InMotion Отзиви: Най-добро за WordPress, VPS, Business? Май 2020 г.

Contents

Какво е InMotion хостинг?

InMotion е уеб хостинг компания, базирана в Лос Анджелис, която съществува от 2001 г. Те са домакини на повече от 300 000 домена по целия свят и притежават втори център за данни във Вирджиния Бийч. Малко по-висок хостинг решение, което предлага на пазара своите клиенти и услуги за уеб дизайн, клиентите на InMotion често са корпоративни, които мащабират да използват своите VPS и специализирани сървърни услуги. Компанията притежава и по-блогър и малък бизнес-хост, наречен WebHostingHub.


Колко добри са плановете InMotion?

InMotion свети в четири от основните категории, които търсим в добра хостинг компания: обслужване на клиенти, бързина, сигурност на данните и време за работа. Те са наистина надеждни, достъпни и ще възстановят редовното архивиране, което правят на вашия сайт без допълнително заплащане. Но има няколко забележителни недостатъци, като бавно време за активиране и подвеждащи ценови планове, които биха могли да бъдат достатъчни, за да ги преодолеят..

Повече за InMotionHosting.com InMotion Отзиви 3.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (0 гласове) Плюсове

 1. Бърза скорост & Надеждно Uptime
 2. Редовни резервни копия на данни & Безплатно възстановяване
 3. Бърза скорост на трансфер
 4. Лесен WordPress & cPanel интеграция
 5. Поддръжка на най-високо ниво

Против

 1. Неясни граници за ограничаване на употребата
 2. Ограничен хостинг на домейни
 3. Бавен период на активиране на сайта
 4. Объркваща структура на цените

SummaryInMotion има много за тях, особено ако сте бизнес за електронна търговия, който търси надеждност от вашия уеб хост. Те са стабилни по отношение на бързината, продължителността на работа, поддръжката и сигурността. Но внимавайте за ограниченията на данните и липсата на прозрачност в цените. Също така, бъдете готови да изчакате, когато настроите вашия сайт. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Официалният ни хостинг преглед InMotion

InMotion е американска хостинг компания с наистина би-крайбрежна привлекателност, с хостинг центрове за данни в Калифорния и Вирджиния. Създадена през 2001 г., InMotion има дълга репутация за предоставяне на специфични за бизнеса опции за хостинг за фирми от всякакви размери, дори предлага персонализирани и специално пригодени планове за по-големи бизнес акаунти.

Най-добрите характеристики на хостинг InMotion

Със скромната начална цена и много функции, които се конкурират с други услуги за споделен хостинг с по-висока цена, InMotion има какво да предложи на бизнес потребителите в търсене на достъпен и мощен уеб хостинг. Ето някои от причините да ги препоръчаме:

SSD хостинг на данни

Като цяло голяма част от света на технологиите преминава към твърди дискове от твърди дискове от по-старите твърди дискове, а InMotion прие пълна SSD възможност за хостинг на данни. Според твърденията на уебсайта им, SSD хостингът осигурява до 20 пъти по-голяма скорост на трансфер на обикновен HDD хостинг. И макар че е почти невъзможно да се извърши изолиран тест, който сравнява двата, тъй като InMotion не предлага никакъв HDD хостинг на данни за справка, със сигурност може да се каже, че SSD технологията е по-бърза и бъдещето на съхранението на данни е почти всяко поле.

Лесна интеграция на WordPress

За много собственици на малък бизнес, които искат да създадат напълно оперативен уебсайт на евтиното, WordPress служи като страхотна платформа с многостранна функционалност и почти неограничен потенциал за уеб дизайн. И InMotion се грижи специално за потребителя на WordPress, като включва функция за инсталиране с едно щракване, за да вдигне вашия сайт WordPress бързо и лесно на сървърите им. В допълнение към лесната инсталация, InMotion разполага и с огромен брой уроци за WordPress на своя сайт, за да помогне на собствениците на бизнес без много опит в уеб дизайн да се възползват максимално от платформата. Техните клиенти са запознати с добавките на WordPress, така че те могат дори да ви помогнат при проблеми, които може да имате, които не са конкретно свързани с хостинга. Това ни отвежда до следващата ни точка.

