Domain.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Contents

Колко добър е хостингът на Domain.com?

Един от най-големите доставчици на имена на домейни и хостинг на сайтове в света, Domain.com предлага богат набор от планове, включително VPS хостинг, но е специализиран в достъпен споделен хостинг. Недостатъчните страни не включват гаранция за продължаване на времето и с предимно основните си функции, екстрите ще ви струват повече.


Вижте Официални рецензии на сайта.com Domain 2.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (13 гласове) Плюсове

 1. Бързо време за зареждане
 2. Отзивчиво обслужване на клиентите
 3. Лесна настройка на уебсайт
 4. Функции за сигурност
 5. Полезно обслужване на клиенти

Против

 1. Няма месечни планове, вместо това е годишен план
 2. Екстри ще ви струва повече
 3. Без гаранция за ненавременна работа

SummaryDomain.com е много подобен на много други споделени хостинг марки с ниска цена и не предлага много функции, за да го отличи от останалите. Въпреки това, това може да бъде подходящата достъпна опция за хората, които търсят услуга за хостинг на основно ниво на уебсайта, която прави лесно настройването на уебсайтове. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Нашият официален хостинг преглед на Domain.com

Ако търсите основна дестинация за уеб хостинг, Domain.com може да ви предостави съхранение, имейл и други инструменти, за да ви даде основа, но липсват някои функции и опции за ценообразуване, които предлагат конкурентите му. Те са в същото семейство като Bluehost и HostGator, част от Endurance International Group. 

Най-добрите характеристики на хостинг на Domain.com

Domain.com предлага функции на ниска цена, които ще ви накарат да започнете с уеб хост на входно ниво. Те всъщност нямат нищо, което да се откроява … освен притежаване на Domain.com.

1. Домейн услуги

Услугите в домейна, предлагани от Domain.com, са едни от най-добрите налични. Не само получавате вашето име на домейн, но получавате множество функции, които да комплиментират вашия уебсайт. Неща като заключване на прехвърлянето, пренасочване на URL адреси, препращане на имейл и управление на DNS са от решаващо значение да ви помогнат да стартирате и работите ефективно на уебсайта си. Много други уеб хостинг услуги ви карат да плащате за добавката към уебсайта си, която може да се добави, особено ако планирате да останете дълго време с хостинг компанията. Наличието на всички добавки, които са на ваше разположение, може да направи уебсайта ви по-ефективен и да подобри вашия растеж.

2. Лесна настройка на уебсайтове

Domain.com предоставя множество инструменти за изграждане на уебсайт, включително високо оценения Weebly. Weebly използва функцията за плъзгане и пускане, която ви позволява да изградите атрактивен сайт, който може да включва формуляри за контакт, връзки в социалните медии и други за кратко време. Domain.com ви позволява също да настроите своя уебсайт, работещ с WordPress. Това е лесен процес и след като го инсталирате, можете да създавате публикации и да инсталирате приставки като нормални. Domain.com е оптимизиран за повишаване на производителността на WordPress и позволява автоматични актуализации на софтуера и приставките. Ще можете също така да настроите имейл акаунт за няколко минути, като просто посетите пощенската зона и създадете потребителско име и парола.

3. Цени

Цените за техните планове са достъпни и идват с всичко необходимо за безпроблемно функциониране на уебсайта Ви. Освен ако не планирате да стартирате професионален уебсайт веднага, няма да е необходимо да харчите твърде много пари, за да стартирате всичко и да стартирате. За цената от 9,99 долара годишно човек може да създаде свой личен уебсайт. Това е идеално за онези, които искат да стартират малки, и да променят плана си, когато компанията започне да расте. Няма да намерите твърде много компании, предлагащи по-малко от долар на месец за уеб домейни. Добре е тези, които тепърва започват, докато не са готови да надграждат плановете си.

4. Премиум домейни

Тъй като много домейни са били използвани или вече се използват, получаването на премиум домейн е идеалният начин да изпъкнете вашия уебсайт. com позволява на потребителите да намерят първокласно име на домейн, което да се откроява от тълпата. Въпреки че не е необходимо да е сложно, те могат да ви помогнат да намерите първокласно име на домейн, което ще привлече трафик към вашия уебсайт. След като намерите вашето първокласно име на домейн, можете да го регистрирате веднага, което е идеално за тези, които се нуждаят от стартиране и функциониране на уебсайта им. Използването на първокласно име на домейн е изключително важно за привличане на хора, а уникалното име е идеално за малки фирми.

5. Маркетингови услуги

Когато малък бизнес едва започва, получаването на трафик може да бъде трудно. com предоставя отлични маркетингови услуги, за да помогне на бизнеса ви да расте. Те предлагат първокласни маркетингови услуги, включително цялостно проектиране и маркетингови и дизайнерски услуги. Те работят с Google Apps, оптимизация на търсачки, обработка на кредитни карти и маркетинг на търсачки. Това е идеалният инструмент за тези, които имат проблеми с маркетинга на уебсайта си. Използването на тези инструменти може да помогне на уебсайта да премине към върха на търсене в Google, което позволява на повече хора да посещават уебсайта.

6. Услуги по имейл

Domain.com работи с Google за подобряване на имейл услугите чрез Gmail. Domain.com ще ви даде персонализиран имейл за вашия уебсайт и ще ви позволи да използвате марката си като имейл адрес. Можете да си сътрудничите Gmail и Google Drive, за да улесните всичко. Можете да създадете екип и да общувате с тях и не е нужно да влагате твърде много работа. Ще трябва да влезете, но след като влезете, всичко ще бъде настроено и готово за вас. Можете да получите достъп до имейла от всяко устройство, което ви позволява да влезете в контакт с всеки с бързо натискане на бутон. Цената започва от $ 4.17 на месец, което го прави достъпна за всеки, който иска да надгради своята електронна система.

7. Функции за сигурност

Пакетите за уеб хостинг на Domain.com идват с редица функции за защита. Ще получите директория, защитена с парола и SSL поддръжка. SSL сертификатът ще защитава ценна информация като транзакции с кредитни карти и регистрации.

8. Полезно обслужване на клиенти

Domain.com разполага с телефонна поддръжка 24/7. Те предлагат и система за издаване на билети за заявки за поддръжка. Спешните заявки трябва да се правят по телефона, а на заявките за билети обикновено се отговаря в рамките на 24 часа. Ще имате достъп до базата знания, която обхваща всички основи на хостинг на акаунти, пароли и достъп. Има и ръководство за потребителя и набор от уроци. Персоналът за обслужване на клиенти е дружелюбен, лесен за разбиране и сравнително познаващ.

Недостатъци на хостинг на Domain.com

Въпреки че Domain.com предлага просто създаване на сайт и полезен екип за поддръжка, има някои недостатъци на услугата.

1. Наддаване на имена на домейни

Технологичният свят е конкурентен и е разбираемо, че Domain.com не може да дава имена на домейни наляво и надясно. Трябва да се регистрирате предварително, за да имате шанс да получите име на домейн. Периодът за ранен достъп е добър за стартиране на скок, но това струва допълнително. Единственото добро нещо за това, че не получите домейна, който искате, е, че ще ви бъдат възстановени парите, които сте вложили за регистрация. Въпреки че не е перфектна система, би било добре да знаете какви са вашите шансове за получаване на име на домейн.

2. Въпрос за по-бързо време за реакция

Проблемите могат да възникнат по всяко време и е добре да знаете, че могат да бъдат решени бързо. Докато Domain.com вдига обаждания по всяко време, те могат да започнат да се забавят с някои належащи проблеми. Независимо дали става въпрос за липса на познания за продуктите или дълго време за отговор на запитване, някои проблеми трябва да бъдат решени бързо. Неща, като изключване на имена на домейни, не трябва да се случват, но понякога проводниците се кръстосват. Това се случва, но не трябва да отнеме седмица, за да разрешите прост проблем с нулирането на паролите. Може би може да е полезна по-добра система за билети или обучение.

3. По-лошо административно табло

Изглежда, че администраторският им панел изостава няколко години при актуализациите и подобряването му ще измине дълъг път, за да го направи по-ефективен хостинг сайт. Отнема известно време, за да се заредят страници, което може да бъде разочароващо за всеки, който посещава сайта. Въпреки че предлагат много имена на домейни, те биха могли да подобрят своя админ панел, за да направят хостинга още по-лесен за своите клиенти. Въпреки че може да работи за някои хора, други, които шофират с много трафик, не могат да си позволят да чакат хората да седнат, за да се зареди страницата..

4. Няма поверителност

Когато се разкрие личната ви информация, това може да доведе до множество проблеми. Разкритите са не само няколко бита и парчета от вашата лична информация, но вместо това е почти всичко. Ако не е трябвало да им плащате допълнително, за да скриете личните си данни, това би било идеално. За съжаление, освен ако не платите за тях да скрият информацията ви, вие сте останали. Това може да доведе до много проблеми, така че може би е по-добре да ги платите и личната ви информация да бъде скрита от обществото. Не е идеално, но по-добре от това всеки да разбере каквато и да е информация за вас.

5. Няма месечни планове

Domain.com не предлага месечни месечни опции за уеб хостинг. Трябва да изберете годишен план и няма оферти за спестяване на пари, като се регистрирате за дългосрочен план. Например, вие ще платите същото, ако се регистрирате за една година или три години. Това може да е проблем за хората, които предпочитат да не поемат годишна ангажираност или които биха предпочели да разделят плащанията си в течение на година.

6. Екстри ще ви струва повече

Въпреки че основният план е достъпен, той не предлага много функции. Докато получите това, от което се нуждаете от уеб хоста, може да свършите повече, отколкото бихте направили с различна услуга. Domain.com начислява такса за прехвърляне на домейн, ако искате да прехвърлите URL адрес и много други хостинг услуги не го правят. Ако имате нужда от повече от 100 имейл адреса, ще трябва да надстроите до по-висок план. Основната електронна търговия има ограничения за страници и продукти и липсва други функции като преглед на страници преди публикуването им. За да премахнете тези ограничения, ще трябва да платите за подобрена версия.

7. Без гаранция за ненавременна работа

Domain.com не публикува гаранция за ъптайм, нито дава данни за историята или ефективността на ъптайма на своя уебсайт. Въпреки че заявяват, че правят резервни копия, те не изясняват кога се правят резервни копия или дали те са достъпни за клиентите. Domain.com твърди, че имат съоръжение от първи ред, което предлага съкращаване и 24/7 мониторинг. Въпреки това много отзиви от потребители говорят за лошо време на работа, докато други отзиви нямат проблем с тях, така че не дава на потенциалните потребители ясна картина на времената на работа.

Долна линия:

За тези, които търсят услуга от малък до среден клас, която предлага по-голямата част от функционалността, необходима за хостинг на уебсайт на ниска цена, тогава си струва да разгледат Domain.com. Тъй като основният им акцент е споделени хостинг планове, хостингът, цените и поддръжката са средно средни и ще помогнат на основните потребители да стартират и работят в рамките на няколко минути. Въпреки че ще получите добра подкрепа за общи въпроси и по-малко напреднали проблеми, по-напредналите потребители може да не получат всичко, което искат с Domain.com, тъй като те са склонни да предлагат само основите.

Вижте още функции

Често задавани въпроси на Domain.com

Въведение

Domain.com е хостинг сайт, който има много планове. Той е оценен като един от най-добрите налични уеб хостинг сайтове и е лесно да се разбере защо толкова много клиенти са се присъединили към тях. Ако сте мислили да получите хостинг услуга и още не сте я намерили, можете да помислите да използвате Domain.com.

Този преглед ще разгледа компанията, какви услуги предлагат и какво казват клиентите им за тях. След като прочетете този преглед, трябва да разберете какво прави Domain.com един от най-добрите налични хостинг сайтове.

Какво е Domain.com?

От 2000 г. Domain.com помага на своите клиенти да постигнат своите онлайн цели и е един от лидерите в регистрацията на домейни и уеб хостинга. Техните иновативни продукти и услуги имат отлична стойност и се стремят да зарадват клиентите си. Мисията им е да доставят качествени продукти на качествена цена за своите клиенти и те се гордеят с тази способност.

Те са специализирани в достъпни имена на домейни, уеб хостинг, VPS хостинг, имейл, SSL сертификати, уеб дизайн и онлайн маркетингови услуги. Техните безплатни услуги включват пренасочване на URL адреси, препращане по имейл, заключване на прехвърляне и инструменти за общо управление на DNS. Тези продукти поставят клиента на мястото на водача за неговия уебсайт.

Domain.com наблюдава изключителен растеж през последните години и не е мистерия какво ги прави един от най-добрите налични хостинг сайтове. Те имат отлично задържане на клиенти, което помогна на хората да се присъединят към Domain.com за техните хостинг нужди.

Какво прави Domain.com отличен?

Domain.com предоставя не само хостинг планове за всички, а добавянето им е включено в повечето планове. Неща като заключване на трансфера, пренасочване на URL адреси, препращане по имейл и управление на DNS са включени в повечето от техните планове. Плановете им започват от едва 9,99 долара и включват всичко споменато по-горе.

Ценовите им планове варират в зависимост от всяко име на домейн. Цените, определени на $ 9,99, включват имена на домейни с .biz, .com и .me. Ако търсите професионален URL адрес, .aero, .coop, .jobs, .museum и .tv са на разположение, като тези планове варират от $ 29.99-269.99. Въпреки че професионалните планове са по-скъпи, те предоставят всички услуги, от които човек се нуждае, за да направи своя уебсайт успешен.

Първоначално обобщение

Ако стартирате бизнес или искате да се разширите, Domain.com предлага множество планове, които да ви помогнат да развиете мрежата си. Дори ако създавате частен уебсайт, те ви предоставят всички инструменти, необходими за успеха. Те са внедрили нови фази на TLD, което ги прави по-добри за тези, които само стартират уебсайт.

Въпреки че все още остава да преминете, Domain.com изглежда е един от най-добрите налични хостинг сайтове. Можете да получите всички инструменти, които са ви необходими, за да започнете и техните планове включват много добавяне на това, че другите уеб хостинг сайтове ще ви таксуват да ги включите в плана си. Ако мислите да получите услуга за уеб хостинг, Domain.com е една от най-добрите компании за работа.

Какво казват хората за Domain.com

Много хора са говорили за Domain.com и винаги е добра идея да проверите какво говорят масите. В този раздел ще започнем с хубавите неща, които хората казват, и ще се задълбочим в необузданите отзиви.

Доброто

„Това е една от най-лесните услуги за домейни, които някога съм използвал. Това е проста услуга, която предоставя необходимите инструменти за успех. Това прави другите хостинг услуги да изглеждат затрупани и неорганизирани. Мога да използвам същото вход за домейн за всичко, което ми трябва на моя уебсайт. “

„Откакто започнах да използвате Domain.com, забелязах колко лесно е да използвате функциите. Пълната WordPress, персонализирани имейли и други функции за създаване на уебсайт са точно на ваше разположение. Времето за отговор на имейлите им и коригирането на проблемите се намират бързо и лесно. Въпреки че не съм фен да пазя личната информация скрита, като плащате допълнителна такса, те се отличават в други области. “

„Това е една от най-добрите хостинг компании. Скоростта на сървърите е невероятна, уебсайтовете се зареждат бързо, а техническата поддръжка е знаеща и полезна. Техните страхотни цени не могат да бъдат победени и те знаят как да се грижат за своите клиенти. Винаги препоръчвам Domain.com на моите приятели и колеги въз основа на техните цени и поддръжка на клиенти. “

„Техните функции са като другите уеб хостинг сайтове, но те знаят как да поддържат всичко и да работят. Дори и да имате няколко домейна, те могат да поддържат всичко работещо. Едно от любимите ми неща за Domain.com е, че те са готови да ви помогнат, независимо колко е часът. Това е изключително важно за мен и обичам факта, че мога да им се обадя по всяко време и да се отстранят проблемите незабавно. “

„Докато Domain.com няма всички функции, които имат другите уеб хостинг сайтове, той все още е един от най-добрите налични уеб хостинг сайтове. Можете да изпробвате всички функции, които те предоставят, за да увеличите максимално потенциала на вашия уебсайт. Domain.com разполага с всичко необходимо за стартиране и работа. Не трябва да губите времето си с други уеб хостинг сайтове, когато Domain.com прави всичко, а след това някои. “

Лошото

„Административният панел оставя много да се желае и може сериозно да използва надстройка. Застарелият им администраторски панел отнема много време, а сайтът понякога ще се затвори без никаква провокация. Въпреки че те превъзхождат имена на домейни, ако търсите хостинг, може да искате да преминете в друга посока. Трябва да помислите за получаване на домейн от тях и след това да използвате различна услуга за хостинг. “

„Не съм любител на обслужването на клиентите им и техният регистратор на домейни има нужда от много работа. Когато изпращате прост въпрос, може да мине време, докато получите отговор. Дори да се свържете с човек, той може да не знае за какво говорите и може да мине известно време, за да слезете от телефона. Бих препоръчал да отидете с друга услуга, която има повече познания за техните продукти и колко добре те могат да ви помогнат. “

„Реших да получа име на домейн чрез Domain.com. Когато намерих една, която ми хареса, я сложих в количката си и когато отидох да направя покупката, изскочи грешка. Два дни бях заключена от профила си и опитвах различни средства да се свържа с някого. Изпратих имейл, но не получих отговор. На следващия ден се обадих и ги изчаках да проверят пощата ми, но без отговор. Накрая се свързах с някой, който нулира паролата ми и можех да се върна на моя уебсайт. Не бих препоръчал този хостинг сайт за тези, които се нуждаят от добро обслужване на клиентите. “

„Когато предишните собственици продадоха компанията си на Domain.com, трябваше да проверя собствеността си върху моя собствен домейн. Бях се свързал с тях, за да им уведомя, че ще бъда извън града без достъп до интернет и се уверих, че моят домейн няма да бъде спрян. Те премахнаха информация в DNS регистъра, който не разрешава проблемите правилно. Трябваха няколко часа, за да се оправи и работи. Това беше такъв процес, че вече не можех да използвам тяхната услуга. “

Окончателна присъда

Докато Domain.com има няколко хора, които се оплакват от своите услуги и поддръжка на клиенти, те имат хора, които абсолютно обожават услугата. След като чуете какво трябва да кажат хората за тях, да разгледате техните продукти и да видите какво правят добре и върху какво биха могли да работят, трябва да ви помогне да определите дали Domain.com е подходящ за вас.

Как мога да подновя домейните си?

Когато сте готови да подновите домейните си, можете да преминете през Domain.com. Ще изберете домейните, които искате да бъдат подновени, и следвайте указанията. Ще бъдат публикувани процентите за обновяване на домейна, което ще ви позволи да изберете своя план. Добре е да надградите, ако сте готови. Можете да получите достъп до опциите през контролния панел.

Какво се случва с домейни, които не се подновяват?

Ако не искате да загубите имената на домейните си, трябва да направите някои стъпки, за да защитите вашите домейни, които искате да запазите. Ще получите напомняния 30 дни преди изтичането му и ако не бъде извършено плащане, домейнът ще изтече. Той ще бъде деактивиран и заменен сред други изтекли домейни, заедно с услугите, включени в план. 30 след изтичането им името на домейна ще влезе в публичното пространство, където някой друг може да закупи. Ако изминат 45 дни, без да бъдат заявени, може да се наложат каквито и да било такси за подновяването на името на домейна. В крайна сметка, ако никой не го твърди, името на домейна ще влезе отново в публичното пространство за продажба.

Какво означава, ако домейн е в „Изкупление?“

Когато име на домейн бъде изпратено за обратно изкупуване, то може да бъде закупено от друга страна. Можете обаче да осребрите домейна до 30 дни. Ще трябва да влезете в акаунта си и да подадете билет в системата за поддръжка. Таксите за обратно изкупуване са $ 99,99, като ще трябва да се заплати и нормална такса за подновяване. Когато Периодът на обратно изкупуване приключи, има петдневен цикъл на изтриване, който ще позволи на всеки да се регистрира и получи името на домейна.

Какво става, ако има грешки в информацията за моя акаунт?

Ако забележите грешки в акаунта си, можете да ги промените. Можете да коригирате всички неправилни полета чрез „Промяна на информацията за акаунта“ и да поставите правилната информация. Ако трябва да промените имейл адреса си, отидете на „Промяна на имейл адресите“ и го променете съответно. Може да имате някои проблеми, ако имате повече от един домейн. Можете да промените всяка една, за да ви помогне да завършите актуализираните си промени.

Какво е „автоматично обновяване“ и мога ли да го променя?

Когато дадено име е новорегистрирано, се поставят предпазни мерки за автоматично подновяване. Той предотвратява изплащането на плащанията ви, което води до загуба на име на домейн. Ще останете в пълен контрол със системата за автоматично подновяване и тя се таксува 15 дни преди датата на изтичане. Ако плащането не стане, втори опит ще бъде направен пет дни преди изтичането му. Всяко таксуване се поставя на кредитната карта, която се съхранява при регистрация. Можете да промените информацията за вашата карта, ако тя е изтекла чрез опцията „актуализиране на информацията за кредитната карта“ под екрана за вход. Можете да зададете автоматичното подновяване на името на вашия домейн, така че да не го загубите чрез страницата с информация за вашия акаунт.

Какво се случва, ако автоматичното обновяване не успее?

Най-вероятната причина, поради която вашето автоматично подновяване не е успешно, е, че кредитната карта, която сте имали във файла, не е валидна. Можете да разрешите този проблем, като актуализирате информацията за вашата кредитна карта чрез вашата сметка. Ако е по-малък от 15-дневния период на изтичане, може да се наложи да подновите и името на вашия домейн.

Защо получавам известия за подновяване на домейни на различни имейл адреси?

Най-простото обяснение е, че всеки домейн има различен имейл адрес за всяко име на домейн. Можете да обедините всички имена на домейни в един имейл адрес, трябва да сте сигурни, че информацията ви е еднаква за всяко име на домейн. Можете да влезете в акаунта си и да следвате указанията за всеки домейн, който имате. Можете да промените имейл адреса, така че той да се изпраща само до този, който използвате най-често. Можете да промените имейл адресите си и да го направите по-удобно за вас. Повече на Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map