JustHost Отзиви Май 2020: Цени, планове, време и статистика

Contents

Какво е JustHost?

JustHost е уеб хостинг доставчик, който предлага Linux базирани услуги за споделен хостинг. JustHost е основана през 2002 г. в Глендейл, Калифорния, и е придобита от Endurance International Group през 2012 година.


Колко добър е хостинг JustHost?

JustHost предлага сравнително стандартни споделени хостинг пакети за доста конкурентна цена. Не е много това, което ги отличава от другите компании, придобити от EIG, по-скоро те демонстрират много от признаците на тази придобивка. Въпреки че може да се изкушите от атрактивни характеристики за въвеждане на цени и регистрация, реално доставената услуга е в най-добрия случай посредствена. JustHost изостава значително от конкурентите си по бързина, продължителност и обслужване на клиентите. Вижте Официален сайт

Само хост хостинг преглед: заслужава изстрел?

Просто домакин – може би имаш приятел, който ги използва и затова си помислил, че си струва да опиташ.

Или сте хостинг с тях от началото на 2002 г. и се чудите дали все още са добри.

Ако се огледате в мрежата, отзивите на Just Host не са твърде приятни.

Ще ви дадем нашето мнение и ще ви позволим да решите.

Изглежда, че споделените хостинг пакети само на Host изглеждат валидни за вашия бизнес: конкурентни цени, ясен и достъпен път за мащабиране, достатъчно място за съхранение и няколко други екстри, които да зареждате.

Качеството на предоставената услуга обаче е заобикалящо. С бавна скорост на зареждане на страниците, под средната продължителност на работа и неудобни практики за обслужване на клиенти, препоръчваме да преминете на Just Host. За приблизително една и съща цена можете да получите подобни пакети с по-добро обслужване с SiteGround или Bluehost (друга марка EIG).

Най-добрите характеристики на хостинг хоста

За да сте сигурни, Just Host предлага някои атрактивни функции, които ги правят заслужаващи да бъдат разгледани. Ето някои причини, поради които може да са ви хванали окото.

1) Конкурентни пакети по отношение на пространството

С най-основния си план Just Host предлага 100MB място за съхранение, 100 имейл адреси, резервни копия и безплатно име на домейн и неограничен месечен трансфер на данни. Това е доста конкурентен пакет за базова цена от 3,50 долара на месец. Съществува и ясен път за мащабиране с Just Hosting, тъй като неограничени домейни могат да бъдат хоствани с тях само за допълнителни 1,50 долара на месец. Лесно е да разберете как някой може да се интересува от Just Host въз основа на цената за единица, предлагана.

2) Незабавна регистрация

Непосредствената сделка за много клиенти, особено международните, е изключително дълъг процес на регистрация. Някои хостове изискват вашата идентификация да бъде потвърдена, а много от тях изискват да ги повикате в работно време, за да завършите проверката си. За всеки, който живее извън Щатите или дори просто в различна часова зона, придвижването на часовете за обаждания е само още една труда, от която всички смятаме, че индустрията би трябвало да е израснала до този момент. За кредита на Just Host, те предоставят вашия сървър моментално. Процесът им на регистрация е лесен и сайтът ви ще бъде готов да стартира на живо веднага след регистрацията.

3) Безплатно име на домейн

Харесваме безплатно име на домейн точно толкова, колкото всеки. И сигурно ако хоствате само с тях в продължение на една година, това ви спестява 10 долара.

Но не е нещо, което ще запечата сделката, а просто нещо хубаво да има

4) 30 дневна гаранция за връщане на парите

Това ни харесва и това е знак за страхотен домакин. Ако са готови да ви върнат пълно възстановяване в рамките на 30 дни, те си заслужават времето. Те са готови да похарчат време и пари, да ви направят щастливи, така че това е категоричен плюс, който нахалният домакин не би направил

5) Подкрепена от голяма компания

Това е едновременно професионалист и противник. Те бяха закупени от EIG още през 2012 г., което е добре от съображения за сигурност. Знаеш, че няма да позволят всичко да се стопи до основи и да продадеш кредитната си карта на хакери. В най-лошия случай те ще ви накарат да се преместите в Bluehost. Недостатъкът е, че те са голяма корпорация. Може да получите бавни времена на чакане, поддръжка на подпарти и общи скучни функции на голяма компания.

6) Интеграция на приложения и безплатни

Ако има какво да се каже в полза на избора на уеб хост с корпоративна собственост, това е, че има определени преки, които да бъдат под формата на лесна интеграция с други корпорации, като Google. Just Host работи безпроблемно с всички стандартни добавки на Google, както и със 100 други платформи с отворен код. Just Host също ще хвърли рекламни кредити в Google и Bing, което е приятен бонус за нов уебсайт, който иска да експериментира с AdWords и SEO.

 

Недостатъци на просто хостинг хостинг

Въпреки че със сигурност има някои неща, на които Just Host върши хубава работа, позицията ни е, че има много места, където те не достигат. Ако скоростта, продължителността на работа и обслужването на клиентите са важни за вас и са за повечето хора, тогава трябва да дадете твърд пропуск на Just Host. Ето още за тези недостатъци, както и някои други проблеми, които вземаме с техните услуги:

1) Под средното за промишлеността в непредвидено време

Средната продължителност на хоста на Хоста за 2015-2016 г. достигна 99.89%. За мирянин това може да изглежда доста добра средна стойност. Но ако се справите с математиката, това означава почти 100 часа престой на година. Освен това, това е значителен начин зад средния отрасъл от 99,96% средно време. Ако уебсайтът ви е монетизиран, всеки час престой ви струва пари – това е нещо, което трябва да бъде внимателно обмислено, преди да изберете Just Host за свой доставчик на уеб хостинг.

2) По-ниска от средните за скорост

Времето за зареждане на страницата е невероятно важно както за класирането на вашата търсачка, така и за цялостното ви потребителско изживяване. Потребителите не само са склонни да отскачат от вашия сайт, ако това отнема твърде дълго време, но Google ще натисне още повече вашия сайт в резултатите от търсенето, ако смята, че сайтът ви е твърде бавен. Ето защо не е малко възпрепятстващо, че средното време за зареждане на страниците на Just Host е с 30-40% по-бавно от средното за индустрията. Със скорост на зареждане на страниците от около 950 мс, те значително изостават от други хостове с подобна цена. A2 хостинг, най-бързият хост, който сме прегледали до момента, зарежда страници за 210ms. Друга компания, притежаваща EIG с подобна цена, A Small Orange, зарежда страници за около 520 минути.

3) Бавна поддръжка на клиенти с Upsells to Boot

Бърз преглед на отзивите на клиентите за обслужване на клиенти на Just Host говори много. Както често се случва с EIG компаниите, оплакванията, свързани с обслужването на клиенти, започват да възникват веднага след придобиването. Просто Хост не е изключение в това отношение. Можете да очаквате да изчакате 10-20 минути, за да се свържете с обслужването на клиентите, или по телефона или чрез незабавен чат. След като го направите, изглежда, членовете им не могат да ви посрещнат там, където се намирате; често ще ви бъдат връчвани връзки към техните страници с често задавани въпроси или препоръки за основно отстраняване на проблеми, които вече сте опитвали. Освен това ще се сблъсквате с продажби на всеки етап. Докато продажбите не са най-лошото, което една компания може да направи на своите клиенти, тази практика е ужасно разочароваща, когато просто се опитвате да отстраните проблем.

