000WebHost рецензии май 2020 г. – Ценообразуване и планове за хостинг

Колко добър е хостингът на 000WebHost?

Много хора могат да мислят, че безплатен уеб хостинг доставчик или ще бъде ограничителен в своите функции, ще бъде пълен с реклами или няма да бъде надежден. Аха – разбира се. Има недостатъци при използването на 000WebHost хостинг. Всъщност, същите недостатъци могат да бъдат казани за всеки безплатен уеб хостинг доставчик.


Вижте Официален сайт 000WebHost Отзиви 1.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (6 гласове) Плюсове

 1. Те са безплатни
 2. Те са без реклами
 3. Те предлагат прилична система за поддръжка
 4. Те предлагат няколко безплатни функции извън уеб хостинга

Против

 1. Няколко потребителски жалби
 2. Те слизат като ненадеждни
 3. Те излизат като маркетингова измама

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Нашият официален хостинг преглед 000WebHost

За 000WebHost хостинг могат да бъдат разказани няколко неща. Те получават трите нули от името си от 0,00 долара и това означават. Те са безплатен доставчик на уеб хостинг и няма да ви начислят нито стотинка за хостинг на вашия уебсайт.

Най-добрите характеристики на хостинг на 000WebHost

Много хора могат да мислят, че безплатен уеб хостинг доставчик или ще бъде ограничителен в своите функции, ще бъде пълен с реклами или няма да бъде надежден. Изглежда това не е така при хостинг на 000WebHost.

Те са безплатни

Първото нещо, което ще забележите за хостинга на 000WebHost, е че те са безплатни. Те няма да ви начислят и стотинка за техните услуги. Те нямат модернизируеми функции, с които се опитват да никелират и пробиват път чрез опит да ви накарат да платите. Безплатно означава безплатно. Единственият начин да платите е, ако опаковате уебсайта си и отидете някъде другаде.

Те са без реклами

Те не само няма да наводнят уебсайта Ви с реклами, но също така имате право да хоствате свои собствени реклами на Вашия сайт. За много хора рекламата е източник на приходи. Виждайки как те не получават никакви приходи от реклами, които налагат на вашия сайт, човек може да се чуди как печелят пари.

000WebHost хостинг може да си позволи своите операции, тъй като те са спонсорирани от Hosting24 – платена компания за уеб хостинг и опция за надграждане, ако се окажете, че се нуждаете от платен хостинг.

Те предлагат прилична система за поддръжка

Само защото те ще бъдат домакини на уебсайта Ви безплатно, не означава, че ще откажат да Ви подкрепят. Сега те може да не предлагат денонощна телефонна услуга или дори чат на живо, но те предоставят система за поддръжка на билети за електронна поща. Според моя опит – трябваше да го използвам – не само че бързо отговориха на моето запитване, но и знаеха и ми помогнаха да реша проблема си. Проблемът ми не беше толкова техничен като някои от хората, за които съм чел, но фактът, че не ми се е налагало да дърпам зъби, за да получа поддръжка на безплатна услуга, определено беше плюс. Наистина имах чувството, че имат най-добрите ми интереси.

Те предлагат няколко безплатни функции извън уеб хостинга

Само защото те са безплатен доставчик на уеб хостинг, не означава, че те не са пълни с функции. Те ще ви предложат 1,5 GB дисково пространство, 100 GB трафик, PHP, MySQL, FTP, cPanel, създател на уебсайт, автоматичен инсталатор и други.

Когато сравнявате техните функции рамо до рамо с Hosting24, тяхната версия за надграждане, може да не получите толкова, колкото си мислите, но – отново, това е безплатно. Най-голямата функция, която получавате за това, че имате безплатен доставчик на уеб хостинг, е факт, че те не пречат на работата с уебсайта ви, като принуждават реклами на вашия сайт. Всичко останало е предварително – можете да изградите вашия сайт по желания от вас начин.

Недостатъци на хостинг на 000WebHost

Аха – разбира се. Има недостатъци при използването на 000WebHost хостинг. Всъщност, същите недостатъци могат да бъдат казани за всеки безплатен уеб хостинг доставчик.

Няколко жалби на потребители изобилстват от Интернет

Когато получите нещо безплатно, хората казват, че не трябва да можете да се оплаквате. Ако обаче ще се залозите като надежден и безплатен доставчик на уеб хостинг, тогава трябва да можете да доставяте. Хората, които са имали проблеми с 000WebHost уеб хостинг, са тези, при които смятат, че хостинг доставчикът не е спазил правилата, които са си поставили за себе си. Те се оплакват от изтрити файлове, без опции за архивиране и други.

Те слизат като ненадеждни

При всички оплаквания, които са там, най-често срещаното е, че те са ненадеждни. Имаше едно оплакване, за което прочетох, където използват само 42MB с дисково пространство и уебсайтът им се затвори. Първоначалната причина да се заеме с това, че те пускат някаква измама. Въпреки това, предвид подробностите за това, което клиентът трябваше да каже, и факта, че това не беше комерсиален уебсайт, ви кара да се замислите два пъти. След като сайтът беше затворен, те вече не се считаха за клиент на хостинг на 000WebHost, което ги направи неприемливи за поддръжка на клиенти. Беше вечен Catch-22 с клиента на горчивия край на пръчката.

Те излизат като маркетингова измама

Това не беше моят опит, но беше оплакване на хората. Мнозина ще кажат, че уеб хостингът 000WebHost излиза като измама. Казват, че защото всеки път, когато се нуждае от поддръжка на клиенти, решението им е да ги накарат да надстроят и да платят за своя уеб хостинг. Това ги кара да излязат като маркетингова измама. Безплатно ли е, докато нямате проблеми и след това трябва да платите?

Долната линия

За безплатен уеб хостинг доставчик намерих, че са доста надеждни и приятни за работа. Трябва обаче да взема всичко, което казват, със зрънце сол, просто защото са безплатни. Ако изграждах уебсайт за електронна търговия, не бих избрал хостинг на 000WebHost. Ако обаче просто исках да хвърля няколко снимки заедно, за да ги споделя, това би бил пътят.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

Повече на 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map