Малък оранжев отзив май 2020 г. – Цени и планове за хостинг

Колко добър е малък оранжев хостинг?


Малък портокалов отзив 3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Няколко споделени плана за избор
 2. Неограничени имейл адреси от всеки домейн
 3. Отлична поддръжка
 4. Предлагам всички видове хостинг

Против

 1. Дисково пространство и честотна лента са ограничени във всички планове
 2. Не можете да създавате мобилни сайтове

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Официалният ни хостинг преглед на „Малък оранжев“

Малък оранжев е малък, но здрав уеб хостинг доставчик с много солидни опции и функции. Техният интерфейс е лесен за използване, а техните опции за хостинг правят още по-лесно да намерите това, което търсите. Наистина е хубаво да намерите хостинг компания, която не се опитва да ви набива никел и пари.

Най-добрите характеристики на хостинга „Малък оранжев“

Като една от малкото компании, които имат повече за тях, отколкото срещу тях, A Small Orange опакова точно това, което очаквате от хостинг компания – с няколко допълнителни череши отгоре.

Няколко споделени плана за избор

Малък портокал върши превъзходна работа в опитите да се уверите, че получавате това, което плащате. Вместо да имат стандартните малки, средни и големи планове, те разделиха своите предложения, за да се опитат да отговарят на вашите нужди. Ако се нуждаете само от малък уебсайт, защото искате да хоствате само няколко снимки от миналогодишната ваканция, за да видите останалата част от семейството си, тогава не е нужно да плащате толкова за вашия хостинг, колкото за следващия човек, който започва уебсайт за електронна търговия.

Честен уеб хостинг

Трябва да се каже много за последователност. Маркетингов залог, който видях, че хората използват отново и отново, е да поскъпвам и да пренебрегваме. Това може да работи в някои случаи, но A Small Orange не е съгласен. Те изпълняват точно това, което обещават, без да се опитват да ви препродават върху неща, които не ви трябват. Освен това те използват ресурсите си по-добре от някои свои конкуренти. Ако плащате за определено количество ресурси на сървър, точно това ще получите – без да жертвате на качеството, ако увеличите максимално това, което използвате.

Всички видове хостинг

Малък портокал има план за почти всички. Те имат стандартните споделени, VPS и специални хостинг планове, но те също имат няколко опции във всеки план. Освен това те имат специална категория за собствениците на фирми, които се опитват да стартират уебсайт за електронна търговия. Бизнес плановете включват безплатен SSL сертификат с всеки план. О, да – те също имат хостинг за дистрибутори.

Неограничени имейл адреси от всеки домейн

Имейл адресите трябва да са стандарт за много хостинг доставчици. Те обаче не са. Всъщност видях някои хостинг компании, които изобщо не предлагат имейл. Хубаво е да видите, че A Small Orange не само предоставя имейл, но предлага неограничено количество имейл адреси за всеки домейн. Това означава, че ако стартирате уебсайт за електронна търговия, всеки служител може да има свой собствен имейл адрес, допълнен със собствени идентификационни данни.

Фантастичен подбор на уеб приложения

Това е мястото, където A Small Orange надхвърля нормалните възможности и отговорности на хостинг компаниите. Когато се регистрирате с малък оранжев, можете да инсталирате WordPress с едно щракване. Искате ли календар? Отличен избор! Инсталирайте своя календар, софтуер за количка и други с фантастичния избор на уеб приложения на Small Orange.

Отлична поддръжка

Техният помощен персонал е информиран и бърз. Имате достъп до поддръжка по телефон и имейл 24/7. Те също го чатят на живо, но това не е достъпно през почивните дни. Въпреки това дори поддръжката им през уикенда е бърза. Плюс това, те наистина излизат от пътя си, за да решат всичките ви проблеми.

Компания, посветена на Going Green

Малък портокал съответства на 150 процента от потреблението на енергия с сертификати за възобновяема енергия. Освен това, те позволяват на служителите си да комуникират – те работят от вкъщи. Това означава, че не е необходимо да плащат за голямо количество офис пространство, плюс това държи повече автомобили извън пътя. Служителите, които се комуникират, са склонни да имат по-висок морал и са по-щастливи – това се вижда в обслужването на клиентите им.

Намалява хостинг на „Малък оранжев“

Точно когато решихме, че хостингът на Small Orange е перфектен, открихме няколко неща, които решихме, че могат да се подобрят. Ето какво открихме.

Дисково пространство и честотна лента са ограничени във всички планове

Те поставят капачка за данни на всички свои планове. Когато хостинг доставчикът предлага неограничена честотна лента и дисково пространство, те не очакват клиентите си да използват неприлично количество ресурси. Въпреки това, поставяйки тези ограничения на хората, това е по-скоро психическа бариера, която може да добави стрес фактор, карайки хората да следят внимателно колко честотна лента и дисково пространство всъщност използват.

Не можете да създавате мобилни сайтове

Small Orange предлага софтуер за изграждане на уебсайтове. Това, което те не правят, е да предоставят софтуер, който може да помогне на хората да създават мобилни версии на своите уебсайтове. С все повече и повече хора, които сърфират в Интернет, използвайки мобилни устройства, бихте си помислили, че A Small Orange ще осъзнае, че би било в техен най-добър интерес да предложи лесен начин за хората да създават мобилни уебсайтове.

Долната линия

Малък портокал отива отвъд и отвъд, за да се увери, че те имат не само това, от което се нуждаят клиентите си, но и това, което искат. От гледна точка на клиента това наистина може да работи в тяхна полза. Когато обаче открием, че не можем да създадем мобилни сайтове, това всъщност ни кара да искаме да потърсим другаде.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map