Site5 vélemények – A Site5 tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

Site5 vélemények – A Site5 tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

Site5 vélemények – A Site5 tárhely megfelelő-e az Ön webhelyére?

Mi az a Site5 tárhely??

Az 1999-ben, a dot-com boom alatt alapított és a texasi Dallasban székhellyel rendelkező Site5 webhely-tároló társaság az Endurance International Group égisze alatt. Az EIG a Bluehost és a HostGator tulajdonosa többek között. A Site5 egy butik web-hosting élményre specializálódott, amelynek célja a tervezők és a fejlesztők.


Mennyire jó a Site5 tárhely?

A Site5 egy prémium vendéglátó társaság, garantált üzemidővel, sebességgel és technikai támogatással. Ami igazán különbözteti meg őket versenytársaiktól, az az, hogy teljes mértékben kínálnak ingyenes 30 napos próbaverzió. Ezek mind szilárd eladási pontok, de az egész Site5 egészében nem rettenetesen innovatív, és magasabb árakat kínál, mint a legtöbb versenytárs. Néhány előnye miatt érdemes lehet őket megtenni bizonyos esetekben, ám nagy részben sok más házigazda ugyanazt vagy jobbat végez olcsóbban.

Lásd a hivatalos webhely5 véleményét 3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

 1. Méretezhető tervek
 2. Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 3. Több webhely gazdagépe
 4. Az SSL tanúsítványok szabványosak
 5. Több szerver helyének kiválasztása
 6. 30 napos ingyenes próbaverzió

Hátrányok

 1. Nincs szilárdtest-meghajtó-tároló
 2. Olcsóbb, mint a legtöbb
 3. Csak egy domain a legolcsóbb tervben

ÖsszegzésMinden olyan, amit a Site5 csinál, ez szükségszerűen nem megfelelő, csak többet várunk el a prémium áraktól és a fejlesztőközpontú marketingtől. Összességében a sebesség, az üzemidő és a támogatás mind tökéletesen megfelelőek. De ha a több adminisztrátori képesség vagy több hely választása nagy értékesítési pont az Ön számára, a Site5 nagyszerű választás lehet. Azoknak, akik költségvetési házigazdákat vagy valóban prémium élményt keresnek, másutt kell keresniük. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

A hivatalos Site5 tárhely-áttekintés

Sok tapasztalattal és a tervezők és fejlesztők számára készült titkosító ígéretekkel a Site5 számos vonzó funkcióval rendelkezik, amelyek szilárd hírnevet és ügyfélköröket szereztek számukra. De vajon a Site5 tárhely valóban teljesít-e, figyelembe véve a felszámított prémium árakat?

A Site5 tárhely legjobb tulajdonságai

A Site5 határozottan úgy tűnik, hogy tudja, mit csinál. Ellentétben a zajos honlapjukkal a HostGator vagy a GoDaddy rajzfilmekkel, és valóban úgy tűnik, hogy a kifinomultabb hostolási lehetőséget választotta. És rengeteg tetszik!

Igazi fejlesztők, rengeteg tapasztalat

Ha rendelkezel műszaki háttérrel, a Site5 fejlesztői beszédet használ, így valóban úgy érzi, hogy végre megtalált egy olyan szolgáltatót, amely az Ön nyelvén beszél. Azt állítják, hogy fenntartják a szerver sebességét, mert soha nem terhelik megosztott szervereiket túl sok kliens adattal. Támogató személyzetük teljesen otthoni, folyékonyan beszél angolul, és valójában maguk rendelkeznek műszaki tapasztalattal. Inhouse mérnökeik az Ön fejlesztési igényeihez szabottan építették a Site5 Backstage portált. Azon a feltevésen indulnak, hogy te is tudod, mit csinálsz, és az ügyfelekbe vetett bizalom megújul (feltéve, hogy természetesen tudod, mit csinálsz)..

A Site5 tervek méretezhetők

A Site5 tervei meglehetősen egyszerűen kezdődnek, havonta kevesebb, mint öt dollárnál. Ezt követően számos frissítési lehetőség létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy kiszolgálja a tervét, amint azt megfelelőnek látja, amint a webhely növekszik. A felszínen három alaptervük van, kezdve a hostBasic havi 4,95 dollárral, a hostPro havi 8,95 dollárral, végül pedig a villámsebességgel havonta 11,95 dollárral. Ez csak a megosztott tárhelyterveikre vonatkozik. Felhelyezheti a viszonteladói tárhelyet, a VPS-tárhelyet és akár a saját dedikált szervert is.

Korlátlan sávszélesség és lemezterület

Bármely olyan webtárhely-szolgáltató, amely korlátlan sávszélességet és lemezterületet tud biztosítani, mindig érdemes egy második pillantást keresni. Túl sok olyan webtárhely-szolgáltató van odakint, akik megpróbálnak korlátozni, hogy mekkora adatot lehet átvinni a látogatók, önmaga és maga a webhely között. Ráadásul ez mindig extra fejfájást jelent, ha szorosan figyeli a felhasznált lemezterületet. A legtöbb webhely nem fog 10TB lemezterületet felhasználni, ezért mindig jó ötletnek számít, ha annyit tudsz felhasználni, amennyire csak szüksége van. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia, hogy a felhasználók hibaüzenetet kapnak, amely túllépte a sávszélességet.

A Site5 Backstage több adminisztrátori képességet tesz lehetővé

Kiváló tulajdonság a Site5 hostPro tervében, hogy lehetővé teszik, hogy több webhelyet üzemeltessen egyetlen fiókból. A webhelyek mindegyikéhez saját Site5 Backstage adminisztrációs panel tartozik, amely lehetővé teszi ezen információk szervezését. Ezt nem kapja meg a hostBasic csomaggal, amely csak egy domaint engedélyezi. Persze, hogy ez azt jelenti, hogy a hostPro tervet vagy annál újabbat kell használnia, de ez egy kiváló szolgáltatás, amely alapvetően az ár töredékéig biztosítja a viszonteladói fiók képességeit. Ez a szolgáltatás önmagában elegendő lehet a Webhely felé mutatni, ha ez a lehetőség jelentős előnye az Ön számára.

A webhely gazdag szerverek széles választéka

Egy tucat szerverrel, amelyek négy különböző kontinensen helyezkednek el, mindegyik nagyobb metroplex közelében, a Site5 további előnye, hogy kiválaszthatja, hogy webhelye globálisan melyik helyen üzemel. Ez extra előnyt jelenthet a SEO-ban, ha a helyben történő rangsorolás prioritása vállalkozásának.

Az SSL tanúsítványok szabványosak

Bármely webmester, aki rendelkezik e-kereskedelmi webhellyel, ismeri az SSL-tanúsítványok fontosságát, valamint azt, hogy mennyire bosszantó lehet, ha a webgazda ingyenes e-kereskedelmi képességeket kínál, de alapvető biztonságáért számít fel. Az SSL-tanúsítványok titkosítják és védik az internetes tranzakciókat, ügyfeleik bizalmát és pénzt keresve. Ha azt tervezi, hogy az e-kereskedelmet felveszi a webhelyére, akkor így vagy úgy kell beszereznie az SSL tanúsítványokat. Örömteli tudni, hogy a Site5 használatával nem kell külön pénzt felszámolnia erre a célra, ha valószínűleg nem volt rá költségvetés.

Site5 WordPress integráció

Sok webszellemhez hasonlóan a Site5 egy kattintással telepítheti a WordPress-t, méretezhető WordPress-tárhely-terveket és ügyfélszolgálatot, amely jól ismeri ezt a népszerű CMS-t. Nem kínálnak WordPress-stádiumot, ami komoly hátrányt jelent annak szempontjából, hogy ez az eszköz mennyire fontos lehet a tervezők és a fejlesztők számára, a Site5 saját kihirdetése szerint a demográfiai cél.

Teljesen ingyenes 30 napos próbaverzió

Sok webtárhely-szolgáltató pénz-visszatérítési garanciát kínál, de a Site5 az egyetlen olyan webtárhely, amely valójában lehetővé teszi, hogy teljes hónap alatt ingyenesen kipróbálják szolgáltatásaikat. Ez nagyjából egyszarvú a web hosting világban.

A Site5 tárhelyének hátrányai

A legtöbb, a Site5-rel kapcsolatos panaszunk ára csökken. Csak drágábbak, mint más olyan hosting cégek, amelyek ugyanazt (vagy néha jobb) szolgáltatást nyújtanak. A fejlesztőknek szánt prémium webgazda számára innovatívabb eszközöket várunk el.

Nem végeznek arányos visszatérítést

Egy dolog az, hogy egy bizonyos időpontig pénz-visszafizetési garancia van – az iparági szabvány 30 nap. A Site5 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Azonban minden más tárhelyszolgáltató, amelyet valaha láttam, arányos visszatérítést kínál majd, ha túllépte a határértéket, amely ebben az esetben 45 nap. A 5. webhely nem nyújt visszatérítést. Ha Ön hat hónapért fizetett meg a tárhelyet, és a 46. napon lemond, akkor nem fog visszatérítést nyújtani Önnek. Ráadásul a legtöbb terv legjobb árának eléréséhez néha előzetesen fizetnie kell két év szolgálatért. Ez óriási mennyiségű készpénzt jelent az előzetes lehíváshoz, ezért mindenképpen vegye igénybe ezt az ingyenes próbaverziót, mielőtt vásárol.

Nincsenek félvezető meghajtók

Nincs SSD azt jelenti, hogy a webhely teljes működése régi, mechanikus merevlemezeken fut le, amelyek súlyosan lelassíthatják webhelyét. Szinte minden más, a sót érdemel web hosting szolgáltató szilárdtestalapú meghajtókat kínál standard berendezésként. Persze, a Site5 soha nem terheli túl sok szerverrel kiszolgálóikat. De ez csak azért lehet, mert a rozsdás régi hardverük szó szerint nem tudja elviselni.

A Site5 ára nagyon bonyolult azért, amit kap

Az 5. oldal rendben van. De nem látjuk azt az okot, hogy miért számolják őket úgy, ahogy vannak. Körülbelül ugyanolyan áron, az A2 Hosting olyan sebességet és rendelkezésre állást biztosít, amely messze meghaladja a Site5-t. Egy másik hasonló árú lehetőség a SiteGround, amely valóban kivételes ügyfélszolgálatot kínál, amely a Site5-et kifújja a vízből. Vagy körülbelül felére az ár, a HostGator ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a Site5, valamint néhány hozzáadott csengő és síp.

Alsó sor

A Site5 egy tökéletesen megfelelő gazdagép esztétikailag kedves és hozzáértő furnérokkal, amelyek minden bizonnyal vonzóak a tervezők és a fejlesztők számára. Szolgáltatásaiknak vannak nagyszerű oldalaik, amelyek kiváló értéket jelentenek a rést igénylő webmesterek számára. De ha kezdő webmester vagy költségvetési házigazdát keres, nem indokolt prémium árat megmutatni az átlagos szolgáltatásokért. A tervezőknek és a fejlesztőknek is jelentős kutatásokat kell végezniük a Site5 kiválasztása előtt. Rengeteg olyan butik webes házigazda található, akik pénzért több funkciót kínálnak Önnek.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

A Site5 tárhelyével kapcsolatos GYIK

Meddig működik a Site5? Mi a cég küldetése??

A dot-com fellendülés idején két barát elindított egy host szolgáltatót, amelynek alapja az a filozófia, hogy a hostolásnak szórakoztatónak, egyszerűnek, megbízhatónak és elérhetőnek kell lennie – mindenekelőtt nem lehet fájdalmas. Matth Lighter és Rod Armstrong 1999-ben alapították a Site5-et, és bár 2008-ban eladták a társaságot a jelenlegi tulajdonosoknak, szorosan kapcsolatban állnak a társasággal, és gyakorlati munkát végeznek a részletesebb projektek megvalósítása érdekében.

Az 5. oldal kiemelt fontosságot tulajdonít öt különálló területnek, amelyek magukban foglalják:

 • Nincsenek túlterhelt szerverek: A vállalat hosting filozófiájának alapja a garantált teljesítmény, a legkiválóbb szervereik teljesítménye révén.
 • Nincs kiszervezett támogatás: Az összes technikus, valamint a szerviz és a támogató tag a Site5 alkalmazottja.
 • Nincs trükk: A Site5 büszke az egyértelmű, könnyen érthető webtárhelyre és az általuk kínált szolgáltatásokra.
 • Pénzvisszafizetési garancia; A Site5 45 napos, gondtalan pénz-visszatérítési garanciát kínál.
 • Házon belüli fejlesztők és mérnökök: Ugyanúgy, mint a támogatási technikusok mind a Site5 alkalmazottai, úgy a fejlesztők és mérnökök is, akik javítják az általuk kínált szolgáltatásokat.
Melyek a Site5 tárhelyi tervei?

A Site5 a hostolási tervek és programok széles skáláját kínálja, beleértve a következőket:

 • Webtárhely
 • Cloud web hosting
 • Viszonteladói tárhely
 • Felhő viszonteladói tárhely
 • Teljesen menedzselt VPS
 • Nem kezelt VPS
 • Cloud VPS

Az összes terv számos különféle funkciót tartalmaz, beleértve a nem mért sávszélességet, a nem mért lemezterületet, a szabad áttelepítést, a katasztrófa utáni helyreállítási biztonsági mentéseket és a 24 órás támogatást..

Hol vannak a Site5 szerverei? Milyen helyeket választhatom a webhelyem tárolásához?

A Site5 szerverei a világ minden táján találhatók, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy megválaszthassák, hol tartózkodnak webhelyükön. A Site5 szerverek tulajdonosa az Egyesült Államok központi, keleti és nyugati részén; Montreal, Toronto és Vancouver, Kanada; valamint Joao Pessaoa és São Paulo, Brazília, valamint Amszterdam, Bukarest, Párizs, Szingapúr és Hong Kong.

Milyen megosztott tárhely-terveket kínál a Site5?

A Site5 három különféle szintet kínál a webtárhely-tervekhez, amelyek mindegyike magában foglalja a nem méretezett lemezterületet és a sávszélességet, az egy kattintással végrehajtott szkripttelepítéseket, valamint az ingyenes migrációt és a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát..

Az 5. oldalon nem mérve azt jelenti, hogy nincs korlátozva sem a lemezterület, sem a sávszélesség, amellyel a felhasználók fiókjaikban vannak. Ennek célja az volt, hogy az ügyfelek nyugalmat nyújtsanak a szükséges webhelyek felépítéséhez anélkül, hogy aggódnának a korlátok elérése vagy túllépése miatt. Mindaddig, amíg az ügyfelek betartják a szolgáltatási feltételeket és az erőforrás-felhasználási politikát, jól maradnak a normál használaton belül; A vállalat szerint a normál használaton kívüli 1,1 százalék általában megsérti a feltételeket és a megállapodásokat.

A megosztott web hosting ügyfelek a 13 különböző hely közül választhatnak szerverhelyükhöz, ami ideális, ha figyelembe vesszük az egyes ügyfelek saját felhasználóinak többségének földrajzi elhelyezkedését. Azon vásárlók havonta 1 dollár többletköltséget jelentenek, akik a Dallason kívüli helyszínt választják.

Minden megosztott webtárhely-terv tartalmazza az egyes fájlok teljes éjszakai biztonsági másolatát, és szükség esetén könnyen elérhetők. A Site5 felhasználói felülete, a Backstage gyors és hatékony bejelentkezést biztosít a felhasználók számára, ahol minden fontos információt, például domain regisztrációt, számlázást és társult fiókokat megtalálhat. Minden felhasználó számára megadják a SiteAdmin alkalmazást, az egyéni cPanel felületet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kiszolgálókkal, az adatbázisokkal, az FTP-fiókokkal, a tartományokkal és a webhelyek statisztikáival kapcsolatos szükséges információk beszerzését..

A megosztott tervek kezdődik hostBasic, amely havonta 4,95 dollárral kezdődik, amikor az ügyfelek kétéves tervet választanak; azok számára, akik egyéves tervet akarnak, 5,95 dollár havi költséggel indulnak.

hostPro, a Site5 megosztott tárhely-terveinek második szintje havi 8,95 dollárra kezdődik egy kétéves terv esetén; az egyéves terv minden hónapban 9,95 dollártól indul, és ezen a szintnél az ügyfelek havi 10,95 dollárral kezdődő havi szerződést választhatnak. A hostBasic szolgáltatásban szereplőkön kívül a felhasználók korlátlan számú webhelyet kapnak.

A vállalat legmagasabb szintje hostPro + Turbo, amely egy 24 hónapos terv havonta 11,95 dollárból indul. Egy év ezzel a csomaggal havi 12,95 dollárba kerül, a havi szerződés havi 13,95 dollárra kezdődik. Ezen a szinten az ügyfelek dedikált IP-t, valamint MultiAdmin vezérlést kapnak, amely a fiók minden webhelyét külön kezelőpanellel biztosítja..

Milyen felhőalapú webterveket kínál a Site5?

A Site5 három felhőalapú webhely-elosztási tervét úgy tervezték, hogy minimalizálják az e-mailek és a webhelyek működésének leállását, és olyan ügyfelek felé irányulnak, akiknek kis informatikai költségvetésük van, de magas szintű rendelkezésre állási igényük van. A Site5 biztosítja a Cloud ügyfelek számára egy lépést a megosztott webtárhely felett, ugyanolyan minőségű hardverrel és uptimes-kel, mint a VPS-kiszolgáló.

Minden Cloud ügyfél korlátlan számú webhelyet, dedikált IP-t, biztonsági másolatot és Backstage-t kap. Minden ügyfél hozzáféréssel rendelkezik a SiteAdminhoz és a MultiAdminhoz is.

 • Az Plusz A terv havonta 20 USD-tól indul, 12 hónapos kötelezettségvállalással. A Plus 10 GB lemezterületet és 100 GB sávszélességet kínál. Egy hónapról hónapra a felhasználók számíthatnak arra, hogy havonta 25 dollárra indulnak.
 • A középszintű szint, Fejlett, kezdődik, havonta 27 dollárnál van egy 12 hónapos terv esetén, és 30 dollárnál kezdődik, ha az ügyfelek havonta fizetni akarnak. A speciális terv 20 GB lemezterületet és 200 GB sávszélességet biztosít a felhasználók számára.
 • A Site5 legfelső szintje, a Prémium, 40 GB lemezterületet és 500 GB sávszélességet kínál a felhasználóknak, havonta 36 dollár költséggel jár, ha a felhasználó 12 hónapos tervet vásárol, és havonta 40 dollárt fizet havonta.
Melyek a Site5 VPS lehetőségei?

A Site5 lenyűgöző számú VPS lehetőséget kínál, 10 különféle teljesen kezelt opcióval. Dolgoznak annak érdekében, hogy folyamatosan frissítsék a szoftvert, folyamatos figyelést biztosítsanak, és azonnal, proaktív módon reagáljanak a problémákra vagy támadásokra. A biztonsági javításokat is kezelni fogják.

A teljesen menedzselt tervek havonta 55 USD-tól indulnak VPS2, amely tartalmaz egy IP címet, a SiteAdmin / MultiAdmin és a Softaculous vagy a cPanel / WHM és a Softaculous, 2 mag, 1 GB memória, 50 GB lemezterület és 800 GB sávszélesség. A vezérlőpanelek közötti választás havonta 10 dollárba kerül, de a cPanel / WHM választás 2 ingyenes IP-címet ad a felhasználóknak. Az ügyfelek távoli biztonsági mentéseket is készíthetnek 30 napra 7 dollárért.

A legmagasabb szint, VPS11, tartalmaz 16 magot, 20 GB memóriát, 1000 GB lemezterületet és 7 TB sávszélességet egy IP-címhez, a SiteAdmin / MultiAdmin és a Softaculous választásával. A két központ közötti választás ismét 10 dollárba kerül, a cPanel / WHM és a Softaculous felhasználók pedig két ingyenes IP-címet kapnak. A 30 napos távoli biztonsági mentések havonta 125 dollárért adhatók hozzá.

Ha az ügyfelek root hozzáférést akarnak, választhatnak a 11 különféle nem kezelt VPS opció közül. Az első, UVPS1, havonta 25 dollárral kezdődik, 2 mag, 1 GB memória, 50 GB lemezterület és 800 GB sávszélesség esetén. A teljes gyökér-hozzáférés, valamint a CentOS, Debian vagy Ubunto operációs rendszer sablonja is megtalálható. A cPanel / WHM kiválasztása 10 USD-t ad az engedélyért, és az ügyfelek havonta 1,25 USD-ért Softaculous licencet adhatnak hozzá..

A legmagasabb menedzsment nélküli VPS szint, UVPS11, Számos azonos funkciót tartalmaz, beleértve az operációs rendszer sablonjait, egy IP-címet és ugyanazokat a licencköltségeket a cPanel / WHM és a Softaculous számára, de hozzáad 16 magot, 24 GB memóriát, 1200 GB lemezterületet és 8 TB sávszélességet, mindegyik 600 dollárral kezdve. hónap.

A 11 Cloud VPS opció szintén teljes mértékben menedzselt, sok ugyanolyan kezelt kiegészítővel: a távoli biztonsági mentések havonta 5 dollárt tesznek ki, a vezérlőpult opciója pedig további 10 dollárt fizet havonta. A legalacsonyabb szintjük, a CVPS1, 2 magot, 768 MB memóriát, 15 GB lemezterületet és 600 GB sávszélességet ad az ügyfeleknek, havonta 60 dollárral. A legmagasabb szintű CVPS11 16 maggal, 20 GB memóriával, 400 GB lemezterülettel és 7 TB sávszélességgel rendelkezik, és havonta 1490 dollárral kezdődik..

A Site5 viszonteladói terveket kínál??

A Site5 három viszonteladói tárhely-tervvel rendelkezik, amelyek havi 23,95 dollárral kezdődnek, és tartalmaz három IP-címet, a cPanel / WHM-t, az egyedi DNS-névkiszolgálókat, a számlázási szoftvert és a biztonsági mentéseket, valamint 50 GB lemezterületet és 500 GB sávszélességet minden hónapban. A legmagasabb szint havi 49,95 dollárba kerül ugyanazon szolgáltatásokért, de 120 GB lemezterületet és 1000 GB sávszélességet biztosít..

CloudOne, egy Cloud viszonteladói tárhely lehetőség, havonta 50 dollárba kerül, és 50 GB lemezterületet és 500 GB sávszélességet tartalmaz, ugyanolyan szolgáltatásokkal, mint a nem Cloud tervek.

Site5 a hostPro a megosztott tárhely-terv lehetőséget ad arra is, hogy több fiókot kezeljen egy fiókból, amely szintén felhasználható literes viszonteladói fiókként, ha költségvetéssel rendelkezik.

Mondjon nekem a Site5 pénz-visszatérítési garanciáról.

A Site5 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, teljes visszatérítéssel a megosztott internetes és megosztott Cloud Web-tárhelyen, valamint a viszonteladó és viszonteladó Cloud-tárhelyen. Nem fognak fogást vagy előrehaladott értesítést. Minden VPS terv, beleértve a kezelt, menedzsmentet és a Cloud szolgáltatást is, 15 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A garancia nem vonatkozik a domain nevek regisztrációjára, átadására és megújítására, és a fiók aktiválásakor kezdődik.

A Site5 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is kínál, és arányos jóváírást nyújt a megosztott, viszonteladói, félig elkülönített, kezelt VPS és felügyelt dedikált szerverek számára, 100% -os jóváírással a jövőbeni számlákhoz, 95% -nál kevesebb üzemidővel. Felhő-opcióik (megosztott, viszonteladó és kezelt VPS) 99,99 százalékos rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, és akár 99,5 százaléknál kevesebb üzemidőnél az ügyfelek 100 százalékkal arányos hitelhez juthatnak.

Ezen túlmenően az eseményenkénti jóváírást azoknak az ügyfeleknek kapják, akik több mint hat órát vártak a technikai segítségre. Átlagosan a válaszokat percek alatt adják meg, de ha egy jegy hat óránál tovább tart, az ügyfelek jegyenként 1 dollár jóváírást kérhetnek..

Bővebben a Site5.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector