Мрежови решения за мнения май 2020 г.: Умирате динозавър или си заслужавате?

Колко добър е хостингът на мрежови решения?


Мнения за мрежови решения 2.2 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. Налични много хостинг планове
 2. 99,99% гаранция за неочаквано време

Против

 1. Някои от най-лошите отзиви някога
 2. Подкрепа нужди работа
 3. Прекомерни такси за анулиране
 4. Излишни опити за продажба

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Нашият официален преглед на хостинг мрежови решения

Мрежовите решения работят в бизнеса от 1979 г. В един момент те бяха едно от най-добрите налични решения за хостинг. След придобиването им от Web.com през 2011 г., изглежда, те са тръгнали надолу.

Най-добрите характеристики на хостинг на мрежови решения

На хартия, хостингът на Network Solutions изглежда е жизнеспособно решение.

Много хостинг планове

С мрежовите решения можете да плащате за вашия хостинг до 10 години предварително. По-голямата част от хостинга е насочена към собствениците на малък бизнес. Network Solutions предлага посветен хостинг на WordPress, споделен хостинг, VPS хостинг и SharePoint хостинг. Предлагат се и електронна търговия и планове за хостинг на мобилни уебсайтове.

Windows и Linux сървъри

Центърът за данни Network Solutions има както базирани на Linux, така и Windows базирани сървъри на разположение по избор на клиента. Нито едното не е по-добро от другото – то идва на лични предпочитания. Някои хора се радват на опциите за персонализиране, налични с Linux, докато други се радват на познаването на Windows-базирани сървъри.

Гаранция за ненавременна работа

Ако изберете Linux като опция за вашия сървър, Network Solutions предлага 99,99% гаранция за продължаване. За базирани на Windows сървъри Network Solutions предлага 99,9 процента гаранция за продължаване. Изкопах малко по-дълбоко и отворих условията им за обслужване, за да видя какъв вид гаранция се предлага. За съжаление не беше предоставена информация за обезщетението, което се предлага във връзка с тази гаранция.

Налични персонализирани и разширени опции

Мрежовите решения започват като достъпно решение за вашите нужди от уеб хостинг, но с всички налични съвременни решения, те могат да станат скъпи доста бързо. Те предлагат някои уникални пакети, като специален маркетинг пакет във Facebook и ще предложат изцяло да изгради вашия уебсайт за вас. Мрежовите решения са пълни с добавки, включително маркетингови пакети, където те изпращат вашия сайт в локални регистри, както и в търсачките Google, Yahoo и Bing, пакет от магазини, който ви позволява да продавате неща във вашия сайт, и пълен пакет за електронна търговия. , Всеки от тези пакети се продава отделно.

Включен софтуер за изграждане на уебсайтове

Всеки един от техните хостинг пакети включва достъп до софтуера за изграждане на уебсайтове. Бяхме приятно изненадани от неговите възможности. Можете да плъзгате и пускате формуляри, карти, връзки в социални медии и други елементи директно в създадения уеб сайт уебсайт. Можете дори да плъзгате и пускате код като JavaScript в HTML. Други компании таксуват допълнително за някои от тези възможности. Беше приятна промяна на темпото, за да разберем, че можем да направим повечето от това безплатно.

Недостатъци на хостинг на мрежови решения

Уеб хостингът е сериозен бизнес. Накъдето и да погледнете, може да откриете, че Network Solutions е слаба уеб хостинг платформа.

Някои от най-лошите отзиви някога

Този непременно ще стигне до дограмата. Network Solutions има някои от най-лошите отзиви, които съм чел, когато става въпрос за уеб хостинг компания. Изглежда, че подкрепата като шега, те ви карат да прескачате обръчи, за да прехвърляте домейни далеч от тях, и те никога не се справят както е обещано. Хората са загубили домейни, получават им се твърде големи пари и може да отнеме няколко седмици – понякога и месеци – за да получат поддръжка, само за да разберат, че поддръжката не е била там, за да започне с.

Подкрепа нужди работа

Когато погледнете страницата за поддръжка на мрежови решения, ще намерите над 26 различни решения за поддръжка. Половината от тях са за продажби, половината от тях са за поддръжка. Тази страница е объркваща и може да отнеме доста време, докато отговорят на вашия въпрос. Някои от решенията за поддръжка дори изискват да им изпратите имейл. Много от решенията за поддръжка имат няколко различни канала, което просто добавя объркването. Мрежовите решения твърдят, че имат 24/7 поддръжка, но много от решенията са достъпни само в работно време в САЩ. Поддържането на 24/7 поддръжка по имейл не е точно място за продажба. Можете да изпратите имейл на всеки по всяко време и да не получите отговор до следващия работен ден.

Прекомерни такси за анулиране

Network Solutions има някои скандални такси за анулиране. Колкото по-дълъг е първоначалният ви договор, толкова повече е пълната такса. В продължение на една година ще ви таксуват малко под 40 долара, за да откажете. За 10-годишен договор ще ви таксуват до 180 долара, за да се откажете. Това не започва да надрасква повърхността, когато става въпрос за реакцията на вашите заявки за анулиране. Те ще ви бомбардират с опити за продажби и обещания за по-ниски такси, ако анулирате заявката за анулиране, повечето от които не получават чест.

Излишни опити за продажба

Имаше време, в което можете да влезете в ресторанта за бързо хранене и да получите възможност за хамбургер, пържени картофи и напитка. Това беше цялото меню. Времената са се променили. Network Solutions има ненужно количество опции за продажба. Наистина има чувството, че те се опитват да никелират и измамят всяка стъпка по пътя. Ако искате определена функция, това струва допълнително. На всичкото отгоре всяка отделна продажба, която правят, се поставя на абонаментен план за автоматично подновяване, без да се уведомява клиентът предварително.

Долната линия

Прегледах много уеб хостове. Правя това, защото имам опит с всички тези домакини. Мрежови решения е едно уеб хостинг решение, срещу което честно мога да ви препоръчам. В един момент те държаха монопол върху регистрацията на уеб домейн и се разглеждаха като добро решение за нуждите на вашия уеб хостинг. Сега дори при създаването на уеб сайт е тревожно да разберете колко хора се опитват да се измъкнат от мрежовите решения.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map