Отзиви на HostPapa – Хостингът HostPapa подходящ ли е за вашия сайт?

Contents

Какво е HostPapa?

HostPapa е канадска уебхостинг, основана през 2009 г. HostPapa е един от най-евтините екологични уебхости на пазара, захранвайки своите сървъри, центрове за данни и офиси със 100% възобновяема енергия. Освен споделени хостинг планове, те също предлагат VPS и дистрибуторски услуги.


Колко добър е HostPapa хостинг?

За екологосъобразна хостинг компания, HostPapa е много достъпна и предлага всичко, което повечето начинаещи уебмайстори могат да се нуждаят. HostPapa е идеален за екологично настроения клиент, който иска да създаде прост уебсайт и не предвижда много възможности за трафик или имейл. Но масив от скрити такси и ограничения може да е смущаващ за всеки уебмайстор, който планира да работи повече с уебсайта си. Въпреки че предлагат модернизирани планове, които могат да свършат работа, ценообразуването на HostPapa не е евтино, а основният план оставя много да се желае.

Вижте Официален преглед на HostPapa на сайта 2.9 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. 99,99% гаранция за неочаквано време
 2. Един от най-евтините зелени домакини
 3. Неограничени домейни
 4. Поддръжка на английски, френски и испански
 5. Безплатна регистрация на домейн с абонамент за една година

Против

 1. Скъпи такси за анулиране
 2. Бавен сървър
 3. 24/7 Поддръжката не е истински 24/7
 4. Сериозни ограничения по имейл
 5. Няма мащабируеми хостинг планове

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Официалният ни преглед на HostPapa

HostPapa е опакован в международно ориентирана и екологична реторика, която е безспорно привлекателна за много клиенти. Те обхващат всички основи, с неограничена честотна лента и гаранция за продължаване, и поддръжка на няколко езика за зареждане. Но HostPapa сериозно липсва мащабируемост, когато става дума за техните споделени хостинг планове, като много важни функции и съображения липсват от основния им план или са достъпни само чрез заплащане на скрити такси. Прочетете, за да решите дали техните услуги са подходящи за вас.

Най-добрите характеристики на хостинг хоста

Най-накрая! Зелен уебхостик, който всъщност е достъпен! Ако искате да имате спокойствие относно въглеродния отпечатък на вашата проста уеб страница, ценообразуването на HostPapa ги прави лесен избор. Основният план на HostPapa струва само 6 долара на месец, където конкурентът GreenGeeks струва 10 долара. Други компании като A2 хостинг и Dreamhost участват в програми за компенсиране на въглерод, но HostPapa е напълно зелен за много достъпна цена.

100% задвижван от възобновяеми източници на енергия

Напоследък все повече хостинг компании започнаха да обсъждат усилията си за насърчаване на по-екологична услуга, независимо дали това е чрез предоставяне на възможност на служителите им да работят от вкъщи или да продават специални планове за зелен хостинг. HostPapa обаче е единствената хостинг компания, за която знаем, че наистина интегрира устойчивостта в корпоративната си мисия. От лаптопите на служителите им до сървърите, на които се хоства вашият сайт, всичко се захранва от 100% възобновяеми енергийни източници. Плюс това, всички техни клиенти имат възможност да показват своите значки със зелена мощност на своите сайтове. Тези усилия са похвални, за да бъдем сигурни и очевидно ги правят чудесни за всеки уебсайт с околна среда.

Гаранция за ненавременна работа

HostPapa предлага 99,99% гаранция за продължаване, а повечето отзиви на Hostpapa сочат, че това е повече или по-малко вярно на практика. Изглежда обаче, че няма действителен процес, който да компенсира потребителите си, когато продължителността на работното време е по-ниска от гарантираната. Може да се наложи да се обадите на обслужване на клиенти, за да поискате възстановяване на сумата, ако тарифата Ви за продължителен работен ден пада под гаранцията.

Неограничени домейни & Bandwidth

Всеки споделен хостинг план, който HostPapa предлага, разполага с неограничена честотна лента, което е прекрасен допълнителен бонус, който ще ви даде спокойствие, в случай че уебсайтът ви някога стане вирусен. Най-евтиният план предлага само 2 домейна (все още по-добър от много домакини на бюджет), но техните модернизирани планове предлагат неограничени домейни. Плюс това ще получите напълно безплатно име на домейн с едногодишен абонамент за техните услуги, страхотна печалба, която опростява процеса на стартиране и работа на уебсайта Ви.

HostPapa WebMail включва здрава защита от спам / вируси

Най-основният план за HostPapa включва 100 имейл адреса, а обновените планове включват неограничени такива. Това е повече или по-малко стандарт сред уебхостовете, но HostPapa върши чудесна работа със своите функции за защита на електронната поща, които са включени дори в основния им план. Някои конкуренти за големи имена отпадат сериозно в това отношение (гледаме ви, HostGator!).

