Отзиви на GoDaddy: Уеб хостингът на GoDaddy е подходящ за вас?

Отзиви на GoDaddy: Уеб хостингът на GoDaddy е подходящ за вас?

Отзиви на GoDaddy: Уеб хостингът на GoDaddy е подходящ за вас?

Contents

Какво е уеб хостинг на GoDaddy?

GoDaddy е най-голямата услуга за регистрация на интернет домейни в света, управляваща над 60 милиона домейна. От 2018 г. те вече са най-големият уеб хост в света, с 6,5% пазарен дял.


Това ги прави най-добрите за хостинг?

Не е задължително.

GoDaddy се е подобрил изключително много от дните на “ранните реклами” и те са гладък оператор, който винаги поддържа поддръжка.

Като се има предвид, има много неща, които ще искате да разгледате, преди да дръпнете спусъка.

Специална забележка: За останалата част от 2018 г. GoDaddy предлагат най-евтиния си хостинг като се започне от $ 1 на месец с тази връзка.

Колко добър е хостингът на GoDaddy?

GoDaddy е вероятно най-добре познатият домейн и хостинг компания. Благодарение на провокативните си и запомнящи се реклами за телевизия и Super Bowl, GoDaddy бързо си направи име. В рекламите им често присъстват оскъдно облечени жени и шеги, които самият Парсънс определи като „неподходящи“ и „остри“. Те са може би единствената хостинг компания, която може да се нарече международна марка.

Това се казва, GoDaddy е WalMart от имена на домейни и хостинг: евтино, повсеместно и никой не е определение за стилен. Те исторически разчитаха на ниски цени и брандиране на клиентите, които събират, но тъй като през последните няколко години се появиха много нови домакини, те подобриха обслужването на клиентите и технологиите си, за да поддържат конкурентното си предимство.

Те са в ерата след Парсънс, където преминават отвъд противоречивия си имидж в дългосрочна марка. Ако тепърва започвате, GoDaddy има всички основи, от които един типичен начинаещ уебмастър може да се нуждае. Но ако търсите по-разширени функции, поддръжка и може би по-изискана марка, която да върнете назад, може да искате да потърсите другаде.

Вижте Официален сайт

Официалният ни преглед на GoDaddy

Много малко хора не са чували за GoDaddy. Те бяха голям играч в ерата на dot-com от началото на 2000-те. Все още наоколо и все още един от най-силните играчи на световния пазар, съвестта и известността на GoDaddy хостинг са неоспорими.

Най-добрите характеристики на GoDaddy хостинг

Много може да се каже, че можете да управлявате вашия домейн, уеб хостинг и имейл всичко на едно място. Част от причината, поради която GoDaddy е толкова колосален, е, че правят този процес невероятно достъпен за всекидневния уебмастър. Ако търсите най-евтиния, бърз начин да стартирате уебсайт и да стартирате, GoDaddy със сигурност ще се достави.

1) Функциите на GoDaddy са изобилни

GoDaddy хостингът предлага повече възможности за избор на потребителите от почти всеки друг хостинг доставчик на пазара. Те имат общи опции за сървър, както и специални планове за сървър и VPS. Има инсталации с едно щракване за всички ваши любими имена като WordPress, Joomla и Drupal. Те са достатъчно голяма компания, че могат да предложат почти всяко ниво на хостинг услуги за много конкурентни цени и можете да се обзаложите, че няма да липсват функции. GoDaddy има набор от приложения с едно кликване, които те използват за изпълнение на някои от по-често срещаните функции, които може да са ви необходими на вашия уебсайт. Ако създавате блог, те имат приложение за него. Имате нужда от количка за пазаруване? И те имат това. Фотоалбум? Няма проблем.

2) Бързо време за зареждане & Твърдо време

GoDaddy използвано за печално бавно и са предразположени към сривове, но през последните години те направиха огромни подобрения и в двете области. GoDaddy вече има 99,99% средно време и скорост на зареждане, за да съперничи на своите бюджетни конкуренти. Те също нямат ограничение на честотната лента; ако страницата ви някога завърши вирусно, внезапният приток на посетители няма да срине вашия сайт. Дори и да го направи, GoDaddy ще ви върне парите за този престой. Което ни отвежда до следващата точка …

2) Гаранция за връщане на парите без дата на изтичане

Повечето хостинг услуги предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. GoDaddy хостингът го прави още една крачка, като предлага гаранция за връщане на парите, която не изтича. За всяко плащане винаги можете да получите възстановяване за времето, което не сте използвали, ако решите да го анулирате. Анулиране в рамките на първите 30 дни? GoDaddy ще ви удостои с пълно възстановяване.

3) Повече от това, за което сте се пазарили – Google AdWords Credit

За да помогне на новите собственици на бизнес с огромните разходи за стартиране на бизнес, GoDaddy предлага безплатни рекламни кредити, които включват над 100 долара спрямо Google AdWords за всеки изразходван $ 25. За да го ограничите, тези кредити включват също 50 долара в реклами на Bing и реклами във Facebook. Това е хубав малък бонус за избора на хостинг на GoDaddy; определено предимство да се настанявате в леглото с голяма корпорация.

4) Повече от просто шаблони – Те ще създадат вашия уебсайт (ако искате)

GoDaddy предлага множество различни шаблони – включително WordPress шаблони. Ако обаче никой от тези не го направи наистина, GoDaddy наема екип от професионални дизайнери на уебсайтове, които с удоволствие ще ви помогнат да проектирате уебсайта си и да го направите личен само за вас.

Чудесно е, че предлагат да проектират вашия сайт и много малки магазини за мама и поп могат да ги използват, но много бързо ще искате да намерите някой професионалист там. В края на деня GoDaddy е глобален корпус и те няма да прекарат много време с вас.

5) Интеграция на GoDaddy WordPress

GoDaddy има импорт на WordPress с едно кликване за самоуправлявани сайтове, но също така предлага управляван хостинг план на WordPress. Този управляван план предлага автоматични надстройки и много предимства за сигурност, наред с други неща.

6) Сигурността на GoDaddy е страхотна за цената

GoDaddy е отделил много ресурси за осуетяване на всякакви хакери, спамери и измамници. Част от това е свързано с тяхната супер модерна технология, а част от тях е дължимата грижа като огромна корпорация. Но това каза, че ще бъде трудно да се намери по-сигурен хостинг доставчик за толкова ниски цени. Дори и при най-евтините планове те архивират данните ви през нощта. Тук смятаме, че те изстрелват HostGator, техния най-добър конкурент в областта на бюджетния хостинг, извън водата. HostGator архивира вашите данни само веднъж седмично и има тревожна липса на защита от спам и вируси. За същата цена и с много от едни и същи функции, които да предложите, GoDaddy е по-добрият избор за уеб администраторите, които са със сигурност. От обратната страна на тази сигурност е, че GoDaddy има набор от ограничителни политики, за да запази спама, което понякога означава, че плъгините, уикитовете и дори IMAP не винаги работят по начина, по който правят другаде. Възможно е да правите тези неща, просто са необходими специални заобикалящи работи, които понякога могат да доведат до повече работа за вас. Но ако сигурността е от изключително значение за вас, тези решения са само част от компромиса.

Специална забележка: За останалата част от 2018 г. GoDaddy предлагат най-евтиния си хостинг като се започне от $ 1 на месец с тази връзка.

Недостатъци на уеб хостинг GoDaddy

Дори ако редовно пазарувате в WalMart, има вероятност да не обичате всичко по въпроса. GoDaddy е корпорация и понякога може да почувства, че има това грубо флуоресцентно осветление, хвърлено за цялото преживяване. За по-персонализирано или иновативно хостинг изживяване, потърсете едно от по-малките момчета като SiteGround или A2 хостинг.

1) Обслужването на клиенти на GoDaddy е в сила

Преди да вляза в подробности за обслужването на клиентите, просто погледнете това ужасно 35 минути чакане с поддръжка за чат GoDaddy:

godaddy 35 минути време за изчакване на чат

Това е просто ужасно. Без причина трябва да чакам 35 минути в чата.

И 20 минути по-късно …

godaddy дължина на чата

Озадачен съм чатът може да е толкова лош през 2018 г. Мога да мина през линията в DMV по-бързо от това!

Като се казва, GoDaddy е като цяло доста бързо по телефона. Това е техният механизъм по подразбиране за поддръжка – но нека бъдем честни, понякога не искате да говорите с клиентите по телефона.

GoDaddy предлага денонощна поддръжка на клиенти, но част от това, че сте толкова голяма корпорация с огромно количество клиенти, означава, че е вероятно да срещнете бюрокрация и формалности на всяка стъпка по пътя, когато се обадите за поддръжка.

Повторенията за обслужване на клиенти на GoDaddy обикновено реагират бързо, но те са склонни да ви насочат към съществуваща литература или да ви прегледат през всички техники за отстраняване на неизправности, които вече сте опитвали, преди да започнат да проучват наистина.

Тези тактики за деликатно разресване наистина се показват, когато се обадите да прекратите услугата. Обслужването на клиенти на GoDaddy не ви позволява да напускате лесно. Това не е безболезнено или благодатно разпадане и може да остави лош вкус в устата ви за цялото преживяване. Прегледите на GoDaddy, оставени от реални клиенти, разказват някои ужасни истории за билети за поддръжка.

2) Ограничен хостинг план за икономика

Те имат три плана – Икономика, Делукс и Неограничен. Планът за икономика ви позволява да имате 90 поддомейни, свързани с един домейн. Същото важи и за техните планове Deluxe и Unlimited. Толкова много други хостинг компании ви позволяват да имате неограничен домейн – без значение какъв план имате. Въпреки това, GoDaddy ви позволява да имате един домейн с техния план за икономия. Ако искате да го надвишите, ще бъдете принудени да надстроите. Вижте Myhosting.com за неограничени домейни.

3) Етични проблеми & Исторически спорове

Тези проблеми може да не ви притесняват, но GoDaddy се сблъска с огромни спорове от самото им създаване. Веднъж Боб Парсънс публикува видео на себе си как убива слон на африканско сафари. Техните реклами в SuperBowl, дори когато не са силно сексуализирани, са склонни да имат груби или безчувствени перфорации. GoDaddy също беше огромен корпоративен бекър за SOPA & PIPA, законопроекти, които защитниците на поверителността в интернет като цяло се отвращават. Те се отказаха от подкрепата на сметките, след като толкова много от техните клиенти бойкотираха услугите си. GoDaddy наскоро санира марката си на голяма част от остър и сексиализиран език и изображения, които за първи път използваха, за да придобият известност. Новото им брандиране ги определя като шампиони за малкия бизнес. Ако цялата тази историческа полемика ви е изключила от GoDaddy, погледнете в екологичен HostPapa за уеб хостинг компания, която може да ви накара да се почувствате добре къде отиват парите ви.

4) По-високи цени за подновяване, никел и оразмеряване

„Вземете вашия домейн за $ 0,99!“ 

Така те закачат. Вкарват ви във вратата на евтини цени както на домейни, така и на хостинг, а след това таксите за подновяване са високи!

Подновяването на домейна е $ 14,99, в сравнение с около $ 10 за NameCheap.

Хостингът може да е евтин с GoDaddy да започне, но обновяванията също ще бъдат по-високи. Те знаят, когато те вкарат в системата, могат да те набиват с никел и пари!

Ако организирате и управлявате обновленията си правилно, евтините цени могат да се изплатят. Или можете да се възползвате от ниските им цени и да превключите регистратори на домейни по-късно. Но ако не сте технически, това може да бъде трудно.

Просто бъдете наясно, че те заключват.

 

5) PHP на GoDaddy Linux хостинг е остарял

Стандартният споделен хостинг на GoDaddy понастоящем не позволява PHP 7. 

Това е проблем с някои WordPress плъгини, като Wordfence:

Това показва, че стандартният споделен хостинг на GoDaddy изостава от времената и не е голям избор за сериозен уеб хостинг.

Долна линия:

Скачането в леглото с голяма корпорация идва с тона предимства: големи порции за ниски цени, удобство и куп екстри за зареждане. Можете да очаквате, че GoDaddy има лесно, евтино и напълно адекватно решение за всички хостинг нужди, които може да имате. Въпреки това много малко експертни уебмайстори биха препоръчали GoDaddy, ако не по принцип, то поне защото GoDaddy не е наистина разработен за разработчици. Това е едно гише, което прави своите пари не защото предлагат най-добрата или най-иновативната услуга наоколо, а защото са евтини и навсякъде. Просто така се случва, че над 5 милиона души по света търсят точно това.

Вижте още функции Отзиви на GoDaddy 3.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (26 гласове) Плюсове

 1. Много функции
 2. Много отстъпки на борда
 3. Гарантирано връщане на парите
 4. Опции за приложение с едно щракване

Против

 1. Не е най-полезното обслужване на клиентите
 2. Ограничен хостинг план за икономика
 3. Противоречиви политически позиции и маркетингови тактики

Резюме Някои хора обичат GoDaddy, някои хора не биха се приближили до тях с 10-крачен стълб. В исторически план GoDaddy се занимаваше с домейни и реклами със скромно облечени жени. Напоследък обаче те сякаш се фокусират върху усъвършенстването на своите функции и технологии. Има някои неща, които да обичате, като много хостинг функции и опции и гаранция за връщане на парите. Има и много недостатъци, като спот клиентска поддръжка, ограничен икономически план и безлично корпоративно усещане. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Често задавани въпроси за хостинг на GoDaddy

По-високи ли са цените за подновяване на GoDaddy от входната?

Да. Средно въвеждащата цена на хостинг план е между 40-50% по-ниска от тази, която ще струва при подновяване. Разбира се, въвеждащата отстъпка е по-голяма при по-скъпите планове.

Има ли минимален договор и колко често трябва да плащам?

Налични са различни видове договори, вариращи от 3 до 60 месеца. Всички плащания са на месечна база, без значение какъв е планът ви.

Какви езици за развитие се поддържа от GoDaddy хостинг?

GoDaddy поддържа PHP 5.4, 5.3, 5.4 и 5.5 потребителски PHP.ini, PERL и Python.

Каква е гаранцията за актуализация на GoDaddy?

GoDaddy предлага гаранция от 99,9% до време, което излиза до 8,76 часа разрешен престой на година. Ако те не успеят да поддържат гаранцията си за актуализиране на услугата през определен месец – имайте предвид, че техният неуспех да поддържа услугата е определено от тях – можете да се свържете с GoDaddy и да поискате кредит от 5% от месечната си хостинг такса за този конкретен месец. Ако смятате, че уебсайтът ви е намалял с повече от средната надбавка, не забравяйте да проверите техните условия за обслужване, за да сте сигурни, че сте в правото си да поискате този кредит.

Управляват ли се или са посветени GoDaddy сървърите?

GoDaddy предлага и двете. Има няколко планове за тези, които търсят напълно частно управляван сървър, но има и планове, които имат Linux сървър. Има множество опции за план за всеки тип конфигурация на сървъра.

Предлага ли GoDaddy планове за VPS?

Има няколко управлявани планове за виртуални частни сървъри, които се захранват от cPanel на разположение. Можете също така да изберете дали той се управлява самостоятелно или се управлява за вас, просто бъдете наясно кой от тях искате да направите, когато избирате плана си.

Къде се намират сървърите на GoDaddy?

GoDaddy е базиран в Съединените щати, със седалище в Скотсдейл, Аризона. Основният център за данни се намира във Финикс, Аризона.

GoDaddy е добър вариант за хостинг на много изображения?

Ако сте на хостинг план за входно ниво, вие сте ограничени до 100 GB, но други планове не са ограничени по същия начин и мнозина предлагат неограничено пространство за съхранение. Създателят на сайтове GoDaddy предлага функции, които са проектирани специално с изображения, като например снимки и видео галерии.

Кои пакети да избера за поточно видео?

GoDaddy предлага стрийминг на видео, но той не е наличен при споделени планове. Споделените сървъри могат да се използват за вграждане на видеоклипове от други източници като YouTube, но ако искате да използвате сървъри GoDaddy за поточно предаване на видеоклипове, ще ви е необходим специален план на сървъра.

Имам ли наистина неограничена честотна лента и съхранение?

Нищо не е наистина неограничено, така че нито вашата честотна лента, нито съхранение. Трябва да проверите внимателно условията на договора си. Подобно на други големи хостове, GoDaddy си запазва правото да преглежда вашия акаунт, ако е открита излишна честотна лента или използване на съхранение.

Предлага ли GoDaddy регистрация на домейн? Ако да, колко струва и мога ли да запазя личната си информация?

Като лидер в областта на регистрацията на домейни, GoDaddy предлага регистрация на домейн. Цените ще варират, тъй като това зависи от избраните от вас опции. Въпреки това, GoDaddy предлага безплатни домейни със своите хостинг планове. Офертата важи за плановете на 12, 24, 36 месеца, но не включва таксата ICANN в размер на 0,18 долара. Това ще ви струва 7,99 долара годишно или повече в зависимост от вашите изисквания, за да запазите информацията си поверителна.

Има ли отстъпки от GoDaddy за студенти, училища или с нестопанска цел?

Не се предлагат специални отстъпки за студенти, училища или с нестопанска цел, но GoDaddy има няколко програми за общност, които са предназначени да помогнат на благотворителни организации. Ако смятате, че вие ​​или вашият бизнес се класифицирате като една от организациите в тези групи, можете да разгледате програмата GoDaddy Cares за повече подробности.

Има ли някаква гаранция за връщане на пари на GoDaddy?

GoDaddy предлага ограничена гаранция за връщане на пари от 45 дни; това обаче не се отнася за всички продукти и услуги. Ако сте загрижени за връщането на парите си, трябва да прочетете дребния шрифт при всяка покупка, която правите чрез GoDaddy.

Каква е поддръжката на GoDaddy? Предлагат ли поддръжка на няколко езика?

GoDaddy предлага денонощна телефонна линия за поддръжка, но не разполага с опция за поддръжка на онлайн чат, което може да бъде проблем за някои хора. Поддръжката на GoDaddy е достъпна на няколко езика, включително: английски, испански, португалски, френски, испански, немски, турски, холандски и няколко други.

Търся да прехвърля сайта си в GoDaddy. Какъв е този процес?

GoDaddy предлага ограничена поддръжка, когато става въпрос за уебсайтове и трансфери на домейни. Ако имате проблеми, има голямо количество изчерпателна документация, която обхваща и двата от тези процеси, достъпни онлайн. Има и други частни организации на трети страни, които ще ви преведат през него или ще го направят вместо вас.

GoDaddy ще прехвърли ли автоматично съществуващите инсталации на Joomla от текущия ми хост?

Въпреки че няма опция за автоматично прехвърляне, GoDaddy предлага стъпка по стъпка ръководство за инсталации, които имате на текущия си хост. Ако имате нужда от допълнителна помощ за миграцията, документацията е достъпна на joomla.org.

GoDaddy поддържа ли Magento? Предлагат ли поддръжка за трансфер за съществуващи сайтове Magento?

Въпреки че Magento може да се използва в GoDaddy, не се препоръчва. Компанията силно препоръчва клиентите да използват VPS или специализирани сървъри, за да хостват техните сайтове Magento. GoDaddy не предлага никакъв вид поддръжка за миграция, така че ще трябва да се подредите сами.

Скъпо ли е да хоствате и управлявате повече от един уебсайт с GoDaddy?

План за входно ниво поддържа само един сайт, но други планове могат да обработват повече. Цената за хостинг на множество сайтове в GoDaddy наистина зависи от плана и от характеристиките на плана, в крайна сметка избирате.

GoDaddy предлага ли лесен софтуер за изграждане на сайт? Какво ще кажете за персонализираните шаблони?

GoDaddy предлага лесна за използване програма за създаване на сайтове и разполага със стотици персонализируеми настройки. Има три нива на планове за тази функция с различни теми и достъпни за мобилни шаблони в зависимост от избрания от вас план.

GoDaddy е добър избор за домакин на моя сайт WordPress?

GoDaddy предлага няколко специфични за WordPress хостинг пакети, три от наличните планове включват управляван хостинг. Тъй като GoDaddy до голяма степен поддържа и насърчава използването на WordPress като система за управление на съдържанието, те предлагат и вградена миграция, за да ви бъде изключително лесно да преместите вашия хостинг на WordPress сайт на GoDaddy. Както се очакваше при големи доставчици на хостинг услуги, имаше няколко публикувани инциденти със сигурност, включващи GoDaddy през последните години. В резултат GoDaddy непрекъснато актуализира и подобрява своите политики за сигурност.

Предлага ли GoDaddy някакви специални функции за сигурност?

В допълнение към SSL сертификати и сертификати за подписване на код, GoDaddy предлага и сигурност на уебсайта на Sitelock, която е предназначена да идентифицира злонамерен софтуер и да наблюдава вашия сайт.

Мога ли да хоствам електронната си търговия на моя уебсайт в GoDaddy чрез програми като Prestashop? Ще мога ли да получа SSL сертификат, за да мога да приемам кредитни карти?

Prestashop може да бъде инсталиран на GoDaddy платформи, както и други алтернативни решения за електронна търговия в зависимост от вашия конкретен хостинг план. GoDaddy предоставя план за SSL сертификати, започващ от $ 59.99. Има и редица други опции, ако искате да приемете плащания с кредитни карти или да създадете цялостно решение за електронна търговия с използването на планове за хостинг на GoDaddy. Основните кредитни карти се приемат във всички региони и приети валути; Ако обаче планирате да използвате PayPal или Skrill, трябва да проверите дали валутата, която използвате, ще бъде приета. Има и възможност да получите професионални услуги за дизайн на електронна търговия, достъпни и за вас – отново, в зависимост от вашия хостинг план.

Има ли дистрибуторска програма, предлагана от GoDaddy?

GoDaddy предлага множество опции за дистрибутори. Предлагат се два нива, с 20-40% отстъпки от цените на дребно, готов магазин за електронна търговия, обработка на кредитни карти и 24/7 поддръжка.

Има ли GoDaddy партньорска програма?

GoDaddy разполага с обширна партньорска програма. Компанията предлага както домейни, така и хостинг партньорски програми.

GoDaddy се обединява ли някога с Google AdWords, за да предложи рекламни кредити?

Периодично GoDaddy ще си партнира с Google, за да предлага кредити за AdWord на нови потребители.

Каква е историята на GoDaddy?

Основана през 1997 г. от Боб Парсънс, GoDaddy е също уеб хостинг компания и те твърдят, че са домакини на над 5 милиона уебсайтове по целия свят. Седалището на компанията е в Скотсдейл, Аризона, но има още няколко офиса в Щатите и Индия. GoDaddy беше една от първите компании за хостинг и регистрация на домейни, която направи това голямо, веднага стана най-голямото име в областта, след като Network Solutions вече не беше единственото място за имена на домейни в мрежата. Повече на GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector