Отзиви на iPower май 2020 г. – Хостинг цени и планове

Колко добър е iPower хостинг?

iPower хостингът е един от утвърдените лидери в подпомагането на успеха на малкия и средния бизнес. Основният им план включва неограничено пространство и честотна лента. Можете незабавно да пускате блогове, форуми и галерии. Тяхното изграждане на сайтове за шаблони е лесно и лесно за комбиниране. Професионалният им план, който е един от най-добрите планове, които предлагат, е на разумна цена от 5,95 долара на месец. Трябва да имате абонамент за една година, когато използвате iPower хостинг. Ако имате голяма компания, може да искате да разгледате различен хостинг сайт, за да подпомогнете търсенето на хостинг на уебсайтове.


Отзиви на iPower 2.2 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. Добре заоблен хостинг сайт
 2. Лесен за използване
 3. Добавянето на магазини е лесно

Против

 1. Може да се нуждае от дългогодишен ангажимент за някои планове
 2. Може да липсват Windows услуги
 3. Не е идеален за сложни начинания

РезюмеАко търсите уеб хостинг услуга, която ви позволява да работите на първия си уебсайт, iPower вероятно ще бъде най-добрият ви залог. Въпреки че не е идеален за фирми с голямо следване, простите и лесни за използване инструменти са идеални за начинаещи. Въпреки че годишният ангажимент не е в най-добрия интерес на малкия бизнес, той ви позволява да се запознаете с техните услуги. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Нашият официален преглед на хостинг за iPower

Въпреки че iPower е един от най-широко използваните уеб хостинг сайтове, те не са без проблеми. Те се занимават с бизнес от 2001 г. и продават продуктите си за малки и средни предприятия. Чудесно е за тези, които искат хостинг услуга за компания, която тепърва започва, но ако търсите разширена уеб хостинг услуга, може да искате да отидете в друга посока. Техният опростен дизайн на създаването на уебсайт улеснява всеки да влиза в интернет и да разширява присъствието си в мрежата.

Най-добрите характеристики на iPower хостинг

Въпреки че iPower има някои проблеми с несъответствия, те се опитват да обновят услугите си, за да се справят с оплакванията на клиентите. Те обикновено се разглеждат като средната позиция между евтините и скъпи уеб услуги, а конкуренцията е жестока. Тъй като се опитват да бъдат в крак с конкурентите си, плановете им на ниски цени може да не са достатъчни, за да бъдат в крак.

Те предлагат ниски цени

Една от най-големите причини хората да използват iPower е, че основните им планове няма да ви накарат да се счупите. Встъпителните им цени са евтини и е лесно да разберете къде са цените за подновяване. Можете да плащате всеки месец за някои планове и можете да спестите повече пари, ако искате да се ангажирате с iPower. Планът им за начинаещи е основен и идва от $ 5,95 на месец, заедно с едногодишен ангажимент. Ще получите 5GB дисково пространство, 250 GB месечни трансфери на данни и домейн. В основния план е включен имейл акаунт.

Ако гледате Pro плана, той започва от $ 7.95 на месец и предлага неограничено пространство на диска, неограничен месечен пренос на данни, неограничен домейни и 2500 имейл акаунта. Pro Plus започва от $ 11,99 и включва всичко в професионалния план и включва три безплатни URL адреса и неограничен имейл акаунт. С надграждането си плановете стават по-скъпи, особено ако ще използвате Windows. Планът за Windows Pro започва от $ 83,40 годишно и получавате безплатен URL адрес, 25 домейна, 1000 имейл акаунта, неограничено пространство за съхранение и други функции.

VPS пакети

iPower разполага с базирани на Linux VPS пакети. Техният пакет VPS Basic започва от $ 24,99 на месец, с включен URL, 1 GB RAM, 40 GB място за съхранение, 1 TB месечни трансфери на данни и неограничен имейл. Ако търсите по-висок план, техният първостепенен споделен хостинг план е $ 79,99 на месец. Получавате 8 GB RAM, 120GB за съхранение, 4TB месечни трансфери на данни и други неограничени възможности. Въпреки че е един от по-скъпите пакети, той може да излезе в дългосрочен план.

Лесен за инсталиране WordPress

WordPress е една от най-важните за уебсайта и iPower улеснява инсталирането на WordPress на вашия уеб сайт. Можете да инсталирате WordPress на стандартния Linux-базиран сървър или да се регистрирате чрез управлявания сайт за хостинг на WordPress. За всеки план има различни цени, а WP Starter планът е 3,75 долара на месец и включва безплатен URL адрес, персонализиран контролен панел, предварително инсталирани теми и плъгин. Сайтът архивира данни ежедневно, а за стартовия план има месечни прехвърляне на данни, съхранение и имейл акаунти.

Ако търсите различен план, пакетът WP Essentials започва от $ 6,95 на месец и осигурява бързо шофиране. Пакетът за сигурност от висок клас и специализирана поддръжка на клиенти го правят една от по-добрите възможности. Тъй като iPower е създаден специално за инсталиране на WordPress, той изисква много работа, за да го инсталирате. Той има всичко необходимо за стартиране на вашия уеб сайт и създаване на вашите страници и публикации. Той е отличен избор за онези, които нямат опит с WordPress или слагането на уеб сайт.

Недостатъци на хостинг за iPower

Въпреки че има някои проблеми, които се открояват с iPower, и той не е перфектен, но е полезен. Може да не искате да прекарвате прекалено много време, като се съсредоточите върху този хостинг сайт, но е по-добре да имате представа за някои области, в които може да се появят.

Създаване на уеб сайт

Един от най-големите недостатъци на iPower е настройването му. Включена е такса от 10 долара, която може да ви хване извън охраната, ако не обръщате внимание. Ако искате допълнителна сигурност, можете да добавите поверителност на домейна за допълнителни $ 9,99 на година, като добавите към общите разходи. Той премахва вашата информация за контакт от уебсайта. След като преминете през това, ще влезете в страницата за потвърждение, където вече са отменени две добавки. Ако не ги искате (автоматичен инструмент за ежедневно архивиране и защита), ще бъдете попитани дали искате SSL сертификат, поверителност на домейна и други опции.

Докато навигирате през тази ръкавица, тя може да се превърне в страдание и болка. Ако искате да получите SSL сертификат, това е 49,99 долара годишно, което е по-евтино от предлагането на други пакети. Трудно е да преминете през процеса на настройка, особено ако не знаете какво да правите или търсите, когато правите покупка. Това е сложна система, която разполага с почти твърде много възможности, но те предлагат много проекти на WordPress. След като преодолеете цялата информация за плащанията, оттам става по-лесно. Това изисква търпение и много четене.

Обслужване на клиенти

Ако трябва да се обадите на обслужването на клиентите, може да чакате няколко минути. Докато някой ще отговори в рамките на няколко минути, няма период на чакане. Така че може да прекарате до половин час в очакване на някого, но никога няма да знаете. Представителите могат да бъдат запознати с продуктите си, но може и да не знаят някои отговори. Въпреки че всеки агент за обслужване на клиенти няма да знае всичко, той може поне да ви насочи към правилния човек и да ви свърже директно. Това не е най-лошото обслужване на клиентите и може да е неуспешно.

Linux Bias

iPower предлага само сървъри, захранвани от Linux, което затруднява хостинга на Windows. Въпреки че можете да изберете да използвате хостинг на Windows, трябва да сте готови да харчите повече пари. Ако това не е проблем, няма да се притеснявате много, когато настройвате уебсайта си. Ако обаче искате да използвате Windows, ще е по-добре да използвате друг хостинг сайт, който няма да ви струва ръка и крак за създаване на уеб сайт.

Долния ред

Ако едва започвате да създавате уебсайт, iPower не е най-лошият избор. Той работи добре с WordPress, което улеснява публикуването на блогове и съдържание. Ако обаче искате уебсайт за уеб хостинг, може да искате да преминете в друга посока. Изглежда, че най-големият проблем идва от хора, които знаят какъв уеб хост трябва да е способен, а iPower изглежда не разполага с функционалността да поддържа тези опитни потребители. Имаше оплаквания за обслужването на клиентите, но това не бива да ви възпира да ги използвате.

Ако сте по-голяма компания, може да искате да се съсредоточите върху друга уеб хостинг услуга, която може да ви осигури всичко, от което се нуждаете. Въпреки че iPower е способен, те нямат възможност за работа с големи уебсайтове. Те ще го направят, но ако не ви се струва, че можете да се ангажирате с годишен ангажимент, когато се регистрирате, може да искате да потърсите другаде. Ако искате хостинг услуга, която да обработва всички продукти на WordPress, iPower е отличен избор, тъй като те предоставят всичко необходимо от WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map