WebHostingPad vélemények – Keresi a legolcsóbb internetes hostot?

Mi a WebHostingPad??

A WebHostingPad 2005-ben alakult, és olyan költségvetési webmestereknek ad piacot, mint például induló vállalkozók vagy kisvállalkozások tulajdonosai, akik rendkívül olcsó tárhely-szolgáltatót keresnek. A WebHostingPad a piacon az egyik legolcsóbb webtárhely.


Mennyire jó a WebHostingPad tárhely?

A WebHostingPad ára hihetetlenül alacsony, legalapvetőbb tervük kevesebb, mint két dollár per hónap. És ilyen alacsony árak esetén megkapja azt, amit fizet, amikor a szolgáltatásaikat érinti. A WebHostingPad fedezi az alapvető igényeit, mint például a WordPress tárhely, e-mail és biztonsági szolgáltatások. De tévedés lenne, ha arra számítana, hogy az adatok védelme érdekében túlmutatnak és túlmutatnak, vagy az élményed igazán kivételesnek bizonyul ilyen olcsó áron. Tehát a WebHostingPad feliratkozása vár egy katasztrófát, vagy okos lépés egy költségvetési webmester számára? Azt mondjuk, hogy kicsit mindkettő.

Lásd a hivatalos oldalt WebHostingPad vélemények 2.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Valószínűleg a legolcsóbb internetes házigazda
 2. 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 3. Történelmileg hűséges ügyfelek

Hátrányok

 1. Útmutató az átlagos Uptime alatt & Sebesség
 2. Csak az adatokra készít biztonsági másolatot "Belátása"
 3. Nincs visszatérítés, ha a 30 napos visszatérítési periódust követően lemond
 4. Az ügyfélszolgálat nem csillag

ÖsszegzésMegérte, amit fizet. Nehéz nagyon panaszkodni, ha havonta kevesebb, mint 2 dollárt költ. De a WebHostingPad teljes ajánlat, vagy egy vékonyan leplezett katasztrófa? Olvassa el tovább, hogy eldöntse, melyik lehet neked. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

A hivatalos WebHostingPad tárhely-áttekintés

Ha ezt az értékelést olvassa, valószínűleg vonzza a WebHostingPad-ot hihetetlenül alacsony áraikért. Tehát akkor valószínűleg az a kérdésed, hogy ez túl jó ahhoz, hogy igaz legyen? A WebHostingPad ezen áttekintésével az a feladat, hogy kezelje elvárásait.

A WebHostingPad tárhely legjobb tulajdonságai

Valójában van néhány nagyon kényszerítő ok a WebHostingPad feliratkozásra. Nem minden kategóriában a legjobb házigazda, de az árért a csomag valóban nem rossz. Tekintse az alacsony árat elválaszthatatlanul összekapcsolt szolgáltatásuk minden aspektusával, és találhat kellemes meglepetéseket. De először beszéljünk a WebHostingPad árképzéséről …

A WebHostingPad árazás rendkívül megfizethető

Bocsáss meg nekünk, ha úgy érzi, hogy egy holt lóval vertünk ezen a ponton, de a WebHostingPad nagyon, nagyon olcsó. A WebHostingPad szolgáltatásban nem talál olcsóbb webtárhely-szolgáltatást. Valójában annyira olcsók, hogy hirdetnek a kezdőlapon, hogy nem kapják meg azt, amit fizetnek – többet kapnak, mint amit fizetnek. Ha a legalapvetőbb csomag csupán havi 1,99 dollár, ezért kihívást jelent Önnek olcsóbb webtárhely-szolgáltatás megtalálására. Hajlandó vagyunk fogadni, hogy az alacsony árak elsősorban a WebHostingPad oldalra fordították Önt.

Történelmileg hűséges ügyfelek

A WebHostingPad forgalma nagyon alacsony. Az ügyfelek többsége nagyon hosszú ideig velük volt. Lehet, hogy ez az egyik oka annak, hogy oly kedvező áron járnak – nem kell folyamatosan foglalkozniuk a számlák nyitásával és bezárásával. Több számlát nyitnak, mint bezárják. Több mint 75 000 állandó ügyfelük van. Ez valójában egy kicsit mondani, tekintve, hogy 2005-ben nyitották meg kapuikat. 11 éve vannak nyitva, ami azt jelenti, hogy ha növekedésüket lineáris ütemben mérik, akkor évente több mint 6000 ügyfelet szereznek – kinyitottak.

A WebHostingPad tervek tartalmazzák a cPanelt

Nagyon nagy plusz az a tény, hogy ilyen iparági szabványú képességgel rendelkeznek ilyen alacsony áron. A kéznél lévő cPanel lehetővé teszi a gyors, egyszerű és ismerős átmenetet azok számára, akik csökkenteni akarják költségeiket idősebb, prémium szintű webtárhelyükből. A cPanel megbízható, képes egyetlen kattintással telepíteni (a megfelelő szkriptekkel), és zökkenőmentesen működik a WordPress-szel. Még néhány olyan szuper drága, butik által kezelt házigazda, mint a Rackspace, nem kínálják a cPanelt.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Mindig jó dolog látni egy társaságot, amely 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Bár ez standard, egyes vállalatok ezt nem kínálják. Ha megnézi az ügyfélkörét – növekvő ügyfélkörét -, akkor a visszatérítést igénylő ügyfelek valószínűleg kevés és messze vannak egymás között. Talán azért, mert havonta kevesebb, mint két dollár miatt zavarja a törlés?

A katonai fokozatú biztonság standard

Ez egy csalódó és határokon átnyúló csaló helyzet, amely oly sok web hosting szolgáltatót számít fel külön, hogy alapvető biztonságot biztosítson az Ön adatai számára. Ez általában igaz a költségvetési web hosting cégekre, de a WebHostingPad nem. A WordPress terveikkel automatizált malware szkennert és malware karantént és eltávolítást kap.

A WebHostingPad támogatás nem félig rossz!

Kellemesen meglepődve láttuk, hogy a WebHostingPad támogatást élő csevegés közben kínálják. Még örömmel láttuk, hogy kevesebb mint egy perc alatt válaszoltak kérdéseinkre. És ismét örülünk annak, hogy a kapott gyors válaszok valóban nagyon hasznosak voltak. Ennek ellenére semmiképpen sem állíthatnánk, hogy a WebHostingPad támogatás kiváló, csak átlag. A 24 órás és a hét minden napján fellelhető támogatás igényük, de sokkal nehezebb elérni munkaidőn kívül. És amikor kiszolgálóik lemennek (ezt később bővítjük), szinte lehetetlen elérni őket. Ezek nem SiteGround, ez biztos. De ha az ár megmarad, akkor a WebHostingPad támogatás sokkal jobb, mint amire számítottunk.

A WebHostingPad tárhely hátrányai

Van néhány komoly csalódás a WebHostingPad kapcsán, amely a súlyosan alacsony árak ellenére sok potenciális felhasználó számára valószínűleg üzletkötő..

Néhány a leglassabb terhelési időkből, melyeket valaha látunk

A WebHostingPad-on tárolt oldalak betöltése átlagosan kétszer olyan hosszú, mint a többi tárhely-szolgáltató. Ez rendkívül aggasztó, ha figyelembe vesszük, hogy ennek kb a webes felhasználók visszapattannak egy olyan oldalról, amelynek betöltése két másodpercnél tovább tart. Ha webhelyén pénzszerzésre próbálkozik, akkor a WebHostingPad webhelyen történő tárolás drasztikusan megzavarhatja az átváltási arányokat. Ebben az esetben fenntartás nélkül azt javasoljuk, hogy vegyen fel egy gyorsabb, prémium szintű internetes házigazdát. Lehet, hogy egy kicsit többet fizet, de nemcsak pótolja ezt az olyan webhely látogatóival, akik nem ugrálnak meg. A webtárhely-piacon a lehető legjobb sebességért nézze meg az A2 tárhelyet.

Az Uptime Abysmal – Az Uptime Guarantee értéktelen

A WebHostingPad 99% -os rendelkezésre állás garanciát vállal. Ez szilárd garancianek tűnik, amíg nem végez a matematika és meg nem valósítja, hogy a leállás 1% -a évente több mint 87 órát, vagy havonta körülbelül 7 órát jelent. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében a WebHostingPad ingyenes szolgáltatási hónap formájában csak kompenzálja Önt minden 8 órányi leállásért, amely meghaladja a 99% -os garanciát. Ez azt jelenti, hogy webhelyének havonta 15 órán át nem kell működnie, mielőtt pénzt kapna vissza. Ezt a számot nehéz lenyelni, ha figyelembe vesszük, hogy sok más költségvetési szolgáltató gyakran csak körülbelül 8 órás leállást tapasztal az egész évben.

Ha attól függ, hogy webhelye elérhető-e számodra pénzt keresni, mint például az e-kereskedelem számára, érdemes megfizetni a jobb rendelkezésre állású szolgáltatók számára. Még jobb, ha válasszon egyet, amely kompenzálja Önt, amint a garancia alá süllyed, nem pedig 8 órát később. Havonta további egy és fél dollár 99,99% -os elérhetőséget szerezhet a HostGator segítségével.

Az „ingyenes” domain sok figyelmeztetéssel jár

Sok webszolgáltatóhoz hasonlóan a WebHostingPad feliratkozáskor ingyenes domain nevet dob ​​be. De rengeteg húr van csatolva, amelyek arra késztenek bennünket, hogy tanácsot adjunk e promóció előnyeinek kihasználására. Egyrészt kuponkódot kell használnia, és ez a kód érvényteleníti minden egyéb promóciót, amelyet alkalmazni kíván. Másodszor, a domain név csak egy évig ingyenes. A szolgálat első éve után meg kell fizetnie egy kb. 15 dollár ismétlődő éves regisztrációs díjat. Figyelembe véve, hogy a legtöbb domain név csak egyszer vásárolható meg kevesebb, mint 15 dollárért, ez a „ingyenes” domain név valójában egyáltalán nem alku. Ha a WebHostingPad programot szeretné használni, javasoljuk egy másik kupon használatát, és a domain név máshol történő megvásárlását. Hosszú távon több pénzt fog megtakarítani.

Az adatok biztonsági mentése csak „belátásuk szerint” történik

Az adatok ingyenes biztonsági mentése nagyszerűen hangzik, ugye? De figyelmesen olvassa el:

A WebHostingPad saját belátása szerint heti biztonsági másolatot készít az ügyfél fiókjairól, legfeljebb 1 GB webhelyfájlokkal együtt. Ez a biztonsági mentés nem tartalmazza az e-mail címeket, e-mail fiókokat, adatbázisokat és bármi mást, kivéve a webhely fájljait. Az 1 GB-nál nagyobb fiókok nem kerülnek bele a WebHostingPad által biztosított automatikus biztonsági mentési szolgáltatásokba. Abban az esetben, ha egy ügyfél biztonsági másolatot igényel a helyreállításhoz, a WebHostingPad 39,95 USD egyszeri biztonsági mentési szolgáltatási díjat számíthat fel..

A legabal nyelven kanyarodva először nem lehet nyilvánvaló, hogy ez mennyire rossz egy ügyletnél. A „saját belátásuk szerint” azt jelenti, hogy nem készíthet manuális biztonsági másolatot a webhelyről, ha mondjuk, hogy újratervezték. Ezenkívül az 1 GB-os fájlok kicsik és csak a webhely fájljaira korlátozódnak, azaz elveszítheti az összes e-mailjét és adatbázis-információit. Töltse meg az 1 GB-os fájlokat, és a webhelyére soha nem kerül biztonsági másolat. És végül: ha valaha is szüksége lesz egy biztonsági másolat visszaállítására, akkor 40 dollár felett kell villát fizetnie, és ez még az e-maileket sem fogja visszaállítani.

Úgy tűnik, hogy ez a fajta fejfájás viszonylag gyakori az üzletemberek között. Például a GoDaddy versenytárs hasonlóan rejtélyes a biztonsági mentés gyakoriságával kapcsolatban, és túlzott díjakat számít fel Önnek a webhely helyreállításáért. Ha azt tervezi, hogy sok fontos adatot tárol a webhelyén, akkor végezzen kutatást, mielőtt kiválasztaná a gazdagépet.

Korlátozott átadási politika

A WebHostingPad ingyenes adatátvitelt hirdet azoknak az ügyfeleknek, akik webhelyüket át akarják helyezni szolgáltatásaikra. De valójában ez csak olyan webhelyek számára ingyenes, amelyek szokatlanul kevés adatmennyiséggel rendelkeznek: 2 GB. És hasonlóan a biztonsági mentésükhöz, ez az átvitel nem fogja tartalmazni az e-maileket, FTP-címeket, aldomaineket és az esetleges addon-domaineket.

Alsó sor

Sok ember természetéből fakad, hogy automatikusan a lehető legolcsóbb lehetőség felé halad. És ha az alacsony árak az első számú prioritás a webes host keresésekor, akkor a WebHostingPad valóban nagyon jó ár-érték aránya ennek az alacsony árnak. Azoknak a webmestereknek azonban, akik a sebességet, az rendelkezésre állást vagy a biztonsági mentéseket prioritássá teszik, a WebHostingPad csak frusztrációt okoz. Ha még egy dollár havonta máshol fizet is, akkor ezeknek a népeknek egy csomó fájdalmat fog megmenteni.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

WebHostingPad GYIK

Mikor kezdődött el a WebHostingPad, és mi ezek az értékek?

A WebHostingPad-ot 2005-ben alapították Illinoisban az ipar vezetői és veteránok, akik megbízható, megfizethető tárhelyet kívántak biztosítani. A vállalat kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek elégedettségére, pontosan azt nyújtva az ügyfeleknek, amire szükségük van, így nem kell fizetniük a nem kívánt szolgáltatásokért. Több tanúsítvánnyal, ellenőrzéssel és jóváhagyással rendelkezik néhány, az internetet felülvizsgáló cégtől. A WebHostingPad kiváló szolgáltatást garantál megfizethető áron.

Milyen megosztott tárhely-terveket kínál a WebHostingPad?

A WebHostingPad összes terve a következő korlátlan előnyöket tartalmazza:

 • Tárhely
 • Sávszélesség
 • E-mail fiókok
 • FTP számlák
 • Addon és altartományok
 • MySQL adatbázisok

Ezenkívül ingyenes domain regisztrációt vagy transzfert kínálnak ügyfeleiknek, valamint a cPanel webhely készítőjét. Ezenkívül fejlett biztonsági áttekintést és üzleti könyvtárat is kap.

A társaságnak két külön megosztott terve van: az energiaterv és az energiaterv. A legnagyobb különbség a kettő között a Power Plan Plus néhány extra funkciója, amely fejlett spamszűrőt, ingyenes SSL tanúsítványt, SSH hozzáférést és fejlett webes statisztikákat tartalmaz..

Az árazást az Ön szolgálati időtartama alapján kell meghatározni: az energiagazdálkodási terv egy éve havi 3,99 dollár, a Power Plan Plus egy éve pedig 6,99 dollárba kerül. Ha úgy dönt, hogy három-öt évre feliratkozik az energiagazdálkodási terv szintjén, akkor havonta 1,99 dollárt fog fizetni; a Power Plan Plus ára havi 3,99 USD-ra csökken azon ügyfelek számára, akik négy vagy öt éves szolgálati időre jelentkeznek be.

A WebHostingPad viszonteladói vagy VPS-terveket kínál?

A WebHostingPad hat különböző tervvel rendelkezik a viszonteladói / VPS-terv iránt érdeklődők számára. Virtuális magánszervereiket a VPSDepot táplálja, amely ugyanazt a funkciót teszi lehetővé ugyanolyan költségek nélkül, mint a tipikus dedikált szerverek.

Kezdetbeli tervük, amely hat hónapig 29,95 dollárra kezdődik, 20 GB lemezterületet, 100 GB sávszélességet és 1 GB RAM-ot biztosít. Az ügyfelek egy IP-címet és egy .5 CORE CPU-t kapnak.

A harmadik szint, a prémium terv 160 GB-os lemezterületet, 1 TB-sávszélességet és 4 GB RAM-ot biztosít, havi 49,95 dollárért havonta. Három IP címet és 2 CORES CPU-t is kap.

Legmagasabb szintjük, a kezelt terv, havonta 99,95 dollárba kerül, hat hónapos szolgálat során, három IP-címet, 3 CORES CPU-t és a legmagasabb szintű tárolást biztosít: 300 GB lemezterület, 3 TB sávszélesség és 8 GB RAM.

Között vannak olyan tervek, amelyek lehetővé teszik a szükséges specifikációk megtalálását. Minden VPS-fiók számos ingyenes szolgáltatást tartalmaz, például:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Beállít
 • A webhelyek áttelepítése
 • Tűzfal
 • Viszonteladói fiók

Minden VPS-fiók korlátlan cPanel-fiókokat, domaineket és aldomaineket, e-mail fiókokat és küldéseket, FTP-fiókokat és MySQL-adatbázisokat is kínál.

Milyen a WebHostingPad WordPress tárhely?

A társaság WordPress tervei között szerepel az ingyenes átvitel, az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése és eltávolítása, valamint a korlátlan e-mail fiókok, a parkolt domainek és a tárhely.

A WordPress terveket úgy tervezték, hogy segítsék a WordPress felhasználóit minden képességükben, és különféle sebességjavításokat tartalmaznak, mint például a Cloud Cloud Linux, az SSD tárolás és a globális CDN. Az alapterv, a WordPress körül tervezett cPanellel, havonta 2,99 dollárra kezdődik.

Az alapterv öt helyet biztosít az ügyfeleknek, 1x számítási teljesítménygel.

A középső terv, a WP Pro, amely 3,99 dollár / hónap, 10 webhelytel rendelkezik, kétszeres számítási teljesítménygel, valamint ingyenes automatikus biztonsági mentésekkel rendelkezik..

A WebHostingPad legmagasabb WordPress-tárhely-terve, a WP Premium ingyenes SSL-tanúsítvánnyal, ingyenes automatikus biztonsági mentésekkel és biztonsági mentésekkel, igény szerint WordPress szakértői segítséggel és 25 weboldalak 3x számítási teljesítményével rendelkezik. Ez a terv havi 5,99 dollárban kezdődik.

A WebHostingPad rendelkezik-e uptime garanciával??

A WebHostingPad 99% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, ám az ügyfeleknek csak a garantált mértéket meghaladó 8 óránkénti kompenzációt fogja kompenzálni.

Mit jelent számomra a korlátlan lemezterület??

A WebHostingPad az összes tárhelyfiókot korlátlan sávszélességgel és lemezterülettel kínálja, de fokozatosan növeli a szükséges helyet. Az egyes fiókok mind a lemezterület, mind a sávszélesség korlátozásával kezdődnek, de mivel a webhelyeknek növekedniük kell, mindössze egy egyszerű e-mail kérés a WebHostingPad számára szükséges mindkettő kibővítéséhez. Ennek a rendszernek köszönhetően a vállalat képes optimalizálni a szerver működését, mivel csak a szükséges hely szükséges. Ennek eredményeként az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatás gyorsabb és hatékonyabb.

Mielőtt a vállalat növeli a sávszélességet vagy a lemezterületet, megkövetelik a jelenlegi kvóta teljes mértékű felhasználását, és a webhely tulajdonosának be kell tartania a WebHostingPad általános szerződési feltételeit..

Hogyan lehet a WebHostingPad naprakész??

A társaság egy vállalati blogot nyújt, amely kiemeli az ügyfelek és a felhasználók számára érdekes sokféle információt, kezdve a hibák megvitatását és azok kijavításának módjait, a biztonság fokozásának lehetőségeit, valamint a vállalati változtatások és frissítések beszélgetését, beleértve a jutalmak és válaszok különböző szintjeit. az ügyfelek igényeihez.

A vezetőség nemrégiben lépéseket tett az ügyfelek néhány legfontosabb aggodalmának megoldására, de nemcsak felmérést készített, hogy megtudja, mennyi ellenőrző fiókkezelőt kívánnak számlájukra, hanem frissíti a rendszert is..

 • Frissített számlázási rendszer: A rendszert úgy alakították át, hogy növelje a funkcionalitást, és még könnyebbé tegye a házigazdás-kezelést.
 • Weebly weboldal készítő: A WebHostingPad együttműködésben dolgozik a Weebly-vel, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a könnyen használható épületrendszerhez való hozzáférést..
 • cPanel frissítések: Noha a megfelelő működés előfeltétele a jelenlegi cPanel témák átváltása a Papírlámpás témákra, ezek ugyanakkor megmutatják az ügyfeleknek, hogy a retro felület hogyan változtatja meg a legújabb cPanel felületet jobban, mint az x3 interfész..
 • Frissített szerverek: Az összes szervert frissítik a CentOS legújabb stabil verziójára, egy nagyvállalat, amely még jobb élményt nyújt az ügyfelek számára.
Hogyan kezeli a WebHostingPad a kiszolgálóikat??

Az N + 1 adatközpont Chicagóban található, 24 órás biztonsági szolgálatot, valamint HVAC szellőztető rendszert kínál. Minden héten biztonsági másolatot készítenek az adatközpontról, de a kiválasztott tárhelyi terv alapján gyakrabban készítnek biztonsági másolatot. A heti biztonsági mentés fiókokat és legfeljebb 1 GB webhelyfájlokat tartalmaz, és nem tartalmazza az e-mail címeket, e-mail fiókokat, adatbázisokat vagy nem webhely fájlokat. Az 1 GB-nál nagyobb számlák nem szerepelnek a heti biztonsági másolatban, ám a cég díj ellenében egy egyszeri biztonsági mentést kínál. Felár ellenében igény szerinti szolgáltatást is kínálnak.

Áramkimaradás esetén a WebHostingPad generátor üzemanyagot tart fenn, amely fenntartja az Ön webhelye működését.

Milyen támogatást kínál a WebHostingPad?

A cég 24 órás és hét órás ügyfélszolgálati programja a következő szolgáltatási igényeket fedezi:

 • Web alapú szolgáltatások, például FTP, SSH, cPanel, e-mail, MySQL és php. Biztosítják a szolgáltatások normál működését, és ellenőrzik, ha az ügyfelek úgy vélik, hogy van-e probléma.
 • A kiszolgálókezelés magában foglalja a kiszolgálókon található összes szoftver karbantartását, biztonságát és konfigurálását, beleértve az Apache-t, a MySQL-t és a php-t.
 • Hardver karbantartása rendszeres megfigyeléssel és javításokkal, ha szükséges
 • Szkripttelepítés harmadik féltől származó szkriptekhez, amely nem tartalmaz támogatást, használati információkat, szolgáltatásokat, plug-ineket vagy testreszabást.
 • Az adatmentések nem garantálják a rendes biztonsági mentésekből származó elveszített adatok elérhetőségét. Az ügyfeleknek biztosaknak kell lenniük abban, hogy rendszeresen karbantartanak aktuális biztonsági másolatot.
 • Alapvető e-mail konfiguráció és alapvető FTP kapcsolat

Az ügyfelek felelősek az internetes alapok megismeréséért, valamint a saját domainnevük regisztrálásáért, valamint az összes szkript és alkalmazás működtetéséért.

Élő csevegést, e-mailt és telefonos támogatást, valamint egy ügyfélszolgálatot kínálnak, amely lehetővé teszi támogatási jegy benyújtását. A cég adatbázist tart fenn, amely kérdéseket tartalmaz a legkülönbözőbb operatív témákról, valamint válaszokat ad a Facebook oldalon és a Twitter-fiókban tett megjegyzésekre..

Mi lenne, ha a WebHostingPad nem nekem lenne?

A társaság 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál új ügyfelek számára, legalább három napos előzetes értesítéssel a lemondás előtt.

A VPS lemondását öt napon belül meg kell tenni, és csak a tárhelyszolgáltatásokért fizetett pénzt tartalmazza. egyéb szolgáltatások, például licencek, webhely-készítők vagy IP-címek nem szerepelnek a csomagban.

A WebHostingPad ideális lehetőség az ügyfelek számára, akik olcsó, csontozat nélküli szolgáltatást keresnek megosztott és VPS-tároláshoz. Ideális esetben az ügyfelek rendelkeznek az Internet és a számítógépes alapok gyakorlati ismereteivel, de a vállalat ügyfélszolgálata sok általános helyzetben segíthet.

További információ a WebHostingPad.com webhelyről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map