkodnak; gyakran kapnak linkeket a GYIK oldalukra vagy ajánlásokat az alapvető hibaelhárításra, amelyeket már kipróbáltál. Ezenkívül minden fordulóban eladásokkal kell számolnia. Noha az eladások nem a legrosszabb dolgok, amelyeket egy vállalat az ügyfelekkel megtehet, ez a gyakorlat rendkívül frusztráló, amikor csak egy problémát próbál megoldani..

4) A szerver biztonsági mentése nem garantált

A Just Host felsorolja a heti szerver biztonsági mentéseket az általuk kínált szolgáltatások egyikeként, amit sok versenytársuk is elvégz, ha nem is gyakrabban. Olvassa el azonban a finom nyomtatást, és látni fogja, hogy ezeknek a biztonsági másolatoknak a garantálása nem garantált. Nem nagyon megnyugtató, igaz? Nyilvánvaló, hogy adatainak biztonságát nem szabad teljes egészében a Just Hostban bízni, tehát ha szolgáltatónak választja őket, akkor ellenőrizze, hogy manuálisan készít biztonsági másolatot..

5) Nincs VPS

Számos tárhelyszolgáltató VPS-opciót kínál a megosztott tárhely-terv frissítéseként. A Virtuális magánszerver rövidítése, ez azt jelenti, hogy egy külön területet bérel a kiszolgálón. A Just Host nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel. Ezenkívül a Just Host nem kínál felhő-tárhely szolgáltatásokat. Noha a megosztott tárhely-tervek kiszámítható és hasznos módon skálázódnak, a Just Host nem az a társaság, amelyet választhat, ha üzleti vállalkozását a VPS használatával kívánja méretezni.

6) Nincs Catchall e-mail

Az egyik legfontosabb szolgáltatás, amelytől a Just Host hiányzik, a gyorsító e-mail funkció. Annak ellenére, hogy a Just Host korlátlan számú domaint kínál, ez a gyorsító e-mail lehetővé teszi, hogy kihagyjon néhány fontos e-mailt.

Alsó sor:

Az a havi 3,45 dollár ár, amely elsősorban a Just Host-hoz vonzotta Önt, nagyon nagy haszonnal jár: ezt az árat csak akkor kapja meg, ha 3 évig hajlandó megvásárolni szolgáltatásaikat. Különösen figyelembe véve, hogy pénz-visszatérítési garanciájuk csak a szolgálat első 30 napjára érhető el, azaz egy nagyon nagy összegű pénzt, amelyet arra kérnek, hogy előzetesen törölje ki pénzét. Noha sokan szívesen fizetnének előre a megfelelő szolgáltatásért, minden tekintetbe véve, a Just Host nem a legmeggyőzőbb eset, miért kellene ilyen hosszú ideig magához ragaszkodnia. Ha vállalati gazdagépet választ, inkább GoDaddy-t vagy HostGator-ot javasoljuk, ahol az üzleti modellek érettebbek.

További szolgáltatások megtekintése JustHost vélemények 2.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Gyors beállítás
 2. Tiszta elérési út a megosztott tárhely segítségével
 3. Versenyképes űrkínálat
 4. Ingyenes domain

Hátrányok

 1. Nincs VPS
 2. Nincs Catchall e-mail
 3. A hátulsó rész nem garantált
 4. Ügyfélszolgálat Lackluster
 5. Az átlagsebesség és az Uptime alatt

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost Kérdések és válaszok

Olyan sok webtárhely-választási lehetőséggel tudhatja meg, hogy melyik szolgáltatás a legmegfelelőbb vállalkozása webhelyéhez vagy webhelyeihez? Tudjuk, hogy nehéz döntés lehet, ezért végezzük el a legtöbb kutatást az Ön számára. Fontolgattad-e a használatát JustHost az Ön web hosting igényeihez? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Ebben a cikkben egy széles körű, gyakran ismételt kérdésekre (GYIK) vonatkozó szakaszral kezdjük, amely információkat tartalmaz az emberek által leggyakrabban felmerült aggodalmakról. Ezután megvizsgáljuk, miért választott JustHost jó választás lehet az Ön számára. Kezdjük el:

A JustHost kínál Linux vagy Windows tárhelyet?

Web hosting szolgáltatásuk csak Linux, és nem tartalmazzák a Windows tárhelyet.

Meg fogja próbálni a JustHost emelni a havi árat, amikor ideje lesz megújítani a szerződést?

Amikor aláírja az első szolgáltatási feltételeket, kedvezményt kap. Ezt követően minden egyes megújításkor számlázunk a szolgáltatási terv szokásos árán.

A JustHost tervek tartalmazzanak egy ingyenes domént?

Igen, a JustHost összes terve egy egyszerű domain név regisztrációt tartalmaz. Ha van közös terve, akkor csak egy évig ingyenes.