4) Сървърни резервни копия не са гарантирани

Just Host изброява седмичните резервни копия на сървъри като една от услугите, които предлагат, нещо, което правят много от конкурентите им, ако не и по-често. Прочетете обаче дребния шрифт и ще видите, че тези резервни копия не са гарантирани. Не е успокоително, нали? Очевидно сигурността на вашите данни не се доверява изцяло на Just Host, така че ако трябва да ги изберете за доставчик на услуги, уверете се, че извършвате ръчно архивиране.

5) Без VPS

Много хостинг доставчици предлагат VPS опция като надстройка от споделен хостинг план. Съкратено за виртуален частен сървър, това означава, че наемате специална част от пространството от сървър. Просто Хост няма тази опция. Освен това Just Host не предлага опции за хостинг в облак. Докато техните споделени хостинг планове мащабни по предсказуем и полезен начин, Just Host не е компанията, която да избира, ако планирате да мащабирате бизнеса си с VPS.

6) Без Catchall имейл

Една от ключовите характеристики, които Just Host липсва, е функция на catchall имейл. Въпреки че Just Host предлага неограничено количество домейни, този имейл може да го направи така, че да пропуснете някои важни имейли.

Долна линия:

Тази цена от $ 3.45 / месец, която ви привлече в Just Host, идва с голяма уловка: вие получавате тази цена само ако сте готови да закупите техните услуги за 3 години. Особено като се има предвид, че гаранцията им за връщане на парите е налична само за първите 30 дни на услугата, това е много голям парченце пари, от което се иска да ги разредите предварително. Въпреки че мнозина ще се радват да платят предварително за правилната услуга, като се имат предвид всички неща, Just Host не е най-убедителният случай, защо трябва да се привържете към тях за толкова дълъг период от време. Ако искате да изберете хост с корпоративна собственост, препоръчваме вместо това GoDaddy или HostGator, където бизнес моделите са по-зрели.

Вижте още функции JustHost Отзиви 2.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Бързо настройване
 2. Ясен път към мащаб със споделен хостинг
 3. Конкурентни космически предложения
 4. Безплатен домейн

Против

 1. Няма VPS
 2. Няма Catchall имейл
 3. Обратните прозорци не са гарантирани
 4. Обслужването на клиенти е Lackluster
 5. Под средна скорост и време за работа

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost Въпроси и отговори

С толкова много налични опции за уеб хостинг, как да разберете коя услуга е най-подходящата за вашия бизнес уебсайт или сайтове? Знаем, че това може да бъде трудно решение, така че затова правим по-голямата част от изследванията за вас. Обмисляли ли сте да използвате JustHost за нуждите на вашия уеб хостинг? Ако е така, вие сте на правилното място. В тази статия ще започнем с обширни секции с често задавани въпроси (FAQ), които съдържат информация за най-често срещаните проблеми. След това ще разкрием защо да избираме JustHost може да е добър избор за вас. Да започваме:

JustHost предлага ли Linux или Windows хостинг?

Услугите им за уеб хостинг са само Linux и не включват хостинг на Windows.

Ще се опита ли JustHost да ми повиши месечната цена, когато дойде време за подновяване на договора ми?

Когато подпишете първите си условия, ще получите отстъпка. След това всеки път, когато подновите, ще бъдете таксувани по редовната цена за вашия план за услуги.

Плановете JustHost включват ли безплатен домейн?

Да, всички планове на JustHost включват единна безплатна регистрация на име на домейн. Ако имате споделен план, той е безплатен само за една година.

Ако имам престой, JustHost ще ми предостави ли възстановяване?

Не. Уеб услугите JustHost нямат гаранции за продължаване, така че няма да получите нищо обратно за престой.

Има ли JustHost гаранция за връщане на парите?

Да, ако решите да отмените услугата си в рамките на 30 дни, можете да получите пълно възстановяване на цената на вашия план. След 30-дневния период възстановяването на суми се извършва за частта от месечната услуга, която не е била използвана. Може да бъдете таксувани за имената на вашите домейни, ако прекратите договора си.

JustHost предлага ли планове за хостинг на виртуален частен сървър (VPS)?

Да, абсолютно го правят. Те предлагат четири различни избора на VPS хостинг, така че можете да изберете този, който ви е нужен.

Има ли JustHost клиентска поддръжка телефонен номер, където мога да се свържа с тях?

Да, тяхната поддръжка на клиенти е достъпна за вас чрез чат на живо и телефон 24/7.

Какви езици за програмиране поддържа JustHost?

JustHost поддържа всички езици, които работят на Linux сървъри, включително PHP, Python, Perl и Ruby on Rails.

Има ли опции за дистрибутор, ако избера JustHost?

Не, те не предлагат планове за дистрибутори.

Ще ми помогне JustHost да прехвърля съществуващия си уебсайт на техните сървъри?

Не, те няма да JustHost не предлага всякакъв вид услуги за трансфер на уебсайтове.

Мога ли да имам повече от един уебсайт в акаунта си наведнъж?

Разбира се, всеки план JustHost включва неограничени имена на домейни, така че можете да имате толкова уебсайтове, колкото искате.

Има ли софтуер за контролен панел, включен в плана JustHost?

Да, получавате cPanel софтуер с всеки хостинг план.

Какви методи на плащане приема JustHost за извършване на месечните или годишните плащания?

Те приемат чек, паричен превод, Discover, American Express, Visa, MasterCard и PayPal за редовни плащания за услуга.

Мога ли да създам моя уеб хостинг акаунт за извършване на месечни плащания?

Да, можете да плащате за вашите уеб хостинг услуги във всеки избран от вас цикъл на фактуриране: седмично, месечно или годишно. Само не забравяйте, че ако решите да анулирате, възстановяването на сумата ще бъде заплатено за оставащия срок от вашия платежен цикъл.

JustHost предлага ли всякакъв вид резервни услуги?

Не. Въпреки че могат да изберат да архивират вашите сайтове по свое усмотрение, те не гарантират никакъв вид услуга за архивиране. Вие носите отговорност за собствените си резервни копия извън сайта.

Студентите, училищата или организации с нестопанска цел получават отстъпка за използване на JustHost услуги?

Студентите в участващите университети може да отговарят на условията за намалени цени за използване на JustHost за техните уеб хостинг услуги.

Кой план JustHost е най-добрият за поточно видео?

Всички планове JustHost са еднакво добри в поточното предаване на висококачествено аудио и видео.

Къде се намира уеб хостинг услугата JustHost?

JustHost има център за данни, разположен в Чикаго, Илинойс, с над 2000 сървъра и четирима техници на място по всяко време.

Има ли JustHost блог и те ли са в Twitter?

Те имат блог, но последният запис беше много отдавна. Последният запис в Twitter беше дори по-далеч назад от публикацията в блога, така че те не са активни в нито един от тях.

Мога ли да използвам WordPress за услугата JustHost?

Разбира се можете да. WordPress се поддържа изцяло с помощта на тази уеб хостинг услуга.

Защо трябва да изберете JustHost
 • Когато се регистрирате за JustHost услуги, получавате една безплатна регистрация на име на домейн. Или, ако решите, можете да прехвърлите име на домейн вместо това.
 • Можете да хоствате колкото искате домейни от вашия сървър. Когато се регистрирате за JustHost, получавате предимството да можете да управлявате всичките си уебсайтове от един контролен панел. Имайте толкова или малко уебсайтове, колкото са ви необходими, защото няма ограничение.
 • Получавате страхотно ъптайм. Въпреки че продълженията не са гарантирани в JustHost, те работят за да ви осигурят надеждна и сигурна хостинг платформа. Всичките им сървъри разполагат с технология на четириядрен процесор, а резервното захранване се осигурява от генератори. Центърът за данни се следи по всяко време, така че всякакви проблеми могат да бъдат решени почти незабавно.
 • Поддръжка на клиенти, която винаги е налична. С тази уеб хостинг услуга можете да очаквате да разрешите всички проблеми бързо и лесно, тъй като те винаги разполагат с техници. Можете да се свържете с тях чрез три лесни метода: имейл, чат и телефон. И трите канала могат да се използват 24/7 за ваше удобство.
 • Достъпно е и е неограничено. Тъй като ъптаймът не е гарантиран в JustHost, те могат да ви предложат по-добри цени от някои от по-известните уеб хостинг услуги. Това, което ви дават тук, е услуга на стойност с неограничено всичко. Неограничен хостинг на домейни, неограничен брой имейл акаунти, неограничен пренос на уебсайтове и неограничено пространство за съхранение. Получавате повече и плащате по-малко, но бихте могли да преживеете престой.
 • Можете да се интегрирате с контролния панел. Вие получавате cPanel софтуер с вашия JustHost договор, който ви позволява да настроите уебсайтовете си така, както искате и да ги популяризирате много по-ефективно. Можете да използвате рекламни инструменти, да инсталирате приложения и дори да използвате дизайни на шаблони, за да направите много по-добър мениджър на уебсайтове.
 • Просто е. За разлика от други уеб хостинг компании, JustHost се опитва да поддържа всичко възможно най-просто, за да няма объркване. От регистрацията до използването на софтуера на контролния панел всичко е настроено така, че да улеснява нещата. Целият им процес е предназначен да улесни живота ви, а не по-сложен.
 • Получавате cPanel. Този софтуер за интерфейс на контролния панел е победител по причина. Той е много лесен за използване, така че можете да управлявате всеки аспект на вашия хостинг акаунт, като ви позволява да настройвате имейли, имена на домейни, да използвате информация в базата данни и статистика за достъп за всички ваши уебсайтове. cPanel ви превръща в хост, а не в клиент.
 • Безплатни скриптове Когато се регистрирате за JustHost, получавате цяла скриптова библиотека и тя е напълно безплатна. Използвайки SimpleScripts, можете да инсталирате всеки от водещите скриптове, включително Joomla, osCommerce, phpBB и популярния WordPress. Това е добро средство и голяма стойност.
 • Имат гаранция за връщане на парите. Ако решите да изпробвате JustHost, има наистина много малък риск. Всеки от техните хостинг планове включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че стига да се откажете преди изтичането на първите 30 дни, ще получите възстановяване на пълната ви покупна цена. Ако анулирате акаунта си след 30 дни, получавате възстановяване на сумата, която се увеличава въз основа на времето, което оставате на договора си. Всички възстановявания не включват плащаните такси за регистрация и настройка, но вие ще запазите всички имена на домейни, които може да сте регистрирали, докато използвате JustHost. Има много малък риск да изпробвате JustHost услуги, но много големи награди.
Заключителни мисли

Ако търсите опция за ниска цена за уеб хостинг услуга, определено трябва да разгледате добре JustHost.  Тази уеб хостинг компания има някои доста основни услуги, но те отговарят на нуждите на повечето средни потребители.

Поддръжката на клиенти е доста добра, но липсата на хостинг на Windows е проблем.

Тук всичко е основно, затова напредналите потребители трябва да продължават да пазаруват, а всички бизнес клиенти биха искали да избегнат тази услуга, тъй като не гарантират продължителност. Докато четяхме отзивите на клиентите онлайн, забелязахме, че те са почти всички изключително негативни, отбелязвайки сериозни проблеми, големи прекъсвания и проблеми с обслужването на клиентите.

Тези много лоши отзиви показват някои сериозни проблеми, така че нашият съвет е да бъдете внимателни, ако изберете тази услуга. За обикновените потребители, които искат евтин договор и пазаруват на цена, JustHost може да е перфектната уеб хостинг услуга за вас. За уебсайтове за бизнес и електронна търговия това е категоричен не.

Повече на JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map