Хостинг24 Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Колко добър е хостинг24 хостинг?

Ако имате бюджет, това вероятно е един от най-добрите доставчици на хостинг услуги, които можете да поискате. Hosting24 се фокусира повече върху осигуряването на по-ниска цена, отколкото предлагането на качествен продукт.


Хостинг24 Отзиви 2.6 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Неограничена честотна лента и дисково пространство за споделени хостинг планове
 2. Модел с отлични цени
 3. Безплатна регистрация на домейни
 4. Много от 12 плана за избор
 5. Отлично Uptime

Против

 1. Ограничени възможности за поддръжка
 2. Предлагайте само една операционна система
 3. Техните професионални дизайнерски услуги липсват

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Официалният ни хостинг24 хостинг преглед

Hosting24 е уеб хостинг доставчик, основан през 2007 г. Те се конкурират на принципа, че ако имат ниски цени, ще получат повече клиенти. Донякъде това е вярно. Въпреки това, вие ще получите това, което плащате, когато става въпрос за този хостинг доставчик.

Най-добрите характеристики на хостинг24 хостинг

Ако имате бюджет, това вероятно е един от най-добрите доставчици на хостинг услуги, които можете да поискате. Въпреки че получавате това, което плащате, в някои области получавате повече от това, което плащате – като неограничена честотна лента и дисково пространство.

Неограничена честотна лента и дисково пространство за споделени хостинг планове

Винаги е приятно да видите, че доставчик на уеб хостинг предлага неограничена честотна лента и дисково пространство. Въпреки че е доста често срещан, той не е стандартен. Други доставчици на уеб хостинг услуги ще ви таксуват според размера на честотната лента и дисковото пространство, което използвате. Поне няма да има потребители, които да се оплакват, че сте надвишили месечната си честотна лента. Когато преминете към VPS хостинг, те поставят ограничения както на честотната лента, така и на дисковото пространство. Те обаче предлагат щедри суми.

Модел с отлични цени

За споделен хостинг, който започва от $ 3,99, вие със сигурност получавате парите си. Започвайки с неограничената ширина на честотната лента и дисковите пространства като функция, винаги е хубаво да се види, че те не скупират други функции, само защото плащате по-малко. Това включва седмично архивиране, 99,9 процента гаранция за продължаване и над 50 шаблона, от които да избирате, когато изграждате уебсайта си.

Безплатна регистрация на домейни

Всеки един от техните планове идва с безплатна регистрация на имена на домейни плюс безплатно подновяване, стига да останете клиент. Това е премиум функция, която не се предлага от много доставчици на уеб хостинг услуги.

Много от 12 плана за избор

Хостинг24 като 12 хостинг планове, от които можете да избирате, осем от които са VPS хостинг планове. Не всички са с неограничено дисково пространство или честотна лента. Всъщност всичките им планове за хостинг на VPS имат лимити. Имайки предвид обаче, че тези граници са огромни, е съмнително да се сблъскате с проблеми. Всъщност разликата между осемте различни планове за хостинг на VPS е количеството дисково пространство и честотната лента, които получавате. Започвайки с план №1, получавате 10 GB честотна лента и 1 TB дисково пространство. С всеки следващ план получавате още 10 гигабайта с честотна лента в още един терабайт дисково пространство – до 80 GB трафик и 8TB дисково пространство. Това е повече от достатъчно за много хора.

Отлично Uptime

Те не само имат 99,9 процента гаранция за продължаване, но и доставят. Много потребители съобщават, че сами наблюдават този показател и установяват, че е вярно.

Добри условия за хостинг

Въпреки че е доста стандартно, е хубаво да се види, че условията им за хостинг са месечни месечно. Те не се опитват да поставят вашия договор, нито се опитват да ви накарат да платите за цяла година напред. Може да не е обичайно да намерите доставчик на уеб хостинг, който не прави това, но те са там.

Долни страни на хостинг24 хостинг

Hosting24 се фокусира повече върху осигуряването на по-ниска цена, отколкото предлагането на качествен продукт. Ето какво открихме.

Ограничени възможности за поддръжка

Хостинг24 има система за чат на живо, което е приятно да се види, но освен система за електронна поща и билети, те нямат много друго. Те не предлагат телефонна поддръжка, но смешното е, че предлагат поддръжка чрез факс. Не мога да си представя, че системата им за поддръжка на факс се затъва от употреба.

Може да избирате само една операционна система

Хостинг24 предлага само една операционна система. Те предлагат Linux, а не само всеки вкус Linux – предлагат CentOS. Въпреки че не е ужасен избор, бих искал да видя избора между Windows и Linux. За съжаление, хостинг24 не предлага това.

Техните професионални дизайнерски услуги липсват

Професионалните дизайнерски услуги, предлагани от Hosting24, силно липсват. Дават ви шаблон за попълване. Когато приключите, изпращате готовия шаблон на професионален уеб дизайнер. Това, което правят, е да вземат вашия шаблон, да проектират уебсайта си и да го избутат на живо. Те не ви питат дали сте добре с дизайна или как можете да се чувствате в него. Те просто вземат шаблона ви по номинална стойност, дават на уебсайта ви около два часа работа и след това го избутват на живо. Едва ли бих го нарекъл „професионален“.

Долната линия

Хостинг 24 предлага надеждна уеб услуга. Те обаче липсват в други области. Възможността да изберете вашата система за предлагане трябва да бъде стандартна. Неограниченото дисково пространство и честотната лента трябва да са стандартни за всички планове. Преди всичко, те трябва да предлагат телефонна поддръжка. Въпреки недостатъците им, ако стартирате съвсем нов уебсайт и бихте могли да използвате благоприятните за бюджета опции, предлагани от Hosting24, тогава със сигурност си струва да разгледате.  

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map