Ha bármilyen leállásaim vannak, a JustHost visszatérítést nyújt nekem?

Nem. A JustHost webszolgáltatások nem rendelkeznek uptime garanciákkal, így a leállásért semmit sem kap vissza.

Van-e JustHost pénz-visszafizetési garancia??

Igen, ha úgy dönt, hogy 30 napon belül lemondja szolgáltatását, akkor teljes visszatérítést kap a terv költségeiért. A 30 napos időszak után a visszatérítések arányosak a havi szolgáltatás fel nem használt részével. Díja lehet a domainnevekért, ha elmondja a szerződést.

A JustHost kínál virtuális magánszerver (VPS) tárhely-terveket?

Igen, teljesen megteszik. Négy különböző VPS-tárhely-választékot kínálnak, így kiválaszthatja a kívántt.

Van a JustHost ügyfélszolgálatnak telefonszáma, amellyel elérhetem őket?

Igen, ügyfélszolgálatuk élő csevegésen és telefonon keresztül elérhető a nap 24 órájában.

Milyen programozási nyelveket támogat a JustHost?

A JustHost támogatja az összes nyelvet, amely a Linux szerverekön fut, beleértve a PHP-t, a Python-ot, a Perl-t és a Ruby on Rails-t.

Vannak viszonteladói lehetőségek, ha a JustHost lehetőséget választom?

Nem, nem kínálnak semmilyen viszonteladói tervet.

Segít a JustHost abban, hogy meglévő weboldalamat átmásoljam a szerverre?

Nem, nem fogják. A JustHost nem kínál semmilyen webhely-átadási szolgáltatást.

Képes vagyok egyszerre egynél több webhelyre lenni a számlámon?

Természetesen minden JustHost terv korlátlan domainneveket tartalmaz, így annyi webhelyed lehet, amennyit csak akar.

Van-e a JustHost tervhez egy vezérlőpanel-szoftver??

Igen, minden hostolási tervvel kapsz cPanel szoftvert.

Milyen fizetési módszereket fogad el a JustHost havi vagy éves fizetéseim teljesítéséhez?

A szolgáltatás igénybevételéhez minden csekk, fizetési megbízás, Discover, American Express, Visa, MasterCard és PayPal fizetéseket fogadnak el.

Beállíthatom a webtárhely-fiókomat havi fizetések teljesítéséhez?

Igen, bármilyen számlázási ciklusban fizethet web hosting szolgáltatásokkal: hetente, havonta vagy évente. Ne feledje, hogy ha a lemondást választja, akkor a visszatérítés arányos lesz a számlázási ciklus hátralévő időtartamára.

A JustHost bármilyen biztonsági mentési szolgáltatást kínál?

Nem. Bár a saját belátása szerint dönthetnek a webhelyről biztonsági másolat készítéséről, semmiféle biztonsági másolatot nem garantálnak. Te vagy a felelős a saját, a webhelyen kívüli biztonsági másolatokért.

A diákok, iskolák vagy nonprofit szervezetek kedvezményt kapnak a JustHost szolgáltatások használatáért?

A részt vevő egyetemek hallgatói kedvezményes áron részesülhetnek a JustHost web hosting szolgáltatásokhoz történő használatáért.

Melyik JustHost terv a legjobb video streaminghez?

Az összes JustHost terv egyformán jó a kiváló minőségű audio és video streaminghez.

Hol található a JustHost webtárhely-szolgáltatás?

A JustHostnak egy adatközpontja van, Chicagoban, Illinois-ban, több mint 2000 szerverrel és négy szakemberrel.

Van a JustHost blogja, és ők vannak-e a Twitteren??

Van bloguk, de az utolsó bejegyzés már régen volt. Az utolsó Twitter bejegyzés még távolabb volt, mint a blogbejegyzés, tehát egyikükben sem aktívak.

Használhatom a WordPress szolgáltatást a JustHost szolgáltatásán?

Természetesen megteheted. A WordPress teljes mértékben támogatja ezt a web hosting szolgáltatást.

Miért kellene a JustHost alkalmazást választania?
 • Amikor feliratkozik a JustHost szolgáltatásokra, egy ingyenes domain név regisztrációt kap. Vagy ha úgy dönt, akkor a domain nevet átadhatja ehelyett.
 • Annyi domaint tárolhat, amennyit csak kíván a szerveréről. Amikor feliratkozik a JustHost szolgáltatásra, azzal az előnnyel jár, hogy egyetlen weboldalon kezelheti az összes webhelyet. Rendeljen annyi vagy kevés webhelyet, amennyire szüksége van, mert nincs korlátozás.
 • Nagyon jó az üzemidő. Noha a JustHost nem garantálja az üzemidőt, ők megbízható és biztonságos tárhelyt nyújtanak Önnek. Szervereik mindegyike quad processzor technológiával rendelkezik, és az áramellátást a generátorok biztosítják. Az adatközpontot állandóan figyeljük, így bármilyen kérdésre szinte azonnal megoldást lehet találni.
 • Mindig elérhető ügyfélszolgálat. Ezzel a web hosting szolgáltatással számíthat arra, hogy gyorsan és egyszerűen megoldja a problémákat, mivel mindig rendelkezésre állnak szakemberek. Három egyszerű módszerrel kapcsolatba léphet velük: e-mail, csevegés és telefon. Mindhárom csatorna az Ön kényelme érdekében 24/7 használható.
 • Megfizethető és korlátlan. Mivel a JustHost nem garantálja az üzemidőt, jobb árakat kínálhatnak Önnek, mint a legismertebb web hosting szolgáltatások. Amit itt adnak, egy értékes árú szolgáltatást, korlátlan mindent tartalmaz. Korlátlan domain tárhely, korlátlan e-mail fiókok, korlátlan weboldalátvitel és korlátlan tárhely. Többet szerez, és kevesebbet fizet, de leállások tapasztalhatók meg.
 • Integrálható a központkal. A JustPost szerződésével kap cPanel szoftvert, amely lehetővé teszi webhelyeinek a kívánt módon történő beállítását és sokkal hatékonyabb népszerűsítését. Használhat hirdetési eszközöket, telepíthet alkalmazásokat, és akár sablonterveket is használhat, hogy sokkal jobb webhelykezelővé váljon.
 • Ez egyszerű. Más webtárhely szolgáltatóktól eltérően, a JustHost megpróbál mindent a lehető legegyszerűbben megőrizni, így nincs zavar. A feliratkozástól a kezelőpanel szoftver használatáig minden úgy van beállítva, hogy a dolgok egyszerűek legyenek. Az egész folyamatot úgy tervezték, hogy könnyebbé, nem bonyolultabbá tegye az életét.
 • Kapsz cPanelt. Ez a kezelőpanel interfész szoftver okból díjnyertes. Nagyon felhasználóbarát, így kezelheti a tárhelyfiók minden aspektusát, lehetővé téve e-mailek, domain nevek beállítását, adatbázis-információk használatát és az összes webhely statisztikájának elérését. A cPanel a gazdagé, és nem a vevőké változtat téged.
 • Ingyenes szkriptek. Amikor feliratkozik a JustHostra, teljes szkriptkönyvtárat kap, és ez teljesen ingyenes. Az SimpleScripts segítségével bármelyik vezető szkriptet telepíthet, beleértve a Joomla, az osCommerce, a phpBB és a népszerű WordPress alkalmazást. Ez egy jó eszköz és nagy érték.
 • Pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a JustHost alkalmazást, akkor valójában nagyon kevés a kockázata. Minden hosting terv egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, mindaddig, amíg az első 30 nap letelte előtt lemond, teljes visszatérítésre kerül a vásárlási áron. Ha lemondja a fiókját a 30 nap után, akkor visszatérítést kap, amelynek aránya attól függ, hogy mekkora idő áll fenn a szerződéseddel. Az összes visszatérítés nem tartalmazza a befizetett regisztrációs és beállítási díjakat, de meg kell őriznie a JustHost használatával esetleg regisztrált domainneveket. Nagyon kicsi a kockázata a JustHost szolgáltatások kipróbálásának, de sok nagyszerű jutalom.
Végső gondolatok

Ha olcsó megoldást keres egy web hosting szolgáltatásra, akkor feltétlenül érdemes átgondolnia JustHost.  Ennek a web hosting cégnek van néhány alapvető szolgáltatása, ám ezek megfelelnek a legtöbb átlagos felhasználó igényeinek.

Az ügyfélszolgálat nagyon jó, de a Windows-tárhely hiánya problémát jelent.

Itt minden alapvető, tehát a haladó felhasználóknak folytatniuk kell a vásárlást, és minden üzleti ügyfél el akarja kerülni ezt a szolgáltatást, mivel nem garantálja az üzemidőt. Az ügyfelek véleményeinek online olvasása közben észrevettük, hogy szinte minden rendkívül negatív, kiemelve a súlyos kérdéseket, a jelentős leállást és az ügyfélszolgálat elérésével kapcsolatos problémákat..

Ez a sok rossz vélemény komoly problémákat jelez, ezért tanácsunk, hogy legyen óvatos, ha ezt a szolgáltatást választja. Az átlagos felhasználók számára, akik olcsó szerződést akarnak, és áron vásárolnak, JustHost lehet a tökéletes web hosting szolgáltatás az Ön számára. Az üzleti és e-kereskedelmi webhelyek esetében ez egy határozott nem.

Bővebben a JustHost.com webhelyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector