Отзиви за хостинг на iPage: Мръсен евтин хостинг при $ 1,99 / месец – май 2020 г.

Contents

iPage: Евтини и мръсни

По някакъв начин обичаме колко е прям iPage.


Имам предвид $ 1,99 на месец за хостинг?

Това е почти безплатно.

евтина екрана за хостинг на ipage

евтина екрана за хостинг на ipage Искам да кажа, че това е доста достъпно.

Не можете да очаквате света от домакин толкова евтин и ако го направите, хайде.

Основана през 1998 г., iPage е уеб хостинг компания, придобита от Endurance International Group (EIG) през 2009 г. Компанията е със седалище в Бърлингтън, Масачузетс. (Скучните факти, които може да искате да знаете).

Сега вълнуващите неща – заслужава ли си?

Колко добър е iPage хостинг?

iPage не е особено бърз или надежден, техните функции могат да бъдат объркващи и обслужването на клиентите им не е от световна класа.

Но това каза, те са невероятно евтини. При $ 1,99 на месец за техния най-основен план (за първите 12 месеца) е трудно да се оплаквате твърде много от някакви недостатъци в обслужването. Почти винаги бихме ви препоръчали да платите малко повече за по-добър продукт, но ако бюджетът ви е много малък, iPage може просто да е домакинът, от който се нуждаете. Просто бъдете готови да управлявате вашите очаквания.

Вижте Официален сайт

Нашият експертен преглед за хостинг на iPage

Вероятно сте били включени към iPage заради безумно евтините им въвеждащи цени от $ 1,99 / месец за споделен хостинг.

Леле – това са доста бонбони.

За по-малко от един висок лате на месец получавате сървър по средата на цялата страна, който ще приюти вашия уебсайт за вас 24/7, екипиран от експертни техници.

Сериозно, това е някакъв евтин хостинг.

Със сигурност супер ниските цени са толкова добра причина, колкото и всеки да закупите хостинг план.

От вас зависи като потребител да определите стойността на продукта. И от нас зависи да ви помогнем да претеглите плюсовете и минусите! Накратко, смятаме, че iPage оставя много да се желае по отношение на бързината, надеждността и поддръжката. Но с куп неограничени функции и инструменти за изграждане на уеб, които са идеални за начинаещи, евтиното въвеждане на цени може просто да направи този пакет точно това, което търсите.

Най-добрите характеристики на iPage хостинг

Има определени предимства за хостинг с iPage извън супер евтините въвеждащи цени, но нека започнем от там.

1) Цените на iPage са глупаво евтини (с 3-годишен ангажимент)

Докато повечето стандартни планове за споделен хостинг попадат в диапазона $ 4-12 / месец, подписването с iPage струва само $ 1,99 на месец за първите 3 години хостинг. Това ги поставя в същата ценова точка като WebHostingPad ($ 1.99 / месец, дори и след първите 12 месеца), въпреки че с радост съобщаваме, че услугите на iPage са по-надеждни.

Тази интро оферта примамва на тонове клиенти, но тези клиенти може да не са толкова загрижени, след като тези първи 36 месеца навършат. Основният план е единственият им споделен хостинг план и той ракетира до $ 7,99 / месец през 4-тата година, което ги поставя категорично в средния обхват на споделения хостинг спектър.

Ако обаче тествате краткосрочни проекти, iPage всъщност може да се окаже добре. Докато изтече първият период, ще имате добра представа дали сте достатъчно щастливи, за да продължите с техните услуги.

Плюс това, iPage всъщност ви позволява да плащате месечно, където прекалено много хостове рекламират цените си от месец на месец, но искат предварително плащане за година, две години или три години. В сравнение с плащането на година за 1and1 или три години напред за DreamHost, месечното фактуриране на iPage е изключително освежаващо за телефоните за ангажименти там.

2) Неограничени домейни под един акаунт

iPage ви позволява да имате неограничени домейни, регистрирани под един акаунт. На всичкото отгоре те ви дават един безплатен домейн, когато се регистрирате като нов потребител. Оттам можете да добавите толкова домейна под един покрив, колкото искате. За да подобрите тази функция още повече, можете да имате толкова поддомейни под всеки домейн, колкото искате.

Има много хора, които се занимават с прелистване на домейни. За целта трябва да бъдат закупени и паркирани домейни. iPage е запознат с този бизнес модел и ви позволява да паркирате толкова домейни, колкото сметнете за добре.

И при $ 1,99 на месец, колкото повече домейни сте домакин, толкова по-сладка става тази сделка. Вашата цена на домейн може да стане доста незначителна.

3) Опциите за защита на iPage са твърди

Планът за хостинг на Evey iPage се предлага със софтуер за сигурност SiteLock. SiteLock прави всичко необходимо от основен плъгин за защита, включително защитни стени, сканиране и премахване на злонамерен софтуер, защита на DDoS и дори ще работи, за да ви премахне от черните списъци. Плюс това ще получите безплатни ежедневни архиви, които са безплатни за възстановяване. Това е много приятен бонус, за който таксуват твърде много компании. При друга компания, собственост на EIG, HostGator, резервните копия се правят само седмично и те таксуват 15 долара за възстановяване.

4) Поддържани приложения на трети страни + безплатни

iPage се интегрира с много познати приложения на трети страни по безпроблемен начин, което ги прави отличен избор за начинаещи. Можете лесно да включите приложения като Google Analytics, Paypal и WordPress и процесът на инсталиране е лесен. Това вероятно не е нещо, което ще се люлее на опитни разработчици и уебмастъри, които изкарват прехраната, създавайки тези неща, но ние аплодираме iPage за това, че процесът не е плашещ за непосветените.

Плюс това, регистрацията с iPage включва куп рекламни кредити за Google, Yahoo и Bing; хубав ловък, за да съм сигурен.

5) Инструменти за изграждане на сайтове за привличане и пускане на начинаещи

Плановете за хостинг на iPage включват Weebly уебсайт за създаване на уебсайтове, което е супер лесен и интуитивен метод за плъзгане и пускане за изработка на уебсайт оформление. Въпреки че не е необходимо да знаете CSS, за да изтеглите безплатна тема на WordPress, много начинаещи уебмастъри биха предпочели да ръчно да правят промени на живо в оформлението на своя уебсайт. Включването на Weebly в тяхната платформа прави iPage чудесен избор за уебмастъри, които не са супер технологични, но искат да упражняват определен контрол върху дизайна на своя сайт.

Прекъсваме това съобщение с изваждане на данни от всички функции.

Недостатъци на хостинг на iPage

Повечето от тези недостатъци са трудни за оплакване, ако обмисляте само встъпителните цени. Но ако планирате да останете с iPage за повече от година, обърнете внимателно на тези проблеми. Те ще продължат да съществуват дори и след като планът ви за хостинг е нараснал с 600%.

1) Много бавни времена за зареждане на страницата

iPage оценява в долната трета от всички уеб хостове, които прегледахме за време на зареждане на страници, със средни резултати между 1100 и 1600 мс (в сравнение със средния за индустрията от 700 мс). И това не е малка работа. Зашеметяващ брой посетители ще отскочи от вашата страница, ако не успее да се зареди бързо, което е пълен убиец, ако се нуждаете от тях, за да харчите пари за вашия сайт.

Това трябва да се обмисли внимателно, ако обмисляте да хоствате вашия сайт с iPage. Ако наистина сте в тази въвеждаща цена, препоръчваме вместо 1and1 хостинг, които имат още по-евтин ($ .99 / месец) интро пакет и зареждане на страници пъти по-близо до средното. Но ако наистина давате приоритет на скоростта, препоръчваме да разгледате DreamHost (чието месечно ценообразуване е подобно на процентите на обновяване на iPage) или A2 хостинг (най-бързият на пазара с конкурентни цени).

2) Под средното време

В допълнение към бавните скорости на зареждане, iPage е сред по-малко надеждните опции, налични по отношение на продължителността на работа. Докато индустриалният стандарт е 99,99% продължителност (което означава 8,76 часа престой в годината), iPage намалява почти три пъти по-често от повечето други домакини на пазара. Това е страшна новина за сайтовете за електронна търговия или наистина всеки сайт, който превръща посетителите в пари.

Времето за престой като това е червен флаг за всеки хост, който твърди, че предлага неограничени домейни и дисково пространство. Ако техните сървъри дори не могат да останат надеждно, тогава няма начин техният хардуер да е достатъчно силен, за да може някога да се възползвате от „неограниченото“ пространство. На теория може никога да не се откажете, но само защото доставката ще бъде толкова бавна, че дори никога нямате шанс да достигнете лимит.

3) Няма частно регистрирани домейни

С изненада установихме, че не можете да регистрирате частни домейни с хостинг на iPage. Това, което удвои нашата изненада, беше фактът, че толкова много други хостинг компании ви дават тази способност. Без възможност за частна регистрация на вашите домейни, не можете да избегнете списък в базата данни WHOIS. Това прави цялата ви операция много по-податлива на спамерите или други нежелани субекти, които могат лесно и лесно да получат вашите данни за контакт от базата данни.

4) IPage опит за обслужване на клиенти тонове прекъсвания

Въпреки че с радост съобщаваме, че обслужването на клиентите на iPage е доста приятелско и полезно при взаимодействието ни с тях, бъдете готови да бъдете задържани. Както в онлайн чата, така и по телефона, закъсненията и прекъсванията на връзката са чести, а понякога прости въпроси могат да отнемат до 20 минути, за да получите задоволителен отговор.

iPage хоства над милион уебсайтове, а отзивите на клиентите за тях са изобилни. Както при много компании, придобити от EIG, има тенденция да се забележи значителен скок в оплакванията, свързани с обслужване на клиенти след придобиването. Продължете с това знание, както щете.

5) Използва vDesk вместо cPanel

Въпреки че cPanel в никакъв случай не е перфектен, това е индустриалният стандарт за причина. С много ресурси онлайн за това как да се възползвате максимално от него и безпроблемни трансфери между хостове, които го използват, това е лесен избор за уеб хостинг. За съжаление, iPage вместо това използва vDesk като своето табло. vDeck е тромав и по-малко интуитивен, а също така има по-малко ресурси, лесно достъпни онлайн, за да ви помогне да отстраните проблеми. Като се има предвид цената на обновяване на iPage такси, е доста неудобно, че cPanel не е стандарт. Дори ултра-евтиният WebHostingPad предлага cPanel.

6) Те наистина правят само споделен хостинг

Вижте, те предлагат някои други планове, като VPS хостинг, посветен хостинг и хостинг на WordPress – но наистина фокусът на целия им сайт е да ви вкара в този сладък евтин $ 1,99 / месечен план.

Малък опит за хостинг на WordPress.

Както можете да видите по-горе, те kiiiindddaa се опитват да предложат хостинг на WordPres.

Но сърцето им не е в това.

Долна линия:

iPage пазари за начинаещи и те наистина вършат чудесна работа, като се уверят, че начинаещите уебмастъри разполагат с всички необходими инструменти за създаване и функциониране на работещ уебсайт.

И с толкова ниско въвеждащо ценообразуване не е чудно, че толкова много хора са нетърпеливи да скочат на борда със своите услуги. Но в дългосрочен план стръмните нива на подновяване не си заслужават нивото на предлаганите услуги. Има хостове с по-добро обслужване на клиентите, скорости, продължителност на работа и функции за част от стандартната месечна цена на iPage.

Разбира се, те може да не са толкова евтини при регистрация, но горещо препоръчваме да платите малко повече, за да избегнете дългосрочни фрустрации.

Нашата препоръка? Все още можете да получите цените на долния долар за първите 3 години с SiteGround – и да получите изключително по-добри функции.

Вижте Официален преглед на iPage на сайта 3.5 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Супер евтин хостинг
 2. Неограничени домейни в един акаунт
 3. Безплатни харесвания като име на домейн и кредити в AdWords

Против

 1. Издаване на частно регистрирани домейни
 2. Домейн податлив на спамерите
 3. Използва vDeck вместо cPanel
 4. Бавни времена на зареждане на страницата, неимпресивно време на работа

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

Въпроси за хостинг на iPage & Отговори

Какво е iPage хостинг?

iPage хостинг е доставчик на уеб хостинг услуги, който предоставя на потребителите необходимите инструменти за създаване на онлайн присъствие за тяхната компания. Той има много здрави и актуални функции, които помагат за създаването на уебсайтове, позволявайки на бизнес лидерите да развиват по-добре пазара и да развиват своите компании в днешния дигитален свят.

Кои са основните функции на iPage хостинг?

iPage хостингът има много основни функции, включително

 • Безплатен домейн “.com” за уебсайта на вашата компания
 • 24/7 обслужване на клиенти и техническа поддръжка
 • Неограничен трафик към вашия уебсайт, имейли и БД
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Безплатни ежедневни архиви
 • Интеграция на WordPress
Колко хора използват iPage хостинг?

Към момента, iPage хостингът хоства над един милион уебсайтове за хора и компании по целия свят.

Какви особености получавам, когато си направя акаунт с iPage хостинг?

Създаването на акаунт с iPage хостинг ще получи уеб разработчици, търговци или бизнес лидери много специални предимства, предимства и привилегии. Плановете с хостинг на iPage идват с пълен набор от специални функции, които са предназначени не само да помогнат за създаването на уебсайтове, но и да поддържат растежа на компанията в цифровия бизнес пейзаж. С други думи, акаунти и планове с хостинг на iPage ще създават и предлагат на пазара уебсайта на компанията по различни начини и за различни видове онлайн бизнес, като например увеличаване на кредитите на търсачките и класирането, които ще подобрят ежедневния трафик на трафика и ще помогнат на -комерсиалният бизнес расте, като изгражда безплатни онлайн магазини за тях.

Профил или план с хостинг на iPage включва основни функции като:

 • Неограничено пространство на диска
 • Мащабируема честотна лента
 • Разрешен е неограничен брой имена на домейни
 • Неограничен брой MySQL бази данни
 • Безплатен домейн за повече от година (до $ 14.99 на стойност)

Други набори от специални функции, които се предлагат с акаунт в хостинг на iPage включват:

 • Инструменти за проектиране и изграждане
 • До 6 страници в програмата за разработване на уебсайтове на Weebly
 • Оптимизиран конструктор на сайтове, който работи за мобилни устройства
 • Инсталация с едно щракване за WordPress
 • Стотици теми и шаблони, от които да избирате
 • Хостинг помощни програми и настройки
 • Файлов мениджър
 • FTP Manager
 • Сигурен FTP
 • Персонализирани страници за грешки
 • Маркетинг на уебсайта
 • Оферта за Google Adwords в размер на 100 долара (само за САЩ)
 • $ 100 в кредит за търсене на Bing
 • Безплатна обява в YellowPages.com
 • Един безплатен телефонен номер (само за САЩ)
 • Достъп до стотици ръководства за онлайн маркетинг
 • Онлайн продажба
 • Работи със уебсайтове за електронна търговия
 • Безплатен онлайн магазин за търговци на дребно
 • Лесна инсталация с едно щракване
 • Интеграция с PayPal
 • Количка за пазаруване AgoraCart
 • Управление на имейли: изпращане и получаване
 • Персонализиращ се имейл адрес, който се предлага с вашия уеб домейн
 • Проверете електронната поща онлайн или през мобилни устройства с Webmail
 • Препращане по имейл
 • Световна класа и съвременна технология
 • Подобрен пакет за сигурност със стойност до 100 долара
 • vDeck контролен панел
 • 24/7 мониторинг на мрежата
 • Статистика за посетителите
 • Отчитане на трафика на сайта
 • Обслужване на клиенти и техническа поддръжка
 • Билетен център и онлайн център за помощ
 • Уроци стъпка по стъпка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24/7 поддръжка за телефон и чат
Колко бързо и лесно е да създадете уебсайт за хостинг на iPage?

Изграждането на уебсайт за хостинг на iPage е много бързо и лесно. Уеб разработчиците, маркетолозите и бизнес лидерите могат бързо да създават уебсайтове, използвайки лесни за използване, плъзгане и пускане на уеб програми и програми за проектиране като Weebly Website Builder. Те могат също така да привлекат повече посетители и да създадат повече трафик към уебсайта си с пълен и изчерпателен маркетинг пакет, а напълно зареденият хостинг дори идва с една безплатна регистрация на име на домейни, за да направи целия процес на избор и изграждане на домейн много по-малко сложен и стресиращо.

Колко струва да се регистрирате за план или акаунт с хостинг на iPage?

Регистрацията за акаунт и план с хостинг на iPage е изненадващо достъпна, що се отнася до плановете за хостинг на уебсайтове и доставчиците. Обикновено хостингът на iPage се предлага с редовен месечен абонамент безплатно от $ 11.95 на месец, но към момента iPage хостингът предлага онлайн отстъпка до $ 1,99 на месец.

Как могат екипите за обслужване на клиенти и техническа поддръжка на хостинг на iPage да ми помогнат при изграждането на моя уебсайт или намирането на услугата?

iPage хостингът е подкрепен със специален и награден екип от квалифицирани уеб разработчици и експерти от уеб хостинг услуги, които могат да помогнат на уеб разработчиците, маркетолозите и бизнес лидерите на компанията да посрещнат всяко предизвикателство, когато става въпрос за изграждането, разработването и проектирането на техните уебсайтове и маркетинг и отглеждане на техните продукти, марки или услуги онлайн. Екипите за обслужване на клиенти и техническата поддръжка на хостинг на iPage могат да помогнат на потребителите с почти всичко – от управление на акаунти и домейни до дизайн на уебсайтове, от измисляне как най-добре да използват наличните инструменти за маркетинг на SEO до маркетинг чрез имейл и много други. До тях може да се стигне на 877-472-4399.

Аз съм собственик на малък бизнес. Може хостингът на iPage да ми помогне да разгърна малкия си бизнес?

Хостингът на iPage може да помогне на всякакъв вид бизнес да расте, независимо дали е голям или малък. Но собствениците на малки предприятия и мениджърите получават специални предимства, тъй като малките предприятия се нуждаят от най-голяма помощ при разрастването на своя бизнес. Хостингът на iPage разбира, че за собствениците на малък бизнес уебсайтовете често са първото (и най-важното) средство за свързване с потенциални клиенти и че изграждането на силно онлайн присъствие е как те могат да преминат от малки към големи, поради което хостингът на iPage осигурява надграждане актуално и създаване на съдържание от световна класа и други уеб разработки и инструменти за онлайн маркетинг за собственици на малък бизнес. Чрез тези инструменти за създаване на съдържание, хостингът на iPage ще помогне на собствениците на малки фирми да създадат ясно, ефективно и съобразено с визията, гласа, целите и мисията на тяхната компания, така че да могат по-ефективно да изградят силен и завладяващ онлайн бизнес, който ще привлече потенциални клиенти, правят ги по-свързани и в крайна сметка им помагат да развиват и предлагат на пазара своя бизнес онлайн.

Какво ще се случи, ако реша да закрия акаунта си или планирам с iPage hositng?

Ако решите да анулирате своя акаунт или абонаментен план с хостинг на iPage, тогава е важно да се отбележи, че встъпителните цени, посочени за тези акаунти и абонаментни планове, са само за първия срок на услугата и следователно автоматично ще се подновят при каквото и да е редовна тарифа е. Ако дадено лице или компания са регистрирали безплатен домейн чрез хостинг на iPage и решат, че искат да анулират акаунта си, тогава ще трябва да платят невъзстановима такса домейн в размер на 15 долара, ако искат да запазят своя домейн.

Хостингът на iPage предлага ли уеб-хостинг услуги, базирани на Windows и Linux?

Не, хостингът на iPage предлага само уеб хостинг услуги, базирани на Linux.

Предлага ли iPage хостинг управлявани или специализирани уеб хостинг сървъри

Хостингът на iPage предоставя както напълно управлявани, така и специализирани хостинг услуги за уеб сървър.

Аз съм ученик или ръководя училище или организация с нестопанска цел. Предлага ли iPage хостинг специални отстъпки или други услуги и абонаментни планове за мен?

Не, отстъпките, промоциите и други функции и подробности за абонаментния план са общи и универсални. Те ще бъдат еднакви за студенти, училища и организации с нестопанска цел, както за опитните бизнес лидери или по-традиционните търговски бизнеси и услуги.

Колко имейл адреси могат да поддържат iPage хостинг поддръжка?

Съгласно общия TOS, хостингът на iPage позволява неограничен имейл адрес и акаунти, както и неограничено пространство за съхранение на техните напълно управлявани и специализирани сървъри за уеб хостинг, което означава, че можете да хоствате и управлявате множество уебсайтове за множество компании на един сървър или с няколко домейни (тъй като домейните също са неограничени), без изобщо да се притеснявате от изчерпване на място за съхранение или имейл адреси и акаунти, които можете да изградите, разработите и управлявате чрез хостинг на iPage.

Хостингът на iPage предлага ли месечни услуги или само минимален договор?

iPage хостинг предлага месечни абонаментни планове без какъвто и да е вид договор, включително минимални договори. Важно е обаче да се отбележи, че хостингът на iPage ще предложи по-добри цени за по-дълги условия на обслужване.

Хостингът на iPage предлага ли виртуален частен сървър или VPS услуги?

Да, хостингът на iPage предлага Virtual Private Server или VPS услуги с голямо разнообразие от опции, които са изградени и проектирани да задоволят нуждите на всеки клиент, независимо колко уникални или сложни.

Какви езици се предлагат от обслужването на клиентите на iPage хостинг и техническа поддръжка и кои езици за програмиране поддържат услугите им?

Въпреки че е доставчик на уеб хостинг услуги, обслужващи уебсайтове от цял ​​свят, хостингът на iPage предлага английски език само когато става въпрос за обслужването на клиентите и техническата им поддръжка. Що се отнася до езиците за програмиране, платформата и услугите на iPage хостинг поддържат PHP и Perl.

Къде е седалището на iPage хостинг и къде са техните центрове за данни?

Въпреки че е глобална уеб хостинг платформа, iPage хостингът е базиран в САЩ със седалище в Бърлингтън, Масачузетс. Също така техните центрове за данни, които са най-актуалните, са разположени и работят в Бостън, Масачузетс, който не е твърде далеч от град Бърлингтън.

Хостингът на iPage има ли опции за дистрибутори, които са им достъпни?

В зависимост от това, което клиентите търсят конкретно, хостингът на iPage предлага голямо разнообразие от опции за дистрибутори за уеб хостинг програми, които са достъпни за всички клиенти, независимо от техните конкретни абонаментни планове или тип и размер на бизнеса им.

Ще могат ли екипите за обслужване на клиенти и техническата поддръжка на iPage хостинг да ми помогнат при прехвърляне на съществуващ уебсайт или име на домейн към техните услуги?

Въпреки че екипите за обслужване на клиенти и техническата поддръжка на хостинг на iPage са в състояние да помогнат на клиентите при пълно преместване на всякакви файлове за самомиграция, те обаче няма да могат да им помогнат изцяло за целия процес, тъй като в момента iPage хостингът няма наличен и специализиран уебсайт и услуги за миграция на имена на домейни. Въпреки това екипите за обслужване на клиенти на iPage хостинг и техническа поддръжка ще могат да предлагат поддръжка, форум и достатъчна база от знания за допълнителна помощ по време на самия процес на миграция.

Какви програми поддържа iPage хостинг?

Домените и сървърите на хостинг за iPage поддържат WordPress и Joomla, въпреки че за Joomla файловете ще трябва да бъдат мигрирани лично и ръчно (за щастие, помощта може да бъде намерена бързо и лесно чрез екипите за обслужване на клиенти и техническата поддръжка, форумите и наличните онлайн уроци). Хостингът на iPage не поддържа Magento, но клиентите все още могат да инсталират Magento, тъй като предпоставките за инсталиране на Magento са достъпни на тяхната платформа. Хостингът на iPage също е подходящ хост за уебсайтове за електронна търговия, тъй като те предлагат много функции, специфични за уебсайтове за електронна търговия като SSL, колички за пазаруване и обработка на плащания чрез сигурни сайтове като PayPal.

Какви опции за плащане предлага iPage и какви видове плащания ще приемат?

Хостингът на iPage приема големи кредитни карти като Visa, MasterCard, American Express и Discover. Те също приемат плащания чрез PayPal.

Безопасен ли е хостингът на iPage? Колко сигурен е хостингът на iPage?

Да, хостингът на iPage е много сигурен и безопасен за използване. iPage хостингът предлага функция за „подобрен пакет за сигурност“ за всичките им планове, продукти и услуги. Без значение какъв е техният вид акаунт или абонаментен план, клиентите никога няма да се притесняват да бъдат компрометирани домейните им, хакването на уебсайтове или други заплахи и нарушения в киберсигурността чрез хостинг на iPage.

Ще хоства ли iPage хостинг за престой и имат ли гаранция за продължаване?

iPage хостингът предлага гаранции за връщане на пари въз основа на удовлетвореността на клиентите, но те не изрично ограничават това до ъптайм.

Как хостингът на iPage се сравнява с други платформи и доставчици на уеб хостинг услуги?

В сравнение с конкурентите на доставчиците им на уеб хостинг платформа – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion хостинг, DreamHost и A2 хостинг – Хостингът на iPage се сравнява много добре, тъй като е един от най-добре оценените и най-добре преглежданите доставчици на хостинг платформа за уебсайт сред клиентите.

Възможно ли е да хоствате уебсайт, който е тежък за изображения при хостинг на iPage?

Да, възможно е да хоствате много визуален или натоварен с изображения уебсайт чрез хостинг на iPage, благодарение на своята неограничена честотна лента и политика на дисковото пространство. Вижте Официален сайт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map