Отзиви на HostMonster май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Contents

Какво е хостинг хостинг?

HostMonster е американска уеб хостинг компания, основана през 1996 г., която работи под чадъра на Endurance International Group.


Колко добър е хостинг хост?

Подобно на твърде много други хостинг компании, притежавани от EIG, HostMonster не успява да бъде в крак с индустриалните стандарти за бързина, време за работа и обслужване на клиенти. Въпреки че техните пакети за сигурност и опростена, консервативна марка може да са привлекателни за мнозина, тяхната ефективност в повечето области на услугата постоянно се затруднява..

Вижте Официален сайт Отзиви на HostMonster 2.3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (4 гласове) Плюсове

 1. Безплатен домейн до една година
 2. Неограничени домейни, поддомейни и честотна лента
 3. Солидни функции за сигурност

Против

 1. Без месечно ценообразуване
 2. Под средното ниво на скорост и време
 3. Лоша репутация на обслужване на клиенти
 4. Без безплатни гръбни Ups
 5. Много ъпдейли

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Нашият официален преглед на хостинг хост.

Въпреки статуса си на ветерани от индустрията, HostMonster е за съжаление още един случай на намаляваща услуга и провал в иновациите след придобиване от EIG. Подобно на сестринските компании iPage и FatCow, HostMonster изостава сериозно във всички най-важни маркери на качествена хостинг компания. А именно: Скорост, продължителност на работа и поддръжка на клиенти. Добавете объркваща структура на ценообразуването, продажби и липсата на информиран терен на продажбите и трябва да кажем, че не бихме препоръчали HostMonster.

Най-добрите характеристики на хостинг хостинга

Въпреки че предлагаме да преминете към HostMonster, струва си да споменете техните характеристики, които може би са ви накарали да ги разгледате на първо място. От една страна, тяхното брандиране е просто и консервативно, което може да се хареса на онези, които са малко затрупани от бързи технологични компании и високо технически език. Плюс това, неограничената ширина на честотната лента и домейните е хубав бонус! Но най-важното е, че те предлагат много изчерпателен пакет за сигурност, от който дори бяхме впечатлени. Ето и лъжичката

Безплатен уебсайт

Въпреки че WordPress обикновено е стандартът за хостинг компаниите и има ресурси в изобилие, за да помогнете дори на най-малко технологичния потребител да получи шаблон и да работи, за някои е успокояващо да имат това, което виждате, какво получавате. HostMonster използва Weebly, което е супер интуитивно и се счита добре в индустрията. Само имайте предвид, че ако една компания поставя голям акцент върху предлагането на безплатен създател на уебсайтове, тяхната целева демографска група обикновено не е тълпата от техници. Не е нужно да сте уебдизайнер, за да изтеглите шаблон на WordPress, което може да е дори по-лесно, отколкото да плъзнете и пуснете уебсайта си през Weebly. Това не е лошо, но все пак говори много за дълбочината на познанието, която повечето им клиенти имат при регистрация за услугите си.

Безплатен домейн до една година.

Добър процент от хостинг компаниите предлагат тази сделка, така че HostMonster по никакъв начин не е външен човек. Това обаче е хубаво бонус!

Неограничена честотна лента, домейни, поддомейни, имейли и съхранение

Звучи твърде добре, за да е вярно, нали? Това определено е добра сделка, ако планирате да хоствате много малки и прости уебсайтове. Но е важно да се има предвид, че когато хостинг компаниите казват „неограничен“ по отношение на основните споделени хостинг планове, това не означава, че можете да качвате безкрайни данни в безкрайни уебсайтове. По-често, отколкото не, и в случая с HostMonster, те поставят ограничение на всички данни, те просто не го рекламират. Освен това, вашият сайт може да зарежда данни само толкова бързо, колкото може да комуникира със сървъра. Качеството на хардуера в крайна сметка е това, което наистина определя колко неограничен е хостинг планът ви. Ако се интересувате от наистина неограничен хостинг, препоръчваме да разгледате DreamHost.

Включена пълна сигурност

Единствената област, в която HostMonster изпреварва конкуренцията, е в нивото на сигурност, което предлагат в най-основните си планове. В споделения хостинг са включени SSL сертификати, защита на горещи връзки, SSH достъп, убиец от нежелана поща и други. Тези услуги адресират повечето от основните уязвими места на уеб хостинга, като поставят солидна основа за защита на вашия сайт.

Нисши хостинг на HostMonster.

Ако HostMonster се обърне към вас по някоя от посочените по-горе причини, силно препоръчваме да прочетете проблемите, които срещнахме с тях. Въпреки че няма перфектна хостинг компания и вашето решение винаги трябва да се основава на вашите уникални нужди, има някои червени флагове, които би трябвало да бъдат посредници във всяка компания. За съжаление, HostMonster не успява да изпълни нашите основни стандарти в доста области.

Опционални опции за входно ниво & Без месечно ценообразуване

Цените на входното ниво на HostMonster са приблизително за индустриалните стандарти, но това е само за първоначалната регистрация. Пригответе се да видите, че вашите тарифи се умножават, ако решите да останете с тях след изтичане на първоначалното начално ценообразуване. Освен това те не предлагат никакви месечни цени. За да получите рекламираната месечна цена, трябва да платите за 3 години хостинг. Това е огромен ангажимент за услуга, която дори още не сте имали възможност да изпробвате. А стандартната 30-дневна гаранция за връщане на пари не е достатъчно дълга, за да решите дали сте добре с такъв продължителен договор.

Под средна скорост и време за работа

Скоростта и продължителността на работа са вероятно двата най-големи показателя за това колко добра е хостинг компания. В крайна сметка тяхната работа е да хостват вашия уебсайт. Ако те не могат да го поддържат и работят или работят със скоростите, които потребителите очакват, за какво точно им плащате? За съжаление, HostMonster просто не може да достави в тази област. Въпреки че нямат най-лошия опит, който сме виждали, те са постоянно под стандарт на индустрията и в двете области. Когато средните стойности сред уеб хостинг компаниите са с 99,94% време на работа и 700 мс при зареждане на страници, HostMonster изостава от двата маркера с 99,91% време на работа и около 880 мс на зареждане на страници. Ако тези фактори са наистина важни за вас (каквито би трябвало да бъдат), погледнете A2 хостинг, лидера в областта на бързината и времето за работа. Друга компания, която приема тези неща сериозно, е JaguarPC, която ще ви възстанови 10 пъти цената за всеки час престой на вашия сайт..

Объркващи обяснения на характеристиките & Upsells

Уебсайтът HostMonster върши лоша работа да обясни какво точно е включено в техните споделени хостинг пакети, което е още едно доказателство за факта, че те са насочени към клиенти без много технически познания. Това води до наистина объркващ процес за напускане, в който може да получите допълнително заплащане за функции, за които смятате, че са включени. Страницата за първоначални функции може да ви накара да повярвате, че получавате безплатни резервни копия на сайта (доста типични за индустрията), но след проверка разбирате, че това струва допълнителни 3 долара на месец.

Подценяване на обслужването на клиентите

Въпреки че можете да очаквате, че обслужването на клиенти на HostMonster ще отговори на вашите запитвания в разумен период от време (около 10 минути за свързване чрез незабавен чат и още 2-3 минути между отговорите), не очаквайте най-добрата помощ. Стандартните съвети за отстраняване на проблеми често се предлагат дори когато въпросът ви е далеч по-конкретен. Освен това, бързото търсене в Google ще привлече вниманието на разочаровани истории за обслужване на клиенти. Това е модел сред компаниите, притежавани от EIG, което ни кара да спекулираме, че приоритетите след придобиване обикновено не включват инвестиции в поддръжка на клиенти..

Долната линия

Не препоръчваме HostMonster, дори само поради факта, че те са с цена над средната, но въпреки това се представят под средните. Тяхната единична функция за изкупуване е всеобхватната сигурност като част от техния основен хостинг. В много случаи обаче плащането на малко допълнително на месец за премиен план за сигурност на вашия уебсайт с друга компания за уеб хостинг би струвало същото и би довело до по-добро клиентско изживяване.

Вижте още функции

Въпроси и отговори на HostMonster

Какво трябва да знаете, преди да се абонирате

HostMonster е популярен вариант за много хора, търсещи уеб хостинг на ниски цени. Като част от множество фирмени групировки – първо като трио от хостинг компании, а след това като част от по-голяма корпорация – това беше една от по-малко известните опции. Ние отговорихме на най-популярните въпроси, които хората имат за HostMonster, за да можете да вземете най-доброто решение, когато търсите хостинг компания.

Кога започна HostMonster?

HostMonster стартира през 1996 г. и е базиран в Прово, Юта. HostMonster, Bluehost и FastDomain бяха в едно и също семейство, водени от главния изпълнителен директор Мат Хийтън, който редовно поддържаше актуализирани клиенти в личния си блог за развитието на компаниите и техните услуги.

Компаниите бяха закупени от EIG, енергийния хостинг конгломерат, който вече има над 40 различни хостинг компании под своя чадър. Както при много от тях, собствеността на Endurance International Group промени представата за HostMonster в бранша.

През 2011 г. Хийтън написа публикация в блог, където също публично подаде оставка като изпълнителен директор, прехвърлийки юздите на Дан Хенди, който заемаше длъжността от 2011 до 2015 г. Джеймс Гриърсън е настоящият изпълнителен директор на HostMonster, носейки богат опит на масата, тъй като съосновател и създател на SimpleScripts, първият онлайн магазин за приложения за продукти с отворен код.

Какво твърди HostMonster за слава?

Според уеб сайта на HostMonster, компанията е посветена на надеждността от началото на 20 години насам. Те са специализирани в качественото обслужване на клиентите и предоставят премиум пакети, които отговарят на нуждите на клиентите на ниски цени.

Те са основали своите планове на обикновен пакет, който може да бъде надстроен за допълнителни предимства и функции. Компанията предлага сигурни резервни копия и надеждни скорости и кратки срокове. Те предлагат незабавно осигуряване на виртуални частни сървъри и специализиран хостинг, множество приложения и опции за сигурност и безплатни имена на домейни с новите си планове.

Техният уеб сайт предлага следните ползи за клиентите:

 • Най-високо обслужване на клиенти
 • Водещият набор от функции е на разположение
 • Качествено оборудване
 • Сигурни архиви
 • Максимално гарантирано продължаване
 • Високо функционални инструменти за администриране
 • Солидни и честни бизнес практики
Говорейки за продължителност на работата, как протича HostMonster?

Компанията казва, че предлагат максимално гарантирана продължителност, но няма нищо в условията им за продължителност или гаранцията, ако сайтът ви не отговаря на процента на продължителност, посочен от тях.

Сега, това би било добре, ако получиха страхотни отзиви за времето си на работа. Стандартът за индустрията е 99,94 процента време за работа, което означава, че за 99,94 процента от месеца, уебсайтът ви е активен, работещ и работещ. Някои уеб-домакини гарантират продължителност от 99,9 процента. Времето за престой на това ниво е около 43 минути всеки месец. Много от домакините в мрежата с тази гаранция всъщност влизат със забележителните 99,99 процента – по-малко от 4,3 минути всеки месец престой. HostMonster обаче не е един от тях. Средногодишната им стойност се свива на 99,91 процента и те надхвърлят индустрията малко повече от половината година.

Други обаче са открили малко по-голяма консистенция, но за един месец тестване.

Какво означава HostMonster, когато кажат “неограничен”?

Според техните условия и правила, HostMonster не задава произволно ограничение на ресурсите, които единственият клиент може да използва. Това означава, че доколкото са в състояние, те ще ви предоставят цялото съхранение, MySQL файлове, трансфер на файлове, хостинг на домейни и честотна лента, необходими за успешното захранване на вашия уеб сайт. За вашия сайт това означава, че докато следвате правилата им, няма да видите отрицателни последствия или по-ниска скорост на уебсайта. Важно е обаче да имате предвид използването на ресурсите им, особено в периоди на бърз растеж, тъй като може да има нежелани реакции върху системата като цяло.

Има някои отбелязани прагове; повече от 200 000 файла, повече от 1000 таблици на база данни и повече от 2 GB MySQL или PostgreSQL в база данни могат да причинят отрицателна и по-бавна производителност на сървъра и може да бъдете помолени да намалите тези числа.

HostMonster предлага ли редовно архивиране?

Докато те говорят за своите сигурни архиви, условията на HostMonster посочват, че понякога извършват архивиране, но нямат задължение да го правят. Те също така заявяват, че не носят отговорност за повреди или загуба на файлове и че дори няма да се опитват да архивират акаунти, надвишаващи 50 000 файла или 30 GB пространство за съхранение.

Как е обслужването на клиентите на HostMonster?

Компанията насърчава най-високото обслужване на клиенти, но отново това е друга област, в която отзивите са много разнообразни. Процент от клиентите се възхищават за времето за обслужване и отговор на компанията. Те са имали отлични разговори с полезни обслужващи служители, които наистина се грижат за цялостното си преживяване. Много по-голям контингент обаче има какво да каже по-малко от звездните неща за услугата на компанията.

Клиентите съобщават, че сайтовете им са затворени без предупреждение, че сайтовете са полуфункционални и че компанията не може да поддържа приложения, които самите те включват в своите хостинг пакети.

Те имат акаунти и във Facebook, и в Twitter, въпреки че и двата са малко остарели. Последният пост на Facebook беше през 2014 г., а последният туит беше единственият през 2016 г., публикуван през септември.

Те не предлагат резервни копия, но какво ще кажете за сигурността и защитата на вашия сайт?

Някои изследвания показват, че толкова много 41 процента от хакове на WordPress се дължат на ситуации с тяхната хостинг компания. HostMonster предприе стъпки за справяне с тази ситуация, като предоставя на клиентите различни функции за сигурност, приложения и плъгини.

Те предлагат SSH достъп, SSL поддръжка, Hotlink Protection и Spam Assassin. Те предлагат сертифициране на SiteLock за вашите бизнес бизнес транзакции В допълнение, специалните планове предлагат огледално съхранение RAID 1, което добавя допълнително ниво на защита на вашите данни и информация за акаунта..

Когато HostMonster говори за водещия набор от функции, наличен какво означават?

За цената на пакетите HostMonster предлага невероятно дълъг списък от предимства и функции за своите клиенти. Те включват бърза инсталация за WordPress, въпреки че някои клиенти са открили проблеми с инсталирането на няколко от WordPress плъгините. HostMonster прави лесната връзка с Mojo Marketplace, така че можете да избирате и от различна система за управление на съдържанието, като Drupal или Joomla.

 • Можете да получите достъп до ограничена, безплатна версия на Weebly Sitebuilder, за да започнете да работите със своя сайт.
 • CloudFlare е интегриран в техните планове. Обратният прокси ви предоставя повече защита от DDOS и груби атаки, както и защитна стена. Приложението има и обширна функционалност за кеширане, за да осигури на вашия сайт по-бързи скорости на зареждане на страницата.
 • HostMonster разполага с множество функции за електронна търговия, за да започне да работи вашия сайт за продажби, включително Agora, Cube Cart и Zen Cart пазарска количка, безплатни генерирани сертификати и защитени с парола директории.

В допълнение, те включват стандартните функции, като качване на FTP, електронна поща, поточна и реална видео и аудио поддръжка и обширен списък със скриптове. Плановете включват също рекламни кредити на Google AdWords и Bing.

Когато HostMonster говори за качествено оборудване, какво означават те?

Споделените акаунти са хоствани на сървъри с двойна четворка на процесора, с резервно захранване на UPS и дизелови генератори за резервно захранване. Те предлагат операционна система Linux, с персонализиран уеб сървър Apache. Те също предлагат 24/7 мрежов мониторинг и множество 10 GB Ethernet връзки.

Центърът за данни на компанията се намира в Прово, Юта и предлагат най-новите версии на MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails и Python. Той е свързан с най-новата система SONET, която използва лазерни сигнали за предаване по оптични линии.

Какви са високо функционалните инструменти за администриране?

HostMonster пуска cPanel за своя контролен панел. Кожата изглежда малко по-различно, но фактът, че те предоставят това за администраторите, е чудесен вариант, защото всеки, който иска да превключи хостове, може да го направи лесно. cPanel е индустриалният стандарт за контролните панели. Тъй като това е толкова често, повечето хостинг компании ще включват безплатен трансфер на сайтове за сайтове, изпълняващи панела.

Те позволяват на бъдещите клиенти да проверят своите подобрения в cPanel, за да видят какво смятат правилно на своя уеб сайт.

Ами ако не харесвам HostMonster?

Повечето хостинг компании предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, а HostMonster не се различава. Има някои, които предлагат много по-дълги гаранции, вариращи от 45 до 97 дни, така че докато HostMonster не е най-добрият, той със сигурност е в средата на пакета. Условията им изброяват доста невъзстановими такси, но те често са във връзка с услуги, платени за приложения и добавки на трети страни. Докато се откажете в рамките на първите три дни, ще получите обратно всичките си пари, с изключение на невъзстановими такси и безплатна регистрация на име на домейн от 15,99 долара на име.

По всяко време след три дни ще си върнете таксите, с изключение на невъзвръщаемите такси, цената на името на домейна от 15,99 долара на име и таксите, платени за Postini или за специален IP адрес. След 30 дни невъзстановими и такси за настройка също са изключени от анулирането.

Заявките за анулиране трябва да се правят по телефон или онлайн чат.

Какво включва HostMonster в техните общи, стандартни планове?

И трите споделени плана включват немерна честотна лента, стандартна производителност и един включен домейн.

 • Основен хостинг ($ 4.95 / месец, обикновено $ 9.49 / месец): Клиентите получават един уеб сайт, 50 GB пространство на уебсайта и пет имейл акаунта. Всеки акаунт получава 100 MB на акаунт. Получавате един включен домейн, пет паркирани домейни и 25 поддомейни.
 • Плюс хостинг ($ 6.95 / месец, обикновено $ 12.49 / месец): Получавате 10 eb сайта с 150 GB пространство. Всеки акаунт включва един включен домейн, 20 паркирани домена и 50 поддомейна. Сметките получават 100 имейл акаунта, с 500 MB на акаунт. Тези планове включват също 150 долара в маркетингови оферти, 24 долара годишно в екстри и един акаунт в SpamExperts.
 • Основен ($ 6.95 / месец; обикновено $ 14.99 / месец): Този споделен план е наистина неограничен, без ограничения за уебсайтове, паркирани домейни, поддомейни, акаунти за електронна поща и съхранение на електронна поща. Има немерно пространство на уебсайта и честотна лента. Профилът включва един включен домейн. Prime включва $ 200 в маркетингови оферти, $ 80 всяка година в екстри, един SpamExperts, поверителност на един домейн и SiteBackup Pro.

Важно е да се отбележи, че ниските цени са само за първия мандат и че цените могат драстично да се увеличат при подновяване, както съобщават някои клиенти.

Как е хостинг VPS на HostMonster?

В допълнение към моменталното осигуряване, VPS хостингът включва управлявани услуги и гарантирани ресурси. Всички те идват с безплатно име на домейн и изпълняват CentOS 6.5 (64-битов).

 • Стандартен ($ 14.99 / месец, обикновено $ 29.99 / месец): получавате двуядрен, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / месец и един IP адрес.
 • Подобрено ($ 29,99 на месец, обикновено $ 59,99 на месец): получавате двуядрен, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / месец и два IP адреса.
 • Премия ($ 44.99 / месец, обикновено $ 89.99 / месец): Планът включва тройна ядро, 6 GB RAM, 120 GB и 3 TB / месец, с два IP.
 • Краен ($ 59.99 / месец, обикновено $ 119.99 / месец): Крайният план е четириядрен план, с 8 GB RAM, 240 GB и 4 TB / месец. Това включва и два IP.

Имате пълен достъп до root, възможност за управление на повече от един акаунт от вашия хост cPanel и облачна технология като OpenStack и KVM.

Какво ще кажете за посветен хостинг през HostMonster?

Специализираните планове имат гаранция за връщане на парите по всяко време и ви позволяват да добавяте SAN хранилище, когато имате нужда. Те предлагат ексклузивни линии за поддръжка за специализирани клиенти на сървъра, root достъп и подобрено кеширане. Всички те също включват безплатно име на домейн и CentOS 6.4 (64-битов)

 • Стандартен ($ 149.99 / месец): двуядрен 2.3 GHz Intel Xeon процесор с 3 MB кеш, 4 GB RAM и 500 GB (RAID 1). Има 5 TB / месец и три IP.
 • Подобрено (199,99 долара на месец): четириядрен 2,5 GHz Intel Xeon процесор с 8 MB кеш, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) и 10 TB / месец, с четири IP.
 • Premium ($ 249,99 / месец): четириядрен 3,3 GHz Intel Xeon процесор, 8 MB кеш, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / месец и пет IP.
Мога ли да плащам месечно?

HostMonster е една от многото хостинг компании, които не предлагат месечни опции за плащане и предлага най-ниските възможни цени, когато се регистрирате за продължителни договори. Изборът включва 12-, 24- и 36-месечни планове.

Повече на HostMonster.com

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map