Отзиви за хостинг на Arvixe май 2020: Arvixe е добър?

Колко добър е хостингът на Arvixe?

Arvixe е обещаваща хостинг компания, която има силен набор от функции. Те имат някои добри добри неща като широк спектър от хостинг планове и много инструменти, които да ви помогнат да започнете. Някои недостатъци включват лошо време на работа и бавна реакция на подкрепа. Едно от най-смущаващите неща е лошата поддръжка, така че имайте това предвид, когато сравнявате хостове.


Arvixe Отзиви 3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (4 гласове) Плюсове

 1. Много инструменти за изграждане на уебсайтове
 2. Неограничени месечни трансфери на данни
 3. Неограничени домейни и имейл адреси
 4. Както базирани на Linux и Windows сървъри
 5. Широка гама от хостинг планове

Против

 1. Лошо ъптайм
 2. Дългото обслужване на клиентите държи пъти

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Нашият официален преглед на хостинг на Arvixe

В един момент Арвикс беше на върха. Те дори бяха крал на хълма, що се отнася до PC Mag. На хартия те имат голям потенциал. Тестването в реалния свят обаче ни казва, че те трябва да свършат някаква работа.

Най-добрите характеристики на хостинг на Arvixe

Arvixe хостингът има едни от най-добрите потенциали, които сме виждали. Наистина изглежда, че те имат своите неща заедно и ето защо.

Възможни инструменти за изграждане на уебсайтове

Цялата причина хората да се нуждаят от хостинг услуга е, за да могат да създадат уебсайт. Когато уеб хостинг компания предлага способни инструменти за изграждане на уебсайтове, все едно убиват две птици с един камък. Тези видове инструменти са особено полезни за начинаещи, които едва изцапват ръцете си. Те са съвместими с Softaculous Script Installer, което означава, че имате възможност да инсталирате приложения и плъгини директно в уебсайта си с едно кликване.

Неограничени месечни трансфери на данни

Много доставчици на уеб хостинг често поставят ограничение на вашите трансфери на данни. Те могат или да ограничат колко имейл адреси можете да регистрирате с вашия домейн, колко домейни имате, или просто колко данни можете да прехвърляте между вашия клиентски компютър – вашия лаптоп, който имате пред себе си – и техния сървър. Известно е също така, че доставчиците на хостинг услуги ограничават броя на посетителите, които уебсайтът може да има на месец. Arvixe се справя с всичко това – дава ви спокойствие с неограничен месечен трансфер на данни. Не е нужно да се притеснявате какво прехвърляте или колко големи са файловете – Arvixe не се интересува.

Неограничени домейни и имейл адреси

Възможността за неограничен трансфер на данни не свършва дотук. Arvixe хостингът също не се интересува от това колко различни имейл адреси искате да регистрирате във вашия домейн. Това ви позволява да предоставите отделен и отчетлив имейл адрес за всеки един от вашите служители или колеги. Arvixe хостингът е идеален за тези, които се занимават с обръщане на домейн. Това означава, че купувате име на домейн и го „паркирате“ – задържате го и чакате някой да го купи от вас.

Както базирани на Linux и Windows сървъри

Много уеб хостинг компании предлагат или базирани на Linux сървъри или базирани на Windows сървъри, но не и двете. Всеки има плюсове и всеки има минуси. Макар че много хора ще кажат, че Linux е по-добра операционна система, по-здрава и е с отворен код, много повече хора са запознати със сървър, базиран на Windows, а след това базиран на Linux сървъри. Така или иначе, хостингът на Arvixe не се интересува кой от тях бихте предпочели, защото предлагат и двете.

Широка гама от хостинг планове

Arvixe има широка гама от хостинг планове, започвайки от най-разпространения – споделения хостинг план. Планът за споделен хостинг се предлага със SSL сертификати, които са от решаващо значение за поддържането на уебсайт за електронна търговия. Следващата стъпка нагоре предлага сървъри със специален клас, което означава, че имате собствен специализиран сървър за вашия бизнес. Разликата между споделените хостинг планове и специалните хостинг планове е, че при специални хостинг планове, целият физически сървър и съпътстващите го ресурси са ваши за използване – те не се споделят между различни клиенти. Между споделените хостинг планове и специалните хостинг планове са сървъри от клас VPS, които ви позволяват да имате свой собствен виртуален частен сървър. Всички тези планове са от съществено значение и ви дават възможност да мащабирате бизнеса си, докато расте.

Недостатъци на хостинг на Arvixe

Както вече казах, хостингът на Arvixe изглежда фантастично на хартия. Те обаче имат някои пропуски за запълване, които са просто неприемливи.

Лошо време

При тези пропуски е и количеството продължителност, която можете да очаквате при хостинг на Arvixe. В рамките на период от две седмици хостингът на Arvixe отпадна за общо 29 минути и 41 секунди. Бяхме го настроили така, че да можем да следим точния период от време, през който уебсайтът ни беше прекъснат. Обидната част от това лошо време беше, че не се дължи на конкретен проблем. 29-те минути и 41 секунди бяха разпръснати спорадично – няколко секунди тук за няколко секунди. Това ми казва, че има нещо нередно във връзката и по-голям проблем е виновен.

Дългото обслужване на клиентите се държи в пъти

Имаше проучване, извършено не много отдавна, в което те попитаха голяма група хора какво смятат за определение за лошо обслужване на клиентите. Фактор № 1, който накара клиентите да напуснат една компания и да отидат в друга, беше да задържа хората. Хората не обичат да бъдат в режим на задържане – особено ако се нуждаят от подкрепа. Дългото време за обслужване на клиенти за хостинг на Arvixe е напълно предотвратим проблем, на който трябва да обърнат внимание.

Долната линия

Arvixe хостинг има голям потенциал. Всъщност те бяха едни от най-добрите. В момента, по време на това писане в края на 2015 г., нашата препоръка е да потърсите другаде. Въпреки това, хостингът на Arvixe има достатъчно потенциал и отлична история на уеб хостинг. Това ме кара да искам да ги държа под око, за да видя дали могат да запълнят пропуските и да станат отново изгряваща звезда.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map