Resellerclub vélemények – 2020. május – Árképzés és tervek tárolása

Mennyire jó a Resellerclub tárhely?


Lásd a hivatalos webhely-viszonteladói klub véleményét 2.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (11 szavazatok) Előnyök

 1. 24/7 támogatási szolgáltatás
 2. Rengeteg terv opció, amelyet kínálunk
 3. 99,9% tárhely Uptime
 4. Kiváló árképzési struktúra
 5. Kiválaszthatja a szerver helyét

Hátrányok

 1. Szegény hosting vélemények
 2. Rossz támogatási válaszidő
 3. Magasabb domain árak
 4. A kritikus frissítésekkel kapcsolatos kérdések

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

A hivatalos viszonteladói klub-tárhely áttekintése

Nem minden webtárhely-szolgáltató kifejezetten a viszonteladóknak szól. Sok webmesternek foglalkoznia kell a tárhely megújításával egy olyan web hosting szolgáltatótól, amely nagyon kevés lehetőséget kínál a viszonteladás szempontjából. A Resellerclub webmesterek álma valóra vált.

A Resellerclub hosting legjobb tulajdonságai

Mint olyan web hosting szolgáltató, amely kizárólag a viszonteladásra koncentrál, több szolgáltatással rendelkezik, mint a legtöbb más szolgáltató. Az egyetlen olyan szolgáltató, akit láttam, hogy több funkcióval rendelkezik, mint a Resellerclub, azok, amelyeket nagyvállalatok számára kínálnak.

Kiváló támogatási szolgáltatások

A Resellerclub tárhelyének egyetlen támogatási funkciója, amely hiányzik, a közvetlen telefonszám. 24 órás ügyfélszolgálati jegyrendszert, e-mailt és élő webes csevegést kínálnak. Az élő webbeszélgetés mindig örvendetes szolgáltatás, mivel sok webtárhely-szolgáltató ezt nem kínálja.

Több funkció, mint amennyit meg lehet rázni

A Viszonteladói Klub hosting olyan embereknek szól, akik viszonteladási lehetőséget adnak tovább. A bloggerek és a szabadúszók itt nem találják meg azt, amit keresnek. Mivel a webmesterek számára készült, olyan funkciókat talál, amelyek nekik megfelelnek – nem az átlagos kisvállalkozói tulajdonosnak, aki a webhely üzemeltetőjévé válik. Minden terv támogatja a MySQL, a PHP Hypertext Preprocessor (PHP), az Apache, a Perl, a Python, a Drupal, a WordPress, a Joomla és a SuperSite Storefront szolgáltatást..

Tervek, tervek és további tervek

A viszonteladói tárhely szinte mindent kínál, amelyre a webmester remélhet. Kínálnak kombinált terveket, dedikált szervereket, felügyelt szervereket, VPS tárolást, megosztott tárhelyet, comodo tanúsítványokat, SiteLock biztonságot, CodeGuard biztonsági másolatot és még sok másat. Ez csak az induláshoz. A tervek mindegyike lehetőséget ad választani egy Windows szerver vagy egy Linux szerver közül. Négy személyes tárhely-tervezettel, 10 VPS-tervvel, két közös tervvel és négy szintű szolgáltatással rendelkeznek a viszonteladói tárhely-tervekkel együtt.

Értékes értékesítő csapat

Értékes értékesítő csapatuk van. Nagyon szeretem, amikor beszéltem velük, nem érezték magukat arra, hogy eladjanak valamit, amire nincs szükségem. Jól ismerik termékeiket, és tudták, hogy mikor nem működik egy termék értem. Nem kényszerítették a kérdést, ami jó volt.

Ellenőrzött 99,9 százalék hostolási idő

A harmadik fél adatai igazolják, hogy 99,9% -uk otthoni üzemeltetési tapasztalattal rendelkezik. Még 2010-ben úgy tűnt, hogy uptime problémák vannak, de úgy tűnik, hogy azóta megoldották ezeket. Azok számára, akik szeretnék megtudni, mennyire megbízhatóak lehetnek a webtárhely-szolgáltatók, megtalálhatják, amit keresnek a Resellerclub tárhelyével..

Kiváló árképzési struktúra

Az árakat nem mindig kérheti mindenki. Még soha nem láttam ilyen árstruktúrát. A csomagok többsége valamilyen 30 százalékos kedvezménnyel rendelkezik. Ezen felül úgy tűnik, hogy valóban megpróbálják rávenni téged, mielőtt vásárol. Ezért úgy érzem, mintha megpróbálnák a terméket eladni, ahelyett, hogy valamiféle szerződést kötnének.

Kiválaszthatja a szerver helyét

Ez a szolgáltatás egyedülálló. Amikor velük állsz, akkor megkérdezik tőle, hol szeretné webhelyét üzemeltetni. A világ minden tájáról stratégiailag elhelyezkedő szerverek vannak, és Ön választhatja azt, amelyik a legközelebb van otthoni tartózkodási helyéhez.

A hátrányai a Viszonteladói Klub hosting

Néha néhány dolog túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. Ez a helyzet a Resellerclub tárhelyén.

Rossz hosting vélemények

Bárhová is csatlakozik online, a Resellerclub tárhelyét rossz értékelések sújtják. Érdekesnek találtam, hogy ezeknek a véleményeknek nagy része legalább 4 éves volt. Ez azonban nem mentesíti őket a legfrissebbek közül. Az is nehéz, hogy elégedetlen alkalmazottnak vagy valaki rossz tapasztalatának bírálja azt – túl sok van számolni.

Rossz támogatási válaszidő

Ez valószínűleg együtt jár a rossz fogadási véleményekkel, ám az online fórumokon a Resellerclub tárhelyével kapcsolatos viták egyike az, hogy mennyi ideig tartott a támogató személyzet, hogy visszatérjen velük a kérdésbe. Néhány nap és néhány hét között mozognak. Számomra elfogadhatatlan az, ha több mint néhány órát várakozom, amikor probléma merül fel a webhelyemmel.

Magasabb domain árak

Lehet, hogy kiváló áraik vannak, ha eladják a tervüket, de megengedheti magának, hogy másutt keresse meg a domain név regisztrációját. Majdnem úgy tűnik, hogy itt keresnek pénzt. Ennek értelme van, mivel viszonteladói szolgáltatók. Ha a legtöbb időt viszonteladja, sokkal kényelmesebb az otthonon átmenni, ha máshol kell keresni, majd importálni.

Kérdések a kritikus frissítésekkel

Az egyik legfontosabb panasz, amelyet az interneten találtam, mivel az embereknek problémái vannak a kritikus frissítésekkel. Amikor kritikus frissítés történik, az emberek azt panaszolták, hogy nehezen tudják megkapni, vagy hibákat kapnak, amikor letöltenek vagy telepítenek..

Alsó sorban

Sok kérdés, amelyet a Resellerclub tárhelyével kapcsolatban felfedeztem, több mint négy évvel ezelőtt merült fel. Az utóbbi években nehezebb problémákat találni velük. Szilárd munkaidővel, testreszabható tervekkel rendelkeznek, és mindent megadnak, amire a webmester remélhet.

További funkciók megtekintése a ResellerClub.com webhelyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map