Myhosting.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Myhosting.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Myhosting.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Contents

Колко добър е хостингът на Myhosting.com?

MyHosting.com е частна компания, която е специализирана в услугите за хостинг на уебсайтове. Техният обсег се разширява по целия свят, предоставяйки услуги в 180 страни. Те предлагат разнообразни услуги, включително имена на домейни, VPS услуги и много други услуги. Техните хостинг пакети предоставят разнообразен избор за всеки, който иска да разшири онлайн присъствието си. Те осигуряват отлично обслужване на клиентите и ще ви помогнат да изберете най-добрия план за вашата или вашата компания.


Вижте Официален сайт Myhosting.com Отзиви 4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (11 гласове) Плюсове

 1. Много опции за споделен хостинг планове
 2. Пълнофункционален конструктор на сайтове
 3. Неограничен хостинг на домейни
 4. 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 1. Разходи за строител на мобилни сайтове
 2. Резервни разходи допълнително
 3. Твърде много жалки оплаквания за поддръжка

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Нашият официален хостинг преглед Myhosting.com

Myhosting.com се намира в Торонто, Канада като филиал на SoftCom. Те са специализирани в споделен уеб хостинг, предоставящ хостинг по имейл, VPS решения, сървъри на Microsoft SharePoint, сървъри на Microsoft Exchange, както и управлявани решения за миграция.

Най-добрите характеристики на хостинг MyHosting.com

Техните центрове за данни са разположени в Торонто, Канада и в Рочестър, Ню Йорк, предлагащи центрове за данни от висок клас с оптични мрежи.

Изобилие от споделени хостинг планове

Myhosting.com предлага много опции, когато става дума за споделен хостинг. Те предлагат планове за лични потребители, бизнес потребители и потребители на електронна търговия. Те имат VPS планове и опции за посветен хостинг. Те също имат специални сървъри за обмен, които да се грижат за всичките ви комуникационни нужди.

Хостинг опции, базирани на Linux и Windows

Myhosting.com има възможност да ви предложи хостинг план, базиран на Linux или хостинг план, базиран на Windows. Много хостинг компании предлагат или едното, или другото, не и двете. Като допълнителен бонус, ако надстроите до техния бизнес план, можете да имате както базирани на Linux, така и Windows базирани решения под един акаунт.

Пълнофункционален конструктор на сайтове

Myhosting.com предоставя пълнофункционален конструктор на сайтове. В края на краищата те хостват уеб сайтове. За тях има смисъл само да имат пълнофункционален конструктор на сайтове, който да помогне на собствениците на нови фирми да изградят първия си уебсайт. Техният cPanel ви позволява да имате инсталационни скриптове с едно щракване и ще ви позволи да хоствате редица платформи на уебсайтове като Joomla! или WordPress.

Неограничен хостинг на домейни

Много хостинг компании там ще поставят ограничение на данните за вашите хостинг способности. Не Myhosting.com – те предлагат неограничен хостинг на домейни. С други думи, те не се интересуват колко посетители имате, колко голям е уебсайтът ви или колко голям расте вашият бизнес. Честно казано, повече хостинг компании трябва да предлагат неограничен хостинг на домейни. Много малко собственици на малък бизнес някога са хоствали толкова много данни, че сървърите са сериозно обременени. Всъщност това е функция, която позволява на уебсайта ви да се разраства и мащабира, като позволява Myhosting.com да се грижи за вашите бизнес нужди кога и как искате.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Въпреки че това е стандартно, има някои хостинг компании навън, които ще вземат 30-дневна гаранция за връщане на парите и ще ви предложат само заложена сума. С други думи, никога няма да получите пълно възстановяване на средства от някои други уеб хостове. Myhosting.com ще ви даде 30-дневна гаранция за връщане на парите. Стига да анулирате в рамките на първите 30 дни, те ще ви върнат 100-процентово възстановяване.

Недостатъци на хостинг на Myhosting.com

Нито една уеб хостинг компания няма своите недостатъци. Myhosting.com не се различава, страхувам се. Всъщност има доста неща, върху които Myhosting.com би могъл да се съсредоточи, за да бъде по-добър.

