Отзиви на Hostwinds май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Колко добър е хостингът на hostwinds?


Вижте Официален преглед на Hostwinds на сайта 2.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (9 гласове) Плюсове

 1. Предлагайте отлични цени
 2. Предлагайте страхотни функции
 3. Оферти за хостинг на всички нива
 4. 60-дневна гаранция за връщане на парите
 5. Хостинг в САЩ & поддържа

Против

 1. Липса на управляван хостинг на WordPress
 2. Ограничен брой планове за посветен сървър
 3. Общите условия не бяха много ясни

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Официалният ни преглед на хостинг навиците

Hostwinds е хостинг компания със седалище в САЩ, която изглежда е доста по-висока от останалите. Освен няколко лоши ябълки, които публикуват няколко лоши оплаквания за хостинг на Hostwinds, те вървят много добри неща, което ги прави силен играч в индустрията.

Най-добрите характеристики на хостинг на Hostwinds

Първо, първо, нека поговорим за най-добрите характеристики на Hostwinds. Това бяха най-хубавите неща, които ми се сториха приятни за Hostwinds.

Отлични цени

Hostwinds има отлични цени. От 2016 г. най-евтиният им хостинг план започва от 3,50 долара на месец. От там тръгва, предлагайки хостинг за бизнес и препродажба на хостинг. Те имат няколко уникални хостинг планове. Те имат бюджет VPS за 7,50 долара на месец и имат специален Minecraft – както във видеоиграта – хостинг опция, така че играчите да могат да се сдобият със своите приятели и да играят игри.

Много страхотни функции

Спецификациите на хардуера не са почти толкова висок клас, колкото може да очаквате, но те го компенсират с по-ниска цена. Сред техните функции можете да очаквате:

 • опции за незабавна настройка
 • безплатна миграция
 • неограничени FTP акаунти
 • неограничен имейл акаунт
 • неограничен поддомейни
 • неограничени MySQL акаунти
 • неограничена честотна лента и дисково пространство

Сдвоете всичко това с опцията за бърз и лесен ъпгрейд на вашия хардуер и имате солиден играч в областта на уеб хостинг доставчиците.

Опции за хостинг на всички нива

На пръв поглед изглежда, че Hostwinds има голямо разнообразие от възможности за хостинг – и те го правят, но не толкова, колкото бихме искали да видим. Те имат споделен хостинг, VPS хостинг, специални опции за сървър и дори опция за облачен сървър. Повечето от тях имат различни нива – дори имат бюджетна VPS опция. Единственото нещо, което е наистина уникално, е техният Minecraft сървър.

60-дневна гаранция за връщане на парите

Докато повечето доставчици на хостинг услуги са заети да предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, Hostwinds е зает с предлагането на 60-дневна гаранция за връщане на парите. Това е двойно повече от това, което предлага индустриалният стандарт. Не е сигурно дали дават гаранция за връщане на парите или не, условията им на обслужване са толкова ясни, колкото бих искал да са. Това означава, че ще имате добър шанс наистина да изживеете тяхната услуга или цели два месеца, за да решите дали това е подходящо за вас.

Хостинг в САЩ

Въпреки че много компании – дори и извън хостинг индустрията – са заети с възлагане на аутсорсинг на своите бизнес операции в чужбина, Hostwinds все още е изцяло базирана в САЩ. Те не просто хостват своите сървъри на американска земя, а тяхната поддръжка е базирана в САЩ. Това е добра новина за всеки в САЩ, който търси хостинг в САЩ.

Поддръжка, базирана в САЩ

Цялата поддръжка за Hostwinds е базирана точно тук, в САЩ. Те имат бързо и ефективно денонощно обслужване. Въпреки че бихте могли да ги получите по телефона, можете да изпратите и билет за поддръжка. Според условията им на обслужване, те ще отговорят на всички билети за поддръжка по имейл в рамките на един час. Опитът ни казва, че те ще отговорят на билети в рамките на 15 минути.

Недостатъци на хостинг духа

Не всичко, което блести, е злато и това ни включва в хостинг индустрията. Ето и недостатъците на хостинга на Hostwinds.

Липса на управляван хостинг на WordPress

Бихте си помислили, че с всичко, което Hostwinds предлага, те биха предложили управляван хостинг на WordPress. В интернет има различни статистически данни за това каква част от Интернет използва WordPress, но това е значителна част. Щеше да служи добре на Hostwinds, ако искаха да го предложат.

Ограничен брой планове за посветен сървър

Hostwinds предлага няколко различни типа хостинг планове – споделен, VPS, посветен и Minecraft. Някои от тях дори имат опции за отстъпки. Те обаче не предлагат много възможности, когато става въпрос за някои от тези планове. Техният специален план за сървър има само една опция. Техният VPS план има два – обикновен и отстъпка един. Ако ще предлагат един тип план, тогава те могат да си позволят да предоставят различни нива на плана – нещо, което Hostwinds не прави.

Общите условия не бяха много ясни

Погледнах в условията на обслужване и не ми хареса това, което видях. Има много скрити такси, които те налагат на някои хора, които не са ясно посочени, като например рестартиране на сървъри и презареждане на ОС. Има много случаи на използване на език с отворен тип, който оставя нещата във въздуха за интерпретация. Това може законно да им даде възможност да правят каквото си искат, независимо от това, което казва Условията за ползване.

Долната линия

Hostwinds много им върви. Те изглеждат мащабируеми, имат неограничено дисково пространство и честотна лента, неограничен имейл и FTP акаунти и други. Няма много оплаквания, които плават из интернет относно начина, по който те извършват бизнес. Има някои, но изглежда, че са малко и далеч между тях. Изглежда, че нямат лошо обслужване на клиентите, което беше същото преживяване с нас. Като цяло, Hostwinds изглеждаше солиден играч като хостинг доставчик.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

Повече на Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map