WPX tárhely (volt a Traffic Planet) Vélemények 2020 május – Tárhely árazás és tervek

Mennyire jó a WPX tárhely (korábban a Traffic Planet)?

A WPX tárhely olyan hosting szolgáltatás, amely a leggyorsabb tárolási sebességre specializálódott. A tervek 24,99 USD-tól kezdődnek havonta, ami némileg drága egyes felhasználók számára, de ez a terv öt webhely tárolására vonatkozik. A magasabb árú házigazdákhoz képest itt sok pénzt kap a pénzedért!


Ugyanakkor javasolunk néhány más hostot a WPX felett. Ha a legjobb WordPress gazdagép-értéket szeretné keresni, lépjen a SiteGround-hez. Ha szuper feltöltött sebességet keres, akkor használja az A2 Hosting szolgáltatást. Ha prémium WordPress gazdagépet szeretne, amely támogatja az 1. szintű támogatást, lépjen a WP Engine vagy a Kinsta oldalra.

WPX tárhely (volt a Traffic Planet) Vélemények 3.1 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (5 szavazatok) Előnyök

 1. Gyors rakodási idő
 2. Rugalmas ügyfélszolgálat
 3. Az alapterv akár öt webhelyet üzemeltet
 4. Ingyenes webhely-migráció
 5. Biztonsági másolatot tart fenn
 6. Könnyen kezelhető felület
 7. Használható más tartalomkezelő rendszerekben is, a WordPress-en kívül

Hátrányok

 1. Magasabb induló ár a terveknél
 2. annyi funkció az interfészen, mint a versenytársak

Az ÖsszegzésAlapi Bolygó azon felhasználókra összpontosít, amelyek a WordPress webhelyeket üzemeltetik, és arra törekszenek, hogy ilyen típusú webhelyek számára ésszerűbb szolgáltatást kapjanak. Gyorsaságot kínálnak a felhasználók számára, mivel erre a WordPress-re összpontosítanak. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

A hivatalos WPX tárhely-áttekintés

A WPX Hosting a WordPress felhasználóit célozza meg, és az általuk kínált sebességgel vonzza őket. Úgy tűnik, hogy sebességük az ügyfélszolgálattal kombinálva tartja az embereket a host szolgáltatásaik igénybevételéhez. Szeretne többet megtudni szolgáltatásáról? Olvassa tovább a további betekintést.

Ez egy szerkesztői vélemény, amely a felhasználói online vélemények tapasztalatain alapul. A végső döntés meghozatalakor el kell olvasnia azokat az értékeléseket is, amelyeket a weboldalukon található információkkal talál.

A WPX tárhely legjobb tulajdonságai

Ezek azok a szolgáltatások, amelyeket a felhasználók feltétlenül szeretnek a WPX tárhelyével kapcsolatban.

1. Sebesség

A felhasználói vélemények többsége megjegyzi, hogy webhelyük sebessége megnőtt az előző tárhelyhez képest. A sok gondolkodásmódban, amely manapság sok ember hajlamos, ez valóban fontos lehet abban, hogy webhelye milyen jól fog teljesíteni a webhelyéhez vonzott kattintások megtartásakor..

wpx világok leggyorsabb cdn

Még a világ leggyorsabb WordPress CDN-jével is rendelkeznek, akár a webhely sebességének akár háromszorosával.

2. Ügyfélszolgálat

Valószínűleg ez volt a második kedvenc szolgáltatás, amellyel a felhasználók e szolgáltatás iránt érdeklődnek. Nagyon elégedettek azzal, hogy milyen gyorsan válaszolnak a jegyekre, miután megtették őket.

Még olyan rosszindulatú programokat is kijavítanak, amelyek támadhatnak az Ön webhelyén!

3. Több webhely

Más szolgáltatások gyakran lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csak egy weboldallal rendelkezzenek az alaptervükhöz, és ezután az árak meglehetősen megemelkednek azon tervek esetében, amelyek több webhely tárolására vonatkoznak. A WPX tárhely segítségével öt webhelyet üzemeltethet alaptervük szerint. Szakmai tervük 15-ig terjed, elitük pedig 35-ig terjed.

Ön társult marketing szakember, vagy valaki, aki csak szereti új webhelyek kiiktatását? Akkor menj a WPX-hez!

4. A webhely migrációja

Az egyik dolog, amely az embereket általában ugyanazon a host szolgáltatással tartja, az, hogy nem akarnak aggódni az egyik szerverről a másikra történő migráció miatt.

wpx tárhely ingyenes migráció

Bízz bennünk, ez fájdalom az A-ban!

Ez nem a WPX tárhely problémája. Ingyenesen kezelik a webhely migrációját, és körülbelül 24 órán belül megteszik. Egyes felhasználók beszámoltak róla, hogy még hamarabb megtörtént a webhelyüknél.

5. Biztonsági mentések

Két héttel napi biztonsági másolatot készít webhelyéről. Ha valami rosszul fordul, díjmentesen visszaállítják a biztonsági másolatba.

6. Interfész

A felhasználói felület, amelyet a felhasználóknak telepítettek webhelyeik kezelésére, nagyon egyszerűen használható. Ez plusz lehet azoknak az embereknek, akik még tanulnak.

7. Tartalomkezelő rendszerek

A WPX nem korlátozza Önt a tartalomkezelő rendszerek vonatkozásában, mint néhány más, a WordPress-re összpontosító gazdagép esetében, tehát ez a tárhelyszolgáltatás más, a WordPress-en kívüli tartalomkezelő rendszerekhez is használható. Ez akkor hasznos lehet, ha már más rendszerek vannak használatban.

A Traffic Planet hosting hátrányai

Most, bár sok pozitív vélemény van erről a hosting szolgáltatásról, ez nem 100% -ban tökéletes. Mint minden cégnél, a felhasználóknak lesznek olyan dolgai, amelyeket javítani vagy megváltoztatni szeretnének. Csak néhány a WPX tárhelyhez.

1. Ár

A legalacsonyabb terv az üzleti terv, és havi 24,99 dollárba kerül. Ez nem túl rossz néhány versenytárshoz képest, tekintve, hogy akár öt webhely tárolását is magában foglalja, ám azoknak, akiknek sokkal egyszerűbb webhelye van, és nem igényelnek nagy sebességet, vannak olyan hosting szolgáltatások, amelyek nem olyan drágák.

2. Jellemzők

Néhány felhasználó úgy érzi, hogy a drágább versenytársaknak van előnye a WPX tárhelyhez képest, mivel több interfész funkcióval bírnak az Ön webhelyén.

Alsó sor

A WPX tárhelyének lényege, hogy elég nehéznek tűnik sok elégedetlen felhasználót megtalálni ezzel a szolgáltatással.

A hosting szolgáltatás teljes hangulata nagyon pozitív.

A felhasználók szeretik, hogy a támogatás milyen gyorsan visszatér hozzájuk, és sokan sokkal gyorsabb sebességet jelentenek webhelyükön, miután áttelepítették őket. Lehet, hogy egy kissé magas az ár, ha egy egyszerűbb weboldallal rendelkezik, amely csak online jelenlétre vágyik, de egynél több webhelyet használó felhasználók imádni fogják azt a megtakarítást, amelyet havonta láthatnak ezzel a házigazdával..

 

WPX tárhely vs WP motor vs HostGator vs Pagely

A WPX tárolását gyakran hasonlítják a nehézsúlyú WP Engine, a nagymárkás HostGator és a nagy tapintású Pagely tárhelyhez. Hogyan lehet összehasonlítani??

wpx tárhely vs wp motor vs hostgator vs pagely

A leginkább a WPX-t szeretjük, ha koncentrálunk a sebességre, az ügyfélszolgálatra és a szolgáltatásokra, miközben továbbra is megfizethető árakat kínálunk a több webhely tulajdonosai számára..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map