Разходи за строител на мобилни сайтове Допълнително

От всички неща, за които се заплаща допълнително, Myhosting.com не трябва да таксува допълнително за строителите на мобилни сайтове. Има твърде много хора, които имат достъп до Интернет, използвайки мобилните си устройства. Всъщност е по-вероятно даден потребител да получи достъп до вашия сайт на мобилен, отколкото на десктоп. Myhosting.com таксува допълнително за оптимизация на мобилни уеб сайтове, където други хостинг услуги като Bluehost включват тази функция като част от стандартния пакет.

Резервни копия Цена допълнително

Ако данните, които съхранявате на уебсайта си, са важни, чувствителни или трудно заменими (ние сме готови да се обзаложим, че това е поне едно от тези три), бъдете супер внимателни с Myhosting.com. Ако не искате да плащате допълнително за тях, за да архивирате уебсайта си, ще трябва да направите това ръчно физически твърди дискове или безплатни облачни услуги. Въпреки че това е разочароващо често срещан проблем сред изгодни хостове (WebHostingPad и GoDaddy наистина не са по-добри в този отдел), има много уеб хостове, като A2 хостинг, които редовно ще архивират вашите данни безплатно или дори ще ви дадат възможност на ръчно архивиране на вашия сайт.

Миграционни разходи допълнително

Това е само лош маркетинг. Разбира се, Myhosting предлага услуга за управлявана миграция. Те обаче таксуват 45 долара за това. Ако хората търсят нов хост, почти мога да гарантирам, че няма да гледат Myhosting, просто защото има по-добри хостинг компании, които правят това безплатно. Ние разбираме, че има разходи за труд, когато имате специализиран специалист, който помага на собственика на бизнеса да мигрира данните им. Това обаче е разход, който трябва да се поеме от хостинг компанията – в този случай Myhosting трябва да поеме тези разходи. Това е малка цена, която трябва да платите, за да примами собствениците на малък бизнес да изберат Myhosting като уеб хостинг платформа по избор.

Прекалено много лоши оплаквания за поддръжка

Където и да погледнете онлайн, интернет е обсипан с лоши отзиви за Myhosting.com. Хората съжаляват, че са ги избрали за своя хостинг платформа по избор. Разбира се, на уебсайта ви казват, че ще получите отговор от специалиста по поддръжката в рамките на 10 минути. Този отговор на консерви просто ви казва, че към вашия случай е назначен специалист по поддръжка. Хората се оплакват, че са нужни от три дни до две седмици, само за да получат отговор – отнема още повече време, за да ги накарате да решат въпрос за вас. Няма извинение за този вид време за отговор. Вижте SiteGround, ако искате да видите как изглежда отлична мрежа за поддръжка на клиенти.

Долната линия

На повърхността Myhosting изглежда като солидна компания. Те обаче имат няколко прекъсвачи за сделки. От допълнителните, скрити разходи до броя на оплакванията за поддръжка, натрупани в интернет, бих помислил два пъти и бих се посъветвал срещу Myhosting. Въпреки това има положителни отзиви и за тях. Някои хора ги харесват. Ще кажа, че голяма част от отзивите са публикувани от едни и същи лица. С други думи, когато прегледате сайт за преглед, ще установите, че повечето оплаквания са публикувани само от няколко лица. Вземете това със зърно сол, когато обмисляте Myhosting да бъде домакин на вашия уебсайт.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

Често задавани въпроси за хостинг на MyHosting.com

Каква е гаранцията за ъптайм?

MyHosting се гордее, че предоставя 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина сървърите не работят, всички клиенти ще получат кредит от 1 до 1 на своята сметка.

Какви са ограниченията за пространство и пренос на данни?

При уеб хостинг плановете MyHosting ви позволява да имате неограничено дисково пространство и неограничен пренос на данни във вашия акаунт.

Ако не харесвам нещо за MyHosting, какво могат да гарантират?

Ако не сте доволни от MyHosting, можете да получите обратно всичките си пари. Имате тридесет дни за теглене и всичките ви пари се възстановяват.

Какви са опциите за поддръжка, предоставени от MyHosting?

Всеки хостинг клиент има достъп до много поддръжка на клиенти. Можете да използвате имейл, чатове на живо или денонощна телефонна поддръжка, за да ви помогне да разрешите всички проблеми. Независимо в коя държава се намирате, ще можете да се свържете с някой, който да ви помогне да разрешите всички проблеми, които имате.

Каква е политиката за архивиране за MyHosting?

VPS сървърите се архивират редовно, заедно с архивите, които можете да контролирате през контролния панел. За планове за споделен хостинг обаче няма гаранция за резервно копие или изтегляне. Ако това се счита за спешен случай, MyHosting ще може да осигури резервни копия за допълнителна такса.

Позволява ли MyHosting да прехвърля съществуващ домейн?

Можете да прехвърлите съществуващия си домейн чрез MyHosting. Те ще ви помогнат през процеса, за да се уверите, че работи правилно.

Профилът MyHosting ще работи ли в Linux или Windows за хостинг?

В зависимост от вашите нужди, можете да използвате MyHosting за Linux или Windows. Ако търсите личен план, трябва да имате Linux. Планът за бизнеса и електронната търговия може да използва всяка платформа. Ако търсите план за VPS, той ще работи с Windows и Linux.

Колко имейл адреса мога да използвам и колко място има?

Можете да имате 10 до 50 имейл акаунта, които са достъпни с вашия план. Винаги можете да надстроите, за да приютите повече имейли, ако възникне нужда. Ако изберете споделения хостинг план, има неограничено дисково пространство, което ще ви позволи да съхранявате толкова имейл адреси, колкото са ви необходими.

Подновяването е по-скъпо от цената на въвеждането?

MyHosting ще ви предостави допълнителни отстъпки, ако сте в състояние да платите предварително. Ако можете да платите за шест месеца услуги предварително, ще спестите много пари. MyHosting има много различни промоции, така че няма гаранция, че цените ще останат същите, когато дойде време за подновяване.

Има ли управлявани услуги, предлагани от MyHosting?

MyHosting предлага много управлявани приложения. Можете да имате имейл за Exchange като част от плана си. Ще трябва да видите какви услуги се предлагат с всеки план, за да се уверите, че имате всичко необходимо.

Ще имам ли домейн с някой от хостинг плановете?

MyHosting ще ви предостави домейн. Всеки избран от вас хостинг план ще ви предложи възможност да получите безплатен домейн. Ще трябва да регистрирате домейна, когато се регистрирате, за да сте сигурни, че домейнът е посветен на вас.

Какви мерки за сигурност предоставя MyHosting?

MyHosting се гордее със своята сигурност. Те използват различни програми, включително HackerWise, StopTheHacker и SiteLock, за да гарантират, че уебсайтът ви е безопасен и защитен.

Мога ли да получа самостоятелна регистрация на домейн?

Можете да получите самостоятелен домейн, когато използвате MyHosting. Те си партнират с Tucows и партньорството им ви позволява да регистрирате име на домейн. След като регистрирате името на домейна, той ще бъде ваш.

Хостинг на VPS е част от техните услуги?

Плановете за VPS са достъпни за използване с Linux и Windows. Ако сте разработчик или управлявате бизнес, техните VPS планове ще работят за вас. Основният им фокус е да ви помогнат да осигурите най-добрата услуга, която можете. Плановете на VPS са идеални за всеки, който иска да разшири онлайн присъствието си.

Какви езици осигурява техническата поддръжка?

Ако имате нужда от техническа поддръжка, MyHosting използва само английски език. Можете да поискате помощ на друг език.

Къде се намира централата?

MyHosting е канадска компания. Можете да намерите централата им в Торонто, Канада. Те са разположени в източната стандартна часова зона, като другите големи градове.

Къде мога да намеря центровете за данни на MyHosting?

MyHosting има центрове за данни в Торонто, Канада, и в Рочестър, Ню Йорк. те използват центрове за данни Equinix и Earthlink Enterprise, за да предоставят най-доброто обслужване на клиентите, което могат.

Ще поддържа ли MyHosting различни езици за развитие?

Има различни езици, които поддържа MyHosting. Той работи за Linux и Windows сървъри и можете да изберете кой език работи за вас. Ако използвате Windows, имате възможност да използвате ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl и поддръжка за Microsoft SQL, MYSQL и PostgreSQL. Ако използвате Linux сървъри, стандартните LAMP сървъри са налични. Можете също така да използвате APACHE, MYSQL и PHP за нуждите на езика ви за разработка.

Има ли партньорска програма на MyHosting.com?

Да, и партньорската програма наистина плаща комисионна за продажби. Можете да го настроите така, че да имате и повтарящи се комисиони.

Бих ли могъл да хоствам множество сайтове и домейни в акаунта ми?

Ако имате няколко сайта, споделените планове на MyHosting ви позволяват да го направите заедно. Неограниченият и безплатен хостинг на домейни ви позволява да насочвате няколко домена в един сайт или под-директория. Ако изберете VPS хостинг, ще можете да хоствате множество уебсайтове в акаунта си, без да се налага да отваряте няколко акаунта.

Какви услуги мога да закупя, ако съм нетехнически потребител?

Хостинг плановете разполагат със създател на сайтове. Можете да избирате от стотици шаблони, за да създадете свой собствен сайт. Лесно е да настроите и да научите как да проектирате вашия сайт, независимо от вашето ниво на умения. Ако сте един потребител, ще получите един уебсайт за създаване на сайтове; бизнес плановете идват с двама строители на сайтове; а планът за електронна търговия има три. Те работят с Windows и Linux, за да ви позволят да проектирате вашия сайт, въз основа на вашите нужди. Можете да закупите още строители на сайтове, ако нараствате, за да приспособите трафика си.

Би ли MyHosting правилният избор за уебсайт за електронна търговия?

Абсолютно. MyHosting има различни планове за уебсайтове за електронна търговия и те са създадени за нуждите на електронната търговия. MyHosting има SSL сертификати и ви дава инструментите, които ще ви трябват за стартиране на онлайн магазин.

Доколко съвместим е MyHosting за сайт на WordPress?

MyHosting предлага поддръжка на WordPress за всичко, от което се нуждаете. Те включват инсталатор на приложения, който е идеален да помогне на всяко инсталиране и използване на WordPress. Дори и да сте начинаещ, ще имате възможност Вашият WordPress акаунт да работи за нула време.

Предоставя ли MyHosting поддръжка на PrestaShop?

Ако използвате теми за уебсайтове на PrestaShop, MyHosting ще ви пригоди и ще ви предостави поддръжка, за да ви помогне при всякакви проблеми.

Мога ли да преместя съществуващ Joomla уебсайт с MyHosting?

За съжаление MyHosting не може да осигури миграция за Joomla. Те обаче предлагат програма, която ще ви помогне да мигрирате вашия уебсайт Joomla към вашия MyHosting акаунт.

Има ли Magento поддръжка с MyHosting?

Magento се предлага с всеки наличен хостинг план. Няма да можете да мигрирате Magento, но ще можете да получите приложение. Приложението ще ви позволи да мигрирате всичко, от което се нуждаете, от вашия Magento акаунт.

Предлагат ли се контролни панели, предлагани с MyHosting?

Всички VPS сървъри имат WHM / cPanel или Plesk контролни панели. Можете да изберете коя от тях да работи за вас, в зависимост от това коя система използвате.

Как мога да платя за акаунт в MyHosting?

Можете да използвате всяка голяма кредитна карта за плащане. MyHosting също приема плащания, направени чрез PayPal.

MyHosting ще поддържа хостинг на изображения и галерии с изображения?

Ще бъдете и ще се радвате да разберете, че Галерията е един от най-популярните онлайн фотоалбуми. Той също така ви позволява да споделяте приложения и се предлага безплатно с всеки хостинг акаунт.

Какъв е минимумът за срок на договора?

MyHosting позволява на клиентите да плащат един месец наведнъж. Ако търсите по-дълъг срок, можете да платите предварително до три години (36 месеца).

Има ли CDN услуга?

CloudFare CDN се предлага за всеки, който се нуждае от CDN услуга.

Какви пакети за дистрибутори предлага MyHosting?

Можете да използвате VPS пакет за дистрибутор, който работи на Windows и Linux. Имате възможност да изградите и своя собствена, с персонализиран VPS реселър.

Повече на MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector