1and1 Отзиви: Хостингът на 1 и 1 Ionos е по-добър през май 2020 г.?

Contents

Какво е 1&1 Хостинг на Йонос?

1&1 Хостингът Ionos е ребрандирана версия на 1and1 – немска уеб хостинг компания и регистратор на домейни. Основани през 1988 г., те са сред най-старите уеб хостинг компании, които все още работят.


С центровете за данни в цяла Европа, а също и в Lenexa, Канзас, САЩ, 1and1 е една от най-големите хостинг компании в света.

В края на 2018 г. 1and1 ребрандира, за да стане 1&1 Йонос.

Така че има ново име – полезно ли е??

Колко добър е хостинг 1and1?

1and1 е сред най-известните и най-дълго работещите уеб хостинг марки. Те са наоколо, откакто ПРЕДИ съществуват Google – стари.

Спомням си, че видях техните 6 страници реклами от списания, измазани в бизнес списания – и си спомням, че изглеждат толкова нахални, че никога не бих ги докоснал.

Изглежда, че са пораснали и може да си струва да се снимат за 2019 г. и след това.

Горда начална страница, показваща ви милион опции.

Но освен това признание, няма какво много да ги отличим от стотиците други конкурентни цени и уникално представени уеб хостове на пазара днес. Въпреки че има няколко перки, които идват с регистрация с 1and1, потребителското изживяване е разочароващо и тяхната надеждност няма с какво да се похвалите.

Вижте Официален сайт 1и1 Отзиви 3.3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (5 гласове) Плюсове

 1. Супер евтини встъпителни цени
 2. Неограничено пространство на диска, уебсайтове и възможности за честотна лента
 3. Инструмент за възстановяване на данни от предишните шест дни
 4. Управление на 1and1 домейн и хостинг в един акаунт

Против

 1. Няма поддръжка за чат на живо
 2. Объркване на персонализирано табло за управление без cPanel
 3. Без опции за дистрибутор
 4. Времето за изпълнение и бързината са по-малко от конкурентните

Резюме С такива ниски въвеждащи цени ($ .99 / месец за първата година) и неограничени уеб сайтове и уеб пространство, 1 и 1 хостинг може да бъде доста примамливо. Но с някои сериозни пропуски в производителността и потребителското изживяване, вероятно няма да сте доволни, щом първата година е по-висока и ценовите стойности се възстановяват до нормални цени. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Нашият официален 1and1 хостинг преглед

Има определени предимства да изберете голяма и дългогодишна корпорация като уеб хост и по няколко начина 1&1 Ionos може да има предимство пред други големи имена като GoDaddy.

Това каза, че повечето от добрите неща за 1and1 хостинг не са нищо, което да бъде взривено от. Те предлагат малко, което ги прави уникални или лидер във всяка категория. Освен това установихме, че потребителското изживяване е гранично налудничаво, което е над под средните скорости и производителността. Ние ги препоръчваме, ако вече имате домейн 1and1, или ако сте с приоритет на екстри като кредити в AdWords или може би ако трябва да хоствате куп уебсайтове за много евтини. Иначе има десетки други компании, които предлагат наистина звездни услуги, без толкова много разочарования.

Най-добрите характеристики на хостинг 1and1

Може дори да стигнем дотам, че всички най-добри характеристики на 1and1 всъщност са само области, където те са просто адекватни. Но разбивка по характеристики на най-основния им план всъщност може да сочи към това, че имат предимство пред други големи марки като GoDaddy и HostGator.

Ето индустриалните стандарти, на които 1and1 отговаря без проблеми:

1) Супер ниско въведение цени

1and1 предлага това, което може би е най-добрата сделка за клиенти от първа година на пазара за уеб хостинг. Докато най-основният им план за споделен хостинг струва малко над средните $ 7,99 на месец след първата година, първата ви година на хостинг струва само $ 99 на месец. Това дори бие ултрабюджетен хост WebHostingPad (поне за една година).

2) Неограничена честотна лента, уебсайтове и уеб пространство

Особено, когато се обмисли наред със специалните въвеждащи цени, обещанието за толкова много неограничени възможности е невероятно примамливо. Един случай на използване, в който абсолютно препоръчваме 1and1, е ако трябва да хоствате куп различни уебсайтове за кратко време при строг бюджет. На теория можете да направите това с 1and1 хостинг за под един долар месечно. Нито GoDaddy, нито HostGator не биха могли да направят това за вас.

Разбира се, обещанието за неограничена честотна лента е толкова добро, колкото инфраструктурата, която я поддържа. И ще имаме още много да кажем за представянето на 1and1 в областите на скоростта и продължителността на работа малко по-късно. За друг неограничен план със сходна ценова точка с редовните (невстъпителни) цени на 1and1, вижте DreamHost.

3) Домейнът е безплатен, може да се управлява под един акаунт

1and1 хвърля безплатно име на домейн с всеки закупен уеб хостинг пакет. На всичкото отгоре 1and1 е един от най-често използваните регистратори на домейни в мрежата. Ако някога сте купували имена на домейни от тях преди, можете безпроблемно да хоствате тези сайтове, без да създавате допълнителен акаунт или вход.

4) Отлични пакети за бизнес бонус

Почти всяка хостинг компания предлага някакъв вид бизнес ориентиран бонус пакет. Пакетите, предлагани от 1and1 хостинг, се конкурират с най-добрите. Не само ще получавате безплатни кредити за Google AdWords, Facebook, Bing и Yahoo, но ще получите и SSL сертификат безплатно. 1and1 предлага над сто популярни инструмента за сайтове, като колички за пазаруване, слайдшоута и създатели на сайтове, всички от които вземат едно кликване за инсталиране и са включени в плана ви. Това е един много хубав ловък на това да влезете в леглото с голяма корпорация – те имат връзки и могат да си позволят да ви предоставят много безплатни.

5) 1and1 участва в Зелени хостинг усилия

Тези функции не са непременно свързани с вашия опит с хостинг 1and1, но можете спокойно да знаете, че работите с компанията, която оценява въздействието му върху околната среда. Техните центрове за данни са инсталирани с възобновяем източник на енергия и практикуват напълно безхартийно таксуване – функция, на която много хора се радват. Те не са HostPapa, но можем да оценим техния ким към по-екологичните бизнес операции.

Те са преминали малко по-високо, отколкото сиренето им минало.

Недостатъци на хостинг 1and1

Но перки страхотна хостинг услуга не правят! Ето някои големи проблеми, които ни предпазват от цялостно препоръчване на хостинг 1and1.

1) Обслужването на клиенти е бързо, но не е много полезно

1and1 предлага 24/7 поддръжка по телефон и имейл и в по-голямата си част те бързо реагират. Проблемът е, че техните представители нямат много технически познания и това наистина показва, когато ги получите по телефона. Ако имате какво да ги разгледате и да опишете адекватно проблема си, ще спестите много време назад и напред. Но реалността е, че повечето клиенти не знаят входовете и хоновете на уеб хостинга или точно какъв проблем е задържането на уебсайта им, те просто знаят, че нещо е счупено и трябва да бъде поправено.

В отдела за обслужване на клиенти 1and1 също липсва функция за поддръжка на чат на живо. Малко странно е, че на такава голяма компания с толкова много ресурси би липсвал толкова удобен и широко използван метод за поддръжка.

Тъй като 1and1 съществува от толкова време и обслужва толкова много клиенти, мрежата е обсипана с ужасни отзиви за тях. По-голямата част от тези отрицателни отзиви насочват изненадващо към отдела за обслужване на клиенти. Репутацията на 1and1 наистина ги придвижва и отзивите не се подобряват през годините. Това ни кара да вярваме, че обслужването на клиентите е нещо замислено за тях.

2) Няма cPanel и таблото им за управление е объркващо

1and1 избира да се откаже от индустриалния стандарт за бекенд таблата, cPanel. Това не е задължително само по себе си. Много от високо препоръчителни хостове като Flywheel и Dreamhost използват персонализирано табло. Afterall, cPanel не е най-полираното приложение наоколо и може да бъде малко по-лесно да се ориентирате. Проблемът е, че персонализираното табло за управление на 1and1 всъщност успява да бъде по-малко привлекателно и много по-объркващо от cPanel. Първо, най-изявената област на самото табло е меню с продажби. Второ, нито една от основните, най-често използвани функции (като File Directory или WordPress Installs) не е в ясен изглед. Поне при cPanel, той се използва толкова често, че има много ресурси онлайн, които могат да ви помогнат да разберете какво да правите. Това всъщност не е така с 1and1 и се обаждате на обслужване на клиенти, за да решите един прост проблем от рода на: „Как да добавя друг домейн в акаунта си?“ създава огромна загуба на време с много възможности да бъдете разочаровани допълнително.

3) Неимпресивно време & скорост

Всички проблеми с обслужването на клиентите и объркващото табло може да бъдат простени, ако 1and1 се окаже невероятно надежден и бърз. Но реалността е, че те са просто средни, може би дори малко под средното много време. Времето за зареждане на страницата на 1and1 се намира в диапазона 700-800ms, което ги поставя на бавната страна на кривата на звънеца. И макар да остават верни на своята 99,9% гаранция за продължаване, те не са близо до редиците на ултра надеждни хостове като Siteground или A2 хостинг.

 

Долната линия

Трудно е да се каже не за неограничени уебсайтове и честотна лента за по-малко от долар на месец, но 1and1 дава много други причини да се каже не. Можете да получите много удари за долара си, ако вече притежавате много домейни с тях, но неудовлетворенията, свързани с бързината им, потребителското изживяване и обслужването на клиентите, ще продължат да съществуват.

1&1 Цени за хостинг на Ionos & планове

Какви са вашите възможности за 1&1 хостинг на Ionos?

Това е объркващо, защото всеки уеб-домакин го представя по различен начин. Вашите нужди ще се различават в зависимост от типа сайт, който изграждате.

Какво обичаме в 1&1 Ionos е, че те очертават плановете доста ясно всъщност. Те са прости и точни.

Таблица с цени 1 и 1

Ето бърза разбивка на опциите:

същественБизнесЕксперт
Ценообразуване$ 4 / месец$ 8 / месец$ 14 / месец
Безплатен домейндадада
SSL сертификатдадада
24/7 Поддръжкададада
Уебсайтове1До 5До 50
съхранение10 GB100 GB500 GB
Данни на Guide-Bulgaria.com 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
Имейл акаунти1025500
Безплатен домейндадада
Начална производителност LvlОсновенLvl 1Lvl 3
Защита от зловреден софтуер от SiteLockда
Мрежа за доставка на съдържание (CDN)да
Най-доброто заСтартер стийсГолеми уеб проектиМножество големи уеб проекти

Нашето експертно мнение? Плановете са прилични, но ако сте на конкретна платформа като WordPress, тези хостинг планове са доста основни и може да нямат всички функции, които искате.

Но ако искате основен хостинг, преминете към тези!

И уау те влизат в подробности, ако наистина искате, ето ни превъртане през страницата:

1 и 1 йонови свитъци

Вижте още функции

1&1 Хостинг Q&Като

1&1 е хостинг сайт, който обича да работи както с физически лица, така и с фирми. Ако притежавате малък бизнес или блог, може би сте проучили някои налични хостинг сайтове. Това отнема някои от най-често задаваните въпроси относно 1&1, като ви предоставя повече информация, за да решите за хостинг сайт.

Къде 1&1 имат офиси?

1&1 се намира в целия свят. Те имат офиси в Австрия, Германия, Франция, Испания, Обединеното кралство, Полша, Канада, Италия, Мексико и САЩ. Главното им седалище е в Честърбрук, Пенсиониране в САЩ. Центърът за данни е в Lenexa, KS в зелено съоръжение. Те притежават цялото оборудване, което позволява на потребителите да имат всичко необходимо.

Какво прави хостингът на Windows 1&1 оферта?

1&1 осигурява хостинг за Windows и Linux хостинг за всеки потребител. Можете да използвате 1&1, за да ви помогне да определите коя алея би била по-добра за вас. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с 1&1 за съдействие.

Има ли гаранция за ъптайм?

1&1 дава гаранция за продължаване. Те гарантират продължителност на 99,99%. Ако падне под процента на продължаване, можете да поискате кредит за престой. В зависимост от престоя си, ще получите кредит за престоя.

Възможно ли е да държите множество сайтове и домейни в акаунт?

Да, можеш. Неограничени уебсайтове са достъпни за повечето 1&1 планове, въпреки че броят на базите данни може да има ограничение. Това може да повлияе на броя сайтове, които искате да създадете. Плановете за WordPress имат повече ограничения, а по-евтините планове ограничават клиентите до 1 или 5 сайта.

Какви са опциите за поддръжка?

1&1 предлага различни средства за поддръжка за своите клиенти. 24/7 техническа поддръжка е достъпна чрез телефона, чатове на живо и имейл. Техният GoToAssist е форма на дистанционна помощ. Това изисква софтуер за инсталиране на вашия компютър, и 1&1 можете да получите достъп до вашия компютър от тяхната област.

Има ли гаранция за връщане на парите?

Има 30-дневна гаранция за връщане на парите за тези, които желаят да преустановят услугата. Не всеки облачен хостинг отговаря на условията за получаване на гаранция за връщане на парите, така че ще трябва да се консултирате с 1&1, ако искате да преустановите услугата, за да видите дали отговаряте на условията.

Предлагат ли се инсталатори с едно щракване?

Да, има. Ако използвате Linux, той има Click&Build, пакет за инсталиране с едно щракване. Тя включва над 120 скрипта и уеб приложения за своите клиенти. Ако продължите с този план, той идва с WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB и Moodle.

Ще 1&1 мигрира съществуващ уебсайт?

За съжаление 1&1 няма да мигрираме съществуващ уебсайт безплатно. Можете да го направите сами или да имате 1&1 направете го срещу заплащане. Оборудването 1&1 използване прави разходи, поради което те не могат да мигрират уебсайт безплатно.

Какъв е минималният договор за използване на 1&1?

Когато търсите опции за договор, 1&1 има минимален срок от един месец от повечето им планове. Той е идеален за тези, които искат да превключат, ако не обичат да го използват. Ако не използвате 1&1 за пълните 30 дни, може да имате право да получите пълно възстановяване на сметката си.

Какъв е контролния панел, който се предлага с плана?

Когато се регистрирате за план с 1&1, той ще има собствен контролен панел. CPanel е предоставен, но само за облачни хостинг планове. Ако сте потребител на Windows, имате опции Plesk за контролния панел. Можете да говорите с представител с всякакви въпроси, които имате.

Би ли 1&1 е подходящ за уебсайт за електронна търговия?

Абсолютно. Те имат хостинг планове, насочени към уебсайтове за електронна търговия. Има скриптове и приложения за електронна търговия. Това е част от Щракването&Създайте пакет 1&1 оферти. Ако имате нужда от SSL сертификат, 1&1 ще предостави сертификата за покупка. Можете да използвате отворени приложения като Magento, PrestaShop, osCommerce или Zen Cart за вашата платформа за електронна търговия.

1 е&1 добро за хостинг на изображения и галерии?

Да те са. Предлагат се немерно дисково пространство и честотна лента за всеки план. Щракването&Пакетът за инсталиране с едно щракване има няколко типа скриптове за фотогалерия. Това не трябва да е проблем, освен ако няма големи файлове, които трябва да бъдат изтеглени. Ако имате въпроси относно пакета си, можете да се свържете с 1&1 за отговори.

Мога ли да взема CDN през 1&1?

Да, можеш. CloudFlare е безплатен с някои от хостинг пакетите, включително хостинг на WordPress. Mirage и Railgun са включени в пакета и ако искате да получите Pro CDN пакет, той е на разположение.

Какви пакети са най-добрите за 1&1 основен уеб хостинг?

Има много основни уеб хостинг пакети, налични с 1&1. Те ​​са лесни за използване и лесни за създаване на вашия идеален уебсайт. Пакетът за входно ниво е идеален за уеб разработчици, които искат да започнат от малък бизнес в процъфтяваща компания, предоставяйки инструменти за създаване на прости и оперативни уеб сайтове, базирани на HTML. 1&1 предлага пакет от средно ниво, който е по-мощен, има по-добра производителност и максимално съхранение, което позволява професионално присъствие в мрежата. Премиум пакетът, предлаган от 1&1 има превъзходна производителност и съхранение и включва неограничено уеб пространство и хостинг на няколко сайта едновременно. Тя включва поддръжка за приложение на Expert, която ви позволява да извлечете максимума от софтуера за разработка.

Ще 1&1 предоставя подкрепа за развитие, след като хостинг старт?

1&1 е посветен на работата с техните клиенти и те имат множество начини да ви помогнат да развиете и развиете уебсайта си. The 1&1 Builder на уебсайтове ви предоставя възможност да създадете вашия идеален уебсайт. Простият и интуитивен интерфейс ви помага да създадете своя зашеметяващ и функционален уебсайт. Налични са професионални шаблони за избор и редактиране за настолни и мобилни устройства. NetObjects Fusion позволява на потребителя да има пълен контрол и креативност за своя уебсайт. 1&1 ще помогне на уебсайта ви да хване погледа на хората през 1&1 Информационен бюлетин, изход за социални медии и 1&1 е SEO инструмент за привличане на вниманието на хората. Мощните инструменти за анализ ви позволяват да видите как работи уебсайтът ви и как посетителите използват вашия уебсайт.

