Rackspace vélemények 2020 május: A Rackspace a tökéletes host mérkőzése?

Rackspace vélemények 2020 május: A Rackspace a tökéletes host mérkőzése?

Rackspace vélemények 2020 május: A Rackspace a tökéletes host mérkőzése?

Contents

Mi az a Rackspace??

A Rackspace egy San Antonio-i alapú, állami tulajdonban lévő web-hosting cég, amely vállalkozások és vállalatok menedzselt tárhelyére szakosodott. Az 1998-ban Pat Condon és Dirk Elmehof által alapított Rackspace adatközpontokkal rendelkezik Dallasban, San Antonioban, Vancouverben és Hong Kongban. A Rackspace-t nemrégiben adták el az Apollo Global Managementnek, így egyes részletek változhattak az ügylet óta.


Mennyire jó a Rackspace tárhely?

A Rackspace egy prémium vendéglátó társaság, amely kiegészítő támogatást és szolgáltatásokat kínál a vállalkozások számára. Nem az átlagos felhasználónak szólnak, hiszen a havi hármas számjegyekkel kezdik a tárolást. Bizonyára ez egy izmos ár, de az előnyei számtalanok. A vállalat nem ígér leállást, és több tapasztalattal rendelkezik az OpenStack-szel, mint a piacon lévő bármelyik másik cég. Természetesen a Rackspace nem a legjobb döntés, ha csak egyetlen webhelyet szeretne üzemeltetni. De azok, akik kezelt tárhelyet, felhőszolgáltatásokat és infrastruktúra-szolgáltatásokat keresnek egyben, megtalálják a Rackspace szolgáltatással. A versenytársak azonban az Amazon Web Services és a Google Cloud nagyobb szolgáltatási portfóliót kínálnak jóval kevesebb pénzért.

További szolgáltatások megtekintése a Rackspace vélemények 4.2 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

  • Fanatikus támogatás
  • Rengeteg funkció
  • Üzleti orientált

Hátrányok

  • A Rackspace ára drága az átlagos felhasználó számára
  • Zavaros számlaszerkezet
  • A különböző támogatási rétegek nem egyértelműek

Az ÖsszegzésRackspace nem a kis idejű tárhelyfelhasználókra vonatkozik, hanem a vállalkozásokra összpontosítanak és technikai megoldásokra koncentrálnak, nem pedig csupán egy másik gyártóra. Miközben vállalati szinten felhasználóként működik, még mindig vannak bizonyos funkciók. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

A Rackspace hivatalos tárhely-áttekintése

A Rackspace magas színvonalú hírneve van a fanatikus ügyfélszolgálat és a kezelt szolgáltatás igénybevétele alapján. A társaságot többször is „a felhő Nordstromja.Célpiacuk közepes és nagy méretű vállalkozások, amelyek engedhetik meg maguknak a magasabb árakat, és különösen jól alkalmazhatók a karcsú informatikai részleggel rendelkező vállalatok számára. Azok számára, akik kizárólag otthoni szolgáltatásokat keresnek, de ugyanaz a butik érzi, érdemes megvizsgálniuk a WP Engine-t, egy felügyelt WordPress megoldást felhőalapú szolgáltatások nélkül..

A Rackspace hosting legjobb tulajdonságai

A Rackspace az elmúlt években változtatta meg elnevezési és szolgáltatási kínálatát, amikor megpróbálta visszanyerni alapjait, és eldönti, hogy milyen típusú vállalattá szeretne lenni az Amazon Web Services, a Pair Networks és más nagyon olcsó szolgáltatók nyomán. Magas szintű márkájuk kulcsfontosságú ebben az átalakításban, mivel oly sok versenytárs érkezett a piacra.

A Rackspace Ügyfélszolgálat gyors és ízléses

A legalapvetőbb tervek szerint hozzáférhet az e-mailekhez, az élő csevegéshez és a telefonos támogatáshoz – az e-mailekre általában kevesebb mint 20 perc alatt válaszolnak, hihetetlenül alapos válaszokkal, az élő csevegésekre pedig általában kevesebb, mint egy perc alatt. A Rackerek elérhetők telefonon a nap 24 órájában, és nagyon segítenek a telefonon.

A támogató személyzet nagy része túlmutat és túlmutat, hogy extra nagy segítséget nyújtson Önnek. Infrastruktúra szintű fiókban a támogatás nem jelentkezik be és nem végez változtatásokat az Ön számára, ám veszélyes helyzetekben előfordulhat, hogy így is megteszik. A magasabb szintű tervek ezt lehetővé teszik, ami sok időt és bánatot takaríthat meg Önnek. A Rackspace büszke arra, hogy világszínvonalú támogatást nyújt, és általánosságban teljesít.

Bőséges szolgáltatások & Webes alkalmazások

A Rackspace rengeteg funkcióval rendelkezik, és képesek a webhely bármilyen konfigurációjának testreszabására. Egy fiókkezelővel folytatott beszélgetés során felkutatják a ténylegesen szükséges funkciókat és a szerkezet javításának módjait. A multimédia, a mobil alkalmazások, az e-kereskedelem, a SharePoint, a SaaS rendszerek és sok más elérhető a Rackspace-en és zökkenőmentesen futnak. Hardverük kiváló, és annyi releváns szervert biztosít, amennyi szükséges.

100% Uptime

A Rackspace kiszolgálja a dedikált szervereket, és naponta biztonsági másolatot készít az információiról, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan állítsanak és mozogjanak a dolgokon, amikor leállási veszély fenyegeti őket. Ahol sokan azzal vádolták az Amazon Web Services kiszolgálóinak túlterhelését, hogy a Rackspace valóban úgy látja, hogy ez a szempont megfelelő. Nekik is vannak számuk a bizonyításhoz. 2005 óta a Rackspace szinte tökéletes 99,99% -os üzemidejét futtatja.

A Rackspace árazás alapú

Havonta havonta 499 dollárra, szerverre korlátozva és 1 249 dollárra korlátozva, a Rackspace dedikált szervereinek ára az Ön által használt kiszolgálóterület szerint történik. Ügyvezetőik az üzleti igényeik alapján értékelik a szükséges szolgáltatásokat, és tisztességes óradíjat ajánlanak a tervre. Ez a fajta intelligens szerverkezelés rendkívül hasznos azoknak a vállalkozásoknak, amelyek méretarányt terveznek, és szeretnék magukkal vinni a tárhely és a felhőalapú szolgáltatásaikat.

A Rackspace hosting hátrányai

A Rackspace nem tökéletes, és az ipar változásaira reagálva különféle árazási terveket és szolgáltatásokat kipróbáltak. És mivel ők a legdrágább szolgáltatók a környéken, érdemes időt fordulni arra, hogy alaposan megvizsgálja, hol esnek hiányosságra, figyelve minden ügyfelek figyelmét..

A Rendszergazda panel és a szerkezet működéséhez szükséges

Hátsó része nagyon tiszta és gyors, sok szabvány szerint. De még mindig meg kell tisztítani. Ha megszokták a cPanelt, akkor nem használják, tehát készüljön fel arra, hogy megszokja egy másik rendszert. Egy ehhez kapcsolódó másik hátránya, hogy ha több fiókszintje van, akkor be kell jelentkeznie és ki kell lépnie közülük közül többen. A szervezet nem teljesen intuitív, és merev tanulási görbét képezhet azok számára, akik az alapszintű hosting szolgáltatókhoz szoktak.

További rétegek

Ha meg akarja változtatni a fiókja állapotát, vagy megvitatja az árazást, akkor meg kell beszélnie egy dedikált fiókkezelővel, akkor nem egyszerűen beléphet és megváltoztathatja azt. Ha olyan személy vagy, aki szeret mindent átjárni, ez előny lehet, de ha szeretsz bizonyos mértékű ellenőrzést és önmagáról készített hozzáállást, akkor ez további akadálynak bizonyulhat..

A jegyszolgáltatás időt vesz igénybe

Időnként nem akarja telefonálni, és valakivel beszélgetni. Azokban az időkben, amikor csak egy jegyet szeretne tüzelni, és megoldást szeretne kapni a problémára, lehet, hogy körülbelül 30 percet kell várnia. Ez gyorsabb, mint sok házigazda, de nem olyan gyors, mint a Siteground. Időnként felkínálják, hogy a telefonbeszélgetést rögzítsék a jegyben, ami hasznos. Ugyanakkor azonnali reagálást ígérnek a „vészhelyzetre” is, de a vészhelyzet meghatározása eltérhet a várt helyzetétől.

Az első benyomás túlnyomó

A Rackspace webhely hihetetlenül zavaró lehet a laikusok számára, akik nem jártasak a felhőben és a VPS-ben. A Rackspace hatalmas mennyiségű szolgáltatást kínál, és tervüket végtelen sokféle módon össze lehet kombinálni, ami azt jelenti, hogy webhelyük első látogatásakor úgy érzi, hogy céltalanul vándorol egy labirintusban. Ezenkívül vásárláshoz először regisztrálnia kell, és promóciós e-mailekkel bombázza magát. Tegyen egy szívességet, és ne tegye elsődleges postafiókját kapcsolattartási e-mail címre, ha csak további információt szeretne szerezni. A Rackspace azonban csodálatos munkát végez azzal, hogy a fedélzeten egyszerűen piteként felszáll, így ha ezen a kezdeti szakaszon túl tudsz menni, akkor számíthat a sima vitorlázásra..

Alsó sor:

A lényeg az, hogy a Rackspace vállalkozások számára készült, különös tekintettel a nagy és / vagy műszakilag összetett webhelyekkel rendelkező vállalkozásokra. Ha Magento boltot működtet, és komplex tárhelyre van szüksége, vegye fontolóra a Rackspace alkalmazást. Ha technológiai partnert keres, dobja őket a keverékbe. A Rackspace sok felhő-versenytársa felett elhomályosítja ügyfélszolgálatát és rendelkezésre állását. De elegendő-e pótolni a prémium áraikat? Néhányuknak a válasz lelkes igen. De ha olcsóbb opciót keres kevesebb gyakorlati menedzsmenttel, ismerősebb funkciókkal, és nem fél a kis leállástól, akkor boldogabb lenne egy másik szolgáltatással.

További szolgáltatások megtekintése

Rackspace tárhely – GYIK

Mi egyedülálló a Rackspace-en?

A Rackspace hosting olyan web hosting szolgáltató, amely a legnagyobb menedzselt Cloud szolgáltató. A Fortune 100 vállalat több mint felét szolgálja ki, és az iparág vezetőjének tekintik a Gartner Magic Quadrant-ban a felhőalapú, kezelt webes hosting számára. A Rackspace tárhely nagyvállalatok és kisvállalkozások számára egyaránt szolgál, és képzett szakemberekből álló csapat készen áll a legjobb és legfrissebb webtárhely-megoldások biztosítására, a biztonságkezeléstől a webhelytárolásig, az e-kereskedelmi megoldásoktól az adatbáziskezelésig és az e-mail tárolásig..

Milyen típusú hosting szolgáltatásokat kínál a Rackspace?

A Rackspace tárhely dedikált tárhelyet, Amazon webszolgáltatásokat, Microsoft Cloud vagy Azure tárhelyet és Openstack Cloud szolgáltatásokat kínál. A dedikált tárhelyhez a Rackspace több mint 3000 tárhelymérnököt kínál Linux, Windows és Vmware rendszereken. Az Amazon webszolgáltatásokhoz a Rackspace több mint 370+ AWS-tanúsítással rendelkező szakembert foglalkoztat, akik mind a 11 AWS nyilvános régiót támogatják. A Microsoft Cloud / Azure számára a Rackspace egy ötszörös Microsoft Hosting partner az évben, több alkalommal nyeri el a díjat, mint bármely más jelenleg elérhető webtárhely-szolgáltató. Végül: az Openstack Cloud számára a Rackspace a NASA-val együtt a weboldal-tárhely-szolgáltató társalapítója, vagyis a Rackspace százszorosa a legtöbb tapasztalattal rendelkezik a világon..

Mik a Rackspace legjobban értékelt tulajdonságai??

A Rackspace tárolását a felhasználók négy fő tulajdonság szempontjából vizsgálták felül. Ez a négy kiváló minőség a támogatás, a szolgáltatások, az érték és a támogatás. Általánosságban elmondható, hogy a Rackspace tárhelyet a felhasználók az üzemidőben a legjobban értékelték, a szolgáltatások közül a második, a támogatás és az érték pedig a legkevesebb.

Hány domaint tárolhat egy ügyfél a Rackspace-en?

A legtöbb megosztott tárhelyszolgáltatást kínáló webhely-tároló platformhoz hasonlóan, nincs semmi korlátozás arra, hogy hány domain tárolható a Rackspace tárhelyi platformon keresztül. Az ügyfelek mindent a Cloud Szerverén fognak irányítani, ha a Rackspace-en keresztül tárolnak domaineket.

A Rackspace nehéz lesz azok számára, akik újak vagy ismeretlenek a webtárhelyről?

A Rackspace tárolása nehéz lehet azok számára, akik újak vagy ismeretlenek a webtárhely-szolgáltatásokkal, de ez attól függ. A Rackspace tárhelyszolgáltatásokkal kapcsolatos nehézségek nagysága elsősorban azok ismertségétől és tapasztalatától függ, hogy Linux vagy Windows web hosting szerverek rendszergazdájaként működnek-e. Felhő-tárhely-specifikus szolgáltatásaik azonban kifejezetten azoknak az ügyfeleknek és az ügyfeleknek szólnak, akik újak a webhely-tárhelyen, és szeretnék a webhely-tárolást a semmiből indítani, ahelyett, hogy előre telepített funkciókkal rendelkeznének, mint például a Linux vagy a Windows Server webhely-tárhely-szolgáltatásokkal.

Mit tehetünk egy Cloud szerverrel a Rackspace tárhelyen keresztül??

Mindaddig, amíg ez törvényes és betartja a Rackspace elfogadható felhasználási irányelveit, a felhőkiszolgálóval bármit megtehetsz a Rackspace tárhelyén keresztül. A Rackspace Cloud Server tárhelyszolgáltatás egy korlátlan, root / adminisztrátori szintű hozzáférésű, Linux vagy Windows környezetben működő webhely-kiszolgáló, amely bármilyen típusú alkalmazáson vagy szolgáltatónál futtatható egy hagyományos, fizikai vagy dedikált, nem kezelt műveletkiszolgálón a Cloudon keresztül.

Segíthet a Rackspace egy szoftvercsomag telepítésében?

Az, hogy a Rackspace tárhely segít-e az ügyfelet vagy az ügyfelet a szoftvercsomag telepítésében, attól függ, hogy milyen szintű szolgáltatást írt alá az ügyfél vagy az ügyfél és fizet. Felügyelt infrastruktúra-Cloud-fiókok esetén az ügyfél vagy az ügyfél felelős a kiszolgálón lévő összes szoftver telepítéséért és karbantartásáért, de a kezelt műveletekkel rendelkező Cloud Servers esetében a Rackspace műszaki támogatást nyújt egyes szoftvercsomagok telepítéséhez és karbantartásához. és még szerverkonfigurációkat is.

Újratelepíthetek egy másik terjesztést a Rackspace Cloud szerverén? Vagy újra kell kezdenem?

A Rackspace tárhely alkalmazásával újratelepíthető egy másik disztribúció a Cloud szerverükre. Nincs szükség az egész kezdetére. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen lenyomja a Vezérlőpult Újraépítés gombját, majd kiválaszthat egy új terjesztést. Mielőtt ezt megtenné, ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e az összes adat biztonsági másolata, mert van esély arra, hogy egy új, eltérő disztribúció újratelepítésének folyamata megsemmisíti a kiszolgálón lévő régi disztribúció korábbi adatait. Az új és más disztribúció újjáépítésének folyamata lehetővé teszi az IP-címük megmentését a régi, korábbi disztribúciótól is.

Mi lenne, ha hibát csinálnék a Cloud szervernél?

Ha valaki összezavarja a Cloud szervert, akkor számos lehetőségük van a probléma kijavítására. A Rackspace használatával, ha az ügyfél összezavarod, akkor újraindíthatja a szervert, visszaállíthat minden adatot a szerverről biztonsági másolatként, vagy csak törölheti a szervert, és kezdheti újra a semmiből. Lehetőségük van arra is, hogy újraindítsanak sürgősségi mentési módba, és megpróbálják magukat megoldani a problémákat, vagy hívják a műszaki támogatást, ha van ilyen, és ha a fenti megoldások egyike sem teszi meg a trükköt. A hibák elkerülésének legjobb és legegyszerűbb módja a Cloud szerverén, ha rendszeres biztonsági másolatot készít, és készítsen friss biztonsági másolatot, mielőtt bármilyen nagyobb kiszolgálókonfigurációs változtatást megtenne, vagy mielőtt új szoftvert telepítne..

A Rackspace kedvezményeket kínál-e a Cloud szerverek számára?

Igen, a Rackspace tárhely kedvezményeket kínál a Cloud szerverek számára, de vannak különféle kedvezmények, amelyek a felhasználáson alapulnak.

Vásárolhatok kiegészítő tárhelyet a kiszolgálómhoz?

Az ügyfelek a Rackspace tárhelyének Cloud Block Storage szolgáltatásával bármikor extra mennyiségű rendelkezésre álló tárhelyet tudnak hozzáadni kiszolgálóikhoz, de a Cloud kiszolgáló natív tárhely-elosztása a kiválasztott Cloud Server típuson alapul..

A szolgáltatás teljesítése szempontjából milyen különbségek vannak a standard és az általános célú felhőkiszolgálók között, ha vannak ilyenek?

A Rackspace tárhelyén néhány figyelemre méltó és jelentős különbség van a szolgáltatás teljesítményében a szokásos és az általános célú felhőkiszolgálók között. Először: az általános célú felhőkiszolgálók gyorsabb félvezető meghajtókat vagy SSD-ket használnak, mint a szokásos felhőkiszolgálók által használt szokásos forgólemez-kiosztások. Másodszor, az általános célú felhőkiszolgálók akár 120 GB szabad RAM-mal rendelkeznek, összehasonlítva a szokásos felhőkiszolgálókkal, amelyeknek csak 30 GB szabad RAM-ja van. Végül: a szabványos felhőkiszolgálók maximális hálózati sávszélessége 300 MB / s nyilvános hálózat és 600 MB / s magánhálózat, míg az általános célú felhőkiszolgálók esetében a maximális hálózati sávszélesség 10 000 MB / s, amely bármilyen összegben megosztható az állami és a magánhálózatok között. az ügyfél vágyakozik.

Számlázni fogok továbbra is, ha a szerver nem működik?

Igen, a Rackspace tárhely továbbra is számlázik az ügyfelekre, még akkor is, ha a kiszolgálók, amelyeket webhelyeik üzemeltetésére használnak, bármikor és bármilyen ideig lekapcsolódnak. A szerver létrehozásakor az ügyfelek kapnak egy bizonyos, dedikált RAM-ot és a rendelkezésre álló merevlemez-helyet. Mindaddig, amíg ez a szerver létezik, senki más nem fogja tudni használni azokat a forrásokat, amelyeket kiosztottak. Ez az elsődleges oka annak, hogy az ügyfelek óránként számláznak, még akkor is, ha a kiszolgálók ki vannak kapcsolva. Ha az ügyfél szeretné leállítani a kikapcsolt kiszolgáló díjait, akkor azt törölnie kell a Vezérlőpulton.

Továbbá, ha az ügyfelek meg akarják állítani a kiszolgáló fizetését, de továbbra is szükségesek vagy meg akarják őrizni a konfigurációkat attól a kiszolgálótól, akkor a legjobb megoldás egy kép létrehozása a Cloud Serverről. A rendszer merevlemezén található rendszerkonfigurációk megmaradnak a képen, a képet pedig a Cloud Files fájlba menti, és a Vezérlőpult Mentett képek lapján érhetők el. A felhőalapú fájlok tárolásához azonban felár fizetendő, de ez lényegesen alacsonyabb, mint egy aktív szerver működtetésének költsége. Az ügyfeleknek azt is el kell menteniük az adatokat az adatlemezüktől a Cloud Block Storage vagy a Rackspace Cloud Backup fájlba, hogy elérhetőek legyenek a következő szerverükön. Ezután az ügyfelek szabadon törölhetik az eredeti szervert, megnyugtatva azzal a tudattal, hogy mindig új kiszolgálót tudnak szolgáltatni a régi szerverük mentött képe és a régi mentett adatok alapján. Miután helyreállították szerverüket a mentett képről, az elsődleges különbség a szerverük között az lesz, hogy új szerverük az előzőtől eltérő IP-címmel rendelkezik. Az új szerver üzembe helyezése megköveteli, hogy az ügyfelek frissítsék a kapcsolódó DNS-rekordokat az új IP-cím tükrözése érdekében.

Hány felhasználó léphet fel minden gépen?

Az ügyfelek vagy a felhasználók száma a Cloud szerver gazdagépen az ügyfelek Cloud kiszolgálóinak méretétől és az általuk megvásárolt operációs rendszer típusától függ.

Támogatottak-e a felhőhálózatok biztonsági csoportjai?

Igen, a felhőhálózatok biztonsági csoportjait a Rackspace támogatja. A Rackspace a legfrissebb és legfrissebb szoftvereket használja annak biztosítása érdekében, hogy Cloud szervereik és más web hosting szolgáltatások biztonságosak legyenek az adatok használatán és tárolásán. Bővebben a Rackspace.com webhelyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector