Отзиви на WebHostingPad – Търсите най-евтиния уеб хост?

Contents

Какво е WebHostingPad?

WebHostingPad е основана през 2005 г. и предлага пазари на бюджетни уебмастъри, като стартиращи фирми или собственици на малък бизнес, търсейки ултра-ниска цена на хостинг доставчик. WebHostingPad е един от най-евтините уебхости на пазара.


Колко добър е WebHostingPad хостинг?

Цените на WebHostingPad лудо ниски, като основният им план започва от по-малко от два долара за месец. А за толкова ниски цени получавате това, което плащате, когато става въпрос за техните услуги. WebHostingPad покрива основните ви нужди, като например хостинг на WordPress, имейл и функции за сигурност. Но ще бъдете заблудени, ако очаквате те да отидат над и отвъд, за да защитят вашите данни или да направят опита ви наистина изключителен за толкова евтина цена. Значи регистрацията за WebHostingPad е бедствие, което чака да се случи, или това е интелигентен ход за уеб администратор на бюджет? Казваме, малко е и от двете.

Вижте Официален сайт Отзиви на WebHostingPad 2.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Вероятно най-евтиният уеб-домакин там
 2. 30-дневна гаранция за връщане на парите
 3. Лоялни клиенти в исторически план

Против

 1. Начин под средното време & скорост
 2. Само създава резервни копия на вашите данни "Дискретност"
 3. Без възстановяване на суми, ако се откажете след 30-дневен период на възстановяване
 4. Обслужването на клиенти не е звездно

РезюмеПолучавате това, което плащате. Трудно е да се оплакваш много, когато харчиш по-малко от 2 долара на месец. Но WebHostingPad е пълна сделка или е тънко забулена катастрофа? Прочетете, за да решите кой може да бъде за вас. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Официалният ни уеб хостингPad хостинг преглед

Ако четете този отзив, вероятно сте привлечени към WebHostingPad заради невероятно ниските им цени. Тогава вашият въпрос е вероятно, твърде добре ли е това да е вярно? Нашата работа с този преглед на WebHostingPad е да управляваме вашите очаквания.

Най-добрите характеристики на хостинг WebHostingPad

Всъщност има някои доста убедителни причини да се регистрирате за WebHostingPad. Те не са най-добрият домакин във всяка категория функции, но за цената пакетът наистина не е лош. Помислете ниската цена за неразривно свързана с всеки аспект на тяхната услуга и може да намерите някои приятни изненади. Но първо, нека поговорим за цените на WebHostingPad …

Цените на WebHostingPad са супер достъпни

Простете ни, ако ви се струва, че в този момент бием мъртъв кон, но WebHostingPad е много, много евтин. Няма да намерите по-евтина уеб хостинг услуга в WebHostingPad. Всъщност те са толкова евтини, че рекламират на началната страница е, че не получавате това, което плащате – получавате повече от това, което плащате. С едва $ 1,99 на месец за най-основния им пакет, ние ви предизвикваме да намерите по-евтина уеб хостинг услуга. Ние сме готови да се обзаложим, че ниските цени са това, което ви насочи към WebHostingPad на първо място.

Лоялни клиенти в исторически план

WebHostingPad има много нисък процент на оборот. Повечето от клиентите им са с тях от много дълго време. Това може да е една от причините да са толкова достъпни – не им се налага непрекъснато да се занимават с отваряне и закриване на сметки. Те отварят повече акаунти, отколкото затварят. Те имат над 75 000 постоянни клиенти. Това всъщност говори доста, като се има предвид, че те отвориха вратите си през 2005 г. Те са отворени 11 години, което означава, че ако измервате растежа си с линеен темп, те печелят над 6000 клиенти годишно – всяка година от те са се отворили.

WebHostingPad планове Включват cPanel

Фактът, че разполагат с тази стандартна индустриална способност при толкова ниска цена, е огромен плюс. Наличието на cPanel на една ръка разстояние прави бърз, лесен и познат преход за някой, който търси да намали разходите от по-стария си, по-премиум уебхостинг. cPanel е надежден, има възможност да предложи инсталация с едно кликване (с правилните скриптове) и работи безпроблемно с WordPress. Дори някои супер скъпи, бутикови управлявани хостове като Rackspace не предлагат cPanel.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Винаги е приятно да видите компания, която предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че това е стандарт, някои компании не предлагат това. Ако погледнете тяхната клиентска база – тяхната нарастваща клиентска база, клиентите, които изискват възстановяване на средства, вероятно са малко и далеч между тях. Може би защото за по-малко от два долара на месец, защо да се притеснявам за отмяна?

Военната степен на сигурност идва стандарт

Това е разочароващо и гранично измамно състояние на нещата, че толкова много уеб хостинг компании таксуват допълнително, за да осигурят основна сигурност на вашите данни. Това обикновено важи за бюджетните хостинг компании, но не и WebHostingPad. С техните WordPress планове ще получите автоматизиран скенер за злонамерен софтуер и карантина и премахване на зловреден софтуер.

Поддръжката на WebHostingPad не е наполовина лоша!

Бяхме приятно изненадани да разберем, че поддръжката на WebHostingPad се предлага през чат на живо. Още по-приятно ни беше да разберем, че отговориха на нашите запитвания след по-малко от минута. И въпреки това отново бяхме доволни, когато бързите отговори, които получихме, всъщност бяха доста полезни. В този смисъл ние в никакъв случай не твърдим, че поддръжката на WebHostingPad е отлична, просто средна. Поддръжката в денонощието е тяхно искане, но те са много по-трудни за достигане през извън часове. И когато сървърите им паднат (ще разширим по-късно), достигането им е почти невъзможно. Те не са SiteGround, това е сигурно. Но понеже цената, поддръжката на WebHostingPad е далеч по-добра, отколкото очаквахме.

Недостатъци на хостинг на WebHostingPad

Има някои големи фрустрации с WebHostingPad, които, въпреки сериозно ниските цени, вероятно ще бъдат нарушители на много потенциални потребители.

Някои от най-бавните времена на натоварване, които някога сме виждали

Средно страниците, хоствани на WebHostingPad, се зареждат два пъти по-дълго, отколкото при други доставчици на хостинг услуги. Това е изключително тревожно, когато вземете предвид, че почти половината от потребителите в мрежата ще отскочат от страница, която се зарежда повече от две секунди. Ако се опитвате да осигурите приходи от вашия сайт, хостингът с WebHostingPad може драстично да наруши вашите проценти на реализация. В този случай ние безрезервно препоръчваме да отидете с по-бърз и по-премиум уеб хост. Може да платите малко повече, но повече от това ще компенсирате с посетителите на сайта, които няма да отскачат. За най-добра скорост на пазара за уеб хостинг, вижте A2 хостинг.

Uptime е ненужно – Гаранцията за неутрализиране е безполезна

WebHostingPad обещава 99% гаранция за продължаване. Това звучи като солидна гаранция, докато не се справите с математиката и осъзнаете, че 1% от времето за престой се изразява в повече от 87 часа престой всяка година или около 7 часа всеки месец. За да влоши нещата, WebHostingPad ще ви компенсира само под формата на безплатен месец на обслужване за всеки 8 часа престой над тяхната 99% гаранция. Това означава, че уебсайтът ви трябва да бъде свален в продължение на 15 часа в месеца, преди да получите обратно пари. Това число е трудно за преглъщане, когато вземете предвид, че много други доставчици на бюджет често изпитват само около 8 часа престой през цялата година.

Ако зависите от вашия уебсайт, за да можете да печелите пари, като например за бизнес с електронна търговия, добре си струва да платите за доставчик на услуги с по-добри времена. Още по-добре, изберете такъв, който ще ви компенсира веднага щом се потопите под гаранцията си, а не 8 часа престой по-късно. Един долар и половина повече на месец би могъл да постигне 99,99% досегашни резултати с HostGator.

„Безплатен“ домейн идва с много кавации

Подобно на много хостинг доставчици, WebHostingPad ще пусне безплатно име на домейн при регистрация. Но има много струни, които ни карат да съветваме да не се възползваме от тази промоция. За едно нещо, трябва да използвате код на талон и този код обезсилва всяка друга промоция, която може да искате да приложите. Второ, името на домейна е безплатно само за една година. След първата година на услугата ще трябва да платите повтаряща се годишна такса за пререгистрация от около 15 долара. Имайки предвид, че повечето имена на домейни могат да бъдат закупени само веднъж за по-малко от $ 15, това „безплатно“ име на домейн всъщност изобщо не е сделка. Ако искате да използвате WebHostingPad, препоръчваме да използвате различен талон и да купите името на домейна си другаде. Ще спестите повече пари в дългосрочен план.

Данните се архивират само при тяхната „дискретност“

Безплатните архиви на вашите данни звучат страхотно, нали? Но прочетете внимателно:

По наше усмотрение WebHostingPad ще прави седмично архивиране на клиентски акаунти, до и включително само 1 GB файлове на уебсайтове. Това архивиране не включва имейл адреси, имейл акаунти, бази данни или нещо друго освен файлове на уебсайтове. Всеки акаунт, който е по-голям от 1 GB, няма да бъде включен в автоматизирана услуга за архивиране, предоставяна от WebHostingPad. В случай, че клиентът изисква възстановяване на резервно копие, WebHostingPad може да начисли такса за еднократна услуга за възстановяване на резервно копие в размер на 39,95 долара.

Купена в легален език, в началото може да не е очевидно колко лоша е сделка всъщност. Тяхната „самостоятелна преценка“ означава, че не можете ръчно да архивирате вашия сайт, ако сте го, например, препроектирали. Освен това, 1 GB файлове е малко и се ограничава само до файлове на уебсайта, което означава, че можете да загубите всичките си имейли и информация в базата данни. Превишете 1 GB файлове и сайтът ви никога няма да бъде архивиран. И накрая, ако някога се нуждаете от възстановяване на резервно копие, ще трябва да разклатите над 40 долара и това дори няма да възстанови имейлите ви.

Този вид главоболие изглежда сравнително често сред изгодни домакини. Конкурентът GoDaddy, например, е също толкова критичен с тяхната честота на архивиране и също така ще ви таксува прекомерни такси за възстановяване на вашия сайт. Ако планирате да запазите голямо количество важни данни на вашия сайт, направете проучване, преди да изберете своя хост.

Ограничителна политика за прехвърляне

WebHostingPad рекламира безплатни трансфери на данни за клиенти, които искат да преместят уебсайта си към своите услуги. Но всъщност това е безплатно само за сайтове с необичайно малък обем данни: 2 GB. И подобно на техните резервни копия, този трансфер няма да включва имейл, FTP адреси, поддомейни или каквито и да е домейни на добавки, които може да имате.

Долната линия

В природата на много хора е автоматично да гравитира към най-евтината налична опция. И ако ниските цени са приоритет номер едно в търсенето на уеб хост, тогава WebHostingPad всъщност е доста добра стойност за тази ниска цена. Но за уебмастърите, които дават приоритет на скоростта, продължителността на работата или архивирането, WebHostingPad ще предизвика само безсилие. Плащането дори на един долар повече на месец другаде ще спести на тези хора много мъка.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

WebHostingPad често задавани въпроси

Кога стартира WebHostingPad и какви са техните стойности?

WebHostingPad е основана през 2005 г. в Илинойс от лидери в индустрията и ветерани, които искат да осигурят надежден, достъпен хостинг. Компанията поставя висок приоритет на удовлетвореността на клиентите, предлагайки на клиентите точно това, от което се нуждаят, така че не трябва да плащат за услуги, които не искат. Притежавайте няколко сертификати, проверки и одобрения от някои от най-добрите компании за преглед в интернет. WebHostingPad гарантира страхотно обслужване на достъпни цени.

Какъв вид споделени хостинг планове предлага WebHostingPad?

Всички планове на WebHostingPad включват следните неограничени предимства:

 • Хостинг пространство
 • Bandwidth
 • Акаунти за електронна поща
 • FTP акаунти
 • Addon и поддомейни
 • MySQL бази данни

Те също така предлагат на своите клиенти безплатна регистрация или трансфер на домейни, както и създател на уеб сайт, cPanel. Ще получите също разширено сканиране на сигурността и списък с бизнес директории.

Компанията има два различни споделени плана, Power Plan и Power Plan Plus. Най-голямата разлика между двете е няколкото допълнителни функции в Power Plan Plus, който включва разширен филтър за спам, безплатен SSL сертификат, SSH достъп и напреднали статистики в мрежата.

Ценообразуването се основава на продължителността на услугите ви, като една година от Power Plan идва от $ 3,99 на месец, а една година от Power Plan Plus струва $ 6,99 на месец. Ако решите да се регистрирате за три до пет години на ниво Power Plan, ще плащате $ 1,99 на месец; цената на Power Plan Plus спада до нивото от 3,99 долара на месец за клиентите, които се регистрират за четири или пет години услуга.

Предлага ли WebHostingPad дистрибутор или VPS планове?

WebHostingPad има шест различни планове за тези, които се интересуват от дистрибутор / VPS план. Техните виртуални частни сървъри се захранват от VPSDepot, което позволява същата функционалност без същите разходи като типичните специализирани сървъри.

Техният начинаещ план, който започва от $ 29.95 на месец за шест месеца, ви дава 20GB дисково пространство, 100GB честотна лента и 1GB RAM. Клиентите получават един IP адрес и .5 CORE CPU.

Третото ниво, премиум планът, осигурява 160GB дисково пространство, 1TB честотна лента и 4GB RAM, за $ 49.95 / месец за шестмесечен план. Ще получите също три IP адреса и 2 CORES CPU.

Най-високото им ниво, управляваният план, струва $ 99.95 на месец за шест месеца услуга и ви дава три IP адреса, 3 CORES CPU и най-високото ниво на съхранение: 300 GB дисково пространство, 3TB честотна лента и 8GB RAM.

Между тях има планове, които ви позволяват да намерите необходимите спецификации. Всеки VPS акаунт включва много безплатни функции, като:

 • Cpanel / WHM
 • Softaculous
 • Настройвам
 • Миграция на уебсайтове
 • Firewall
 • Реселърен акаунт

Всички VPS акаунти също предлагат неограничени cPanel акаунти, домейни и поддомейни, имейл акаунти и изпращане, FTP акаунти и MySQL бази данни.

Какво представлява хостингът на WebHostingPad WordPress?

Плановете на WordPress на компанията включват безплатен трансфер, автоматични сканирания и премахване на злонамерен софтуер, както и неограничени имейл акаунти, паркирани домейни и място за съхранение.

Плановете за WordPress са предназначени да помогнат на потребителите на WordPress с всички способности и включват различни подобрения на скоростта, като производителност Cloud Linux, SSD съхранение и Global CDN. Основният план, с cPanel, проектиран около WordPress, започва от $ 2,99 на месец.

Основният план дава на клиентите пет сайта, с 1x изчислителна мощност.

Средният план, WP Pro, който струва $ 3,99 / месец, има 10 сайта, 2x изчислителна мощност, а също така включва безплатни автоматични резервни копия.

Най-високият WordPress хостинг план на WebHostingPad, WP Premium, разполага с безплатен SSL сертификат, безплатни автоматични архиви и резервни копия при поискване, експертна помощ на WordPress и 25 сайта с 3x изчислителна мощност. Този план започва от $ 5,99 на месец.

Има ли WebHostingPad гаранция за продължаване?

WebHostingPad има 99% гаранция за продължаване, но ще компенсира клиентите само за всеки 8 часа престой извън гарантираната цена.

Какво означава неограничено дисково пространство за мен?

WebHostingPad предлага на всички хостинг акаунти неограничена честотна лента и дисково пространство, но увеличава необходимото пространство на фази. Всеки акаунт започва с ограничение както на дисковото пространство, така и на честотната лента, но тъй като сайтовете се нуждаят от увеличаване, просто искане по имейл до WebHostingPad е всичко, което е необходимо за разширяване и на двете. Поради тази система компанията е в състояние да оптимизира работата на сървъра, тъй като само необходимото пространство е това, което се използва. В резултат на това услугата за клиентите е по-бърза и по-ефективна.

Преди компанията да увеличи честотната лента или дисковото пространство, те изискват напълно да се използва текущата квота и собственикът на уебсайта да бъде в съответствие с условията и условията на WebHostingPad.

Как WebHostingPad остава актуален?

Компанията предоставя фирмен блог, който изтъква много различни информации, които клиентите и потребителите ще намерят за интересни, от обсъждане на грешки и начини за отстраняването им, начини за повишаване на сигурността и разговори за промени и актуализации на компанията, включително различни нива на награди и отговори за нуждите на клиента.

Наскоро лидерството предприе стъпки за справяне с някои от най-големите притеснения на клиентите си, но не само поставя анкета, за да види колко искат мениджърите на потвърждаващите акаунти в техните акаунти, но и прави актуализации на системата.

 • Актуализирана система за фактуриране: Системата е преработена, за да увеличи функционалността и да направи хостваното счетоводство още по-лесно за управление.
 • Weebly уебсайт: WebHostingPad работи върху партньорство с Weebly, което ще позволи на клиентите достъп до лесна за използване сградна система.
 • cPanel актуализации: Докато превключването на текущите теми за cPanel към темата Paper Lantern е изискване за правилна работа, те също така показват на клиентите как ретро скинът прави най-новия cPanel интерфейс да се променя по-подобно на интерфейса x3.
 • Обновени сървъри: Всички сървъри се надграждат до най-новата стабилна версия на CentOS, голямо начинание, което ще осигури още по-добро изживяване за клиентите.
Как WebHostingPad поддържа сървърите си?

Центърът за данни N + 1 е в Чикаго и предлага 24/7 охрана на място, както и вентилационни системи за ОВК. Те правят резервно копие на центъра за данни всяка седмица, но също така предлага по-чести резервни копия въз основа на избрания хостинг план. Седмичното архивиране включва акаунти и до 1 GB файлове на уебсайтове и не включва имейл адреси, имейл акаунти, бази данни или файлове, които не са уебсайтове. Профилите, по-големи от 1 GB, не се включват в седмичното архивиране, но компанията предлага еднократно възстановяване на резервно копие срещу заплащане. Те също предлагат услуга за резервно копие при поискване срещу допълнително заплащане.

Ако има прекъсване на електрозахранването, WebHostingPad поддържа гориво за генератора, което ще поддържа вашите сайтове работещи и работещи.

Каква поддръжка предлага WebHostingPad?

Програмата за обслужване на клиенти на компанията 24/7 покрива следните нужди от услуги:

 • Уеб базирани услуги като FTP, SSH, cPanel, електронна поща, MySQL и php. Те ще гарантират, че услугите работят нормално и ще проверяват, ако клиентите смятат, че има проблем.
 • Управлението на сървъра ще включва поддръжка, сигурност и конфигуриране на целия софтуер, пребиваващ на техните сървъри, включително Apache, MySQL и php.
 • Поддържане на хардуер с редовен мониторинг и ремонт при необходимост
 • Инсталиране на скриптове за скриптове на трети страни, което не включва поддръжка, информация за използването, функции, приставки или персонализиране.
 • Резервните копия на данните не гарантират наличието на загубени данни от редовни архиви. Клиентите трябва да са сигурни, че редовно поддържат текущите резервни копия.
 • Основна конфигурация за електронна поща и основна FTP връзка

Клиентите са отговорни за познаването на основите на интернет, както и регистрирането на собствените им имена на домейни и работата на всички скриптове и приложения.

Те предлагат чат на живо, поддръжка по електронна поща и телефон, както и бюро за помощ, което ви позволява да подадете билет за поддръжка. Компанията поддържа база данни с въпроси за голямо разнообразие от оперативни теми, както и отговори на коментари на Facebook страницата и акаунта в Twitter.

Какво става, ако WebHostingPad не е за мен?

Компанията предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за нови клиенти, с тридневно минимално предварително уведомление преди анулиране.

Отмяна на VPS трябва да се извърши в рамките на пет дни и включва само парите, платени за хостинг услуги; други услуги, като лицензи, създатели на сайтове или IP адреси не са включени.

WebHostingPad е идеална опция за клиент, който търси евтина услуга с голи кости за споделен и VPS хостинг. В идеалния случай клиентите ще имат познания по интернет и компютърни основи, но поддръжката на клиентите на компанията може да помогне при много често срещани ситуации

Повече на WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map