Прави ли 1&1 предоставете безплатен уеб хостинг план?

За съжаление 1&1 няма на разположение безплатен хостинг план. Повечето клиенти, които искат професионален уебсайт, който работи 24/7, и оборудването 1&1 употреби са едни от най-добрите. Хостинг пакетите включват уникален домейн, съвпадение на имейл акаунти за техните клиенти и поддръжка за различни езици и бази данни, които са достъпни. Първият месец е безплатен и може да продължи до няколко месеца. Ако изберете да сключите договор, първите няколко месеца са безплатни и плащанията ще започнат, без скрити такси. Ако решите да не подписвате договор, редовната цена ще започне, но все пак ще получите първите 30 дни безплатно. Ако искате да анулирате плана си в рамките на първите 30 дни, ще получите възстановяване. Това е начин да разберете дали ви харесва пакета, за да видите дали той би бил подходящ за вас.

Какви мерки за сигурност са въведени?

Сигурността е важна за всеки клиент и 1&1 се стреми да гарантира защитата на всеки уебсайт. Високопроизводителният център за данни разполага с най-новите технологии. Те имат 300 Gbit / s свързаност (външно) и висока производителност за хостинг на уебсайтове. Подобрената SSL защита включва външна защитна стена, която предотвратява външни атаки. Възстановяването на уеб пространството осигурява безопасност на ценните данни за хостинг на Linux. Ако има атака, администраторите могат да възстановят данни до 6 дни от архивирането на уебсайта. Всички отделни файлове в отделни папки също могат да бъдат възстановени. The 1&1 SiteLock провежда месечни сканирания на приложения, SQL, инжекционни сканирания и кръстосани скриптове на сайта. Всякакви уязвимости са отстранени, преди хакерите да имат шанс да ги експлоатират. Ако отидете с 1&1 Пакет SiteLock Premium, той ще сканира до 500 страници, като дава спокойствие на вашия бизнес.

Какви опции са налични за разширяване?

Всеки път, когато искате да разширите уебсайта си, 1&1 разполага с гъвкави планове. Ако са необходими по-големи възможности за съхранение и производителност, е необходимо просто обновяване. Гео-излишните сървъри 1&1 употреба са най-новите технологии и софтуер. Функциите, достъпни чрез 1&1 може да бъде надграждан по всяко време, включително 1&1 SiteLock Basic и 1&1 CDN. SEO Pro, маркетингът на търсачките и ListLocal са част от основните хостинг пакети. Можете да добавите допълнителни функции, които може да са ви необходими, като ви помага да сведете разходите си ниски и поддръжката до минимум. Приложенията с отворен код, като WordPress, Joomla! и Drupal ви позволяват да добавите функциите в бъдеще. Те изискват само няколко прости кликвания на мишката за инсталиране.

Какви са системата за поддръжка на уеб хостинг 1&1 оферти?

1&1 е развълнуван да обслужва над 13 милиона клиенти и техният опит е осигурил много помощ за всеки клиент. Техните технически експерти са високо обучени и предлагат денонощна поддръжка по телефона и имейл за всяка помощ, от която се нуждаете. На всички въпроси относно техните продукти се отговаря незабавно и можете да намерите подходящия продукт, когато бизнесът ви се разраства. 1&1 е в бизнеса от 2001 г. и те са един от лидерите на хостинг на сайтове. Техното обслужване на клиенти е признато за домакинство на награди и отзиви на клиентите, всички препоръчват 1&1. Дори и да сте работили с хостинг на уебсайтове, 1&1 може да ви предостави всякаква помощ, от която се нуждаете. 1&1 е тук, за да ви помогне да подобрите вашия сайт и да превърнете бизнеса си в успех.

Как мога да вляза в контакт с 1&1 за помощ?

Има няколко различни начина, по които можете да се свържете с 1&1 за всяка помощ, от която се нуждаете. Всички въпроси или затруднения, които имате, можете да се свържете директно с експертите на 1-866-991-2631. Що се отнася до въпросите за фактуриране, можете да се свържете с 1-877-300-8316 за съдействие. Всякакви поръчки за уеб хостинг, можете да го направите онлайн или по телефона чрез отдела за продажби на 1-844-871-2631. Повече на 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map