Myhosting.com vélemények 2020 május – Hosting árazási és tervek

Contents

Mennyire jó a Myhosting.com tárhely?

A MyHosting.com egy magánvállalat, amely weboldal-tárhely-szolgáltatásra szakosodott. Elérhetőségük kiterjed az egész világon, szolgáltatásokat nyújtva 180 országban. Különféle szolgáltatásokat kínálnak, ideértve a domainneveket, a VPS szolgáltatásokat és sok más szolgáltatást. Hostolócsomagjaik széles választékot kínálnak bárki számára, aki kibővíti online jelenlétét. Kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak, és segítenek Önnek kiválasztani a legjobb tervet az Ön vagy vállalkozása számára.


Lásd a hivatalos oldalt Myhosting.com vélemények 4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (11 szavazatok) Előnyök

 1. Rengeteg megosztott tárhely-tervezési lehetőség
 2. Teljes funkcionalitású webhelykészítő
 3. Korlátlan domain tárhely
 4. 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 1. Mobil site Builder extra költségek
 2. Biztonsági költség extra
 3. Túl sok rossz támogatási panasz

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

A Myhosting.com hivatalos tárhely-áttekintése

A Myhosting.com a kanadai Torontóban található, a SoftCom leányvállalataként. Szakterületük a megosztott webtárhely, amely e-mail tárolást, VPS-megoldásokat, Microsoft SharePoint-kiszolgálókat, Microsoft Exchange-kiszolgálókat, valamint kezelt migrációs megoldásokat kínál..

A MyHosting.com tárhely legjobb tulajdonságai

Adatközpontjaik a kanadai Torontóban és a New York-i Rochesterben találhatók, és csúcskategóriás adatközpontokat kínálnak száloptikai hálózatokkal..

Rengeteg megosztott tárhely-terv

A Myhosting.com számos lehetőséget kínál a megosztott tárhely területén. Terveket kínálnak személyes felhasználók, üzleti felhasználók és e-kereskedelem felhasználói számára. VPS terveikkel és dedikált tárhely lehetőségeikkel rendelkeznek. Külön kommunikációs kiszolgálókkal is rendelkeznek, amelyek gondoskodnak minden kommunikációs igényről.

Linux- és Windows-alapú tárhelybeállítások

A Myhosting.com képes felajánlani Önnek egy Linux alapú tárhely tervet vagy egy Windows alapú tárhely tervet. Számos hosting cég vagy egyiket, vagy a másikot kínálja, mindkettőt nem. Kiegészítő bónuszként, ha az üzleti tervre frissítik, akkor egy fiók alatt Linux- és Windows-alapú megoldások is lehetnek.

Teljes funkcionalitású webhelykészítő

A Myhosting.com teljes értékű webhely-készítőt biztosít. Végül is webhelyeket üzemeltetnek. Csak akkor van értelme, ha van egy teljes funkcionalitású webhely-készítő, amely segít a vadonatúj üzleti vállalkozóknak az első webhely felépítésében. A cPanel lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással telepítsen szkripteket, és lehetővé teszi számos webhely-platform, például a Joomla! vagy WordPress.

Korlátlan domain tárhely

Sok ott működő hosting cég adatcsomagot helyez fel a tárhelyképességére. Nem a Myhosting.com – korlátlan domain tárhelyet kínálnak. Más szavakkal, nem érdekli, hány látogatója van, mekkora a webhelye, vagy mekkora nő vállalkozása. Őszintén szólva, több webhelytárhely-szolgáltatónak korlátlan domain tárhelyet kell kínálnia. Nagyon kevés kisvállalkozó-tulajdonos tárol oly sok adatot, hogy a szervereket súlyosan terhelik. Valójában ez egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi webhelyének növekedését és méretének növelését, lehetővé téve a Myhosting.com számára, hogy mikor és mikor kívánja gondoskodni üzleti igényeiről.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annak ellenére, hogy ez általános, de vannak olyan host szolgáltatók, amelyek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalnak, és csak arányos összeget kínálnak Önnek. Más szavakkal, soha nem kap teljes visszatérítést más webtárhelytől. A Myhosting.com 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt Önnek. Mindaddig, amíg az első 30 napon belül lemond, 100% -os visszatérítést kap Önnek.

A Myhosting.com tárhely hátrányai

Egyetlen web hosting cég sem rendelkezik hibáival. A Myhosting.com nem különbözik, attól tartok. Valójában nagyon sok dologra összpontosíthat a Myhosting.com, hogy jobb legyen.

A Mobil Site Builder külön költségeket számol fel

A Myhosting.com nem számíthat fel külön díjat a mobil webhely-építők számára a külön felszámítandó dolgokért. Túl sokan használják az internetet mobil eszközükön keresztül. Valójában sokkal valószínűbb, hogy egy felhasználó a mobiljára, mint az asztalra fér hozzá. A Myhosting.com külön díjat számít fel a mobil webhelyek optimalizálásáért, ahol más hosting szolgáltatások, mint például a Bluehost, tartalmazzák ezt a szolgáltatást a szokásos csomag részeként.

Biztonsági másolat extra költséggel

Ha a webhelyén tárolt adatok fontosak, érzékenyek vagy nehezen cserélhetők (készek vagyunk fogadni, hogy a három közül legalább egy ilyen), akkor legyen nagyon óvatos a Myhosting.com webhelyen. Ha nem akarja külön fizetni érte a webhely biztonsági másolatáért, akkor ezt manuálisan kell megtennie a merevlemezekre vagy az ingyenes felhőalapú szolgáltatásokra. Noha ez csalódóan gyakori probléma az olcsóbb házigazdák között (a WebHostingPad és a GoDaddy valóban nem jobb ebben a részlegen), rengeteg olyan webhelyről van szó, mint például az A2 tárhely, akik rendszeresen biztonsági másolatot készítenek az adatokról, vagy akár lehetőséget adnak Önnek. manuális biztonsági másolatot készíteni a webhelyről.

Extra migrációs költség

Ez csak rossz marketing. Persze, a Myhosting felügyelt migrációs szolgáltatást kínál. Ennek ellenére 45 dollárt számítanak fel. Ha az emberek új gazdagépet keresnek, szinte garantálhatom, hogy nem fogják a Myhosting-ot megnézni pusztán azért, mert vannak jobb hosting cégek, amelyek ingyenesen ezt teszik. Megértjük, hogy munkaerőköltségek merülnek fel, ha van egy speciális szakember, aki segít az üzleti tulajdonosnak az adatok áttelepítésében. Ez azonban olyan költség, amelyet a fogadó cégnek fel kell fedeznie – ebben az esetben a Myhostingnak kell viselnie ezeket a költségeket. Kis ár, amelyet fizetni kell annak érdekében, hogy felhívja a kisvállalkozásokat a Myhosting-t választott webtárhely-választási lehetőségre.

Túl sok rossz támogatási panasz

Az interneten bárhol megnézed, az Internet tele van a Myhosting.com rossz véleményeivel. Az emberek sajnálják, hogy kiválasztották őket választott hosting platformként. Persze, a weboldalon azt mondják, hogy 10 percen belül megkapja a választ a támogatási szakembertől. Ez a konzerv válasz azonban csak azt jelenti, hogy egy ügyfélszolgálatot kapott. Az emberek panaszkodnak, hogy a válasz megválaszolása három naptól két hétig tart akár három napig – még hosszabb időt vesz igénybe, hogy egy kérdést megoldjanak az Ön számára. Nincs mentség az ilyen válaszidőhöz. Nézze meg a SiteGround szolgáltatást, ha szeretné megtudni, hogy néz ki egy kiváló ügyfél-támogatási hálózat.

Alsó sor

A felszínen a Myhosting sziklaszilárd társaságnak tűnik. Vannak azonban több üzletmegszakítójuk. A többlet rejtett költségektől az egész interneten szemetelt támogatási panaszokig kétszer gondolkodnék és tanácsolnék a Myhosting alkalmazását. Róluk is vannak pozitív vélemények. Néhány ember szereti őket. Azt fogom mondani, hogy sok véleményt ugyanazok a személyek tettek közzé. Más szavakkal: amikor áttekinti egy felülvizsgálati oldalt, rájön, hogy a legtöbb panaszt csak néhány személy tette közzé. Vegyük ezt egy szemes sóval, amikor fontolóra veszi a Myhosting webhelyének üzemeltetését.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

MyHosting.com Hosting GYIK

Mi az üzemidő garancia??

A MyHosting büszke arra, hogy 100% -os üzemidőt garantál. Ha valamilyen okból a szerverek nem működnek, akkor minden ügyfél egy-egy jóváírást kap számlájára.

Milyen korlátozások vannak a térben és az adatátvitelben??

A webtárhely-terveknél a MyHosting korlátlan lemezterületet és korlátlan adatátvitelt biztosít számláján.

Ha nem tetszik valami a MyHostingról, mit garantálhatnak??

Ha elégedetlen a MyHosting-lal, visszatérítheti pénzét. Harminc nap áll rendelkezésére a kivonáshoz, és minden pénz visszatérítendő.

Milyen támogatási lehetőségeket kínál a MyHosting?

Minden fogadó ügyfél hozzáférhet sok ügyfélszolgálathoz. Használhat e-maileket, élő csevegéseket vagy 24 órás telefonos támogatást bármilyen probléma megoldásához. Nem számít, hogy melyik országban tartózkodik, bárkivel kapcsolatba léphet, hogy segítsen megoldani a felmerülő problémákat.

Mi a biztonsági mentési politika a MyHosting számára??

A VPS-kiszolgálók rendszeresen biztonsági másolatot készítenek, a biztonsági mentésekkel együtt, amelyeket a vezérlőpulton keresztül vezérelhetsz. A megosztott tárhely-tervek esetében azonban nincs biztonsági másolat vagy visszakeresési garancia. Ha vészhelyzetnek tekintik, a MyHosting külön díj ellenében készít biztonsági másolatot.

A MyHosting lehetővé teszi egy meglévő domain átvitelét?

A meglévő domainjét a MyHosting használatával átviheti. Segítenek a folyamaton a megfelelő működés biztosításában.

A MyHosting profil Linuxon vagy Windows-on fog működni a tároláshoz?

Igényeitől függően használhatja a MyHosting szoftvert Linux vagy Windows rendszerre. Ha személyes tervet keres, akkor Linux-nak kell lennie. A vállalkozások és az e-kereskedelem terv bármelyik platformot használhatják. Ha VPS-tervet akar keresni, akkor ez Windows és Linux operációs rendszerekkel is működni fog.

Hány e-mail címet tudok használni, és mennyi hely áll rendelkezésre?

10-50 e-mail fiókja van, amelyek elérhetők a tervhez. Bármikor frissíthet, hogy további e-maileket fogadjon el, ha erre szükség van. Ha a megosztott tárhely tervet választja, akkor korlátlan lemezterület van, amely lehetővé teszi, hogy annyi e-mail címet tároljon, amennyire szüksége van.

Megújul drágább, mint az intro ár?

A MyHosting extra kedvezményeket biztosít Önnek, ha előre tud fizetni. Ha előzetesen fizethet a szolgáltatásokért hat hónapon keresztül, akkor sok pénzt fog megtakarítani. A MyHosting sok különféle promócióval rendelkezik, így nincs garancia arra, hogy az árak változatlanok maradnak, amikor ideje megújulni.

Van-e valamelyik menedzselt szolgáltatás, amelyet a MyHosting kínál?

A MyHosting számos kezelt alkalmazást kínál. A terv részeként rendelkezhet Exchange-e-mailekkel. Látnia kell, hogy milyen szolgáltatásokat kínál minden egyes tervvel annak biztosítása érdekében, hogy mindent megtesz, amire szüksége lesz.

Tartalom-e egy domaint a tárhely-tervek bármelyikével?

A MyHosting domain nevet biztosít Önnek. Bármely megosztott tárhely-választási terv lehetőséget kínál Önnek ingyenes domain megszerzésére. Regisztráláskor regisztrálnia kell a domaint, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a domain neked szentelt-e.

Milyen biztonsági intézkedéseket nyújt a MyHosting?

A MyHosting büszke a biztonságára. Különböző programokat használnak, köztük a HackerWise-t, a StopTheHacker-t és a SiteLock-t, hogy biztosítsák webhelyének biztonságát..

Beszerezhető-e önálló domain regisztráció?

A MyHosting használatával önálló domént kaphat. Partnereik a Tucows-szal, és partnerségük lehetővé teszi domain név regisztrálását. Ha regisztrálja a domain nevet, az a tied lesz.

A VPS szolgáltatásainak része?

A VPS tervek elérhetőek Linux és Windows rendszeren is. Ha fejlesztő vagy vállalkozást működtet, a VPS-terveik az Ön számára működnek. Legfontosabb feladatuk a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása. A VPS tervek ideálisak mindenkinek, aki kibővíti online jelenlétét.

Milyen nyelveket biztosít a műszaki támogatás?

Ha technikai támogatásra van szüksége, a MyHosting csak angolul működik. Más nyelven kérhet segítséget.

Hol található a központ?

A MyHosting kanadai székhelyű cég. A székhelyük a kanadai Torontóban található. A keleti normál időzónában találhatók, ugyanúgy, mint a többi nagyobb város.

Hol találok a MyHosting adatközpontokat?

A MyHosting adatközpontokkal rendelkezik a kanadai Torontóban és a New York-i Rochesterben. az Equinix és a Earthlink vállalati adatközpontokat használják a lehető legjobb ügyfélszolgálat biztosítására.

A MyHosting támogatni fogja a különféle fejlesztési nyelveket?

A MyHosting számos nyelvet támogat. Linux és Windows szerverekre működik, és kiválaszthatja, hogy melyik nyelv működik az Ön számára. Ha Windows rendszert használ, akkor lehetősége van ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl, valamint a Microsoft SQL, MYSQL és PostgreSQL támogatására. Ha Linux szervereket használ, akkor rendelkezésre állnak a standard LAMP szerverek. Az APACHE, MYSQL és PHP fájlokat is felhasználhatja fejlesztési nyelvi igényeire.

Van-e MyHosting.com társult program?

Igen, és a társult program fizet értékesítési jutalékot. Beállíthatja úgy, hogy ismétlődő jutalékokkal rendelkezzen.

Képes lennék több webhely és domain tárolására a számlámon?

Ha több webhelyed van, a MyHosting megosztott tervei lehetővé teszik az összes összeállítását. A korlátlan és ingyenes domain tárolás lehetővé teszi, hogy több domaint egyetlen webhelyre vagy almappába mutatjon. Ha a VPS tárolását választja, akkor több webhelyet tárolhat fiókjában anélkül, hogy több fiókot kellene megnyitnia.

Milyen szolgáltatásokat vásárolhatok, ha nem műszaki fogyasztó vagyok?

A tárhely-tervekben elérhető egy webhely-készítő. Több száz sablon közül választhat saját webhelyének létrehozásához. Könnyű beállítani és megtanulni a webhely tervezését, függetlenül a képzettségi szintjétől. Ha Ön egyetlen fogyasztó, akkor egy webhely-készítő webhelyet kap; az üzleti terveket két telephely-építő közli; és az e-kereskedelmi tervnek három része van. A Windows és a Linux operációs rendszerrel együttműködve lehetővé teszi webhelyének az Ön igényeinek megfelelő megtervezését. Több webhely-építőt is megvásárolhat, ha növeli a forgalmát.

A MyHosting lenne a megfelelő választás egy e-kereskedelmi webhely számára?

Teljesen. A MyHosting különféle tervekkel rendelkezik az e-kereskedelmi webhelyek számára, és ezeket az e-kereskedelem igényeihez tervezték. A MyHosting rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, és megadja az online áruház működéséhez szükséges eszközöket.

Mennyire kompatibilis a MyHosting egy WordPress-webhellyel?

A MyHosting támogatást nyújt a WordPress számára minden, amire szüksége van. Tartalmaznak egy alkalmazástelepítőt, amely ideális minden WordPress telepítéséhez és használatához. Akkor is, ha kezdő vagy, a WordPress-fiókja gyorsan működhet.

A MyHosting támogatja-e a PrestaShop szolgáltatást?

Ha PrestaShop webhely témákat használ, a MyHosting felveszi Önt és támogatást nyújt bármilyen probléma megoldásához..

Áthelyezhetek egy meglévő Joomla webhelyet a MyHosting segítségével?

Sajnos a MyHosting nem tudja biztosítani a Joomla migrációját. Ugyanakkor olyan programot kínálnak, amely elősegíti a Joomla webhelyének a MyHosting fiókjába történő migrálását.

Van-e Magento támogatás a MyHosting használatával?

A Magento minden rendelkezésre álló tárhely-tervhez tartozik. Nem fogja elköltöztetni a Magento alkalmazást, de képes lesz arra, hogy jelentkezzen be. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindent áthelyezhessen a Magento-fiókjából.

Van-e vezérlőpanelek a MyHosting segítségével?

Az összes VPS-kiszolgálón WHM / cPanel vagy Plesk vezérlőpanelek vannak. Kiválaszthatja, hogy melyik működik az Ön számára, attól függően, hogy melyik rendszert használja.

Hogyan fizethetek MyHosting-fiókomért?

Bármely nagyobb hitelkártyával fizethet. A MyHosting a PayPalon keresztül teljesített kifizetéseket is elfogadja.

A MyHosting támogatja-e a képtárolót és a képgalériákat?

Lesz, és örömmel fogja tudni, hogy a Galéria az egyik legnépszerűbb online fotóalbum. Ezenkívül lehetővé teszi az alkalmazások megosztását, és ingyenes minden hostfiókkal.

Mi a minimális szerződéses időtartamra??

A MyHosting lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy havonta fizetjenek egyszerre. Ha hosszabb időkeretet keres, akkor legfeljebb három évre (36 hónap) fizethet előre.

Van CDN szolgáltatás?

A CloudFare CDN mindenkinek ajánlott, akinek CDN szolgáltatásra van szüksége.

Milyen viszonteladói csomagokat kínál a MyHosting?

Használhat viszonteladói VPS-csomagot, amely Windows és Linux rendszeren fut. Ön képes arra, hogy saját is készítsen egy egyedi viszonteladó VPS-sel.

További információ a MyHosting.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map