Отзиви на Hostgator май 2020: Опитах го, хареса ми. Но прочетете първо това.

Contents

Какво е уеб хостинг на HostGator?

Основана през 2002 г., HostGator е компания за уебхостинг в Хюстън, Тексас, която разполага с 950 000+ регистрирани домена по целия свят. Компанията предлага споделен, VPS, дистрибутор и специализиран уеб хостинг. Те имат допълнителни офиси и центрове за данни в Остин, Тексас, Индия и Бразилия. HostGator беше сред първата група големи уеб хостинг компании, които взеха участие в зеления хостинг, който включва използване на екологични технологии за компенсиране на въглерод и намаляване на екологичните отпадъци.


Отзиви на домакини

Ако имаше Wal-Mart на уеб хостинг, бихме посочили GoDaddy. HostGator тогава прилича повече на Target: може би не е чак толкова гангстерски или добре известен, но със сходно ниски цени и по-изискана репутация, свързана с тяхната марка. HostGator е отличен хост отстъпка за нови уебмастъри.

Вижте Официален сайт

Официалният ни преглед на HostGator

HostGator е една от най-използваните хостинг услуги в света и по отлична причина. Цените на HostGator са едни от най-ниските и включват голям избор от инструменти за изграждане на уебсайт без допълнителни разходи. Те са толкова уверени в своя продукт, че предлагат 45-дневна гаранция за връщане на парите и ви позволяват да изпробвате техния cPanel преди закупуване. Поддръжката на HostGator е достъпна 24 часа в денонощието, включително функция за чат на живо. Но въпреки че представител на поддръжката винаги може да бъде на една ръка разстояние, екипът за поддръжка на HostGator няма репутация, че винаги е много полезен. Не се страхувайте, при такова огромно количество клиенти, генерираните от потребителите форуми за поддръжка са невероятно здрави. А за толкова ниска цена е трудно да се оплачеш. Като цяло, HostGator е лесен за използване и има чудесен ъптайм, което го прави отличен избор за начинаещи уеб майстори.

 

Най-добрите характеристики на HostGator планове

Ако сте като повечето уеб майстори, вашите основни приоритети в уеб хоста вероятно са лесни за използване услуги, лесно достъпна поддръжка на клиенти и бързо ъптайм – всичко това за отлична стойност. HostGator със сигурност отговаря на тези критерии и след това някои. Ето нашите любими функции на HostGator:

1. Поддръжка на HostGator – Чат на живо & | Повече ▼

Повечето от най-добрите уеб хостинг компании днес предлагат денонощна поддръжка, но мнозина ограничават своите канали за поддръжка в часовете за затваряне. Поддръжката на HostGator е винаги налична и във всяка избрана от вас среда. Поддръжката на чат на живо е любимият ни от тези методи за бързите и ефикасни отговори, които можете да получите за бързи въпроси и спешни ситуации. Ако управлявате бизнес, престоят има скъпи последици. Когато се нуждаете веднага от помощ, знанието, че ще можете да достигнете до живо лице за секунди, е изключително успокояващ аспект на услугите за поддръжка на HostGator. Е-мейл, разбира се, все още е на разположение за тези неаварийни ситуации. Но има вероятност вероятно да намерите отговора, който търсите в обширната HostGator потребителски форуми. В крайна сметка има голяма полза от използването на същата платформа като милиони други – вероятно някой вече е срещнал и решил всичките ви проблеми.

2. Ценообразуване на HostGator – Удължена гаранция за връщане на парите

При толкова ниска ценова точка би било трудно дори най-пикантните от уебмайсторите да твърдят, че не получават парите си. HostGator е достатъчно уверен, че предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите – което е с 50% по-дълго от индустриалния стандарт от 30 дни. HostGator ви улеснява да ги изпробвате, без да поемате големи ангажименти. Когато други компании, като SiteGround, предлагат само годишни договори, които изискват от вас да разделяте маса пари в началото, ниските планове за плащане на HostGator от месец на месец ви дават много гъвкавост. Това е идеална настройка за някой, който се опитва да изпробва няколко краткосрочни проекта наведнъж.

3. Съвместимост с HostGator WordPress

Ако вече имате сайт на WordPress, преместването му в HostGator е невероятно лесно. Те изградиха ръчен инструмент за миграция, който повечето хора могат да разберат за няколко минути. И ако искате това да стане още по-бързо, те дори разполагат с инструмент за миграция с 1 клик на WordPress. Плюс това, HostGator се предлага стандартно с cPanel, което ръководството за употреба на WordPress често предполага, че вече стартирате. В обобщение, връзката между WordPress HostGator е безпроблемна, което го прави лесен избор за всеки, който използва WordPress CMS.

В допълнение към WordPress и cPanel, HostGator предлага голямо разнообразие от други приложения с едно кликване и с отворен код, които ще направят проектирането и изграждането на уебсайта ви лесно. Те предлагат 4500 безплатни шаблона, софтуер за блогове, колички за пазаруване, уикита, CMS и други. Най-хубавото е, че всички тези функции са стандартни като част от вашия пакет. Ако не искате да губите време и умствена енергия да пазарувате за различни плъгини и функции, HostGator може да помогне за облекчаване на безпокойството от процеса на вземане на решения. Спокойно знайте, че са подбрали няколко страхотни и всички те вече са интегрирани.

4. Неограничени адреси по имейл

След като закупите домейн, можете да зададете колкото се може повече безплатни имейл адреси. Наистина ли! Колкото искате!

5. Безплатна пробна версия на HostGator cPanel

HostGator ви позволява да изпробвате техните cPanel и административни инструменти, за да можете да ги изпитате сами, преди да станете клиент. На всичкото отгоре можете да разгледате и инструментите им за изграждане на сайтове и техните шаблони. Докато вземете решение за покупка, ще имате доста добра идея дали HostGator е подходящ за вас. Това изпробване не идва с пълния пакет, който ще получите при регистрация, но е доста щедър, като се има предвид, че малко домакини предоставят на потенциалните купувачи безплатен достъп. Но ако търсите хостинг компания, която ще ви предостави напълно безплатна пробна версия на ВСИЧКИ техни услуги, вижте Site5. Те ще ви позволят да започнете хостинг за 30 дни без плащане.

 

Недостатъци на хостинг хостинг

Вече сме го казвали и ще го кажем отново – никоя хостинг компания не е идеална. Дори HostGator има няколко грешки, които могат да си позволят да поправят, ако искат наистина да бъдат на върха.

1. Често редки резервни копия на сървъри

Те архивират сървърите си само веднъж седмично. Имайки предвид, че повечето хора отиват за достъпните опции за споделен хостинг, това може да направи или не да го направи вместо вас. За много хора това може да е перфектно. Ако обаче трябва да архивирате уебсайта си по-често от тази с критична информация за мисията, може да потърсите услуга на трети страни или плъгин за WordPress, който ще свърши работата вместо вас.

2. Не се предлага облачен хостинг

Облачният хостинг ще позволи на компанията да предостави много по-мащабиран хостинг план и затова е жалко, че това не се предлага. Ако те предложиха облачен план за хостинг, ще имате възможност да плащате само за пространството и ресурсите, които използвате, вместо фиксирана месечна ставка. Освен това облачният хостинг се оценява заради излишността му – информацията ви се съхранява на няколко сървъра. Ако нещо не е наред с един сървър, те имат архиви, естествено вградени в системата. Това би било особено полезно, като се има предвид, че HostGator вече архивира своите бази данни само веднъж седмично. Ако търсите да съхраните много жизненоважна информация, HostGator вероятно не е подходящият хост за вас. Това не е огромна сделка, ако сте собственик на малък бизнес, който повече или по-малко се нуждае само от основна информация онлайн. Но за всеки бизнес или компания, която изисква собствена база данни, може да има по-голям смисъл да закупите хостинг план, който включва опции за споделен и облачен хостинг.

3. Липса на спам & Защита от вирус

Въпреки че оценяваме възможността да създадете толкова имейл адреси, колкото са ви необходими, сериозната липса на вградена защита от спам и вируси в софтуера за електронна поща на HostGator е огромна пропаднала. В епоха, когато нежелана поща се разпространява експоненциално и където всички сме свикнали с безплатното и лесно филтриране на програми като GMail, може да е трудно да се разбере защо някой с готовност ще работи от портала на WebMail на HostGator. Конкурентът A2 хостинг също предлага неограничени имейл адреси, но тяхната платформа включва вградена защита от спам и вируси.

Долна линия:

С ниски месечни такси, без такса за настройка и всички техни инструменти за изграждане на уебсайтове и опции за електронна поща, може да не се налага да търсите по-далеч от HostGator за основните си хостинг нужди. Те се справят добре с обслужването на клиентите, имат огромно предлагане на възможности за обслужване и ви дават възможност да ги изпробвате, преди да ги купите. Ако наистина се опитвате да платите минималния минимум за безпроблемен уебсайт, има по-евтини опции като WebHostingPad. HostGator обаче е може би най-добрата стойност на пазара за бюджетен хостинг. Има причина HostGator винаги да бъде класиран като една от най-добрите уеб хостинг компании.

Вижте още функции Отзиви на домакини 3.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (18 гласове) Плюсове

 1. Удължена гаранция за връщане на парите
 2. Богат избор на страхотни инструменти за уебсайтове
 3. Неограничени имейл адреси
 4. 24/7 Поддръжка за чат

Против

 1. Няма облачен хостинг
 2. Няма импорт на WordPress в една стъпка
 3. Често редки резервни копия на сървъри
 4. Липса на електронна поща & защита срещу вируси

SummaryHostGator е отличен избор за начинаещи уебмастъри, които търсят хостинг план с ниска цена с лесни за използване функции. Цените на HostGator са едни от най-ниските на пазара, освен това имат отлични инструменти за изграждане на уебсайтове и имейл, които са безплатни като част от пакета. И с 45-дневна гаранция за връщане на парите имате достатъчно време да изпробвате плана си, преди да поемете ангажимент. И с 24/7 обслужване на клиенти чрез различни медии, включително чат на живо, поддръжката на HostGator бързо отговаря на всяко ваше запитване. Support3.5Speed4Features3.5Value4.5Transparency3.5

Често задавани въпроси за хостинг на хостинг

HostGator е добър вариант за хостинг на моя сайт WordPress?

Да, HostGator е един от най-често използваните уеб хостинг домейни за настаняване на уебсайтове на WordPress. Ще намерите процеса на интеграция за безпроблемен. Съвместимостта с HostGator WordPress е много проста, което улеснява възможно най-бързото стартиране и работа на сайта ви..

Възможно ли е да мигрирам текущия ми уебсайт на WordPress към HostGator?

Да! HostGator ви позволява да премествате информацията на вашия сайт в акаунт на HostGator без допълнително заплащане. Споделените хостинг планове ви дават един безплатен трансфер на тези данни. VPS и специализирани сървърни планове получават неограничени възможности за трансфер.

HostGator предлага ли партньорска програма?

Да, HostGator предлага партньорска програма. Те имат програма за плащане на комисионна за продажби. Плащането, което получавате, е равно на броя на регистрациите, които имате в акаунта си. С увеличаването на този брой плащането на вашата комисионна за продажби се увеличава.

Когато се регистрирате за HostGator, включено ли е име на домейн в този процес? Или купуването на домейн е отделна транзакция?

HostGator не ви предоставя име на домейн като част от новия ви хостинг акаунт. Ще трябва да отидете другаде, за да закупите вашия домейн, ако вече нямате такъв. Няма такса за регистрация на домейн за прехвърляне на име на домейн към сървърите на HostGator.

Ще ми позволи ли HostGator да закупя самостоятелна регистрация на домейн? Предлагат ли WHOIS регистрация за поверителност?

Да, HostGator ви дава възможност да имате пълни възможности за управление и покупка на всеки самостоятелен домейн, който желаете, при условие че името на домейна е достъпно. Регистрацията за поверителност на WHOIS също е налична срещу номинална такса.

HostGator е добър вариант за моя сайт за електронна търговия?

HostGator е отличен вариант за вашия уеб сайт за електронна търговия. Те предоставят SSL сертификати за всички уебсайтове на техните хост сървъри, което прави транзакциите на вашия сайт защитени. Освен това имате достъп до личен IP адрес, както и пълна поддръжка на клиенти, която е готов да помогне, когато се нуждаете от допълнителна помощ. Освен това ще получите достъп до техните функции и библиотека с приложения, които могат да подобрят вашето онлайн присъствие на дребно.

HostGator предлага ли Linux или Windows хостинг?

Основната специализация на HostGator е в базирани на LAMP системи, като Linux, Apache, MySQL и PHP. Те обаче предлагат и система, базирана на Windows, и за клиентите на техните лични и бизнес акаунти.

Ще мога ли да получавам управлявани услуги с моя акаунт в HostGator?

HostGator предоставя пълни възможности за управление за клиенти, които са на споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS и специализирани хостинг планове.

Какви опции за хостинг на VPS предлага HostGator?

HostGator ви дава възможност да имате акаунт на VPS сървър, който използва система CentOS Linux. Има няколко налични опции за акаунт, които можете да изберете и тази, която изберете, зависи от вида на скоростта на изпълнение и функциите, които желаете.

Какви езици за разработка поддържа HostGator?

HostGator поддържа голямо разнообразие от езици за разработка, така че независимо на какъв език работи вашият сайт, HostGator вероятно е сигурен залог. Когато имате VPS или специален хостинг акаунт за сървър, можете да използвате езика за разработка по ваш избор.

За своята хостинг система Linux те поддържат следните езици: MySQL; База данни с достъп до PHPMyadmin; CGI; Бързо CGI; PHP 5; Ruby on Rails; Perl; Python и SSI

За своята хостинг система Windows поддържат следните езици: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python и SSI.

Мога ли да използвам HostGator за домакин на единични изображения или галерии на моя сайт?

HostGator улеснява използването на вашия хостинг акаунт за представяне на изображения и галерии с изображения на вашия уебсайт. Имате достъп до няколко разновидности на приложения за галерия на изображения чрез програмата HostGator QuickInstall Software, която е в секцията за контрол на вашия акаунт. Всички акаунти на споделени планове на HostGator също имат неограничено пространство за съхранение на изображения.

Как HostGator архивира моя уебсайт?

HostGator осигурява автоматична програма за архивиране на споделени, дистрибуторски и VPS хостинг акаунти, които са под 20GB и имат 100 000 възела. Архивирането се извършва веднъж седмично. Те не предоставят програма за автоматично архивиране на специални сървърни акаунти. Имате обаче наличната опция да създадете свой собствен резервен план за този тип хостинг акаунт.

Колко имейл адреси получавам с акаунт на HostGator? Има ли изискване за дисково пространство за тези имейл адреси?

Ако имате споделен хостинг план, получавате неограничен брой акаунти на имейл адреси. Имате и неограничено дисково пространство за хостинг на тези акаунти. Ако имате VPS или специален хостинг план за сървър, получавате и неограничени акаунти на имейл адреси. Ограничението на дисковото пространство обаче е еквивалентно на специфичното ограничение на дисковото пространство за вашия точен хостинг план.

Защо получих известие от HostGator, че моят уебсайт злоупотребява със сървърните ресурси? Какъв курс трябва да предприема, за да разреша този проблем?

Известието, което сте получили, се отнася до ситуация, в която вашият конкретен уебсайт използва повече от своя дял от ресурсите на споделения сървър на HostGator. Това може да бъде разочароващо, защото не сте уведомени, когато започнете да се приближавате до лимита, само след като вече сте надхвърлили. Най-добрият ви начин за действие е да преразгледате лимитните изисквания на HostGator за ключови области на вашия уебсайт, включително лимитите на акаунта, използването на ресурсите на процесора и хостинг на имейл адресите. Цялата тази информация е лесно достъпна в портала за поддръжка на HostGator.

Следващият ви начин на действие ще бъде да се справите с проблема и да намерите начин да намалите количеството на сървърните ресурси, които вашият уебсайт трябва да функционира правилно. Обслужването на клиенти на HostGator с удоволствие ще ви помогне да идентифицирате проблема и ще работи с вас за разрешаване на проблема и премахване на акаунта ви от спирането.

Защо новорегистрираното ми име на домейн все още не работи? Има ли допълнителни стъпки, които трябва да предприема първо, преди да работи с моя уебсайт?

Ако закупите вашето име на домейн заедно с хостинг акаунта си на HostGator сървър, може да са необходими няколко допълнителни минути, за да свържете двата елемента заедно. Ще трябва да изчакате разпространението на DNS, преди да се появи името в хостинг акаунта ви. Процесът на разпространение на DNS може да отнеме от 24 до 48 часа, за да започне да работи правилно.

Ако вашето име на домейн и хостинг акаунта на сървъра на HostGator са отделни покупки, ще трябва да се уверите, че името на домейна правилно се асоциира с пакета на хостинг акаунта. Прегледайте настройките на вашето име в домейна в WHOIS, за да видите как се настройва конфигурацията на вашето име. Искате да се уверите, че сървърите за имена сочат вашия нов хостинг акаунт на HostGator сървър. Техният екип за обслужване на клиенти може да ви помогне да разрешите този проблем, ако е необходимо.

Искам да конфигурирам настройките на DNS за моя акаунт на дистрибутор. Какво е сървър за частни имена?

Сървърът с частни имена е версия на стандартния DNS сървър, от който повечето уебсайтове се нуждаят, за да функционират правилно. Сървърът за частни имена за вашия реселърен акаунт ще насочва към конкретно име на хостинг на домейн, което не се асоциира с акаунти на сървъра на HostGator. Можете да използвате сървър за частни имена само в HostGator VPS, дистрибутор или специализиран сървър акаунт. Той не е достъпен за акаунти за излюпване, бебешки или бизнес сървър на HostGator.

Кой план на HostGator е най-подходящ за моя конкретен уебсайт?

HostGator предлага четири основни типа сървър хостинг акаунти. Тези опции включват: споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS хостинг и специален хостинг на сървъри. Всяка от тях има собствен набор от предимства и недостатъци. Просто трябва да решите кои функции са най-важни за вашия уеб сайт с хостинг опит и да изберете хостинг опцията, която най-добре отговаря на тези нужди.

Ето кратък обобщение на опциите на вашия хостинг акаунт.

 • Споделено: Можете да имате повече от един оперативен уебсайт наведнъж. Вие служите като администратор на уебсайтове за всеки уебсайт, като HostGator е на разположение за помощ, ако е необходимо.
 • Reseller: Вие служите като хостинг компания, като разрешавате на други да хостват уебсайта си извън вашия хостинг акаунт. Вие носите отговорност за техните действия и третиране на акаунта.
 • VPS: Имате достъп до повече инсталация на софтуер с този хост акаунт. Това е надграждане от споделен или реселърен хостинг акаунт.
 • Посветен: Имате свободен достъп до това как функционира уебсайтът ви, информацията, която съдържа и кой има достъп до акаунта. Той е популярен за по-големи компании, които се нуждаят от хостинг на уебсайтове.

Представителите на услуги за обслужване на клиенти на HostGator могат да ви помогнат да определите кой хостинг акаунт отговаря най-добре на това, което ви трябва за вашия конкретен уебсайт.

Каква гаранция за ъптайм има HostGator?

HostGator има 99,9% гаранция за продължаване, което се изразява в надбавка 8,76 часа престой на година. Повече на HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map