Pagely vélemények 2020 május: Jobb, mint a WP Engine és a SiteGround?

Mennyire jó a Pagely tárhely?

Pagely vélemények 3.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök


 1. Az Amazon működteti
 2. A terv testreszabási képessége
 3. The Pagely Promise – 100 százalékos Uptime
 4. Automatikus napi mentések
 5. WordPress támogatás
 6. Korlátlan oldalmegtekintés / látogatók

Hátrányok

 1. Nincs élő chat támogatás
 2. Nincs cPanel
 3. Nincs próbaidőszak vagy pénz-visszafizetési garancia
 4. Nem sikerült domain-t megvásárolni

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

A hivatalos oldal-tárhely-áttekintés

A Pagely egy szoftver-mint-szolgáltatás szolgáltatás. Sokat tetszik a Pagely. Az egyetlen kérdés, amelyet látom Pagely-rel, az, hogy nagyon rés-specifikus. Ha beletartozik a résükbe, ez nem igazán probléma.

A Pagely tárhely legjobb tulajdonságai

Nem igazán tisztességes, ha Pagely-t tárhelyszolgáltatónak hívják. Még nem is hívják magukat. Ők egy kezelt WordPress szolgáltatásnak hívják magukat.

Az Amazon működteti

Mindenki ismeri az Amazon-ot. Valójában nem magyarázható. Látva, hogy az Amazon hogyan üzemelteti a Pagely-t, az ügyfelek ugyanolyan gondolkodást várhatnak el a Pagely-től, mintha az Amazon lenne a házigazda.

A terv testreszabási képessége

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Pagelynek csak három terve van. Ez nem igaz. Számos további tervük van ahhoz, hogy egy olyanhoz vezetjen, ahol négy virtuális magánszerver állhat rendelkezésére. Ami igazán örül Pagelynek, hogy nem kell kiválasztania az előre meghatározott tervüket. Olyan funkciójuk van, ahol velük teljesen testreszabhatja saját tervét.

The Pagely Promise – 100 százalékos Uptime

A Pagely 100% -kal áll rendelkezésre. Bármilyen leállás ideje alatt, amelyet valaha tapasztaltak, tárhely-hitelt kínálnak. Látva, hogy az Amazon hogyan fogadja őket, még nem láttam, hogy senki panaszkodjon leállásokkal vagy azért, hogy leállások miatt hitelhez jusson..

Automatikus biztonsági mentések

A Pagely naponta biztonsági másolatot készít webhelyéről. Kiváló hálózati biztonság mellett, az a tény, hogy a bolygó néhány legnagyobb vállalkozását és az Amazon szervereit üzemeltetik, az ügyfelek élvezhetik azt a figyelmet, hogy adataik soha nem vesznek el.

WordPress támogatás

Ez magától értetődik. Látva, hogy a Pagely inkább a WordPress menedzsment szolgáltatás, mint a tárhely szolgáltatás, Pagely ismeri a WordPress alkalmazást. Teljes dedikált szakértőkből álló csapatuk készen áll és hajlandó segíteni a WordPress bármely kérdésében. Sok ember számára ez csak azt jelenti, hogy az indulás megtörtént.

Korlátlan oldalmegtekintés / látogatók

Egyes hosting cégek havonta több oldalmegtekintést vagy látogatót korlátoznak. Ez még nem minden – vannak olyan WordPress alapkezelő társaságok, amelyek ugyanezt fogják tenni. Általánosságban azt tapasztaltuk, hogy Pagely nem helyezi be az sapkákkal az oldalmegtekintéseket vagy a látogatókat. Így fogalmazták meg: – miért fizetne valaki érte??

Az oldalsó tárhely hátrányai

Az Pagely számos területen hiányzik. Lehet, hogy a legkiválóbb tárhely és a hatalmas sebességgel rendelkezik, de megengedhetik maguknak, hogy fokozzák a játékot.

Hiányzik az oldalsó támogatás

Az embereknek nem tetszik az a tény, hogy Pagely nem kínál élő chat-támogatást. Nos, ez nem teljesen igaz. A Pagely kínál élő csevegési támogatást – de csak akkor, ha hajlandó fizetni legalább 400 USD havonta a VPS-tervért. Nem kínálnak telefonos támogatást – egyértelműen elvárják, hogy az emberek először maguk mutassák ki a kérdést, mielőtt felveszik a kapcsolatot. Van egy 24 órás jegyvásárlási támogatási rendszerük, és azt állítják, hogy minden kérdésre két órán belül válaszolnak. Ha azonban van VPS-terve, élő chat érhető el. Pagely elveszíti hitelességét ehhez – megértem, hogy egyes emberek többet fizethetnek, de mi teszi az üzleti vállalkozásukat fontosabbá, mint az enyém? Ha Pagely megengedheti magának, hogy élő chat-támogatási szolgáltatásokat kínáljon néhány nagy szereplőnek, akkor megengedheti magának, hogy élő chat-támogatási szolgáltatásokat kínáljon a kisebb vállalkozásoknak is.

Nincs cPanel

Ez nem meglepő. Látva, hogy a Pagely önmagában nem egy webtárhely szolgáltató, nem ok, hogy ajánlatosak legyenek a cPanelről. Ugyanakkor saját adminisztrációs panelt kínálnak, amely segít abban, hogy egy dolgot csináljon – a WordPress kezelését. Ezen a panelen bejelentkezhet és kezelheti WordPress-webhelyét a platformjukról.

Nincs próbaidőszak vagy pénz-visszafizetési garancia

Nehéz lehet megállapítani, hogy a Pagely megfelelő-e Önnek, ha nem kínálnak próbaidőt vagy pénz-visszafizetési garanciát. Az első napon számítanak előre fizetésre. Lehetőséget kínálnak arra, hogy beszéljen egy értékesítési csapattal, de az értékesítési csapatnak egy célját szem előtt tartja – eljuttatnia téged a terv megvásárlásához. A világ legjobb értékesítési csapata nem tudná meghatározni, hogy Pagely megfelelő-e számomra. Ez egy bizonyos leválasztást biztosít, amely kikapcsolhatja az embereket.

Nem sikerült domain-t megvásárolni

Ez szintén nem meglepő. WordPress menedzsment szolgáltatásként számítanak arra, hogy már van egy domainje. Más szavakkal, ez nem a vadonatúj üzlettulajdonosokról szól, akik csak megpróbálják megnedvesíteni a lábát. Az Pagely tapasztalt szakembereknek szól, akik tudják, mit akarnak, és tudják, mit csinálnak.

Alsó sor

A Pagely fantasztikus szolgáltatás – ha képes biztosítani azt, amit keres. Nagyon rés-specifikusak, és nem kínálnak sok olyan ingyenes szolgáltatást, amelyekre számíthat más fogadási szolgáltatásoktól, például reklámozási kreditektől vagy webhely-készítő eszközöktől. Ha van egy webhelyed, amely megy, megy, ők átviszik az Ön oldalára a Pagely oldalra – de nem feltétlenül ingyen. Ha megvásárolja valamelyik üzleti tervüket, akkor ingyen megteszik. Ellenkező esetben 100 dollárt számítanak fel webhelyenként, hogy az Ön számára átadják a Pagely-t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map