Register.com vélemények 2020 május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó a Register.com tárhely?


Register.com vélemények 2.3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök

 1. FTP hozzáférés
 2. A webhelyről készült biztonsági mentések az elmúlt 3 napban
 3. 24/7 telefonos és e-mail támogatás

Hátrányok

 1. Rendkívül drága
 2. Fizetnek a webhelyépítő eszközért
 3. Zavaros értékesítési oldalak
 4. Külön díjat számolnak fel az e-mailért

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

A hivatalos Register.com tárhely-áttekintés

A Register.com az egyik eredeti domain név-regisztrációs cég, amely ma is működik. Bővítették termékkínálatunkat a web hosting használatával. Az egyetlen terület, ahol úgy tűnik, ragyog, az ügyfélszolgálat területén található.

A Register.com tárhelyének legjobb tulajdonságai

A Register.com három tárhelycsomagot kínál – mindegyik kiváló ügyfélszolgálattal. Legmagasabb szintjük – az e-kereskedelmi csomag – támogatja a hitelkártya-feldolgozást és a bevásárló kosár funkcióit.

FTP hozzáférés

Nagyon kevés tárhely-szolgáltató kínál FTP-hozzáférést. Bár ez egy technikaibb megoldás, nagyobb rugalmasságot és testreszabást tesz lehetővé. Az FTP egy internetes szabvány, amely a File Transfer Protocol-t jelenti. Ez a protokoll megadja a szabadságot, hogy bármilyen típusú fájlt oda-vissza továbbítson a számítógép és a szerver között a teljes testreszabás érdekében.

Helyi biztonsági mentések

Noha ez a szolgáltatás jellemzője néhány tárhely-szolgáltatóra, úgy tűnik, hogy hiányzik másoktól. A register.com segítségével nem csak a biztonsági másolatot készít a saját webhelyén, hanem hozzáférést biztosítanak egy olyan szolgáltatáshoz, amelyet a File Restore-nak hívnak. A File Restore segítségével visszaállíthatja webhelyének verzióját, hogy törölje az esetleges hibákat. Kicsit rövidlátónak találtuk, hogy csak az elmúlt három nap adatait őrzi meg, de az a tény, hogy ilyenek voltak, minden bizonnyal plusz.

24/7 telefonos és e-mail támogatás

Ez az, ahol a register.com ragyog. Egész éven át 24 órás támogatást kapnak telefonon és e-mailben. Bár nem kínálnak élő csevegést, rájöttünk, hogy minden alkalommal, amikor felhívunk egy kompetens támogatási képviselőt, telefonon van – és naponta többször is felhívtuk. Ez azért fontos, mert az üzleti életben az a tendencia, hogy az emberek hosszú várakozási időket élnek, hogy élő támogatási ügynököt kapjanak.

A Register.com tárhelyének hátrányai

Sajnos többet nem kellett szeretni a register.com iránt, mint ahogyan – ritka előfordulás.

Rendkívül drága

Ha figyelembe veszi azt a tényt, hogy a register.com volt az eredeti webregisztrátorok egyike, ez kissé meglepő. Jelenleg a GoDaddy a leggyakoribb webes regisztrátor a neten. Sok más tárhely-szolgáltató a saját GoDaddy regisztrációs funkcióját használja. A Go Daddy azonban csak 14,99 dollárt számít fel a domain név regisztrálására. A Register.com évente 35 dollárt számít fel a dot-com címért – ez 250% -kal magasabb a nettó legnépszerűbb regisztrátornál.

Ez rendkívül jelentős, tekintve, hogy sokan a webhely-szolgáltatókat használják a domainek parkolására. A domain név regisztrációjának 250 százalékos növekedése rendkívül gyorsan növekszik, és így a register.com az egyik legrosszabb hely a domain regisztrációjára és parkolására.

Fizetnek a webhelyépítő eszközért

Minden más tárhely-szolgáltató, amely eszközöket kínál a web-építési élmény egyszerűsítéséhez, ingyenesen biztosítja ezeket az eszközöket. A Register.com felszámítja a webhelyépítő eszközöket. Majdnem úgy érzi, mintha a register.com megkísérelne nikkeket csinálni és becsapni téged – megpróbál minden tőle telhető pénzt kiszabadítani. A WordPress jobb webhely-készítő eszközöket kínál sablonokkal ingyen. Ráadásul a WordPress könnyebben használható, de a register.com ragaszkodik egy eszköz felszámolásáért, amelyet minden más tárhelyszolgáltató ingyenesen kínál..

Zavaros értékesítési oldalak

Ha lát egy olyan előretekintést, amely kimondja: „Ingyenes készítjük webhelyét”, akkor minden bizonnyal érdemes megvizsgálni. Aki nem akarja kihasználni egy ilyen szolgáltatást?

Ennek problémája az, hogy a finom nyomtatás egyértelműen azt jelzi, hogy havonta 94,95 dollárt számít fel Önnek a szolgáltatásért. Még a legdrágább tárolási lehetőség kevesebb, mint egy hónap 30 dollár, tehát melyik ez? Ingyenesen készítik-e az Ön weboldalát, vagy havonta 100 dollárért számolnak fel Önnek?

Miután körülvettem a szolgáltatási feltételeket, azt tapasztaltam, hogy 799 dollárt számoltak fel webhelyépítésért, plusz a havi 94,95 dollár. Nem voltam biztos benne, hogy ezt szándékosan hamisnak szánták-e, vagy azt értették, hogy nem számítanak fel téged előre az 1139,40 dollárért, amely az elkövetkező 12 hónapban fog kerülni..

Külön díjat számolnak fel az e-mailért

Ez akkor volt, amikor kissé nevetségesnek találtunk. Minden más tárhely-szolgáltató magában foglalja az e-mail tárolást a webhely-csomag részeként. A Register.com nemcsak különbözteti meg ezt a két funkciót, de ha az e-mailjeit is kezeli, akkor be kell jelentkeznie egy másik portálra, és más hitelesítő adatokkal kell kezelnie az e-maileket, majd Ön a saját webhelyét kezeli. A három tárhelycsomag egyikében sem található egyetlen e-mail cím.

Megpróbálhatják megfizethetővé tenni a webmail-portálon keresztül történő hozzáférést, 5 MB tárhellyel, évente 9,99 dollárba kerülve, de a legdrágább csomag 10 postafiókkal és 100 MB tárolóval évi 99,99 dollárba kerül. Az e-mail nem olyan áru, amelyet ilyen módon kell eladni – még a Google 10-szer annyi szolgáltatáshoz tartozó domain testreszabott e-mailt kínál megfizethetőbb áron.

Alsó sor

A legjobb esetben a register.com az emberek tudatlansága miatt fáradozik. Web hostinguk megbízhatóak lehetnek, és igénybe vehetnek egy csillag ügyfélszolgálatot is, ám túl sokat számítanak fel szolgáltatásaikért, és nem szállítanak olyan kulcsfontosságú elemeket – mint például az e-mail -, amelyeket minden host csomaghoz bele kell foglalni..

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map