Отзиви за хостинг на Greengeeks май 2020: Струва ли си Greengeeks?

Колко добър е хостингът на Greengeeks?

Greengeeks се фокусира върху осигуряването на високо ценен хостинг с екологичен наклон. Те предоставят много от основните положения и работят добре с WordPress. Ежедневното архивиране и помощ при мигрирането на сайта е голям плюс. Някои недостатъци включват поддръжка, която не е толкова добра, колкото другите индустриални лидери, и електронна поща, контролирана извън cPanel. Погледнете по-долу, за да проверите дали са подходящи за вас.


Greengeeks Отзиви 3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Бюджетна уеб хостинг компания
 2. 24/7 Поддръжка на клиенти
 3. Резервни копия, правени ежедневно
 4. Неограничен хостинг
 5. Безплатен за настройка и миграция
 6. Проектиран за WordPress

Против

 1. Някаква лоша страна на тяхната поддръжка на клиенти
 2. Малко скрити такси за възстановяване на средства
 3. Такса за архивиране, ако не е подготвена
 4. Липса на инструменти за създаване на мобилни сайтове
 5. Не може да се управлява имейл чрез cPanel

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Официалният ни преглед на хостинг Greengeeks

Можете ли да познаете с какво е известен Greengeeks? Те са известни с това, че оказват влияние върху околната среда в индустрията за уеб хостинг. От член на Агенцията за опазване на околната среда до използване на вятърна енергия за своите сървъри, те са напредничаво мислеща компания, имаща предвид планетата.

Най-добрите характеристики на хостинг Greengeeks

Greengeeks е хостинг услуга на ниво бюджет. Те предлагат всичко, което големите момчета правят с отстъпка. На всичкото отгоре, те го правят с оглед на околната среда.

Greengeeks обхваща Зелената инициатива

Greengeeks рекламира, че са 300 процента зелени. Какво означава това? Това означава, че за всяка консумирана единица мощност те ще закупят три пъти повече от това количество енергия във вятърната енергия. Цялата идея е, че ако използвате Greengeeks, няма да имате просто по-нисък въглероден отпечатък, ще имате отрицателен въглероден отпечатък. С други думи, оказвате положително влияние върху околната среда.

Резервни копия, правени ежедневно

Не всяка хостинг компания прави архивиране на вашия уебсайт всеки ден. Greengeeks разбира точно колко важни са вашите данни за вас. Те слагат парите си там, където е устата им, и извършват архивиране на сървъри всеки ден. Ако нещо се случи с вашите данни, вие ще загубите само един ден, на стойност работа.

Неограничен хостинг

Наличието на неограничени домейни е красива функция за уеб хостинг компания. Това означава, че може да имате неограничен брой регистрирани домейни под един акаунт. Това включва и неограничен брой поддомейни и имейл акаунти. Ако се занимавате с обръщане на домейни, Greengeeks е отлично място за паркирането им.

Безплатен за настройка и миграция

Единствената такса, която ще трябва да платите на Greengeeks, са месечните Ви такси за обслужване. Те няма да ви таксуват да настроите вашия уебсайт на техните сървъри, нито ще ви накарат да преминете към Greengeeks. Същият принцип се прилага, ако искате да прехвърляте данни от един домейн в друг. В това отношение миграцията на данни е безплатна. Всичко е включено в месечната Ви такса.

Проектиран за WordPress

Greengeeks е създаден за WordPress. Те имат отличен cPanel (sans управление на електронната поща, вижте по-долу) и позволяват инсталиране на WordPress и всички съвместими добавки с едно щракване. Ако бихте изследвали секцията за помощ на Greengeeks, ще намерите цял раздел, посветен на това да ви помогне с WordPress. Освен това, когато използвате WordPress с Greengeeks, Greengeeks ще ви предложи безплатно име на домейн.

Ще ви започнат

Greengeeks прави повече от предлагането на шаблони за изграждането на вашия уебсайт. Те предоставят услуга за изграждане на уебсайт безплатно. Използвайки един от техните шаблони, Greengeeks ще изработи вашия уебсайт с цялата ви информация, ще създаде пет имейл адреса, прикачени към името на вашия домейн, и ще изпрати вашия сайт в директории за търсене в Google, Yahoo и Bing..

Много възможности за мащабиране

Когато сте готови, Greengeeks ще ви позволи да мащабирате уебсайта си, като предлага VPS или специални опции за хостинг на сървъри. Всички стандартни екстри се предлагат с нея – включително специални SSL сертификати. Специализирани SSL сертификати са от решаващо значение за хората, които управляват своите уебсайтове за електронна търговия, тъй като това прави транзакцията на уебсайта по-сигурна.

Недостатъци на хостинг на Greengeeks

Доброто и лошото от тяхната поддръжка на клиенти

Greengeeks предлага денонощна поддръжка на клиенти 24 часа в денонощието. Въпреки че поддръжката им по телефона не е 24 часа, поддръжката им за чат в живота е. Това е добрата част от тяхната политика за обслужване на клиенти. Частта, в която не бяхме толкова сигурни беше, когато получихме поддръжка – имахме чувството, че техните представители за поддръжка на клиенти могат да използват повече обучение.

Малко скрити такси за възстановяване на средства

Greengeeks предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Това, което не ви казват, е, че другите такси, като регистрация на имена на домейни, не подлежат на връщане. Въпреки че тази практика е стандартна за всички хостинг компании, установихме, че техните такси за регистрация са до три пъти по-високи от другите уебсайтове или ако сами сме регистрирали името на домейна. С други думи, изглежда, че Greengeeks прави печалба от регистрация на имена на домейни и отказва да предложи възстановяване под прикритието да го нарече регистрация на домейн име.

Липса на инструменти за създаване на мобилни сайтове

Greengeeks не предоставя инструменти, които да ви помогнат при създаването на мобилни сайтове. Всеки собственик на уебсайт знае, че трябва да имат две версии на своите сайтове – една за настолни компютри и лаптопи и една за мобилни устройства, като смартфони и таблети. Има обаче и други места, към които можете да се обърнете.

Не може да се управлява имейл чрез cPanel

Ние го хвърлихме там, защото всяка друга уеб хостинг компания, която предлага имейл, има възможност да управлява споменатия имейл чрез техния cPanel. Greengeeks не предоставя това. Те имат инструменти за управление на имейли, но не са достъпни чрез cPanel.

Долната линия

Greengeeks е отлична бюджетна уеб хостинг компания със зеления обрат. Те разбират как работи бизнесът в днешния ден и възрастта – че се управлява от Millennials. Милениалите имат меко място за компании, които поемат мярка за корпоративна отговорност за грижата за планетата.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map