InMotion Обслужването на клиенти е супер надеждно

InMotion прави смисъл да подчертае своите клиенти и техническа поддръжка на уебсайта си, твърдейки, че всеки от техните представители за поддръжка има средно 4 години опит в уеб хостинг индустрията. Всеки техен мениджър също има средно 10-годишен опит с уеб хостинг, което означава, че когато наберете за помощ, трябва да получите някой, който знае какво правят в другия край на линията. Освен това InMotion осигурява строги вътрешни програми за обучение на целия техен персонал, за да гарантира качеството на подкрепа. Това, което всичко добавя, е бързи времена за поддръжка и знаещ екип за поддръжка, които са невероятно полезни функции за собствениците на бизнес. Плюс това можете да достигнете до тях чрез много различни носители 24x7x365: поддръжка по телефона, чат на живо, билети за електронна поща и форуми за помощ на потребителите (които са много изчерпателни). Няколко страхотни хостинг компании с иначе фантастична поддръжка отпадат в тези области. Например, Dreamhost няма телефонна линия за поддръжка, а гуруто на WordPress в Flywheel работят само редовно работно време.

Отлична ефективност за зареждане и зареждане на страница

Всички забавни функции и полезна поддръжка всъщност нямат значение дали вашият сайт обхожда да се зарежда или непрекъснато се изпуска. InMotion хостингът не пести в тези ключови области, поддържайки отличен рекорд от 99,96% ъптайм и скорости на зареждане на страници, които са поне една трета по-бърза от средната. Бихме ги препоръчали само въз основа на тяхната надеждност.

Автоматизирани архиви & Безплатно възстановяване

Повечето споделени хостинг опции изпълняват някакво редовно архивиране, но много от тях ще ви таксуват допълнително, за да ги възстановите. HostGator, например, архивира вашия сайт веднъж седмично, но изисква да платите 19 долара, за да изтеглите най-новото архивиране. С InMotion можете да имате спокойствие, като знаете, че възстановяването на вашия сайт не струва допълнително. Малката уловка тук е, че те не архивират файлове, по-големи от 10 MB, така че ще трябва да съхранявате своите филми с висока разделителна способност на други места. Ще обсъдим този недостатък, ако го считате за такъв, в следващия раздел.

Freebies & Други приятни докосвания

Има много малки неща, които да харесате и в InMotion. Те включват безплатен плъгин Sucuri с вашия хостинг план, който е доста страхотна компания за сигурност, която премахва злонамерен софтуер и сканира за уязвимости в сигурността на вашия сайт. Те интегрират cPanel в таблото ви за управление, така че не е необходимо да имате множество влизания. Мащабирането до VPS или специален сървър е доста безпроблемно. Те полагат големи усилия за намаляване на потреблението на енергия и са горди да претендират за първия зелен център за данни в Лос Анджелис. Те хвърлят безплатно име на домейн с регистрация. Съчетаването на тези приятни щрихи с тяхната най-висока надеждност на изрязване ги прави лесни за препоръчване.

Недостатъци на хостинг InMotion

Въпреки всички тези надеждни функции, InMotion има няколко недостатъци, които изискват внимание. Все още бихме ги препоръчали на много, но някои от тези минуси биха могли да направят разлика за някои.

Неясни граници за ограничаване на употребата

InMotion предлага неограничено дисково съхранение и разпределение на честотната лента за своите потребители, но с едно важно предупреждение: цялата употреба трябва да е в съответствие с „нормалните модели на използване“. Те строго забраняват всяка дейност, която води до “прекомерна употреба”, но не вършат много добра работа да определят какво представлява прекомерната и редовна употреба по отношение на техните сървъри. Някои потребители са се отказали от хостинг услугите с малко обяснение, различно от това, че участват в „прекомерно използване“ поведение, но без строго определение какво означава това, може да е трудно да се избегне потенциална загуба на услуга.

В някои случаи границите на използване са много ясно очертани и напълно разумни. Например, ще бъдат архивирани само файлове, по-малки от 10 MB, и възстановяванията са безплатни, стига да не надвишавате 3 възстановявания годишно. Но за съжаление, в случай на честотна лента, може да бъде трудно да се прецени какво точно представлява прекомерна употреба.

Ограничен хостинг на домейни

В наши дни неограничен хостинг на домейни в споделен акаунт става все по-стандартен, но InMotion все още поставя строги ограничения за броя на домейните, които всеки потребител може да хоства. За основния план за стартиране потребителите могат да хостват само до две имена на домейни. За Pro план с най-висока цена, потребителите могат да хостват до 25 домейна. Много потребители няма да имат проблеми с тези ограничения, тъй като собствениците на малки фирми обикновено ще имат нужда само от едно или две имена на домейни за техните цели. Фактът, че InMotion обаче има толкова строги ограничения за хостинг на домейни, тъй като индустрията се насочва към по-неограничени модели, е категоричен недостатък за някои уебмастъри.

Бавно да се активира след борда

След като се регистрират с InMotion, те изискват телефонна проверка, а в някои случаи и идентификационен номер на снимка, преди сайтът ви да излезе онлайн. Този процес може да отнеме понякога 48 часа, особено за клиенти, намиращи се извън САЩ, въпреки че не осъждаме тази практика, тъй като добавя допълнителен слой сигурност, който е напълно разбираем и дори похвален, това изоставане може да бъде прекъсвач на сделката за тези, които трябва незабавно да се свържат онлайн.

В цените за InMotion липсва прозрачност, само годишно фактуриране

Ниското уводно ценообразуване от 5,99 долара на месец, рекламирано на целия уебсайт InMotion, важи само ако плащате предварително за две години. Това не е най-лошата сделка, особено ако смятате, че DreamHost ви моли да платите за три години напред, за да получите най-добрата сделка, но все пак може да се почувствате непристойно. Освен това, за разлика от DreamHost, те не предлагат месечен план за таксуване. Всички планове на InMotion за споделен хостинг трябва да се изплащат през годините.

Долна линия:

InMotion предлага полирани и надеждни уеб хостинг услуги, които имат за цел да помогнат на бизнеса да расте. Лесно бихме ги препоръчали на професионалисти, които искат всичките им бази да са покрити с много потенциал за мащабиране. За блогърите, които търсят нещо гъвкаво в евтиното, може да сте по-щастливи с услуга като SiteGround или сестринската компания на InMotion WebHostingHub.

Повече за InMotionHosting.com

Въпроси и отговори на InMotion

С технологиите в наши дни, уеб хостинг услугите стават все по-често срещани от всякога. Докато в старите дни на интернет трябваше да разчитате на един или двама основни играчи, сега можете да се регистрирате с един от десетки различни хостинг сайтове, всеки от които с примамливи оферти и стимули.

Но как да разберете кой е най-добрият? Не можете да прекарате цялото си време в тестване на всеки хост, за да намерите този, който отговаря на вашите нужди, нито можете да търсите в интернет, за да намерите всички отзиви на клиентите, за да получите цялостна картина на въпросния сайт.

За щастие обаче, затова предлагаме завършен Q&Един от най-високо оценените хостинг сайтове онлайн. В този случай имаме InMotion хостинг, който е мощност в тази индустрия и има една от най-уважаваните хостинг програми, които можете да намерите навсякъде.

Но не приемайте думата ни за това, разгледайте някои от най-често задаваните въпроси относно InMotion, за да видите дали в него има всичко, от което се нуждаете или вашата компания. Когато става въпрос за онлайн хостинг, само най-доброто ще се направи, така че не забравяйте да влезете с отворени очи.

Резюме на InMotion

Преди да се потопим в нашия Q&Сесия, първо трябва да ви дадем някаква представа за компанията. InMotion е основана през 2001 г., когато интернет все още беше в своята юношеска възраст. Характерното за тази конкретна хостинг компания е, че тя е собственост на служители, а не традиционна корпоративна настройка. InMotion има две основни места; едната в Ел Ей, а другата във Вирджиния Бийч, Вирджиния. Тъй като те имат два сайта, можете да изберете този, който е най-подходящ за вас, в зависимост от това къде са вашите клиенти. По този начин не е нужно да се притеснявате за значителни времена на забавяне поради това, че сте в различна часова зона.

Водещи въпроси относно хостинг на InMotion

Каква операционна система използва InMotion?

За разлика от повечето хостинг услуги, InMotion работи само на Linux, което означава, че ако вашата компания използва Mac или Windows, няма да можете да ги използвате.

Колко хостинг планове се предлагат?

Когато се регистрирате с InMotion, имате четири различни опции, от които да изберете.

Бизнес хостинг: ако искате стабилна и надеждна мрежа за вашия бизнес, това е пакетът, който трябва да получите. Той е малко основен, но има всички функции, от които се нуждаете, за да поддържате безпроблемно функционирането на вашата компания.

VPS хостинг: за тези, които имат по-стабилен бизнес, който преживява голям растеж, планът на VPS ще бъде по-добър вариант. Този план има много повече инструменти за мащабиране на вашите мрежови решения, така че да не изпитвате прекалено много по отношение на нарастващите болки.

Специализирани сървъри: ако имате огромен онлайн бизнес, който има много трафик, ще искате да настроите специален сървър, така че да можете да обещаете надеждност и сигурни връзки с клиентите си. InMotion улеснява поддържането на голямо онлайн присъствие.

Хостинг на риселър: за тези, които искат да стартират свой собствен хостинг сайт, InMotion ви дава необходимите инструменти за създаване и продажба на домейни на други бизнеси, като улеснява стартирането и работата.

Какъв е процентът на неработно време на InMotion?

Според сайта, можете да очаквате 99,99% продължаване, гарантирано. При тестване на услугите открихме, че това е доста точно. InMotion разполага със специализиран персонал, който е 24 часа в денонощието, който да следи за възникнали проблеми и да ги отстранява в движение. В резултат на това получавате бързо, стабилно обслужване без никакво прекъсване.

Напълно ли е InMotion?

Винаги, когато говорите за хостинг услуги, съкращението винаги е основен проблем. В края на краищата не искате да бъдете оставени в мързел, защото мрежата има проблеми. За щастие, InMotion е фантастичен за изграждането на системи за безаварийна безопасност, за да поддържате вашите сайтове работещи и работещи, независимо какво. Всъщност всички техни сървъри се архивират на всеки 36 часа за безопасност.

Каква поддръжка предоставя InMotion?

Една от ключовите области, в която InMotion процъфтява, е поддръжката на клиентите. Просто казано, ако имате проблем, би трябвало да можете да го решите в сравнително кратък период, без значение колко голям или малък е проблемът. Ето няколко примера за системи за поддръжка, които можете да очаквате с InMotion.

 • уроци: ако имате някакви въпроси или трябва да отстраните неизправности в който и да е аспект от вашата мрежа, компанията предоставя множество подробни уроци, така че вие ​​или вашият ИТ екип да управлявате системата си, без да се налага да се обаждате на InMotion за всеки брой.
 • Информационни статии: за тези, които не са толкова технически специалисти, InMotion разполага с библиотека от информативни и полезни статии, които можете да разглеждате, за да намерите нужната информация в лесна за четене публикация.
 • Директен достъп: ако имате спешна ситуация и имате нужда от нещо, за което да се погрижите веднага, InMotion разполага с огромен екип за поддръжка, с който можете да се свържете по имейл, чат на живо или по телефона. Без значение къде се намирате или през деня, можете да намерите някой, който да ви помогне да коригирате проблема си бързо и без караница.
 • Социална медия: друг начин да се свържете с InMotion за подкрепа е чрез социалните медии. Въпреки че е за предпочитане да се свържете с тях чрез официални канали, все пак можете да видите какво могат да предложат във Facebook, Twitter и Google+ по отношение на съвети или отговори на вашите въпроси.
Преди е хакнал InMotion?

За съжаление, през 2011 г., компанията претърпя голям хак, който засегна над 700 000 потребители. За щастие обаче проблемът беше смекчен от системата за сигурност на InMotion и хакът беше отстранен в рамките на няколко часа. Оттогава не са установени нарушения на сигурността на тяхната система.

Какъв вид контрол предлага InMotion на клиентите?

Когато се регистрирате за хостинг план, можете да получите достъп до контролния панел на Cpanel 11. От там можете да настроите имейл акаунти, информация за вход и настройка на FTP, конфигурация на вашия DNS, дневници и добавки на домейни, както и приложения и функции на Google.

Като цяло можете да управлявате почти всичко, от което се нуждаете, с контролния панел Cpanel 11, като по-лесно се грижите за вашата бизнес мрежа и сте в течение на всички проблеми, които могат да възникнат.

Предлага ли InMotion ексклузивни екстри?

За щастие, когато се регистрирате за бизнес хостинг план, получавате доста допълнителни функции и бонуси, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от вашата мрежа. На първо място, получавате сто долара кредити в Google Adwords, заедно със седемдесет и пет долара кредит за Bing и Yahoo! Търсенията също.

Освен това, вие ще получите собствената система Fantastico, която ви позволява да експериментирате с различни скриптове, за да помогнете да увеличите максимално своя потенциал. Откроените скриптове включват WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal и други. Също така имате възможност да стартирате Magneto, ако закупите специален сървър или VPS хостинг план.

И накрая, вие също получавате достъп до създателя на уебсайтове на InMotion, който може да ви помогне да създадете професионално изглеждащ уебсайт с шаблони, бутони и всичко останало, което ви е необходимо, за да го направите уникален и запомнящ се за вашите клиенти. Можете дори да включите Flash анимации и решения за електронна търговия на вашия сайт с лекота. Има над петстотин различни теми и шаблони, които можете да използвате, за да направите сайта си да се откроява от тълпата.

Какво представлява политиката за анулиране на InMotion?

Технически погледнато InMotion не предлага безплатна пробна версия, което означава, че ако се регистрирате, ще трябва да се откажете, ако не сте доволни от услугата (за разлика от отказ от пълноправно членство преди изтичането на изпитанието ви).

Като се има предвид, компанията предлага гаранция за връщане на парите от деветдесет дни, ако закупите План за бизнес класа (минимум от една до две години) или Виртуален специален план (минимум от шест до дванадесет месеца). Други пакети също имат гаранция за връщане на парите, но това ще продължи до тридесет дни.

Както при другите хостинг сайтове, няма да получите такса за обработка на вашия домейн и може да бъдете ударени с доплащане, ако използвате над 500mb честотна лента, преди да анулирате.

Другото, което трябва да се отбележи е, че компанията има много специфичен метод за анулиране на услуги. Това означава, че не можете просто да подадете заявка с поддръжка на клиенти. Вместо това трябва да следвате инструкциите, предоставени на страницата за анулиране, за да гарантирате, че акаунтът ви е прекратен правилно.

Има ли скрити разходи или такси?

За щастие InMotion има репутация за почтеност, което означава, че не е нужно да се притеснявате, че допълнителни такси ще бъдат проникнали във вашия платежен цикъл. След като влезете в план, ще плащате същата сума завинаги (или докато не вдигнат цените си).

Ако получите хостинг план, ще получите ли безплатен домейн?

Ако се регистрирате с InMotion и получите едногодишен или двугодишен план, тогава ще получите безплатно име на домейн за една година.

Какъв език за програмиране използва InMotion?

Сървърите на компанията използват най-новите версии на MySQL, Apache и PHP. В допълнение, те могат да комуникират с други програми като Ruby, Perl5 и Python, между другото. Единственият език, на който не говорят, е Windows, за съжаление.

Предлага ли InMotion партньорски план?

Ако искате да можете да анализирате и проследявате данните на уебсайта си, тогава можете да закупите партньорски план чрез компанията. Можете също така да получите персонализирани целеви страници и комисиони, добавени към вашия план за ваше удобство.

Какво предлага InMotion с уважение към сигурността?

Компанията има специализиран екип по сигурността, който следи за заплахи 24/7. Те също имат екип за поддръжка, който ще се увери, че вашият акаунт е защитен от хакери и злонамерен софтуер. Освен това те предлагат SSL сертификати. Можете да получите споделен SSL или да закупите собствен, ако искате. И накрая, те предоставят техническа поддръжка, за да се уверите, че вашата мрежа е възможно най-защитена.

Какви видове решения за електронна търговия се предлагат?

Има две основни опции, които можете да изберете за сайтове за електронна търговия. Първият е PrestaShop хостинг, който ви предоставя множество инструменти и функции, за да персонализирате вашия бизнес опит при пазаруване. Има над 270 различни функции, които да ви помогнат да извлечете максимума от вашия сайт.

Второ, InMotion предлага хостинг на OpenCart, който е идеален за малки фирми, които се нуждаят от нещо просто и лесно за настройване. OpenCart е включен безплатно с всички споделени хостинг планове и може да бъде инсталиран в една стъпка за ваше удобство.

Предлага ли InMotion някакви образователни планове за хостинг?

Всъщност InMotion предоставя услуга, наречена Moodle, която можете да използвате за създаване на онлайн класове и управление на образователни данни и услуги. Можете да създавате курсове, да планирате събития и дори ученици от класата през цялата тази универсална програма.

Ако вече имам WordPress сайт, мога ли да го прехвърля в InMotion?

Да, компанията улеснява прехвърлянето на материали, които вече сте създали онлайн. Най-добрата част е, че е много лесно да се направи и е безплатен за прехвърляне, което означава, че можете да консолидирате присъствието си онлайн ефективно и без караница.

Има ли InMotion много възможности за съхранение?

Да, това е друга област, в която InMotion се отличава. Всичките им хостинг планове идват с неограничено пространство на диска, което означава, че ако имате множество изображения, лога или документи за вашия сайт, можете да ги качите, без да се притеснявате, че няма да има място.

Какви опции за плащане са налични?

InMotion е изключително гъвкав, що се отнася до плащането за вашия план. Можете да използвате всяка основна кредитна карта, PayPal или дори чекове и парични преводи. Без значение как искате да го настроите, InMotion улеснява управлението на вашия акаунт.

Има ли InMotion някакви капачки за съхранение или честотна лента?

Технически погледнато, те не го правят. Що се отнася до управлението на бизнес, имате неограничено съхранение на данни и честотна лента, но ако надвишите това, което се счита за „нормално“ количество, може да бъдете ударени с доплащане. Ако се притеснявате да не преминете, тогава можете да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти и да видите дали сте близо до допълнително заплащане. В по-голямата си част обаче те не искат да злоупотребявате със системата, като качвате множество файлове и данни, които не са свързани с управлението на бизнес..

Повече за InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map