One.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

One.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

One.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Колко добър е хостинг на One.com?


One.com Отзиви 3.2 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Впечатляващ списък от функции
 2. Повече от достъпни
 3. Отлично Uptime
 4. Безплатна първа година за основен пакет
 5. Целогодишна поддръжка

Против

 1. Оферта само за споделен хостинг

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Нашият официален хостинг преглед One.com

One.com е един от водещите доставчици на хостинг услуги в Европа. Основана в Дания през 2002 г., One.com нарасна до над милиони клиенти и 149 страни.

Най-добрите характеристики на хостинг на One.com

Да погледнем под капака, нали? В крайна сметка те нараснаха от нищо до над 1 милион клиенти за 15 години. Сигурно правят нещо правилно.

Впечатляващ списък от функции

One.com предлага някои функции, които са конкурентни на други хостинг решения и някои функции, които са уникални. Те предлагат уникалното Bix решение с всеки хостинг пакет. Решението Bix ви осигурява синхронизация в реално време, функции за стрийминг на музика, функции за споделяне на файлове и все впечатляващи функции за мобилен достъп.

Просто фактът, че това е стандартно при всеки пакет, е впечатляващ сам по себе си. Някои от по-конкурентните функции включват Google AdWords. Ако изразходвате 25 $ и Google AdWords кредити, one.com ще ви даде допълнителни 75 $ кредити.

Те са повече от достъпни

One.com е впечатляващо достъпна. Всъщност никога не съм виждал такъв толкова евтин. Това не означава, че и те са евтина услуга – това е просто да се каже, че те не таксуват много.

Техният стартов пакет започва от .25 долара на месец. Това е една четвърт от долара – не е печатна грешка.

Идеален за основни уебсайтове, блогове и хостинг на имейли, този .25 долара на месец ще ви осигури 15 GB хранилище, една база данни, един домейн и SSL възможности – нещо изключително важно за сайтовете за електронна търговия.

Дори бизнес пакетът им, който е един от по-скъпите им пакети, започва от 6 долара на месец. Не мога да се сетя за някой друг, който предлага над 500 GB хранилище, осем ядра на процесора (за споделен хостинг акаунт), множество бази данни, множество домейни и възможности за SSL и SSH за тази цена.

Отлично Uptime

За много хора, преди да вземат решение за хостинг компания, трябва да знаят за ъптайма. Твърде често твърде много хостинг компании са виновни, че не предоставят най-доброто време за работа. Когато уебсайтът е отпаднал – особено уебсайтът за електронна търговия – наличието на уебсайт, който е отпаднал, струва на хората пари. Когато струва на хората пари по този начин, вие се оказвате с недоволни клиенти – по какъвто и да е начин да го режете. Много по-добре е някой да заплати допълнително при превишаване на честотната лента, отколкото да затвори сайта. Въпреки това, One.com няма да затвори вашия сайт, тъй като предлага неограничена честотна лента.

One.com не рекламират времето си за продължаване. Трябваше малко да копая, за да намеря, но открих, че вместо гаранция за продължаване, те публикуват статистиката си за ъптайм. За период от 979 дни те са изпитали 99,99% продължителност.

Безплатна първа година за основен пакет

Сега вече разбрах колко е достъпна One.com всъщност. Все пак, единственото нещо, което не споменах, е, че ако отидете на пакета Basic, те ще ви дадат първата ви година безплатно. Точно така – 0,00 долара. Ако някога ви е била нужна повече мотивация да отидете с хостинг компания, това е всичко. Никоя друга хостинг компания не предлага това.

Целогодишна поддръжка

Това е изключително важно за бизнеса в международен план. Въпреки че много хостинг компании предлагат тази функция за поддръжка през цялата година, много от тях не го правят. Всъщност някои от тях оказват подкрепа само през собствените си местни банкови часове. С други думи, от 8:00 до 17:00. местно време – където и да се намират. Това е неприемливо за много хора, които са международни клиенти, които се нуждаят от подкрепа. Ако уебсайтът ви е отпаднал и имате нужда от помощ, последното нещо, което искате да направите, е да станете в 3 часа сутринта, само защото това е, когато те са отворени.

Единственият недостатък на това е, че той е базиран в Интернет, чат на живо. Разбира се, за много хора това не е проблем – чатът на живо е за предпочитане през дълги времена на задържане по телефона. Въпреки това, предлагането на подкрепа по телефона може да бъде възпиращо средство за някои хора.

Недостатъци на хостинг на One.com

Колкото и страхотно да е хостингът на One.com, открихме, че някои области силно липсват. Всъщност много от тях са прекъсвачи на сделки.

Само споделен хостинг

One.com предлага само споделен хостинг. Това означава, че не можете да получите опции за посветен сървър, опции за VPS сървър или някакви опции за хостинг в облак. Много от тези функции са от решаващо значение за всеки, който изгради сайт за електронна търговия и се нуждае от разширяване.

Ако изграждате сайт за електронна търговия и планирате да се разширите, може да искате да потърсите другаде само защото, когато възникне нужда, ще бъдете принудени да смените хостинг доставчиците. Ако обаче планирате да поддържате малък блог, това наистина не е проблем.

Долната линия

Наистина не беше прекалено много, за да не харесваме хостинг на One.com. Дори не покрих някои неща – например как изглеждаше впечатляващият им списък с функции (22 страхотни функции и броих – проверете ги тук). Това са само безплатните функции, които са стандартни за всеки акаунт. Като цяло, One.com щеше да ми спечели сърцето, ако не беше фактът, че не предлагат други видове хостинг опции, освен споделен хостинг.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector