DreamHost Отзиви – Евтин споделен, хостинг на WordPress? Май 2020 г.

DreamHost Отзиви – Евтин споделен, хостинг на WordPress? Май 2020 г.

DreamHost Отзиви – Евтин споделен, хостинг на WordPress? Май 2020 г.

Contents

DreamHost: Бързо, евтино, добро?

DreamHost има едни от най-добрите средни часове за работа и скоростта на зареждане на страниците на всеки споделен хостинг на пазара.


Плюс това, те предлагат неограничена честотна лента, безплатни имена на домейни, безплатни SSL сертификати и ви компенсират за спадове в продължения. Те наистина предоставят едно от най-добрите налични споразумения за обслужване.

И така, каква е уловката? Dreamhost е по-ценен от средната ви споделена хостинг компания и можете да таксувате само годишно. Предходната цена отклонява много хора.

Но прочетете, за да разберете защо смятаме, че си заслужава.

Вижте Официален сайт DreamHost Редакционен преглед 3.9 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Неограничена честотна лента и дисково пространство
 2. Инсталиране на приложение с едно кликване
 3. 97-дневна гаранция за връщане на парите
 4. Опция за няколко хостинга
 5. 100% гаранция за ненавременна работа

Против

 1. Поддръжка за споделен хостинг изключително ограничен
 2. Няма инструменти за дизайн на уебсайтове
 3. По-ценен от най-споделения хостинг
 4. Само годишно таксуване

SummaryDreamHost може да ви струва двойно или повече от това, което бихте платили за споделен хостинг другаде. Но това не означава, че са завишени! С неограничена честотна лента, безплатни SSL файлове, отлична сигурност и звездни скорости и време за работа, стойността е доста висока. Препоръчваме DreamHost за потребители на споделен хостинг, които знаят, че могат да получат страхотен удар за долара си. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Нашият редакционен преглед на DreamHost 

Основана през 1997 г. от студенти в Harvey Mudd College, DreamHost е сред ветераните на американските уеб хостинг компании. Частната компания е домакин на 1,5 милиона сайта по целия свят и е базирана в Лос Анджелис, Калифорния с офиси в Портланд, Орегон.

Докато DreamHost е сред по-скъпите опции за споделен хостинг, които се предлагат, те предлагат огромна стойност.

С отлични скорости, продължителност на работа, функции, поддръжка и неограничена честотна лента ще спечелите парите си. Това каза, че потребителското им табло не е любимото на всеки и те не са нито най-евтиният, нито най-качественият хост на пазара, но въпреки това имат страхотен баланс за повечето хора.

Най-добрите характеристики на DreamHost планове

DreamHost предлага един от най-добрите уеб хостинг пакети наоколо. Те са супер надеждни, използвайте софтуер с отворен източник и ви дават неограничена честотна лента.

1. Ново за 2019 г.: Плановете на DreamHost са много евтини

Актуализация за 2019 г.: DreamHost има някои от най-евтините и най-добрите цени в споделения хостинг:

начална цена на dreamhost

начална цена на dreamhost DreamHost сподели планове и цени

Преди беше, ако искаш да отидеш с DreamHost, щеше да си готов да разкриеш малко повече месечно от средния си план.

Вече не.

DreamHost съответства на цените на големите момчета като BlueHost, HostGator и GoDaddy. И се борят усилено.

Сега не можем да спорим, че когато спорим за чистото ценообразуване, планът на GoDaddy за $ 1 / месец е доста дяволски евтин, но вие искате да се придържате към хоста в дългосрочен план, а не за цените на subprime, които се превръщат в примамка и превключване.

Определено бихме препоръчали DreamHost, с ръце надолу, на хора, които са обмислили надграждане до по-скъп споделен хостинг вариант, тъй като сайтът им превъзхожда хостинг отдолу на мазето. Функциите предлагат конкурентни много от първокласните планове, за които други доставчици на споделен хостинг заплащат допълнително. Но ако просто искате обикновен сайт на евтина цена и не възнамерявате да използвате тон на дисково пространство или честотна лента, вероятно ще е по-добре да отидете с по-евтина опция, която има ясни граници.

Ето нещото. Ако ги сравните с повече „първокласни“ хостове като WP Engine и Kinsta, бързо ще откриете, че DreamHost е изключително достъпен.

2. Неограничена честотна лента и дисково пространство

Много уебсайтове казват, че предлагат неограничена честотна лента и дисково пространство.

Но това, което те наистина означават, е, че те не поставят ясна граница за вас; те могат да решат във всеки даден момент, ако използвате твърде много място.

Един твърде много шипове в трафика и може да откриете, че акаунтът ви е спрян за злоупотреба с капацитета на споделения сървър. Или вашата хостинг компания може пасивно агресивно да настоява да надстроите до по-скъп хостинг план. Bluehost е добър пример за компания, която раздразни много клиенти, че правят точно това.

DreamHost има само един споделен хостинг план и те наистина предлагат неограничена честотна лента и дисково пространство.

Без суспензии за прекомерна употреба.

Няма по-ценен план, който да ви принуждава.

Ако планирате да отглеждате популярен сайт, това е огромно.

И хардуерът, който всъщност поддържа тежкия трафик. Когато свържете това с факта, че винаги можете да надстроите до VPS сървър или специализиран сървър, небето е границата.

3. Инсталиране на приложение с едно кликване

DreamHost изпълнява техните скриптове по такъв начин, че можете да инсталирате WordPress – заедно с много други различни приложения – с едно натискане на мишката. Тези други приложения включват фото галерии, софтуер за колички, софтуерни приложения за CMS и други.

Хубавото на скриптовете е, че можете да използвате скрипт на друг, без да е необходимо да знаете какъвто и да е код. Вземете скриптите – много от тях са безплатни – и ги инсталирайте на уебсайта си с едно щракване. Като уеб администратор можете да се насладите на факта, че можете да направите вашия сайт да изглежда и да се чувствате, колкото искате, с тази функция.

4. 97-дневна гаранция за връщане на парите

Това всъщност е по-дълго от повечето хостинг доставчици.

Стандартът е 30-дневна гаранция за връщане на парите. DreamHost предлага 97-дневна гаранция за връщане на парите – не е ли това нещо?

97-дневната гаранция за връщане на парите работи така: ако по всяко време анулирате в рамките на първоначалните 97 дни след регистрацията, те ще възстановят 100 процента от парите, които сте платили.

Всеки път, когато се откажете след 97-те дни, те ще ви върнат набраната сума. Това е наистина щедро и също така изглежда особено важно за DreamHost, като се има предвид, че може да се наложи да заплатите предсрочно поне една година (но повече за това по-късно).

Те победиха InMotion хостинг и 90-дневната гаранция за връщане на парите на WebHostingHub с допълнителна седмица.

5. 100% гаранция за ненавременна работа

Докато повечето други доставчици се хвалят с 99% гаранция за продължаване, DreamHost предлага 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина уебсайтът ви е отпаднал, те ще кредитират акаунта ви с един ден безплатен хостинг за всеки час, в който е намален.

Но за късмет за вас (и за отдела за таксуване на DreamHost), те не слизат много често.

DreamHost е средно 99,98% продължаване през последната година.

Единствената хостинг компания, която се справя по-добре от това, е A2 хостинг, на 99,99%

6. Сладки хапчета

Може би наистина не могат да бъдат наречени безплатни, тъй като вие плащате за плана, но ние харесваме, че DreamHost включва куп допълнителни функции в стандартния си споделен хостинг план, за който повечето други хостове таксуват допълнително за.

Ще получите сканиране на злонамерен софтуер, SSL сертификат, множество домейни, безплатно име на домейн, неограничени имейл адреси и възможности и 100 щатски долара в Google AdWords кредит за зареждане.

7. Безплатен уеб хостинг за организации с нестопанска цел

Това е уникална функция за уеб хостинг компания. Ако сте в Съединените щати и управлявате с нестопанска цел, като благотворителна организация или църква, DreamHost ще го домакинства безплатно. Предоставяйки правилната документация от IRS, а именно издаденото от IRS 501 (c) (3) писмо за определяне, DreamHost ще работи с вас и ще ви осигури безплатен хостинг.

Недостатъци на DreamHost 

DreamHost има някои от най-изчерпателните функции на пазара, но има няколко улова. Обмислете внимателно тези точки, преди да дръпнете спусъка.

1. В DreamHost за обслужване на клиенти липсва поддръжка по телефона

Разбира се, тяхната електронна билетна система е доста благоприятна и те бързо помагат чрез чат поддръжка. Но понякога наистина просто искате да говорите с истински човек с истински глас. Ако сте типът, който обича да получава един и същ агент по телефона всеки път, DreamHost не е за вас. SiteGround е нашият далечен и далечен лидер в отдела за обслужване на клиенти (плюс можете да ги позвъните!).

Искате повече страхотни домакини за обслужване на клиенти? Вижте нашия списък с най-добрите от най-добрите.

2. Само един споделен хостинг план

В някои отношения това е полза. Наличието само на един план отнема голяма част от анализа на парализата на избора между различни нива на споделени хостинг планове и ви пречи да плащате допълнително за функции, които не са ви необходими за всеки случай. Въпреки това, не всеки наистина е в състояние да извлече максимума от неограничената честотна лента и много функции на DreamHost. Сайт със само 100 посещения на месец ще плаща същото като сайт със 100 000. Разбира се, натовареният уебсайт получава много. Но не толкова малкото човече.

3. Любовта cPanel? DreamHost не го прави.

DreamHost има собствен контролен панел и не използва типичния за индустрията стандарт cPanel. Това не е толкова измамник, колкото въпрос на предпочитание. Таблото за управление на DreamHost е значително по-модерно изглеждащо от cPanel, но също така може да бъде смущаващо за непосветените. И понякога може просто да е дразнещо да се наложи да научите нов интерфейс, особено ако ежедневно вече взаимодействате с десетки различни. Ако наистина сте доволни от cPanel и не сте склонни да приемете нещо ново, DreamHost може да разочарова.

Долната линия

Ако знаете какво правите, DreamHost може да бъде сбъдната мечта.

Неограниченото дисково пространство и неограничената честотна лента в съчетание със специализиран сървър означава, че уебсайтът ви може да прерасне от създаване до истински блокбастър, без да е необходимо да превключвате на хостинг компании или да надграждате планове.

Обичаме, че DreamHost съществува от 1996 г. Те са независими и предлагат страхотни възможности за начинаещи. Ако решавате между DreamHost и други домакини на масовия пазар, отидете с DreamHost.

Вижте официалния сайтMore на DreamHost.com

Въпроси и отговори на Dreamhost

Въпрос 1
 • Удобно ми е да използвам базирана на Linux система за хостинг операции. Какъв тип хостинг система предлага Dreamhost?
 • Имате късмет, защото Dreamhost не предлага на своите клиенти възможност да използват хостинг система, базирана на Windows. Клиентите получават достъп само до уеб хостинг услуги, базирани на Linux. С тази система получавате редица звънци, които работят, за да гарантират, че новият ви хостинг акаунт ще работи и работи възможно най-скоро..
Въпрос №2
 • Колко дълго важи встъпителната цена?
 • Уводната цена, която плащате на Dreamhost, когато се регистрирате за нов хостинг акаунт, е валидна до края на текущия период на подновяване. По това време цената, която плащате, се увеличава всяка година, когато оставате клиент на Dreamhost.
Въпрос №3
 • Ще мога ли да получа специален сървър и управлявани услуги, когато реша да стана клиент с Dreamhost?
 • Dreamhost ви предлага голямо разнообразие от специализирани сървърни платформи, които са достатъчно разнообразни, за да посрещнете всички хостинг нужди, които имате предвид. По същия начин хостинг компанията предлага и управлявани планове за обслужване, които ви осигуряват безпроблемно хостинг изживяване.
Въпрос №4
 • Dreamhost предлага ли безплатни имена на домейни с техните хостинг планове?
 • Да! Dreamhost ви предоставя безплатни имена на домейни, когато се регистрирате за някой от техните споделени планове за уеб хостинг. Имате над 350 различни разширения на домейни на уебсайтове, от които да избирате, което ви дава повече възможности за уникално име в мрежата, което надхвърля традиционните .com или .net, които всеки обикновено вижда онлайн.
Въпрос №5
 • Мога ли да регистрирам име на домейн в Dreamhost в момента, в който се регистрирам за един от техните хостинг планове?
 • Да! Dreamhost лесно предоставя на своите клиенти, потенциални клиенти и членове на обществеността възможността да закупят имена на домейни за регистрация. Имате възможност да изберете .com, .net., .Info и още, когато създавате своя хостинг план. Всички регистрации на имена на домейни идват със защита на поверителността на домейна без допълнителни разходи за вас.
Въпрос №6
 • Ако не съм доволен от хостинг услугата, която получавам след като се регистрирам в Dreamhost, има ли шанс да си върна парите?
 • Да! Dreamhost предлага на всички свои клиенти гаранция за връщане на парите за 97 дни. Ако след този период не сте доволни от услугата, която получавате, можете да поискате възстановяване. Компанията ви изпраща пълната сума, която сте платили, без да задавате въпроси. Няма опция за възстановяване на средства за покупки на имена на домейни или други продукти, които хостинг компания предлага.
Въпрос №7
 • Dreamhost предоставя ли ми възможност да имам виртуален частен сървър (VPS)?
 • Когато настроите хостинг план с Dreamhost, имате четири отделни VPS опции, които са достъпни във вашия акаунт. Всяка опция се захранва от SSD, което ви позволява да получавате висока производителност при обработка на процесора, конфигурации на твърд диск, памет и честотна лента във вашия акаунт. Най-новата технология ви позволява да получавате и бърз сървър за четене и запис.
Въпрос №8
 • Какви са наличните ми опции за връзка с техническата поддръжка при възникване на проблем с хостинг акаунта ми?
 • Имате три основни опции, от които да изберете, когато се нуждаете от техническа поддръжка. Има програма за поддръжка за обратно повикване на мястото, където провеждате първоначалното повикване, оставяте съобщение, описващо проблема ви и техник за поддръжка връща вашето повикване. Имате и опция за поддръжка по имейл и опция за онлайн билет за клиенти, където техническата поддръжка ще ви помогне онлайн.
Въпрос №9
 • Когато се свържа с екипа за поддръжка на клиенти в Dreamhost, на какъв език мога да очаквам техниците да говорят?
 • Всички техници за обслужване на клиенти и техническа поддръжка за Dreamhost говорят английски. Това включва всеки имейл, отговор на билет за поддръжка или всякакъв друг вид устна и писмена комуникация, която ще имате с компанията. Всеки техен екип за обслужване на клиенти и техническа поддръжка е на разположение 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да намерите подкрепа и чрез канала за социални медии Twitter.
Въпрос №10
 • Откога Dreamhost е в бизнеса?
 • Компанията отвори врати през 1997 г., когато четирима приятели от колежа решиха да се впуснат в онлайн сферата на бизнеса. Те стартираха компанията от общежитие в колеж и имаха за цел да помогнат на хората да намерят място в онлайн общността. Бързо напред към днес, където компанията е дом на приблизително 1,5 милиона различни уебсайтове, които предлагат блог, приложение, електронна търговия и повече за виртуалния свят. Понастоящем те обслужват около 400 000 клиенти по целия свят всеки ден.
Въпрос №11
 • Къде Dreamhost поддържа своите сървъри за центрове за данни?
 • Dreamhost поддържа мрежата си от сървъри за центрове за данни на отдалечено място в Лос Анджелис, Калифорния. Центровете са контролирани с температура и осигуряват денонощна сигурност, за да гарантират, че вашите данни и тези на други клиенти остават в безопасност по всяко време.
Въпрос №12
 • Ще имам ли различни езици за програмиране, от които да избирам, когато използвам Dreamhost за хостинг услугите си?
 • Да! Dreamhost ви предлага възможността да използвате един от няколко популярни езика за програмиране при настройка на вашия акаунт. Можете да изберете от PHP, Perl, Ruby on Rails и Ruby език за вашите програмни нужди.
Въпрос №13
 • Ще имам ли достъпни опции за дистрибутор чрез използване на Dreamhost?
 • Dreamhost има ценна програма за дистрибутори, от която със сигурност ще искате да се възползвате, когато настройвате хостинг акаунта си. Всяка тяхна опция за дистрибутор ви дава шанс да спечелите допълнителен доход чрез различни индивидуални опции.
Въпрос №14
 • Ще имам ли възможност да участвам в партньорска програма при създаване на акаунт в Dreamhost?
 • Разбира се! Dreamhost с гордост предлага на заинтересованите потребители шанс да спечелят допълнителен доход от своите уебсайтове, които се намират в мрежата на Dreamhost от сървъри. Можете да поставяте текстови връзки в цялото съдържание на вашия уебсайт и всеки път, когато посетител на сайта кликне върху тази връзка, печелите пари. Всеки път, когато насочвате приятел или член на семейството си към Dreamhost за техните уеб хостинг нужди, ще получавате 97 долара за всеки нов акаунт, който остава във фирмата.
Въпрос №15
 • Какво е включено в регистрацията на моето име от Dreamhost?
 • Ще се почувства като Коледна сутрин, когато регистрирате ново име на домейн с Dreamhost. Освен че имате над 350 разширения за домейни за избор, вие получавате и управление на DNS, което улеснява актуализацията на вашите сървъри за имена и насочва вашите уеб посетители в правилната посока. Ще имате възможност да персонализирате тези сървъри за имена към нещо, което отразява вашата личност или името на вашия бизнес. Можете да препратите това име на домейн на всяка друга уеб хостинг компания, която желаете и имате възможност да заключите вашия домейн като защита срещу измамници или хакери, ако е необходимо.
Въпрос №16
 • Бих искал да използвам WordPress за моя уебсайт, който искам да хоствам на сървър на Dreamhost. Достъпна ли е тази опция за мен или трябва да избера друга опция?
 • Ще харесате възможностите за хостинг, които Dreamhost предоставя на разположение на вас и други потребители, които искат да използват инструментите на сайт на WordPress. За да създадете хостинг акаунт в WordPress, просто се регистрирате за споделен хостинг план или хостинг план на DreamPress. Всеки план идва с възможността да има подкрепата на знаещ персонал за техническа поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието и може да помогне при всеки възникнал проблем. Вие също така получавате автоматично архивиране и актуализации на системата и достъп до хостинг мрежа, която е на разположение 100 процента от времето, от което се нуждаете от услуга. Когато създавате вашия акаунт в WordPress, можете за няколко минути да добавите всяка тема или приставка, която искате.
Въпрос №17
 • Искам да отворя хостинг акаунт с Dreamhost, но в момента имам уебсайт, който е на друг хостинг сървър. Ще прехвърля ли Dreamhost моята стара информация за акаунта в сървърите им, когато отворя нов акаунт с тях?
 • За съжаление Dreamhost не преминава през стъпките на мигриране на вашия уебсайт от текущото му хостинг местоположение. Те обаче ви предлагат достъп до приятелски и полезен екип за техническа поддръжка, който ще ви помогне да се ориентирате от старото хостинг местоположение до новото ви място на сървърите на Dreamhost. Имате достъп и до форумите за клиенти, където ще намерите ценна информация и съвети от други потребители, които успешно са прехвърлили своите акаунти без проблем. Dreamhost ви предоставя допълнителна помощ, като прави библиотека с изтеглящи се файлове за помощ, които могат да ви помогнат в задачата да прехвърлите и вашия сайт..
Въпрос №18
 • Искам да управлявам няколко уебсайта за различни мои хобита, лични интереси и бизнес начинания. Възможно ли е това с един акаунт в Dreamhost или ще трябва да отворя няколко акаунта, за да се настаня всяко име на домейн?
 • Dreamhost оперира широка мрежа от уеб сървъри, която позволява на компанията да предложи на своите клиенти възможността да притежават и работят толкова имена на домейни, колкото желаят. Можете лесно да имате различно име на домейн за всеки интерес, хоби или бизнес начинание, което ви идва наум. Всяко име на домейн получава отделни лечения t ,, което го прави приемливо за хоста на предимствата на имената на домейни, които Dreamhost предоставя. Ще имате възможност да изберете от над 350 различни разширения за всяко от вашите имена на домейни. Можете да добавяте имена на поддомейни към всеки сайт без допълнителни разходи, ако желаете и всяко име ще има защита на поверителността, запазвайки всички ваши акаунти в домейна възможно най-сигурни от онлайн заплахи.
Въпрос №19
 • Харесва ми да използвам Prestashop софтуер на своите уебсайтове, тъй като е лесен за използване и отговаря на нуждите, които имам за управление на уебсайт за електронна търговия, който получава значителна част от трафика. Ще мога ли да продължа да използвам Prestashop, ако прехвърля всичко към акаунта на Dreamhost?
 • Да, вие ще можете да продължите да използвате Prestashop с лекота в наскоро хоствания си Dreamhost акаунт. Dreamhost има възможността да поддържа този тип софтуер и да ви предостави всички необходими инструменти, за да позволи на вашия уебсайт да функционира правилно в процеса. Вашият уебсайт за електронна търговия ще извлече ползите от достъп до инфраструктура за бърза обработка. Ще харесате възможностите на мрежовата система и споделената платформа за хостинг на мрежи, която Dreamhost предоставя за вашия нов акаунт.
Въпрос №20
 • Една от причините да търся нова хостинг компания са опциите на контролния панел. Настоящата ми хостинг компания не предлага удобна за потребителя функция на контролния панел и намирам, че това е много разочароващо, когато се опитвам да правя промени в моя уебсайт. Какъв тип контролен панел предлага Dreamhost?
 • Бъдете сигурни, че няма да имате проблем с неудовлетвореност, когато използвате контролния панел, който Dreamhost предоставя във вашия акаунт. Използвайки базирана на Linux операционна система, Dreamhost ви предоставя контролен център за c-панел, от който можете лесно да управлявате всеки аспект на вашия хостинг акаунт. С-панелът ви дава достъп до всички ваши файлове на акаунта, информация за базата данни, инсталиране на софтуер и всичко останало, което ви е необходимо за успешно управление на вашия акаунт.
Въпрос №21
 • Настоящият ми хостинг доставчик липсва в отдела за инструменти. Често се оказвам, че прекарвам часове онлайн в търсене на плъгини и други подходящи опции, които ще помогнат на уебсайта ми да работи по-лесно. Ако премина към Dreamhost, какво мога да очаквам да получа, което ще помогне да направя хостинг живота ми малко по-лесен?
 • Небето е ограничението по отношение на това, което можете да очаквате да получите от новия си хостинг акаунт в Dreamhost. Ще можете лесно да управлявате вашия акаунт чрез функционалната система за управление на c-панела, която служи като централен център за всички ваши уебсайтове и хостинг дейности. Имате възможност да инсталирате всяко приложение за приставки или уебсайтове с едно натискане на бутон благодарение на тяхната програма за инсталиране „1 клик“. Съществуват съвременни SSL сертификати, които предпазват хакерите и компаниите за спам да имат достъп до информацията за вашия уебсайт. Вие получавате допълнителна защита от непрекъснато сканиране на злонамерен софтуер, което се извършва зад кулисите. Когато всичко друго се провали във вашия акаунт, има денонощен екип от членове за обслужване на клиенти и техническа поддръжка, който денонощно може да ви помогне с всичко необходимо.

Вижте официалния сайтMore на DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector