CoolHandle Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Contents

CoolHandle: Подходящ домакин през 2020 г.?

Тази хостинг компания е основана през 2001 г. от група ИТ специалисти, които искат да влязат в хостинг играта на уебсайтове. Сайтът работи самостоятелно няколко години, докато не беше закупен от ProNetHosting през 2010 г. и оттогава е част от екипа на ProNet. Сайтът се управлява от група за поддръжка от първоначалната компания, както и от новата. CoolHandle е базирана в Лос Анджелис, Калифорния.


Колко добър е хостингът на CoolHandle?

В сравнение с много други хостинг сайтове, CoolHandle не прави нищо революционно. Въпреки че първоначалният екип имаше големи стремежи за промяна на уеб хостинг играта (поне според биографията им), те все още не са изпълнили това обещание. Независимо от това, вие получавате това, за което плащате с тази компания, така че не се включвайте в мисълта, че тя ще направи нещо по-важно от някои от другите хостинг сайтове там.

Вижте Официален сайт Отзиви на CoolHandle 3.1 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Бърза скорост
 2. Наличен VPS хостинг
 3. Отличен при мащабиране на уебсайтове

Против

 1. Поддръжката на клиенти изостава
 2. По-скъпи от други подобни сайтове

SummaryCoolHandle е изключително за базирани на Linux операционни системи, което е нещо с гордост за сайта. Те предлагат три плана за хостинг и три плана за VPS. Можете също да направите препродажба, а те имат и друг тристепенен план за това. Всяко надграждане ви дава повече функции и бонуси, както бихте очаквали, и всичко се мащабира добре всеки път. Като цяло приличен сайт, ако не и забележителен. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Официалният ни преглед на CoolHandleHosting

За тези от вас, които все още се интересуват от CoolHandle, прочетете нататък, за да видите входите и разходите на тази хостинг компания.

Тук ще разберете за техните планове и структура на цените, както и ще видите какво работи и не, така че да знаете какво да очаквате.

Веднага от портата, CoolHandle не изпълнява обещанието си да въведе нови златни стандарти за бързина и надеждност, така че това може да е нещо като червен флаг, ако се притеснявате за това, че компанията стои зад нейната дума.

Като цяло този сайт изглежда се опитва да обслужва малкия бизнес, но не върши фантастична работа да помогне на всеки, който вече не знае какво прави. Поддръжката на клиенти е най-голямото оплакване на този сайт, така че не очаквайте да разрешите проблемите си толкова бързо или ефективно, както при други сайтове.

Най-добрите характеристики на CoolHandle Хостинг

Въпреки че тази хостинг услуга няма нищо наистина забележително, има много предимства от присъединяването. По този начин, ако се регистрирате с CoolHandle, можете да очаквате да получите всичко, което плащате, и след това някои. Имайки това предвид, ето основните характеристики на този сайт.

Бързи и надеждни скорости

В сравнение с някои от хостинг сайтовете там, CoolHandle е по-бърз от повечето. Може дори да сте впечатлени от скоростта, която постигате, което е една от най-добрите функции, които получавате, когато се регистрирате.

Причината за високите нива на скорост е, че CoolHandle има вградени много излишъци и те използват някои от най-добрите мрежи, за да избегнат време на забавяне. Компанията е със седалище в Ел Ей заедно с дванадесет от най-големите интернет доставчици в страната, така че получавате система, която е по-надеждна, отколкото вероятно бихте очаквали.

Също така, CoolHandle използва множество доставчици от първи ред по веригата, което означава, че може да избегне прекъсвания и скокове в онлайн трафика, за да гарантира, че получавате същото ниво на скорост и качество, без значение каква е ситуацията..

Отлична способност за мащабиране

Когато става въпрос за работа с уебсайт, обикновено започвате да ставате малки и да ставате по-големи, докато генерирате повече трафик. CoolHandle върши чудесна работа, като ви позволява постепенно да надграждате уеб страницата си, така че да сте в крак с търсенето. За начало хостинг пакетите са чудесно подредени и след като сте готови да преминете към VPS и посветен хостинг, можете да направите това забележително лесно. Въпреки че всеки раздел има само три нива, за да избирате, получавате толкова, колкото ви е необходимо с всяка услуга.

Групово прехвърляне на домейни

Ако се занимавате с покупка и търговия на имена на домейни, CoolHandle го прави много лесно чрез тях. Цените са прилични и компанията знае как да борави с домейни, за да можете да извлечете голяма полза, ако това е нещо, от което изобщо се интересувате. В момента можете да регистрирате до 18 домейна в сайта.

Бонусни програми

Ако управлявате вашата компания на Linux, тогава ще бъдете повече от доволни от функциите за програмиране, които се предлагат от CoolHandle. Всички нови потребители получават скрипта Fantastico безплатно, което ви позволява да зареждате WordPress, Image Gallery и OSCommerce и други програми. Сайтът е съвместим и с такива програми като Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python и PHP5. Можете дори да получите безплатен пакет за оптимизация на търсачките безплатно, ако сте били толкова склонни.

Другото, което ще ви хареса при CoolHandle е, че той използва популярния cPanel, за да ви позволи да управлявате уебсайта си, което е много по-добре, отколкото да се опитвате да преминете през собствена система.

Долни страни на CoolHandle хостинг

Без значение колко добър е уебсайт или услуга, винаги ще има прикачени негативи към него. В този случай CoolHandle няма много проблеми. Проблемите, които преобладават, обаче могат да бъдат достатъчни, за да изключат повечето хора, така че имайте това предвид, преди да се присъедините.

Ограничено обслужване на клиенти

Едно от най-големите оплаквания на тази компания е, че обслужването на клиентите не се предлага често и може да бъде неефективно на моменти. На уебсайта, той заявява, че има 24/7 доставчици на услуги, но тест на това твърдение доказва, че е най-вече невярно.

От една страна, ако се обадите на екипа за поддръжка, обикновено ще получите някой в ​​кратък период. Въпреки това, когато нещата наистина вървят надолу, е в системата за билети и чат на сайта. Членовете на поддръжката изглежда влизат и се изключват в произволни моменти, което предполага, че сайтът няма голям специализиран екип за справяне с всякакви проблеми.

Като цяло, поддръжката на клиенти е среден в най-добрия и ужасен в най-лошия. Най-разочароващият аспект е, че изглежда не е много последователност, поради което някои от рецензиите са такива противоположности. Ако се свържете с поддръжката, те могат да бъдат приятелски и полезни и бързо да разрешат проблема ви. Въпреки това, ще има моменти, в които не можете да получите отговор за дълго време, което може да бъде разочароващо.

И накрая, сайтът предлага някои видео уроци, за да помогне на клиентите да решават често срещани проблеми, но библиотеката с информация е ограничена и не помага при сложни проблеми, което означава, че ако знаете какво правите, тогава бихте могли да поправите трудно значителни бъгове.

Ценообразуване

Както при всички хостинг сайтове, CoolHandle ви възнаграждава, че се регистрирате за дългосрочен престой. Това означава, че ако ходите месец на месец, ще плащате повече, но ако изберете шест или дванадесетмесечен пакет, тогава бихте могли да плащате много по-малко като цяло. Когато правите един месец наведнъж, ценообразуването на плана варира от $ 29,95 за основния пакет до $ 49,95 за настройката на Pro. Що се отнася до плановете на VPS, вие ще плащате най-малко 49,95 долара, чак до $ 149,95.

Ако обаче решите да закупите дългосрочен план, можете да приключите да плащате само $ 4,95 на месец. Това е звездна ценова точка, но това означава, че сте затворени в услугата за по-дълго време, което означава, че ако имате проблеми или искате да превключите хостове, нямате късмет.

Сайтът предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, но някои потребители съобщават за проблеми с получаването на възстановяване, докато са в рамките на този период. Отчасти това се дължи на непоследователния екип за обслужване на клиенти, но е притеснително, че уебсайтът ще има този проблем на първо място.

Като цяло структурата на цените не е ужасна, но е по-скъпа от други сайтове, които имат подобни характеристики и по-добри системи за поддръжка.

Долна линия:

Ако трябваше да изберете хостинг услуга за вашия уебсайт, вероятно ще е по-добре да потърсите други опции и да сравните цените и функциите. Въпреки че това не означава, че да се регистрирате с CoolHandle е лоша идея, това просто означава, че има толкова много други хостинг сайтове, които имат по-добри услуги и по-голяма стойност, че по някакъв начин побеждават целта на този. Ако вече сте подписали с този сайт, не се чувствайте като трябва да превключвате, особено ако сте доволни от неговата услуга.

Накратко, CoolHandle е прилична уеб хостинг услуга, но можете да направите по-добре.

Вижте още функции

Често задавани въпроси за хостинг на CoolHandle

За да ви помогнем да предоставите възможно най-много информация относно CoolHandle, ние съставихме списък с въпроси, които могат да ви дадат допълнителна представа за тази услуга, така че да можете да влезете с отворени очи. Ако тук не виждате въпрос, на който се нуждаете от отговор, можете да се свържете директно с CoolHandle на уебсайта им за повече информация.

Какви са хостинг плановете, предлагани от CoolHandle?

Сайтът има три различни нива на хостинг: Starter, Business и Pro. Те предлагат едни и същи функции, но вие получавате повече от всичко, докато увеличите мащаба си. Ето какво можете да очаквате от всеки ред.

 • Starter: пет домена, пет паркирани домена, пет поддомейни, пет бази данни MySQL, пет имейл кутии и пет FTP акаунта. Освен това получавате неограничено дисково пространство и честотна лента.
 • Бизнес: сто от всеки елемент, включително домейни, поддомейни, паркирани домейни, бази данни MySQL, FTP акаунти и бази данни PostgreSQL. Освен това получавате хиляда имейл акаунти и неограничено дисково пространство и честотна лента. Има възможност за получаване на специален IP адрес и частен SSL на това ниво.
 • Pro: получавате неограничено количество от всичко. Можете също да получите специален IP адрес и частен SSL.

Що се отнася до профилите на VPS, CoolHandle има друга тристепенна система. Всяко ниво идва с едно безплатно име на домейн и специален IP адрес. Те са очертани, както следва:

 • VPS 01: 512 MB оперативна памет, 20 GB памет и 500 GB честотна лента
 • VPS 02: Един GB RAM, 30 GB памет и 1000 GB честотна лента. Освен това получавате управляван сървър с този пакет
 • VPS 03: Два GB RAM, 60 GB памет и 2000 GB честотна лента. В допълнение към сървъра, можете да получите друг специален IP адрес
CoolHandle предлага специален хостинг на сървъри?

Да, можете да получите такъв вид услуга чрез CoolHandle. Сайтът предлага всички специални сървърни пакети следното: 3GHz процесор Intel, два GB оперативна памет, 160 GB памет (x2) и две TB честотна лента. Със специални сървъри получавате и специален IP адрес и частен SSL сертификат.

CoolHandle работи ли с Windows?

Тъй като в момента работи, сайтът предоставя услуги само за операционната система Linux. Можете обаче да намерите връзка към съвместима с Windows услуга, наречена CoolWinHosting. Въпреки това изглежда, че този сайт е различен от CoolHandle и има различни услуги и цени.

Сайтът предлага ли гаранция за ъптайм?

Да, CoolHandle обещава, че ще изпитате 99,9% ъптайм. Независимите тестове показват, че това е точно.

Мога ли да намеря CoolHandle в социалните медии?

Да, екипът за поддръжка е активен във Facebook и Twitter и те ще взаимодействат с клиенти, които се свързват с тях чрез тези канали.

Предлага ли CoolHandle пълно възстановяване, ако откажа в рамките на гаранционния прозорец?

Да, но само ако купувате стандартен пакет. Ако получите други надстройки или допълнителни, няма да получите възстановяване за тези покупки. В сравнение с други сайтове това изглежда като стандартна политика за връщане.

Сайтът предлага ли услуги за препродажба?

Да, можете да направите препродажба чрез CoolHandle. Сайтът има три нива на обслужване, които отиват от 35 GB дисково пространство и 250 GB честотна лента до 200 GB дисково пространство и 1000 GB честотна лента, в зависимост от вашето ниво. Освен това получавате специални IP адреси и достъп до скриптове като PHP и WordPress.

Има ли такси за създаване на уебсайт чрез тази компания?

Не, няма допълнителни такси за стартиране и работа на вашия сайт. CoolHandle предоставя и безплатен софтуер за създаване на уебсайтове, който да ви помогне да започнете.

Когато казва неограничена честотна лента и дисково пространство, наистина ли е неограничен?

Както при всички хостинг сайтове, никога не можете да получите наистина неограничен от всичко. По този начин ще бъдете ограничени, тъй като компанията сметне за добре, така че не се изненадвайте, ако разберете, че неограниченият план има ограничения.

Мога ли да хоствам сайт за стрийминг на видео през CoolHandle?

Технически, да. Въпреки това ще трябва да сте сигурни, че получавате достатъчно ресурси, за да сте сигурни, че сайтът ви не изостава. За щастие всеки план се предлага с неограничена честотна лента и дисково пространство, но трябва да се уверите, че използвате разширение за възпроизвеждане на видео, за да гарантирате, че възпроизвеждането е надеждно. CoolHandle разполага с разширение FFMPEG, но не е ясно кой слой ще трябва да го накара да работи ефективно и без никакво изоставане.

Има ли реферална програма, предлагана от този сайт?

Да, CoolHandle има програма за награди за клиентите, които насочват нов бизнес към сайта. Точните цени и награди не са посочени, но можете да се свържете директно с компанията за тази информация.

Получавам ли безплатни домейни чрез CoolHandle?

Да, получавате по един безплатен домейн с всеки пакет. Ако обаче искате да имате няколко домейна, трябва да платите за всеки допълнителен отвъд първия.

Мога ли да прехвърля текущия си домейн на този сайт?

Да, CoolHandle ви позволява да прехвърляте домейни към тях срещу номинална такса. Цената ще зависи от разширението, като .com или .net. Те имат списък с цените, наличен на сайта.

Поддържа ли CoolHandle скриптове като Joomla, Magento и Drupal?

Въпреки че сайтът няма тези скриптове на разположение такива, каквито са, теоретично бихте могли да ги поддържате чрез услугата без проблеми. Рамката съществува, за да се случи това.

Сайтът предлага ли резервни услуги?

Не, не става. Въпреки това клиентите имат достъп до инструменти, които ще ви позволят да създадете свои собствени архиви, както сметнете за добре.

CoolHandle има добавени функции за сигурност?

Да, сайтът предлага защитено наблюдение на центъра за данни, което включва антивирусен и антиспам софтуер. Той също така включва 24 // 7 наблюдение на данни.

Как мога да платя за услугите, предлагани от CoolHandle?

Сайтът приема всички основни форми на плащане, включително кредитни карти като Visa и Mastercard, както и PayPal.

Трябва ли да сключвам договор, когато се регистрирам в сайта?

Не, CoolHandle не изисква нито един потребител да подписва договор. Въпреки това, когато получите шест или дванадесетмесечен план за ценообразуване, трябва да откажете в рамките на 30-дневния период, за да получите пълно възстановяване, тъй като тези планове се отстъпват.

Повече на CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map