Отзиви на FatCow: Хостингът на FatCow наистина ли е толкова добър за начинаещи?

Отзиви на FatCow: Хостингът на FatCow наистина ли е толкова добър за начинаещи?

Отзиви на FatCow: Хостингът на FatCow наистина ли е толкова добър за начинаещи?

Contents

Какво е FatCow хостинг?

FatCow е уеб хостинг доставчик, който е основан през 1998 г. в Бърлингтън, Масачузетс. Компанията предлага единен споделен хостинг план, предлаган на пазара от уеб администратори от начално ниво, като например собственици на малък бизнес. FatCow беше придобита от Endurance International Group през 2007 г..


Колко добър е хостингът на FatCow?

FatCow пуска на пазара собственици на начинаещи уебсайтове и прави много привлекателен случай за техния бизнес. Предлагайки само един включващ план, те отнемат голяма част от стреса при избора на функции, които са подходящи за вас. И с много достъпна въвеждаща цена, FatCow изглежда е една от най-добрите цени за начинаещ уеб хостинг на пазара. Но докато FatCow предлага освежаваща простота и прозрачност по някакъв начин, плановете им са изпълнени с измамни и излишни продажби, ниска скорост и продължителност на работа и високи проценти на обновяване.

Вижте Официален сайт Отзиви за FatCow 2.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Екологично решение за уеб хостинг
 2. Неограничени домейни
 3. Супер достъпен за уеб администратори от входно ниво
 4. Безплатни рекламни ресурси

Против

 1. Без VPS или специални сървъри
 2. vDeck Вместо cPanel
 3. Ограничени SSL сертификати
 4. Заблуждаващи продажби
 5. Под средно време и лоша скорост

Резюме Със своето хумористично име, ниско въвеждащо ценообразуване и удобен за начинаещи формат, FatCow може да изглежда като естествения избор за първи път уебмайстор. По-внимателното разглеждане на тяхната услуга и изпълнение обаче предполага друго. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Нашият официален преглед на хостинг на FatCow

Има няколко неща, за които с удоволствие ще похвалим хостинга на FatCow. А именно, те предлагат чисто и просто краткосрочно уебхостинг решение, което не е най-малкото обезсърчаващо за непосветените. Въпреки това, според нас FatCow е лош избор за всеки, който иска да хоства уебсайт след периода на въвеждащата им ценова оферта. По-ниската средна скорост и продължителност, объркващи продажби и посредствено обслужване на клиентите могат да бъдат простени за $ 4 / месец. Но когато тези проценти скочат до близо 13 долара / месец след подновяването, тези проблеми са много по-ужасяващи.

Най-добрите характеристики на хостинг на FatCow

Там, където FatCow превъзхожда, е лесен за достъп. От капризното си име и талисман до единния споделен хостинг план, който предлагат, те успяват да успокоят голяма част от техническия гняв, който може да почувства начинаещ уебмастър, когато избира уебхостинг и хостинг план. Плюс това не може да се отрече, че въвеждащото им ценообразуване е страхотна сделка. Ето какво правят правилно и защо може да си струва да разгледате:

Един единствен (предимно) споделен хостинг план на All Inclusive

Планът с един размер за всички начинаещи очевидно не е много подходящ за човек, който създава или поддържа уебсайтове за прехрана. Но целевата аудитория на FatCow е непосветена и те вършат чудесна работа, като опростят продукта си, за да бъдат смилаеми за начинаещи. Те предлагат само един споделен хостинг план, който включва неограничени домейни, неограничен имейл адрес, неограничен дисково пространство, изобилна честотна лента, инструменти за изграждане на плъзгане и пускане, цифрови рекламни кредити и безплатно име на домейн за първата година. Процесът на стесняване на точното, от което човек се нуждае от доставчик на уеб хостинг, може да бъде страшно смущаващ и стресиращ за уеб администратора на входно ниво. Оценяваме, че FatCow предлага много прозрачност и опростеност от първа стъпка.

Заключете в страхотна уводна цена за цените до три години

За тези, които се регистрират за първи път с FatCow, въвеждащата им ставка е едва $ 49 / година, или около $ 4 / месец. Като се има предвид, че техният пакет е доста конкурентен с безплатно име на домейн (за първата година) и много място за съхранение на имейл и уеб файлове, това е доста огромна стойност. Нещо повече, ако сте готови да платите предварително, можете да заключите тази много ниска цена до три години.

Безплатни рекламни ресурси

Както при по-голямата част от собствениците на EIG уеб хостове, влизането на борда с FatCow идва с бонуса на много кредити за цифрова реклама. Това включва $ 100 както в Bing, така и в AdWords кредити, както и безплатен списък на YellowPage.com. Разбира се, YellowPage.com е доста остарял и ефективността на онлайн директории е съмнителна, но безплатно е безплатно.

Захранва се от вятърна енергия

Ако изобщо сте чувствителни към корпоративната чувствителност, фактът, че FatCow е собственост на EIG, може да бъде малко за вас изключване. Това е разбираемо, но FatCow наистина има някои изкупителни и много некорпоративни качества. А именно, те имат зелен печат, който ги проверява като 100% задвижвани от вятърната енергия. Те постигат това чрез компенсиране на консумацията на енергия във всичките им центрове за данни, сървъри и офиси с 200% инвестиция в сертификати за възобновяема енергия..

Недостатъци на хостинг на FatCow

Въпреки тяхната удобна за начинаещите структура и маркетинг, има няколко червени знамена, свързани с FatCow, които трябва да помислите, преди да се регистрирате с тях. Въпреки че ние поддържаме, че техните услуги са добра стойност за въвеждащото ценообразуване, има няколко причини, поради които FatCow не е подходящ за дългосрочно решение за уеб хостинг.

Тарифи за подновяване Спайк 310%

Встъпителното ценообразуване на FatCow е много и можете да го заключите до три години, ако плащате предварително. Въпреки това, бъдете готови за сериозен шок от стикери, след като този период приключи. Годишното ценообразуване на FatCow скочи от $ 49 / година на $ 155 / годишно, скачайки от бюджетна хостинг компания до една от по-скъпите опции на пазара с едно завъртане на календарна страница. Сега с удоволствие плащаме премиум цени за премиум услуги. Както обаче ще ви покажем останалата част от нашето ревю, FatCow изостава значително от квалификацията за премиум.

Много бавно време за зареждане на страницата

Както може да подскаже името им, хостингът на FatCow не е бърз. В действителност, времето за зареждане на страници постоянно е отбелязано далеч под средното за индустрията всеки месец за последните няколко години. Когато средното за индустрията време за зареждане на страници е около 700 милиона, FatCow средно над 1200 милиона. Това е сериозно бавно и може да бъде в ущърб на вашия уебсайт. Не само може да навреди на класацията на вашата търсачка, но и може да увеличи драстично степента на отпадане на посетителите. При такива изоставащи сървъри е малко вероятно някога да успеете да се възползвате от изобилната честотна лента, която ви обещават при регистрация.

Под средно време

Като цяло уебхостовете, притежавани от EIG, нямат най-добрия запис със средни стойности за продължителност. iPage е перфектен пример за това, докато Web.com може да е изключение. Въпреки че FatCow няма най-лошата средна продължителност на работата, която някога сме срещали, тя е под средната стойност и това е нещо, което би трябвало да засяга всеки техен потенциален клиент. FatCow просто скърца с 99,9% ъптайм, като половината от времето не достига тази марка. За да гледат нещата в перспектива, повечето компании за хостинг услуги предлагат 99,9% гаранция за продължаване, което означава, че те ще издават частични възстановявания за всеки престой извън рамките на отпуснатите 15 часа на година престой. FatCow не предлага такава гаранция и записът им не е много успокояващ.

Без VPS или специални сървъри

FatCow предлага само един тип хостинг: споделен хостинг. Разбира се, това отнема много от анализа-парализа от първоначалното вземане на решение, но това също може да бъде в ущърб на съществуващите клиенти, които изпитват голям растеж. Като не предлагат специални сървъри или VPS линии, те отчуждават цялата аудитория, която изисква или може да прерасне в изискването на тези услуги. Това означава, че ако сте в правителството, здравеопазването или по друг начин съхранявате чувствителна информация, FatCow не е добър вариант за вас.

Не CPANEL

FatCow използва персонализиран контролен панел вместо cPanel. Въпреки че това не е задължително да е измама, това е отклонение от индустриалния стандарт. Това е нещо, което трябва да имате предвид, ако сте свикнали да cPanel, от ако планирате да се възползвате от факта, че помощните ресурси, свързани с cPanel, изобилстват в мрежата. Това може да е нещо, което трябва да имате предвид, ако планирате да напуснете FatCow в бъдеще; някои уебхостове ще прехвърлят над уебсайта ви само от уеб хостинг компания, която също използва cPanel. Малък портокал е един пример.

Лоша репутация на поддръжката на клиенти

Поддръжката на клиентите може да бъде трудно да се прецени, но има някои ключови показатели за това колко сериозно една компания дава приоритет на своя отдел за обслужване на клиенти. Първо, това е добър знак, ако компания е инвестирала в изграждането на здрава библиотека от ресурси за самопомощ и ръководства за отстраняване на проблеми. Въпреки че FatCow е направил това до известна степен, те не са близо до нивото на GoDaddy или HostGator. Потребителските ръководства на FatCow се фокусират основно върху настройката на вашия уеб сайт, а не по-сложни теми или проблеми със стрелбата.

За онези проблеми, които не могат да бъдат решени чрез DIY ресурси (за които има безброй възможности), FatCow предлага също телефонна поддръжка, билет за електронна поща и чат на живо. Въпреки че този диапазон от опции е похвален, времето за изпълнение и за трите канала е по-малко от бързо. Очаквайте да изчакате около 15 минути на задържане или на опашката за поддръжка за чат и над ден за отговор чрез електронна поща. За да стане още по-лошо, изглежда, че представителите на поддръжката на клиенти се обучават предимно като хора по продажбите, а не като помощен персонал. Ето някои от продажбите, които можете да очаквате да се откажат, ако решите да се регистрирате с FatCow:

Измамни и излишни продажби

Въпреки че поздравяваме FatCow за това, че направи първоначалния първи поглед на техните услуги много прозрачен, е различна история да дойде време за проверка. Бъдете готови да бъдете бомбардирани с малки добавки, написани на ужасно объркващ език. Внимавайте да не плащате за техния „WordPress хостинг“, което е ужасно загадъчен начин да кажете, че можете да им платите за предварително инсталиране на посредствени плъгини, които иначе бихте могли да намерите безплатно. Също така внимавайте преди да купите Google Apps (Съвет: Google предлага тези безплатно) или Автоматични ежедневни резервни копия (Съвет: това вече е включено в пакета ви). За тези, които знаят, това е огромно изключване. Предлагането на тези добавки като „услуги“ по същество е просто да надвие на начинаещи, които не знаят по-добре.

Долна линия:

FatCow може да бъде чудесен краткосрочен вариант за някой, който иска да изпробва куп неща в различни домейни, но фактът е, че услугите им не са ужасно надеждни. Бавните времена на зареждане на страниците и посредственото време за продължаване могат да бъдат поносими за ниската въвеждаща цена, но тези проблеми стават сериозно ужасяващи с нивата на обновяване. Ние ги препоръчваме, ако имате много конкретни краткосрочни нужди с бюджет, който да съвпада, но не като дългосрочно хостинг решение.

Вижте още функции

Въпроси и отговори за хостинг на FatCow

FatCow хостинг: Какво трябва да знаете

FatCow хостинг има хумористично име, уебсайт, изпълнен с причудливост и дълъг опит на доволни клиенти. Сред тези хиляди уеб хостинг компании обаче, няколко неща правят компанията да се откроява от останалите. Разгледахме ценностите и продуктите на компанията и установихме, че освен нейното име и лого, FatCow хостинг има солидни планове, които правят тези клиенти щастливи.

Как стартира хостингът на FatCow?

Компанията е една от най-старите хостинг компании навън, с основател Джаки Фюъл стартира през 1997 г., а стартира през 1998 г. След само няколко кратки години компанията изживява огромен растеж, увеличавайки приходите с около 25 процента всяка година и разширявайки печалбата марж от 4 до 11 процента.

Този растеж, съчетан с лоялността на клиентската база и постоянно стабилните продуктови предложения, привлече вниманието на Endurance International Group, нарастваща компания майка от над 75 различни хостинг компании. Fewell, която беше начело на FatCow повече от седем години, остана вицепрезидент по маркетинга, когато EIG закупи FatCow през 2004 г. След като подаде оставка, тя беше съветник, преди да се премести в друга индустрия.

Подобно на много други компании, закупени от EIG, FatCow имаше отлични отзиви от клиенти, които загубиха част от вълнението си след придобиването. Те продължават да заявяват, че са посветени да предоставят реална бизнес стойност на своите клиенти, като им предоставят отлично обслужване на клиентите и задоволяват техните нужди, като използват еднопланов план, философия на една цена, че дори и новите, които предлагат хостинг, могат да започнат да използват веднага.

Какво отличава FatCow?

FatCow хостинг се ръководи от неговата клетва HeiferCratic, която според тях е посветена на „подкрепа и създаване на креативност“. В клетвата се казва, че те искат да разпознаят и подхранват страстите на своите клиенти чрез избраните от тях медии, като предлагат денонощна поддръжка, която ще помогне на клиентите да разрешат всяка ситуация с положително отношение. Те искат да дадат на своите клиенти приятно и лесно онлайн изживяване.

За тази цел FatCow се постави в позицията на чист, лесен за разбиране и навигиране процес на регистрация, цялостна поддръжка и грижи и интеграция с редица различни доставчици на услуги. За съжаление много клиенти, които оцениха това в началото, откриха, че след придобиването FatCow попада в нормата да не отговаря на публикуваните и популяризираните си очаквания..

Какъв вид споделени хостинг планове предлага FatCow?

Първоначалният план на FatCow, уникално наречен Оригиналният план за FatCow, струва на потребителите само 49 долара за първата си година. Клиентите получават неограничени домейни, дисково пространство и честотна лента – ограничени при „oodles“, което означава, че стига да спазвате техните условия на обслужване и да не надвишавате нормалната употреба за работа на сайт с вашия размер, трябва да сте добре и не са изправени пред сериозни санкции.

В допълнение, FatCow предоставя други неограничени ресурси, като потребители на FTP и под потребители и POP пощенски кутии за електронна поща. Можете също така да получите безплатно име на домейн, както и инструментите да го стартирате и стартирате, като например създател на уебсайтове с безплатен абонамент за Script Barn, SSL сигурност, интеграция на колички и 1 GB място за съхранение в JustCloud.

След първата година планът има различни възможности за подновяване, от 14,95 долара на месец за срок от един, три или 12 месеца, 13,95 долара на месец за 24-месечен срок, или 12,95 долара на месец за 36-месечен срок.

Предлага ли FatCow някакви специализирани сървърни услуги?

FatCow хостинг има плъзгаща се скала, която може да отговори на посветените нужди на сървъра на три различни нива. Всички планове идват с cPanel, което е индустриалният стандарт и е чудесна функция, безплатно име на домейн и CentOS 6.4 за тяхната операционна система.

Специализираният хостинг също идва с 24/7 поддръжка от техните експерти, което означава, че с развитието на вашия сайт ще получите високи нива на сигурност и ефективност, с бързо време за реакция на посетителите си. Клиентите, които изберат специализирани сървъри, имат пълен контрол върху техните частни сървъри. Те могат да създават неограничени домейни и поддомейни, POP3 акаунти, бази данни MySQL и FTP акаунти, идват с 13 различни предварително инсталирани скриптове и включват дневници за грешки и препратки, достъп до необработен журнал и AWstats.

 • Планът за стартиране включва 2 ядра на Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ сървър, с 4GB RAM, 500GB съхранение, 5TB честотна лента и три IP адреса, за начален промоционален курс от $ 119.99 / месец, който ще се подновява при $ 149.99 / месец.
 • Професионалният план включва 4 ядра на Intel Xeon E3-1265LV2 3.2GHz сървър с 8GB RAM, 1000GB съхранение, 10TB честотна лента и четири IP адреса. Планът има встъпителна отстъпка от $ 151.99 / месец и се подновява на $ 189.99 / месец.
 • Enterprise планът включва 4 ядра с 16GB RAM на Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ сървър с 1000GB съхранение, 15TB честотна лента и пет IP адреса за $ 191.99 / месец (подновява се при $ 239.99 / месец).
Ами ако искам нещо между споделен и посветен хостинг в FatCow хостинг?

VPS хостинг или виртуални частни сървъри са полу-частни сървъри, които имат по-малко клиенти от споделения сървър и ви дават ниво на контрол, по-близко до посветен хостинг с цена, по-ниска от истински специален план. Получавате експертна поддръжка 24/7 и това е чудесен начин за настаняване на растящи сайтове с гъвкави ресурси.

Плановете за VPS на FatCow хостинг включват cPanel, заедно с незадължителен root достъп или напълно управляван план. Плановете също така получават безплатна регистрация на домейни, заедно със скриптове и планове за регистрация, включени в специални хостинг планове. Тези планове също включват неограничени домейни и поддомейни, POP3 акаунти, бази данни MySQL и FTP акаунти.

Има три различни варианта на план, всички от които включват CentOS 6.4.

 • Основният план започва от $ 19.99 / месец за първия мандат и се подновява от $ 24.99 / месец. Планът включва 1 основен CP и 1GB RAM, с 40GB съхранение, 1 TB честотна лента и един IP адрес.
 • Бизнес планът, който започва от $ 47.99 / месец за първи срок и се подновява с $ 59.99 / месец, включва 2 основни процесора, 4GB RAM, 90GB съхранение, 3TB честотна лента и два IP адреса.
 • Оптималният план включва 4 ядрен процесор, 8GB RAM, 120GB съхранение, 4TB честотна лента и два IP адреса за $ 79.99 / месец през първия мандат и $ 99.99 / месец след подновяване.
Има ли FatCow хостинг някакви специални планове за WordPress?

Те предлагат два споделени плана, насочени към WordPress, като и двата имат персонализиран контролен панел, предварително инсталирани теми и плъгини като W3 Total Cache и Jetpack. Партньорството със SiteLock повишава вашата сигурност и защита, като премахва злонамерен софтуер, докато спите, и те оптимизират вашия сървър, като ограничават броя на клиентите, като ви осигуряват максимална скорост и постоянни периоди на работа.

 • WP Starter, основният план, включва безплатна регистрация на домейн, заедно с неограниченото дисково пространство и честотна лента, за $ 3,75 на месец за първия срок на услугата.
 • WP Essential, който струва $ 6,95 на месец за първия мандат, включва по-голяма опция за теми и плъгини, луксозния пакет за сигурност, 24/7 поддръжка на специалисти и SSD-базирани сървъри, които увеличават скоростта ви. Този план включва и безплатна регистрация на домейн.
Какво е времето на FatCow хостинг и гарантирано ли е??

Докато хостингът на FatCow не предлага никакви гаранции за актуализацията му, в миналото те предлагаха 99,9 процента гаранция за продължаване, което означаваше, че сайтът ви ще бъде по-малък от 45 минути всеки месец. Клиентите днес са виждали средно 12-месечно време на работа от 99,89 процента, което е средно около 47 и половина минути престой всеки месец. Има обаче няколко месеца, когато клиентите са имали 99,99% време за продължаване – което им предоставя изключително време за работа, което означава, че има по-малко от пет минути престой всеки месец.

Средната стойност не е лоша и е близка до това, което предлагат и други хора, и ако ударите месец с добър ъптайм, ще получите по-голяма полза. За съжаление обаче, много от тези други компании гарантират продължителността на работата си, което често означава, че ще получите кредити за престой и това не е опция с FatCow хостинг.

Има ли някакви гаранции с хостинг на FatCow?

От светлата страна, FatCow хостингът предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за клиенти, които не са доволни от хостинг плана си. Гаранцията им е подобна на повечето други, като се отбележи, че ще получите възстановяване на услугите, предоставяни от FatCow хостинг; такси на трети страни, включително регистрация на домейни от 15 долара. Това обаче означава, че ако решите да смените компании, можете да вземете името на домейна си със себе си.

Имайте предвид, че за разлика от други компании, FatCow хостинг предоставя тази гаранция само на клиенти, които са платили с кредитни карти, когато са се регистрирали.

Как мога да започна?

FatCow има сравнително лесен процес на регистрация, без много допълнителни подтиквания, които да добавите към вашата продажба. Това, което харесваме при FatCow хостинг е, че тъй като са включили cPanel в повечето си планове, те могат да предлагат безплатен трансфер за почти всички уеб сайтове. Това означава, че след като сте решили да преминете към FatCow, техниците ще преместят вашия сайт на сървърите си и ще гарантират, че всичко е било точно както сте го проектирали, преди да преминете на живо.

Предлага ли FatCow хостинг зелени решения?

Компанията иска да запази пасищата си – и всички останали – зелени, като използва екологични опции. Техните офиси и центрове за данни са изцяло захранвани от вятърна енергия, компенсирайки използването на енергия с 200 процента; за всяка KWH електроенергия, която FatCow използва, компанията купува два пъти повече сертификати за възобновяема енергия за генериране на вятърна енергия. В резултат на това те успяват да задържат 999 метрични тона въглероден диоксид от атмосферата всяка година.

Къде са хоствани сървърите им?

Центровете за данни на FatCow са в Бостън, където разполагат с множество петабайти, разпределени в хиляди хранилища. Заедно тези центрове представляват повече от 2400 квадратни фута за съхранение. Чрез своите обединени сървъри първата машина, която е достъпна за споделени планове, ще бъде тази, която ще обслужва клиентите, които искат да имат достъп до уебсайта на клиента, което, според тях, прави по-бързо време за зареждане и по-малко време за престой.

Предлага ли FatCow всякакъв вид архивиране?

Компанията има прикрепено към мрежата съхранение, което позволява на всяка машина достъп до данни. Чрез клъстерната мрежа всяка машина е съпоставена с идентична машина, която ще поеме зареждането в случай, че има срив или проблем с основния блок. Резервните копия се правят на друг набор от сървъри с огледално копие на данните.

В Общите условия на компанията ясно се посочва обаче, че клиентите са отговорни за архивирането на своите уеб сайтове, съдържание и имейли на локален компютър, заедно с допълнително копие. FatCow има някои временни резервни копия за VPS клиенти, но ги поддържа само за кратко време в случай на повреда в хардуера; компанията не гарантира тези резервни копия.

Как е обслужването на клиентите на FatCow?

Компанията получаваше отзиви за своите услуги, но през последните няколко години клиентите се оплакват от дълги линии за поддръжка на клиенти, от несъответствие с тези с планове, които включват експертна поддръжка, нерешени проблеми и малко съпричастност към клиентите, които изпитват тези ситуации.

Те предлагат повече от един начин да се свържат с тях – от имейл или формуляри, до телефон и чат на живо и отбелязват, че екипът им за поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието, за да помогне. В допълнение, те разполагат с богата база знания и ръководства за потребители за често задавани въпроси.

Препоръчваме ли FatCow?

В сравнение с други домакини, FatCow има задълбочен план, който е много рентабилен за първата година. Техните посветени и VPS планове вероятно биха били най-подходящи за тези, които имат известен опит, но споделените и WordPress планове предлагат богат списък от функции и предимства, които да помогнат за подобряването на вашия уеб сайт и да ви дадат уебсайта, на който бизнесът ви трябва да расте.

Повече на FatCow.com

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector