Web.com vélemények 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Web.com áttekintés – megéri-e őket??

A Web.com egy nyilvános web hosting cég, amelynek székhelye Jacksonville, Florida. Az 1997-ben alapított Web.com a piacon a leghosszabb ideig működő és legismertebb web hosting szolgáltatók közé tartozik. 2014 végén több mint 3,3 millió előfizető volt. A társaság a Network Solutions és a Register.com tulajdonában van.


Mennyire jó a Web.com?

Lehetséges, hogy a Web.com visszatükröződik a dotcom fellendülésében, ám szolgáltatásaik nem tudnak lépést tartani a mai piacon, amely annyira telített az innovatív és versenyképes árú hosting cégekkel. A Web.com rendkívül magas árakat számít fel nagyon korlátozott, alapvető szolgáltatásokért. Természetesen egyetlen internetes házigazda sem tökéletes, és a vállalkozás megfelelősége a projekttől függ. A Web.com azonban nagyon kevés okot ad arra, hogy ajánlom őket. Noha fel tudják használni a nevük felismerését és a vállalati képességeket, a Web.com szolgáltatásai szinte minden osztályban súlyosan hiányoznak.

Web.com vélemények 2.2 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök

 1. Linux- és Windows-alapú tervek
 2. Kiváló Uptime
 3. Húzza és dobja be a webhely-készítőt

Hátrányok

 1. Csak megosztott tárhely
 2. Minden fordulóban elad
 3. Nagyon magas díjak – A tervek nem mindent tartalmaznak
 4. Több panasz a Better Business Bureau-val
 5. Frusztráló ügyfélszolgálati tapasztalat
 6. Megtévesztő bevezető ígéretek és megújítási arányok

ÖsszegzésHa a Web.com az alacsony bevezető árak miatt felhívta a figyelmét, ügyeljen arra, hogy olvassa el a finom szöveget. Lehet, hogy a Web.com rendben van néhány olyan funkcióval, amelyek vonzóak azok számára, akik újak a webtárhely számára, de nagyon kevés kínálnak olyan szolgáltatást, amely hosszú távon jó befektetést jelent számukra. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

A hivatalos Web.com tárhely-áttekintés

A Web.com felismerheti azokat a televíziós reklámokat, amelyek a nagyon technológiailag kedvtelen kisvállalkozások tulajdonosai, vagy talán a PGA Tour szponzorainak. Mivel az egyik legnagyobb és leghosszabb ideje működő webtárhely elérhető, a Web.com kitűnő névfelismeréssel és alapokkal rendelkezik a széles körű reklámozáshoz. Mivel azonban a web hosting iparág az utóbbi években ugrásszerűen növekedett, a Web.com nem tudta lépést tartani új versenytársaik szolgáltatási szintjével.

Legjobb szolgáltatások Web.com tárhely

A Web.com ígér néhány vonzó szolgáltatást, de az ipari szabványok növekvő magassága miatt összehasonlítva nagyon alapvetőnek tűnnek. Íme néhány oka annak, hogy valaki érdemes feliratkozni egy megosztott tárhely-tervre a Web.com webhelyen:

Mind Linux, mind Windows alapú tervek

A Web.com rendelkezik Linux és Windows alapú tárhely-tervekkel is. Nem egyetlen társaság kínál ilyen választást; Például a GoDaddy mindkét platformot kínál. De a Linux- és a Windows-alapú tárhely választása egyre ritkább és ritkább, mivel a legtöbb webtárhely-szolgáltató csak egyet kínál.

Felépít egy Facebook üzleti oldalt az Ön számára

A Web.com ígér egy Facebook üzleti oldalt létrehozni az új ügyfelek számára. Ez a marketing-szándék nyilvánvalóan az idősebb, kevésbé technikailag hajlamos vállalkozókra irányul. A Facebook oldal létrehozása azonban valószínűleg az egyik legegyszerűbb dolog, amit bárki megtehet az interneten. Különösen tekintettel erre A Facebook legnagyobb növekvő demográfiai adata jelenleg az időskorúak, Nehéz elképzelni, hogy bárki oly annyira kihangsúlyozta volna egy Facebook-oldal létrehozásának gondolatát, hogy ez a szolgáltatás annyira vonzó lenne. Talán ez értékesítési pont azok számára, akik inkább együtt akarnak kikerülni az internetet, de azok számára is, akik még a legalapvetőbb internetes kompetenciával rendelkeznek, azt javasoljuk, hogy 10 percet szánjon saját Facebook üzleti oldalának elkészítésére..

Domain név vásárlása és regisztrálása

A Web.com feliratkozás magában foglalja az ingyenes domain regisztrációt, amelyet maguk is megtesznek, ahelyett, hogy harmadik fél regisztrátorán keresztül működnének. De vigyázzon a megújulási arányra. Míg az első év ingyenes, a Web.com évente 37 dollárt számít fel a domain megújításáért, ami több mint kétszerese a szokásos ipari szabványnak. Például a GoDaddy 14,99 dollárt számít fel domainjének megújítására az első év után. Az olyan szolgáltatások, mint a NameCheap, még kevesebbet fognak fizetni. Noha a regisztrációkor az ingyenes domain csábító lehet, azt javasoljuk, hogy máshol vásárolja meg domainjét, ha azt tervezi, hogy a Web.com web-szolgáltatót használja. Ez természetesen akkor van, hacsak nem csak egy évig kívánja birtokolni az URL-t.

Alacsony bevezető árak

A Web.com komolyan alacsony bevezetési arányokat kínál az új ügyfelek számára. Webhelykészítő csomagjuk csupán 1,95 dollár az első hónapban. A finom nyomtatásnak azonban feltétlenül foglalkoznia kell. Ez csak az első hónapra vonatkozik, amely után az árak több mint 1000% -kal emelkednek, havonta 22 dollárra. Ez egyre drágább lesz, ha olyan extrákat ad hozzá, mint SSL tanúsítványok, kulcsfontosságú mutatók jelentése stb.

Kiváló Uptime

Lehetséges, hogy mindegyik profit a Web.com-hoz kapcsolódóan minõsítettük. De az a tény, hogy valóban kiváló üzemidővel rendelkeznek. Az elmúlt évtized 99,99% -ánál nem sikerült rekordot élvezni.

A Web.com hosting hátrányai

A Web.com elég szörnyű hírnevet képvisel mind a webes szakemberek, mind az átlagos vásárlók körében. Annyira szörnyű, hogy felmerül azon, hogy vajon mi lehet az üzleti élet egyik legnagyobb és leghosszabb ideje működő vállalata. Íme néhány központi ok, amiért érdemes máshol keresnie a web hosting szolgáltatásokat:

Az árstruktúra drága és félrevezető

Mint korábban már említettük, a Web.com rendelkezik néhány csábító bevezető árképzési lehetőséggel, amelyek valószínűleg vonzóak lesznek az első webmesterek számára. A legtöbb más webtárhely-szolgáltatótól eltérően azonban a Web.com nem strukturálja szolgáltatásait úgy, mint csomagok. Rendkívül nehéz felmérni, mennyibe kerülnek szolgáltatásuk, anélkül, hogy ténylegesen betennénk az elemeket a kosárba. Továbbá nem világos, hogy milyen típusú tárolási és forgalmi korlátozásokat fizet, mivel ezeket a webhely bármely pontján egyértelműen nem bontják le. (Ha meg szeretné tekinteni egy olyan társaságot, amely nagyszerű munkát végez ezzel, nézd meg az A2 tárhelyet)

Sok olyan dolog, amely a rögzített ár részét képezi a többi társaságnak, a Web.com webhelyen extra költségeket jelent. Webhelyépítő eszközök, SSL tanúsítványok, metrikák megfigyelése … Mindez extra költségekkel jár, a már magas, havonta 22 dolláron felül a legjobban ajánlott tervért. A pénztár csak abban az esetben jelenik meg soronként a valós költségek és a kapott szolgáltatások megoszlásakor.

Arra számíthat, hogy a Web.com minden fordulójában felmerül a felvásárlások száma, amelyek mindegyike zavaró és félrevezető nyelven jelenik meg. Javasolják, hogy fizessen külön, hogy webhelyét optimalizálja a mobiltelefonra; felejtsd el, hogy számtalan ingyenes WordPress-sablon található, amelyek ezt tartalmazzák. Fizethet azon kívül, hogy vigyázzon az „Online marketing szükségletére”, ahol valójában egyszerűen eljuttatja webhelyét olyan könyvtárakba, mint a YellowPages.com. Azt is javasolják, hogy fizessenek külön díjat a biztonságért; ez valami, ami teljesen hiányzik a fogadási terveik kezdetén?

Ágás a saját webhelyük körül, és előfordulhat, hogy a „Webhelyek” helyett a „Hosting terveket” találja meg. Ezek a tárhely-tervek olcsóbban fizetnek, havonta 12,95 dollárra megújulva a legalapvetőbb tervükön. De további vizsgálat után rájössz, hogy ezek lényegében ugyanazok a termékek (webtárhely, domain és webhely-készítő eszközök), de különböző nevekkel és különböző árakkal. Webhelyének nyelve nagyon különbözik a legtöbb hosting társaságtól. Ez arra gyanakodik, hogy valószínűleg félnek attól, hogy a „tárhely” szavakat olyan szavak mellett használják, mint például a „weboldal kialakítása”, hogy csábítsák az interneten teljesen zöld emberekkel..

Nagyon sok panasz a Better Business Bureau-val

2016 novemberétől kezdve a Web.com 567 ügyfél panaszt nyújtott be velük szemben Jobb Üzleti Iroda. Ezek csak az elmúlt három évben benyújtott panaszok. A legtöbb a jogellenes díjakkal és a számlázási következetlenségekkel kapcsolatos, sokuk a nem teljesített szolgáltatási szintű megállapodásokkal is. Még egy ilyen nagy cégnél is ez a szám valóban megdöbbentő, és piros zászlónak kell lennie mindenkinek, aki fontolóra veszi a velük való üzletet.

Csak megosztott tárhely

A Web.com nem kínál VPS-t vagy dedikált tárhely-tervet. Csak három különféle tervet kínálnak – mindegyik megosztott szerveren. Ez azt jelzi, hogy a Web.com nem olyan méretű ügyfelek számára készült, amelyek nagyrészt kizárólag kezdő webmesterek számára szolgálnak fel. Bárki, aki azt tervezi, hogy beépíti az e-kereskedelmet webhelyébe, máshol kell keresnie.

Hiányzik az ügyfélszolgálat rengeteg eladási áron

A Web.com szinte minden ügyfél-támogatási szolgáltatást átirányít a telefonos ügyfélszolgálatához. Hiányoznak azok az élő csevegési funkciók, amelyeket a legtöbb modern vállalat kínál. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hiányzik a támogatás, de a Web.com sajnos nem váltja ki magát. Egyrészről mindenkinek érdeke az, ha robusztus hibaelhárítási források könnyen elérhetők online, például a konkurens HostGator. Nagyon sok időt takaríthat meg, ha az ügyfelek önállóan tudnak támogatási jegyeket benyújtani (jelenleg ezt csak a háttérrendszeren lehet megtenni telefonos támogatás segítségével). Ehelyett a Web.com segítségét az egyetlen módja a telefonálás. És amikor felhívsz, az ügyfélszolgálatot kiképzik, hogy eladási bombákkal bombázzon téged, miután megoldották a problémáját.

Alsó sor

Ha bármikor vásárolt a webtárhely-szolgáltatók körében, akkor elegendő egy pillantást vetni a Web.com fő oldalára, hogy elképzelést kapjon arról, hogy üzleti modellük valahogy eltér a normától. Nyilvánvalóan hiányzik a különféle szolgáltatási szintek részletes leírása, a lemezterület és a helyforgalom megbeszélése, vagy a biztonság említése. A Web.com úgy tűnik, hogy olyan ügyfeleket céloz meg, akik szinte semmit sem tudnak a weboldal létrehozásáról és működéséről, és ezért nem tudnak jobbat, mint hogy nagyon magas árat fizetnek a hihetetlenül gyenge szolgáltatásokért..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map