Mochahost vélemények 2020 május – Hosting árképzés és tervek

Mennyire jó a Mochahost tárhely?

Míg a Mochahost rajongói – és lerontóinak – vannak évek óta, és rengeteg vásárlójuk van.


Megfelelnek nektek?

A legalacsonyabb árat (csak 1,95 dollártól kezdve), a garantált rendelkezésre állás 100% -át és a sebességgaranciát érdemes megnézni a Mochahost, ha szerepel a listán..

Lásd a Mochahost hivatalos weboldalának véleményét 2.3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (8 szavazatok) Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 2. Egyszerű webhelykészítő
 3. 180 napos kockázatmentes garancia
 4. Élethosszig tartó kedvezmény
 5. 100% Uptime garancia
 6. Teljes élettartamú ingyenes domain név

Hátrányok

 1. A reklám kissé homályos
 2. Kevesebb tárhely lehetőség, mint a legtöbb
 3. Nincs integrált biztonsági mentési lehetőség
 4. A vezérlőpanelek többletköltsége
 5. Külföldi támogatás
 6. Több rossz vélemény

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

A Mochahost tárhely hivatalos áttekintése

A Mochahost egy host szolgáltató, amelyet 2002-ben alapítottak. Ez több mint 14 éves üzleti életben tartja őket. A felszínen a Mochahost szilárd szereplő és versenytárs a web hosting területén. Vannak azonban néhányan, akik másképp mondhatják. Mint látható az alábbi felhasználói véleményekből, nem szereznek nagyon szeretettel.

A SiteGround-ot hasonló alternatívának ajánljuk, lenyűgöző támogatással és alacsony költségekkel.

A Mochahost tárhely legjobb tulajdonságai

A kezét lefelé számos olyan funkció kínál, melyeket a Mochahost nyújt teljesen egyedülálló embereknek. Maga a szolgáltatás nem egyedi, de ahogy kínálják.

1. Korlátlan sávszélesség és lemezterület

A Mochahost korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínál minden tárhely-tervben. Noha ez nem teljesen egyedi, mindig jó látványosság, mert sok tárhely-szolgáltató nem kínál korlátlan sávszélességet és lemezterületet. Számos bűnös azért, hogy ezt a két mutatót korlátozza. Ha nem kell aggódnia, az biztosítja, hogy a felhasználók soha nem kapják meg a „sávszélesség túllépése” hibát.

2. Egyszerű webhelykészítő

Szintén általános szolgáltatás, a webhelyek egyszerű WYSIWYG szoftver használatával történő készítésének lehetősége szintén plusz – ezt nem minden webtárhely-szolgáltató kínálja. A WYSIWYG rövidítése a „amit látsz, az az, amit kapsz.” Más szavakkal, még a kódolással sem rendelkezik a webhely felépítéséhez. Ez egy vizuális szerkesztő, és webhelyét felépítjük és elrendezzük úgy, ahogy a képernyőn látjuk, mint újjáépítést – az összes kódolás gondoskodik az Ön számára.

3. 180 napos kockázatmentes garancia

Ez határozottan olyan szolgáltatás, amely felkeltette érdeklődésem. Nem minden tárhely-szolgáltató kínál teljes hat hónapos pénz-visszatérítési garanciát. Olvasva tovább a szolgáltatási feltételeket, ez azt jelenti, hogy az első hat hónapban visszavonhatja, de a teljes 100% -os visszatérítést nem kapja meg. Ehelyett arányos visszatérítést kap. Hat hónap elteltével nem lesz jogosult az összes visszatérítésre. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni.

4. Élethosszig tartó kedvezmény

Ez egy egyedülálló szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy az ára soha nem fog változni. Ha kedvezményes áron jelentkezik, akkor mindig az árfolyamon fog fizetni – soha nem fogják emelni áraikat rád. Jelenleg ez azt jelenti, hogy havonta kevesebb, mint 2 dollárért feliratkozhat a legolcsóbb tervre. Ha a Mochahost-ot tartaná otthoni szolgáltatóként, az azt jelentené, hogy soha nem fizet többet, mint két dollár havonta – soha.

5. 100% Uptime garancia

Ez a jövőben is egyedülálló. Minden más hosting szolgáltatónak, akit valaha láttam, legfeljebb 99,9% -os rendelkezésre állási garanciája van. A Mochahost 100% -os üzemidőt garantál. A garancia részeként ingyenes tárhelyet fognak kárpótolni Önnek, ha valaha is megtalálja webhelyét. Érdekes módon nem létezik olyan szerverállapot-oldal, amely jelzi, ha technikai nehézségeket tapasztalnak-e vagy sem. Akárhogy is, ez egy olyan szolgáltatás, amelyet még sehol máshol nem láttak.

6. Teljes élettartamú ingyenes domain név

Ha regisztrál egy domain névre, ez körülbelül 15 dollárba kerül évente. A Mochahost használatával azonban életre szóló ingyenes domain nevet kap. Más szavakkal: nem csak kapsz egy ingyenes domain nevet, amellyel elindulsz, hanem a Mochahost is felajánlja, hogy évről évre fizesse meg domainneve tárhelyének díját..

A Mochahost hosting hátrányai

Annak ellenére, hogy vonzónak tűnhet, mint a Mochahost, van néhány dolog, amelyekben hiányzott őket.

1. A reklám kissé homályos

Amint azt a fenti 180 napos kockázatmentes garancia említette, bele kellett merülnem a szolgáltatási feltételekbe, hogy pontosan megtudjam, mit jelent a „kockázatmentes”..

Igen, ha 180 napon belül nem tetszik a szolgáltatás, akkor visszatérítheti pénzét – bár ez jó minőségű.

Ha teljes visszatérítést akar, akkor ezt megkaphatja, de csak 30 napon belül – és ezt a lehetőséget kell választania.

Úgy érezte, hogy reklámozásuk homályos vagy félrevezető lenne, tekintve, hogy ez a szolgáltatás jellemzője a legtöbb webtárhely-szolgáltatónak.

2. Kevesebb tárhely lehetőség, mint a legtöbb

Nem voltam biztos benne, hogy ezt profi vagy ellenkezőjűvé tesszük. Annak ellenére, hogy kevesebb hostolási lehetőséggel rendelkezik, mint a legtöbb, mi lenne, ha van, a legtöbb számára megfelelő. Hat Linux és hat Windows opciójuk van – ezek nagyrészt kielégítik azt, amit az emberek keresnek.

3. Nincs integrált biztonsági mentési lehetőség

Ehhez további kutatásokra is szükség volt, hogy kitaláljuk ezt. A Mochahost nem készít biztonsági másolatot adatokról, de nem az ügyfelek számára. Csak vészhelyzet esetén használja.

Más szavakkal, ha velük házigazda lenne, akkor ki kellene találnia a saját biztonsági mentési megoldását.

2019-ben ez nem igazán elég jó.

4. A vezérlőpanelek többletköltsége

Ez úgy érezte, mintha Mochahost próbálna nikkelni és becsapni téged. A vezérlőpanel kiválasztásakor a legmagasabb a választás, de ezek nem ingyenesek.

A Linux felhasználók több lehetőséggel rendelkeznek, mint a Windows felhasználók, mivel választhatnak a cPanel, az Easy Web Panel, a WHM és a Plesk közül.

A Windows felhasználók elakadnak a weboldal panelen és a Plesk panelen, szem előtt tartva, hogy a Plesk többet fizet.

5. Külföldi támogatás

Nem tetszett az a tény, hogy támogatásuk legnagyobb része Belgiumban található. Annak ellenére, hogy tájékozottak, az Egyesült Államokban kell működniük – különös tekintettel arra, hogy adatközpontjuk az USA-ban Chicagóban található.

6. Több rossz vélemény

Számos rossz véleményt olvastam a Mochahostról az interneten. Ha csak egy vagy két értékelés lenne, könnyen elkísérelhetném elégedetlen alkalmazottnak vagy valami ehhez hasonlónak.

Amikor azonban számos rossz véleményt lát több különböző webhelyen, elkezdi azon tűnődni, mi folyik a színfalak mögött.

Alsó sor

A felszínen a Mochahost szilárd webszolgáltatónak tűnik. Amikor azonban belemerül és vásárlóvá válik, úgy tűnik, hogy a történet megváltozik. Úgy tűnik, hogy tapasztalataink különbözik a véleményektől – nem volt olyan rossz. Természetesen csak felülvizsgálat céljából csináltuk, de megvan az ügyfél tapasztalata. Tetszett az a tény, hogy a szolgáltatás éjjel-nappal működik, és úgy tűnik, hogy gyorsabbak, mint néhány állítás szerint.

Majdnem arra gondol, hogy egy ponton nem lennének olyan jók, de úgy tűnik, hogy megtisztították a cselekedeteiket, amit jó látni.

További szolgáltatások megtekintése

Többet a Mochahost.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map