Отзиви на Resellerclub май 2020 г. – Цени и планове за хостинг

Колко добър е хостинг на Resellerclub?


Вижте Официални рецензии на реселърклуб на сайта 2.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (11 гласове) Плюсове

 1. 24/7 Поддръжка функция
 2. Много варианти за планове се предлагат
 3. 99.9% хостинг време
 4. Отлична ценова структура
 5. Можете да изберете местоположението на вашия сървър

Против

 1. Лоши отзиви за хостинг
 2. Лошо време за реакция на подкрепа
 3. По-високи цени на домейни
 4. Проблеми с актуализации на критични проблеми

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Нашият официален хостинг преглед на Resellerclub

Не всеки доставчик на уеб хостинг обслужва конкретно дистрибутори. Много уебмастъри трябва да се справят с препродажба на хостинг пространство от доставчик на уеб хостинг, който предлага много малко в начина на препродажба. Resellerclub е сбъдната мечта на уеб администратори.

Най-добрите характеристики на хостинг на Resellerclub

Като доставчик на уеб хостинг, който се фокусира единствено върху препродажба, те имат повече функции от повечето други доставчици. Единствените други доставчици, които видях, които имат повече функции от Resellerclub, са тези, които се обслужват от големи предприятия.

Отлични функции за поддръжка

За единствената функция за поддръжка, която липсва хостингът на Resellerclub, е директният телефонен номер. Те предлагат денонощна система за поддръжка на билети, имейл и чат на живо. Уеб чатът на живо винаги е добре дошла, тъй като много доставчици на уеб хостинг не успяват да го предложат.

Повече функции, отколкото можете да разклатите пръчка

Resellerclub хостинг е насочен към хора, които препродават хостинг пространство. Блогъри и фрийлансъри няма да намерят това, което търсят тук. Тъй като е предназначен за уеб администратори, ще намерите функции, които са им удовлетворени – не е вашият среден собственик на малък бизнес, който иска да хоства уебсайта. Всеки от техните планове поддържа MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla и SuperSite Storefront.

Планове, планове и още планове

Хостинг риселър предлага почти всичко, на което уебмайсторът може да се надява. Те предлагат комбинирани планове, специализирани сървъри, управлявани сървъри, VPS хостинг, споделен хостинг, комодо сертификати, сигурност на SiteLock, архивиране на CodeGuard и други. Това е само за да започнете Всеки от техните планове ви дава възможност да изберете от Windows сървър или Linux сървър. Те имат четири лични хостинг плана, 10 VPS планове, два споделени плана и четири нива на обслужване с препродажбите си хостинг планове.

Знаещ екип по продажбите

Имат познат търговски екип. Наистина ми харесва това, когато разговарях с тях, те не се чувстваха подтикнати да ми продадат нещо, което не ми трябваше. Те добре познават продуктите си и знаеха кога даден продукт няма да работи за мен. Те не повдигнаха въпроса, което беше хубаво.

Проверени 99,9 процента хостинг време

Данните от трети страни потвърждават, че изпитват 99,9% хостинг време. Още през 2010 г. се оказа, че имат проблеми с ъптайма, но изглежда, че са гладили тези оттогава. За всеки, който иска да види колко надежден може да бъде доставчик на уеб хостинг, може да намери точно това, което търси с хостинг на Resellerclub.

Отлична ценова структура

Не винаги можете да зарадвате всички, що се отнася до цените. Аз обаче никога не съм виждал такава структура на цените. Повечето пакети се предлагат с 30% отстъпка от някакъв вид. На всичкото отгоре изглежда, че те наистина се опитват да ви накарат да опитате, преди да купите. Това ме кара да се чувствам така, сякаш се опитват да накарат продукта да се продава, вместо да ви заключат в някакъв договор.

Можете да изберете местоположението на вашия сървър

Тази функция е уникална. Когато се настроите с тях, те ще ви попитат къде искате да бъде хостван уебсайтът ви. Те имат стратегически разположени сървъри по целия свят и можете да изберете този, който е най-близо до вашето домашно местоположение.

Недостатъците са хостинг на Resellerclub

Понякога някои неща са прекалено добри, за да бъдат истина. Това може да е случаят с хостинг на Resellerclub.

Лоши хостинг отзиви

Където и да отидете онлайн, хостингът на Resellerclub е подложен на лоши отзиви. На мен ми беше интересно, че голяма част от тези отзиви бяха на поне 4 години. Това обаче не ги оправдава от някои от по-новите. Също така е трудно да го опишеш на недоволен служител или на някой, който има лош опит – има твърде много от тях, за да броим.

Лошо време за реакция на подкрепа

Това може да върви ръка за ръка с техните лоши отзиви за хостинг, но един от дебатите, които можете да намерите в онлайн форумите по отношение на хостинг на Resellerclub, е колко време отне на поддръжния персонал да се свърже с тях по техния въпрос. Те варират от няколко дни до няколко седмици. За мен чакането повече от няколко часа, когато имам проблем със сайта си, е неприемливо.

По-високи цени на домейна

Те могат да имат отлични цени, когато продават своите планове, но можете да си позволите да потърсите другаде, когато става въпрос за регистрация на вашето име на домейн. Това е почти като че ли там правят парите си. Има смисъл, тъй като те са доставчик на препродажба. Ако препродавате през повечето време, е много по-удобно да преминете през домашното местоположение, че е да потърсите другаде и след това да го импортирате.

Проблеми с актуални актуализации на проблема

Едно от главните оплаквания, които открих онлайн, е, че хората имат проблеми с актуални актуализации на проблема. Всеки път, когато има актуализация на критичен проблем, хората се оплакват, че им е трудно да го получат или да получават грешки при опит за изтегляне или инсталиране.

Долната линия

Много от проблемите, които открих при хостинг на Resellerclub, произтичат от преди повече от четири години. През последните години е по-трудно да се намерят проблеми с тях. Те имат солидна продължителност на работа, персонализирани планове и предоставят всичко, на което уебмайсторът може да се надява.

Вижте още функции Още на ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map