Поддръжка на HostPapa на няколко езика

HostPapa предлага поддръжка на клиенти на английски, френски и испански. Техният уебсайт също може да бъде напълно преведен на испански. Може би това няма значение за вас, ако всичките ви служители говорят свободно английски, но тази функция може да бъде огромна полза за всеки бизнес с международно присъствие.

Scalable VPS & Опции за план за риселър

За хората, които желаят да надстроят своя уебсайт и да развият своя бизнес, HostPapa предлага три, мащабируеми Linux-базирани и базирани на Windows VPS планове. Те също предлагат пет различни нива на опции за сметка на дистрибутора. Всеки план позволява неограничени домейни, бази данни MySQL, 3 IP адреса и гъвкаво ценообразуване в зависимост от необходимото количество дисково пространство.

Нисши хостинг на HostPapa

Цените на HostPapa може да са чудесни за такава зелена услуга, но когато сравните цените им с функциите, които предлагат други доставчици на хостинг услуги, те изостават в много области. Освен това уебмастърите трябва да внимават за скритите такси.

Скъпи такси за анулиране

HostPapa предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Съществуват обаче скрити такси, приложени към това според техните Общи условия. Изглежда, че печелят от безплатната регистрация на имена на домейни, ако се откажете – това ще ви струва $ 24,95 за регистрация на име на домейн плюс такса за еднократна настройка от 19,95 долара. Това означава, че ако платите за две години напред, които струват 118 долара, губите над 40 долара веднага от прилепа.

Поддръжката на HostPapa не е истински 24/7

HostPapa реклами с 24/7 поддръжка, но това не е напълно вярно. Поддръжката е 24 часа в делничните дни, но през почивните дни повторенията за обслужване на клиенти са достъпни само от 6 сутринта до 19:00 EST. Плюс това, имаше моменти, в които сме чакали повече от 10 минути за отговор чрез тяхната поддръжка за чат на живо. С това време за отговор може също да сме изпратили имейл.

Интеграция на HostPapa WordPress – Без управляван WordPress

HostPapa се интегрира с WordPress, Joomla и по-популярните системи за управление на съдържанието. Те обаче не предлагат никакви управлявани планове на WordPress. Това е нещо, което трябва да имате предвид, ако планирате мащабиране.

Сериозни ограничения за имейл на основния план

Разбира се, 100 имейл адреса може да са достатъчно за малък бизнес, но това изглежда като празен номер, когато действителният капацитет на имейл сървъра е толкова малък. Клиентите съобщават, че достигат лимитите на пощенските си кутии, след като изпращат до 300 имейла на ден. С толкова ниска капачка можете да целунете всякакви планове за сбогом на здрав пощенски списък. Възможно е да имате 100 имейл адреса за вашия бизнес, но вашите служители ще трябва да ограничат комуникацията си до 3 имейла на ден всеки. За да избегнете тези ограничения, трябва да платите за надграден план. За приблизително една и съща цена на месец, Site5 предлага наистина здрави възможности за електронна поща, които са идеални за управление на вашите пощенски списъци.

Долната линия

На пръв поглед HostPapa изглежда привлекателно като хостинг компания. Те имат A + рейтинг с BBB, поемат сериозно корпоративната отговорност и като цяло имат неподправена репутация. Ние от все сърце препоръчваме HostPapa за екологично настроени клиенти, които възнамеряват да създадат обикновена страница, която не изисква много управление. Но ако търсите по-здрави функции, има много други хостове, които могат да предложат повече за по-евтино.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

Често задавани въпроси за хостинг пакета

Каква е гаранцията за връщане на парите на HostPapa?

Можете да прекратите поръчката си с HostPapa в рамките на 30 дни от покупката. Някои такси и регистрации на домейни може да не бъдат възстановени поради политика. Ако не въведете известие, което искате да отмените, няма да имате право да получите възстановяване на покупките си.

Какъв е процесът на поддръжка на клиенти като в HostPapa?

HostPapa разполага с опция за чат на живо за поддръжка на клиенти, която обикновено е най-бързият начин да се свържете с някого. Можете също да изпратите имейл или да се обадите, за да ви помогнат при проблеми, свързани с вашия уебсайт. Когато поставите своя билет, ще видите къде сте на опашката. Можете да въведете своя билет до и ще можете да видите кога номерът ви се показва през уебсайта. HostPapa предлагат поддръжка на френски, английски и испански. Въпреки че предлагат денонощна поддръжка, времето за реакция обикновено е по-дълго през извънработни часове.

HostPapa работи ли на мобилни устройства?

HostPapa предлага приложение за iOS и Android устройства. Докато използвате приложението, няма да се налага да влизате през уебсайта. Изгледът на устройствата е леко съкратен от обикновения уебсайт и ще трябва да влезете в уебсайта, ако се нуждаете от селективни услуги. В противен случай трябва да можете да използвате приложението за основен достъп в движение.

Къде се намират сървърите на HostPapa?

Главната централа на HostPapa е в Торонто, Канада. Те разполагат със съвременна сигурност за защита на собствеността и отлична киберсигурност за всеки клиент.

Какви продукти предлага HostPapa?

HostPapa има хостинг планове както за физически лица, така и за фирми. Те предлагат разнообразни продукти и услуги, включително: уеб хостинг, хостинг на дистрибутори, услуги за мобилни уебсайтове, хостинг и строители на Google Apps, сигурност и сертифициране на Lock Lock, CloudFlare и имейл маркетингови решения. Можете да приспособите услугите си към вашите нужди, за да управлявате ефективно уебсайта си.

Как мога да подновя домейна си?

За да подновите вашия домейн, ще трябва да влезете в профила си в HostPapa. Можете да изберете опцията „Домейни“ от менюто и след това да изберете тези, които искате да подновите. След това изберете раздела „Опции за подновяване“, където можете да кликнете върху „Обновяване сега“ и след това да изпратите. Той ще ви отведе до страница, на която можете да потвърдите избора си и след това да обработите плащането си.

Ще загубя ли своя домейн, ако не го подновя?

Ако вашият домейн изтича, преди да имате възможност за подновяване, имате някои възможности. Имате петдневен прозорец, за да подновите вашия домейн след датата на изтичане, след което всички известия ще бъдат спрени. Ако не подновите домейна си, той изтича и се счита за изоставен. Имате най-малко 31 дни след изтичане, за да опитате да го възстановите от периода на задържане, но той може да бъде закупен от трета страна, в което ще загубите правата върху домейна. Ако обаче след 44 дни тя не е закупена, тя ще навлезе в 30-дневен период за изплащане за изплащане, където отново можете да закупите домейна. По-скъпо е да извървите този маршрут, но е възможно да възстановите отново домейна, ако не го подновите.

Какво означава, ако моят домейн е в "изкупление"?

Периодът на обратно изкупуване може да продължи 30 дни след първоначалния гратисен период за подновяване. Можете да заявите домейна и включва такса от 70 долара и нормална такса за подновяване. Тъй като е по-скъпо да се опитате да възстановите даден домейн, по-добре е да го подновите, преди да изтече. Можете да настроите автоматичното подновяване, за да гарантирате, че никога няма да пропуснете плащане.

Има ли опция за автоматично подновяване на моя домейн?

Да, това е функция за защита, която се предлага като опция по подразбиране при всяка покупка на домейн. Ако не искате функцията за автоматично подновяване на вашия домейн, ще трябва да я промените ръчно. Той не позволява на домейните да изтичат случайно, за да не загубите уебсайта си. 15 дни преди даден срок даден да изтече, автоматично подновяването се таксува към свързаната информация, която сте предоставили.

12. Мога ли да добавя повече CPU, RAM или хранилище към моя акаунт в WordPress

Можете да направите това чрез връзката „Добавяне на ресурси“ в раздела „Добавки“ в контролния панел на HostPapa. Има допълнителни разходи за определени продукти, които ще трябва да обмислите. Ако трябва да понижите, можете също да преминете по този маршрут, особено ако плащате за продукти, които не използвате.

Какво означава OHWM?

OHWM е съкращение за оптимизиран хостинг за WordPress. Това е управлявана хостинг услуга на WordPress чрез HostPapa. Той е идеален за оптимизиране на WordPress опит и предлага бързи и сигурни продукти. Това е отличен начин да използвате WordPress за всяка блог платформа.

Какво е ManageWP?

ManageWP е програма, използвана от HostPapa, която позволява на потребителя достъп до множество сайтове на WordPress. Можете да получите достъп до програмата от контролния панел или от уебсайта ManageWP. Има много инструменти и функции, за да подобрите опита си с WordPress и да донесете повече трафик на вашия сайт.

Ако уебсайтът ми се понижи, ще бъде ли преместен акаунта ми на друг сървър?

Ако сървърът е отпаднал, HostPapa ще работи за възстановяване и работа на сървъра възможно най-скоро. Рядко се случва сървърите да слизат и преместването на вашия сайт към друг сървър всъщност ще отнеме повече време, отколкото ако просто трябва да изчакате да възстановим сървъра. Освен това, ако даден сървър се поддържа, за нас ще бъде невъзможно да получим достъп до вашия сайт, за да го преместим на друг сървър. Докато HostPapa се извинява за неудобството, не би било по-лесно или по-бързо да преместите сайта си на друг сървър навреме.

Кога обикновено се планират актуализации?

Когато е планирана актуализация, HostPapa ще изпраща известия по имейл на всеки клиент. През деня могат да възникнат аварийни ситуации, които ще изключат сървърите. HostPapa ще работи бързо и ефективно, за да гарантира, че сървърите се поддържат правилно. HostPapa взема предвид количеството потенциален трафик, за да гарантира, че няма да попречи на максималния брой потребители на който и да е уебсайт.

Какво е възстановително дърво?

Дърво за възстановяване е споделен сървър за уеб хост, който съдържа милиони различни файлове. Когато има голям обем на трафик към споделен сървър, може да възникне корупция на сайта. Проверката за възстановяване на дърво или файлови системи коригира повредата и този процес може да отнеме от един до четири часа. В определени случаи е възможно системата да отнеме до осем.

Повече на HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map