Отзиви за FastDomain май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Отзиви за FastDomain май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Отзиви за FastDomain май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Колко добър е FastDomain хостинг?

На пръв поглед има много причини хората най-накрая да се установят на FastDomain хостинг като техен хостинг доставчик на избор. Това е частта, в която трябва да хвърлим малко светлина върху някои области, за които смятаме, че FastDomain хостинг може да не достигне.


Отзиви за FastDomain 1.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Стабилен хостинг за основни сайтове
 2. Добра техническа поддръжка
 3. Стойността на цената е невероятна

Против

 1. Те могат да бъдат твърде прости
 2. Няма място за надграждане
 3. Жертва твърде много

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Нашият официален преглед на хостинг на FastDomain

FastDomain работи от 2005 г. Те са част от Endurance International Group, група, която осъществява надзор и е компанията-майка на няколко доставчика на уеб хостинг услуги.

Най-добрите характеристики на FastDomain хостинг

На пръв поглед има много причини хората най-накрая да се установят на FastDomain хостинг като техен хостинг доставчик на избор.

Те са невероятно прости

На първо място, FastDomain е забележително ясен. Вместо да предлага на хората 30+ различни начина да хоствате уебсайта си, FastDomain има само една възможност. Сега на повърхността един вариант може да не изглежда достатъчно, за да задоволи никого. В крайна сметка нуждите от хостинг са толкова разнообразни, че може да е близо до невъзможно да се намери решение, което може да бъде класифицирано като едноразмерно подходящо за всички. Именно това е предпоставката, която прави FastDomain толкова привлекателен за няколко души.

Стабилен хостинг за основни сайтове

Въпреки че може да изглежда, че имат специализирана и ограничена аудитория, те извеждат мантрата с един размер за всички ново ниво. Ако това, което търсите, отговаря на това, което предлагат, може би сте намерили съвпадение, направено на небето. Те предлагат много повече функции в един хостинг план, отколкото всеки уеб администратор може да се надява да използва, така че не се изненадвайте, ако попаднете в тяхната аудитория.

Прилична техническа поддръжка

Цялата предпоставка на FastDomain е да накара хората да вървят и да вървят възможно най-бързо. Ето защо те предлагат само един споделен хостинг план. При подобно предположение, трябва да се очаква, че аудиторията им не е технически настроена група от хора. Това означава, че хората, които наемат за техническа поддръжка, трябва да бъдат достатъчно технически настроени, за да попълнят пропуските. Техните часове за обслужване на клиенти са отворени 24 часа в денонощието. Те предлагат същото ниво на обслужване чрез чат на живо и телефонни канали. За да закръгли предлаганата от тях поддръжка, FastDomain е домакин на отлична система за поддръжка на билети за електронна поддръжка.

Стойността на цената е невероятна

Споменах по-рано, че FastDomain може да търси клиенти под един чадър с един размер. Това може да изглежда, че отделя специализирана аудитория, неспособна да се погрижи за някои технически настроени хора, които имат определен набор от нужди. Може да се питате колко е вярно, че може да се има предвид какво получавате в този хостинг план. FastDomain очерта 67 фантастични функции и причини, които ги отличават. Изглежда, че те може да подкрепят всичко под слънцето и след това някои.

Недостатъци на хостинг на FastDomain

Това е частта, в която трябва да хвърлим малко светлина върху някои области, за които смятаме, че FastDomain хостинг може да не достигне.

Те могат да бъдат твърде прости

Въпреки чистия брой функции, които бързият хостинг може да предложи, просто разполагането с един размер за всеки тип хостинг план може да бъде основна промяна за няколко души. Те със сигурност не оставят прекалено много на въображението. Това, което може да се каже, е това. FastDomain не предлага VPS хостинг планове, облачни хостинг планове или специализирани хостинг планове.

Тази функция или тази липса на функции може да отклони много хора. Няколко души се нуждаят от VPS и специализирани хостинг планове. Само фактът, че FastDomain не предлага нито VPS, нито специални хостинг планове, ще накара същите хора да се обърнат на друго място за своите хостинг нужди.

Няма място за надграждане

Липсата на хостинг планове означава също, че няма място за надграждане. Заявих това веднъж преди, но отново се споменава. FastDomain хостинг не предлага VPS планове. FastDomain хостинг не предоставя специални хостинг планове. И накрая, FastDomain хостинг не предоставя облачни хостинг планове.

Ако всичко, което искате да направите, е да стартирате прост уебсайт, тогава FastDomain може да е идеален за вас. Ако обаче планирате да управлявате сайт за електронна търговия, може да бъдете по-добре обслужвани другаде, тъй като FastDomain не предлага програми, които ще позволят на вас или вашия бизнес да мащабирате или разраствате.

Жертва твърде много

FastDomain е много неща. Те предоставят много функции. Те предоставят много функции за близо мръсотия евтино. Оказва се обаче, че те трябваше да пожертват много неща, за да постигнат това ниво. Много хора се оплакват от нивото си на работа. Няколко други се оплакват от степента на обслужване на клиентите, която получават. В крайна сметка няколко сайта не препоръчват FastDomain.

Долната линия

Ако всичко, което искате да направите, е да стартирате основен уебсайт, FastDomain е вашият билет. Те са достъпни, богати на функции и стига основният ви сайт да няма изисквания за електронна търговия, вие сте златни. Тук обаче хората се сблъскват с проблеми с FastDomain. Хората избират доставчици на хостинг услуги въз основа на различни критерии – много от тях са функции за електронна търговия. Тези функции включват колички за пазаруване, скриптови способности, SSL сертификати и други. На всичкото отгоре, ако не можете да увеличите мащаба на уебсайта си, тогава знаете – от самото начало – че в бъдеще ще растете от един доставчик на хостинг доставчик на друг..

Нещото, което трябва да се запитате, е това – попадате ли в тяхната специализирана аудитория? Възнамерявате ли никога да не расте? Ако го направите, може да ви бъде по-добре да потърсите другаде.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector