Отзиви на JaguarPC май 2020 г. – Цени и планове за хостинг

Contents

Какво е JaguarPC хостинг?

JaguarPC е частна хостинг компания, базирана в Колорадо, основана през 1998 г. Те предлагат разнообразни споделени, облачни и VPS хостинг планове за различни бизнес нужди. JaguarPC има сървъри в Колорадо Спрингс, Атланта, Чикаго, Далас, Ню Йорк и Великобритания В течение на средата до края на 2000-те JaguarPC придоби редица по-малки хостинг компании като Hostingzoom, Wowvps и Devpond.


Колко добър е хостингът на JaguarPC?

JaguarPC показва постоянен и впечатляващ растеж година след година от създаването си. Правейки чести инвестиции в тяхната мрежа и хардуер, те се доближиха почти до 100% гаранция. Но въпреки че плановете им за споделен хостинг в по-голямата си част са на конкурентни цени, някои потребители може да открият, че други компании предоставят повече функции за стойността на долара.

Вижте Официален преглед на сайта JaguarPC 3.1 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Поддръжка за хостинг на Windows и Linux
 2. 100% гаранция за ненавременна работа
 3. Обширни ресурси за поддръжка
 4. Пакетни включвания

Против

 1. Строга политика за анулиране
 2. Не най-конкурентната стойност

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Официалният ни преглед на хостинг JaguarPC

Ако хостингът с по-малка частна компания е важен за вас, JaguarPC се нарежда сред най-добрите на пазара. С почти две десетилетия хостинг опит, те не са новаци. Освен това, тяхното споразумение за ниво на обслужване включва 10x компенсация за всеки час престой, който преживява вашият сайт. Въпреки това, ако искате да сравните функции като дисково пространство, електронно съхранение и домейни долар за долар, JaguarPC изостава от други хостове.

Най-добрите характеристики на хостинг JaguarPC

JaguarPC седи право на кривата на звънеца в много отдели, но те имат няколко перки, които си заслужава да бъдат споменати, както и някои места, където наистина блестят.

Поддръжка за Windows и Linux

Освен ако не сте жестоко лоялни към едната операционна система спрямо другата, това вероятно няма много значение за вас. Но фактът, че JaguarPC предлага и двете опции, показва технологично разум и инвестиции в оборудване.

100 процента гаранция за неочаквано време

JaguarPC предлага това, което може би е най-добрата гаранция за ъптайм в цялата индустрия за уеб хостинг. За всеки час престой, който преживява вашият уебсайт, JaguarPC ще ви възстанови 10 пъти цената на този час. И с толкова скъпи залози в риск JaguarPC върши чудесна работа, като се увери, че не им се налага често да разделят тези възстановявания. JaguarPC е средно 99,98% време за продължаване през последните няколко години, което ги поставя сред едни от най-надеждните уеб хостинг компании в бранша, като Dreamhost, A2 хостинг и SiteGround.

Шест центъра за данни, пет в САЩ.

JaguarPC има множество центрове за данни: пет в Съединените щати и един в Съединените щати. Това дава възможност на бизнеса да хоства своя уебсайт на сървър в рамките на техния регион, което е потенциално полезно за бизнеса, който основно обслужва местните клиенти. Той също така демонстрира, че мрежовата инфраструктура на JaguarPC е експанзивна – нещо, което обикновено е добре за скоростта на зареждане на страниците.

Чат на живо + Поддръжка по телефона + Обширна помощна форум на потребителите

JaguarPC отдели значителни ресурси за изграждане на тяхната поддръжка на клиенти. Не само клиентите имат денонощен достъп до чат на живо, поддръжка по телефона и билети за електронна поща, но също така са налични активни потребителски форуми и ръководства за самопомощ. Това означава, че най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват клиентите им, са ясно индексирани и могат да се търсят, което ви спестява дори да се налага да посягате към поддръжката на клиентите. Освен това повечето от техните клиенти съобщават, че са доволни от нивото на подкрепа, което им се предлага, и скоростта, с която техните проблеми се решават.

Страхотни безплатни и малко upsells

Дори основните планове на JaguarPC включват безплатни ежедневни резервни копия, използване на SSL, трансфери, създаване на сайтове, филтър за спам, защита на пароли и управление на DNS. Това е доста обширен списък и той прави един чист и верен процес на проверка, който не ви залъгва с продажбите.

Недостатъци на хостинг на JaguarPC

Numberswise, не най-големият взрив за вашия долар

Въпреки че JaguarPC предлага страхотна услуга и непреодолима гаранция за продължаване на време, техният пакет не е особено конкурентен, ако искате да разбиете техните услуги долар за долар, функция по функция. Хостинг гиганти като HostGator и GoDaddy предлагат същите спецификации плюс повече безплатни за по-евтино. В сравнение с други по-малки играчи, изпъкващите като SiteGround и A2 хостинг ги превъзхождат в отделите за обслужване на клиенти или скоростта. Ако наистина сте загрижени за разтягането на парите си, доколкото това ще стигне по отношение на конкретни набори от функции, JaguarPC може просто да не достигне.

Строга политика за анулиране

Въпреки че е разбираемо, JaguarPC не предлага най-симпатичната политика за отмяна. След изтичането на стандартната 30-дневна гаранция за връщане на парите, разберете, че няма да получите обратно много пари за анулиране. Те няма да ви възстановят допълнителни такси за услуги като регистрация на имена на домейни, а ще ви възстановят само такси за хостинг. Те не възстановяват нищо преди датата на анулиране – което означава, че няма да прокарат възстановяването на сумата. Ще намерите формуляра за отмяна в cPanel и на таблото за управление на акаунта на вашия администратор.

Долната линия

JaguarPC предлага това, което е може би най-доброто споразумение за ниво на обслужване в хостинг индустрията за ъптайм. Освен това те са надеждни, приятелски настроени, с умерена цена и предлагат ясен път за мащабиране на вашия хостинг план. Всичко това са отлични причини да хоствате вашия сайт с JaguarPC. Въпреки това JaguarPC лесно се засенчва, когато се оценява рамо до рамо с други големи играчи. Трудно е да се почувствате толкова джаз за възстановяването на ъптайм, колкото бихте могли за светкавичните скорости или невероятното обслужване на клиенти. И ако всичко е свързано с доларовата стойност на техните услуги, тогава корпоративните домакини ще печелят всеки път. Но JaguarPC е солиден и надежден домакин, който с радост бихме ви препоръчали – ако техните пакети предлагат всичко необходимо на цена, която сте щастливи да платите, тогава имаме чувството, че ще бъдете доволни от техните услуги.

Вижте още функции

Въпроси и отговори на JaguarPC

1. Кога стартира компанията?

Грег Ландис иска да създаде компания, която предлага доставчик на интернет услуги и уеб хостинг услуги, които да се открояват от останалите по една причина: изключително обслужване и поддръжка. През 1998 г. се ражда Jaguar PC и бързо се разраства от операция с един човек до водещ доставчик, хостващ над 300 000 домена. Те преместват компанията от Хюстън в Колорадо Спрингс през 2010 г., където сега е седалището на компанията.

2. Какво ще кажете за центровете за данни?

JaguarPC предлага четири различни центъра за данни, всички от които предлагат най-високо качество и технология. Трите базирани в САЩ центрове за данни в Атланта, Денвър и Хюстън предлагат корпоративни клетки, Row1-2 JPC, кокетно окабеляване и допълнителни пду и превключватели от старата клетка. Съоръженията са обезпечени с 24/7 видео наблюдение и въоръжена сигурност и могат да се въвеждат само с разрешение за сигурност, което включва карти за близост и биометрични скенери за ръце в Атланта и биометричен достъп на ръка в Хюстън. Съоръженията са добре поддържани с модерни източници за охлаждане и захранване и достъп до повече от 100 превозвачи.

 В центъра за данни на Обединеното кралство JaguarPC осигурява функционален и надежден център за данни за колокация, като има пространство както за единични сървъри, така и за пълни кабинети. Центърът за данни от Tier 3 осигурява 99,982 процента време за работа с 24/7 активна сигурност и подстанция на място.

3. Как е обслужването на клиенти на Jaguar PC?

JaguarPC предлага на своите клиенти множество различни начини да достигнат до компанията, от активни акаунти в социалните медии във Facebook и Twitter, където те взаимодействат с клиентите и споделят информация за всички възможни ситуации, които клиентите могат да изпитат. Те имат блог, който предлага указатели, които ще трябва да знаете, когато избирате уеб хостинг компания, заедно с подробности за компанията и някои от нейните програми и услуги. На форума на общността клиентите могат да обсъждат с други хора и да търсят информация за техните ситуации, а страницата за състоянието на мрежата на живо говори за всякакви проблеми с престоя. База знания включва статии за много от най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват клиентите.

Техническата поддръжка е достъпна 24 часа в денонощието с телефонна поддръжка както в САЩ, така и в Канада, както и международни клиенти, както и чат на живо и система за билети.

Въпреки че се гордеят с отличната поддръжка, въпреки това, много клиенти са открили, че не получават точно времето за реакция, на което се надяват от JaguarPC, като някои клиенти отбелязват, че за билетите им са били нужни между 15 и 25 часа, за да получат отговор. , Когато вашият бизнес разчита, че уебсайтът ви работи и преживяването на такъв престой може да се окаже пагубно за долния ви ред.

Някои клиенти съобщават за изключително обслужване на клиентите, като възстановяват сайта си и работят за минути, докато други отбелязват, че сайтовете им са отработили с часове без никакъв отговор.

4. Какви видове споделени планове предлага PC Jaguar?

JaguarPC предлага разнообразни хостинг планове. CPanel споделен хостинг включва инсталиране с едно щракване за различни приложения, като WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 и Coppermine. Те имат три различни общи планове, всички с управлявано обслужване.

 • Частен хостинг ($ 3,97 / месец за 36-месечен договор): 35 GB SSD пространство, 100 GB честотна лента, 25 общо бази данни MySQL, електронна поща и FTP акаунти, комбинирани.
 • Уеб хостинг ($ 6,97 / месец за 36-месечен договор): 75 GB SSD дисково пространство, 1000 GB честотна лента и пренос на данни и 100 общо комбинирани бази данни MySQL, електронна поща и FTP акаунти. Този план включва 100 паркирани домейна, ежедневно архивиране, сигурен SSL достъп, RV Sitebuilder и Softaculous. Освен това получавате CloudFlare, SSL сертификат, LiteSpeed ​​и Spam Expert. Настройката е безплатна с този акаунт.
 • Бизнес хостинг ($ 24,94 / месец за 36-месечен договор): 125 GB SSD съхранение, 5000 GB трафик и неограничена база данни MySQL, имейл и FTP акаунти и паркирани домейни. Сървърите са полуотделени и включват LiteSpeed, заедно с всички предимства на уеб хостинг плана. Получавате специален IP адрес, преимунизирайте RapidSSL, безплатна настройка и един включен регистрация на име на домейн.
5. Поддържа ли JaguarPC специализирани сървъри?

Специализираните JaguarPC сървъри предлагат 99,999 процента време за изпълнение с 10x споразумение за ниво на услугата. Те предлагат четири различни плана, всички от които са с корен достъп, 10 Mbps нерегламентирана честотна лента, отдалечено рестартиране, неограничен изходящ трафик. Има платформа за разработване на уеб сайт и приложения и имате възможност да внедрите персонализирани ядра.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (стартира от $ 127 / месец): 4x Cores 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB твърд диск.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (стартира от $ 167 / месец): 8 MB кеш с 4x ядра, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB твърд диск.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (стартира от $ 227 / месец): 15 MB кеш с 6x ядра, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD и 1x 1 TB SATA твърд диск.
 • 2x Intel E5-2620v3 (стартира от $ 267 / месец): 15 MB кеш с 6x ядра, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD и 1x 1 TB Sata твърд диск.
6. Предлага ли JaguarPC хостинг риселър?

Реселлърите на JaguarPC оценяват многото решения, които компанията предлага за своите клиенти.

Има четири различни планове за дистрибутори в САЩ и Великобритания, като и двата плана предлагат множество неограничени функции, като честотна лента, препродаден акаунт, имейл адреси, бази данни и FTP акаунти. Всички дистрибутори получават и следните предимства:

 • Преразглеждането е активирано
 • Персонализирани сървъри на имена
 • CloudLinux и Litespeed
 • Бърза SSL безплатно
 • Домейн за цял живот
 • Миграция за до 25 акаунта
 • Главни, домейн и SSL реселърски акаунти
 • RVSiteBuilder
 • Ежедневно архивиране на R1

Най-голямото различие в нивата на акаунта е, че например сметките на дистрибутори с най-високо ниво както в САЩ, така и в САЩ, получават 20% отстъпка при препродажба на VPS и специализирани сървъри.

В САЩ RZ1 е $ 11,21 / месец, когато предварително плащате за три години; RZ2 струва $ 14,96 / месец за тригодишен предплатен план; RZ3 е $ 22,46 / месец с тригодишен предплатен план, а RZ4 струва $ 29,96 на месец, когато предварително плащате за три години.

7. Предлага ли JaguarPC VPS хостинг?

VPS хостинг в JaguarPC включва поддръжка за Windows, CentOS, Debian, Suse и Fedora руда на четири различни напълно управлявани планове.

 • 1 ($ 27 / месец при предплатен план за 12 месеца): 30 GB дисково пространство, 1,5 GB RAM, 2 ядра, 10 TB честотна лента, без такса за настройка.
 • 2 ($ 47 / месец при предплатен план за 12 месеца): 60 GB дисково пространство, 3 GB RAM, 2 ядра, 15 TB, без такса за настройка.
 • 3 ($ 67 / месец при предплатен план за 12 месеца): 90 GB дисково пространство, 4 GB RAM, 3 ядра, 20 TB честотна лента и без такса за настройка.
 • 4 ($ 97 / месец при предплатен план за 12 месеца): 120 GB дисково пространство, 6 GB RAM, 4 ядра, 25 TB честотна лента и без такса за настройка.

Тези планове включват неограничени домейни, електронна поща, MySQL бази данни и FTP акаунти и входяща честотна лента. Освен това клиентите получават CloudFlare, два персонализирани IP адреса, достъп до root и администратор на отдалечен работен плот, ежедневно архивиране и контролен панел – избран от cPanel, WHM или Plesk.

8. Интересувам се от облачен хостинг – мога ли да намеря това в JaguarPC?

JaguarPC предлага девет различни Cloud хостинг планове, като най-малкият започва от $ 32 / месец и предлага 2 ядра, 20 GB дисково пространство, 1 GB памет, 5 TH честотна лента, 1 VE и 2 IP адреса. , Cloud 9, от друга страна, осигурява 12 ядра, 370 GB дисково пространство, 16 GB памет, 30 TB честотна лента, 8 VE и 8 IP адреси.

9. Как протича времето им?

В повечето хостинг компании в бранша е гарантирано 99,9 процента продължителност на работа, което означава, че през всеки един месец сайтът ви ще бъде за малко по-малко от 45 минути. Поради това има доста компании, които, ако гарантират продължителност, ще се придържат към този процент; колкото бихме искали да знаем, че нашите уебсайтове никога, никога не се снижават, това не винаги е реалност с технологиите. Въпреки това, JaguarPC предлага няколко различни гаранции, като отбелязва на друго място на уебсайта си, че предлагат 99,999 процента гаранция, докато условията за обслужване изброяват гаранция за 100-процентова продължителност на мрежата, което означава, че всички маршрутизатори, комутатори и кабели ще бъдат функционира 24/7, освен ако няма планирана поддръжка. Тяхното споразумение за ниво на обслужване отбелязва, че 100-процентовата продължителност на работа не включва софтуер на вашия сървър, повреда на хардуер, услуги или демони.

Ако мрежата не работи, клиентите ще бъдат кредитирани 1000 процента от престоя. Това означава, че ако мрежата не работи за един час, ще получите кредит за десет часа престой. Месечното Ви плащане ще бъде разделено на броя дни в месеца и 24 часа на ден, за да Ви даде точен кредит. За да получите кредита, трябва да представите билет в рамките на седем дни, включително номера на билета от оригиналния брой, който се отчита в заявката.

10. Предлага ли JaguarPC гаранция за връщане на парите?

Ако сте споделен хостинг клиент с JaguarPC, имате право на 45-дневна гаранция за връщане на парите. Това не е най-дълго в бранша, но определено надминава 30-дневната гаранция, предлагана от много други компании. Както обикновено е, гаранцията включва само хостинг такси, а не разходи за настройка, лицензи, регистрация на домейни или други добавки. Вие също не отговаряте на условията за колокация или специализирани сървъри.

11. Могат ли да помогнат за преместването на моя уеб сайт?

Много клиенти се възхищават на услугата, която са получили при преместването на сайтовете си от един хост към JaguarPC, отбелязвайки, че компанията направи прехода си безпроблемен, дори когато сайтовете не бяха контролирани с cPanel. Това е чудесна новина, тъй като много хостинг компании ще ви помогнат само ако премествате един cPanel сайт в друг. Миграцията не е безплатна за всички планове, но е включена в VPS и Cloud хостинг планове, както и в някои от споделените и посветени планове за сървър.

12. Има ли JaguarPC добра скорост на зареждане на страница?

JaguarPC не отправя никакви претенции за “пламтящи” бързи скорости, както много други хостинг компании, но SSD сървърите и интеграцията в CloudFlare, както и много други компоненти, помагат да се ускори скоростта на зареждане на страницата ви доста, За разлика от други компании, JaguarPC е много надежден и последователен в поддържането на тези солидни скорости. С толкова много уеб посетители очакват незабавно зареждане на уеб сайтове, гарантирайки, че вашите товари бързо са от ключово значение за вашия онлайн успех.

13. Какво определя JaguarPC освен конкуренцията?

JaguarPC има солиден набор от управлявани планове и не таксува ръка и крак, за разлика от други компании, предлагащи управлявани планове. Те осигуряват ясен път за надграждане на вашия план с развитието на вашия уеб сайт и предлагат постоянно надеждна поддръжка на всяко ниво. Плановете включват голямо разнообразие от функции, а компанията, дори и след близо 20 години, все още се управлява и управлява от същия човек, който го е започнал – този вид дълголетие и страст са рядкост в наши дни.

14. Какви са минусите на хостинга с JaguarPC?

Има няколко идеални хостинг компании – отрицателните отзиви често могат да надминат положителните отзиви в много различни индустрии. Като се има предвид, отрицателните отзиви на JaguarPC често се въртят около времето за реакция на тяхната поддръжка на клиенти.

Те нямат много последователност в промотирането на времената си, като изброяват различни проценти на няколко места на своя уеб сайт..

Какви са плюсовете на хостинга с PC Jaguar?

Хостингът с JaguarPC ще отвори вратите за компания, която гарантира нечут процент на време за изпълнение и ще ги подкрепи с изключително щедра гаранция. Компанията поставя удовлетворението на клиентите като приоритет, като предоставя и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Те предлагат незабавна настройка, помощ за миграция на уебсайтове и поддръжка на клиенти на всички нива, за да се гарантира, че сайтът ви бързо става и се поддържа постоянно.

Повече на JaguarPC.com

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map